Влез

View Full Version : Има ли смисъл да се занимавам с него..след като иска...

teen-4e v nujda:)
04-20-2007, 21:14
Има едно момче с което се познаваме от много време...няма смисъл да ви го описвам и т.н.Аз не изпитвам чувства към него нито нещо подобно просто имам някакъв интерес към него и толкова:)Проблемът обаче идва от там че той иска единствно да спи с мен.Незнам дали не изпитва и той някакъв интерес към мен просто ми е интересно как едно момче което не те харесва,ако мога така да се изразя ще иска да спи с теб...В крайна сметка поне малко привличане трябва да има!Искам да чуя и вашето мнение какво мислите по въпроса има ли смисъл да си губя времето с човек който иска единствено да спи с мен(не знам дали не иска и нещо по-сериозно след това).

`Death`Whore`
04-20-2007, 21:15
Попитай го дали иска, де. Иначе е възможно да иска да спи с теб, но да не иска да ходи с теб.

sh3_1s_7h3_0n3
04-20-2007, 21:40
ако не ти пука с кого спиш, значи няма проблем... е*и се наред... но не задавай тъпи въпроси... за които сама трябва да имаш изградено вече мнение... пък ако нямаш - толкова по-зле за теб...

honda^
04-20-2007, 21:44
Естествено, 4е няма смисъл :!:

MoHuTo
04-20-2007, 22:23
Естествено, че няма смисъл да се занимаваш с него! Пък ако си търсиш секса..тогава може би има :::

Adwokat
04-20-2007, 22:37
ти ко каза не те разбрах.. не го харесваш? ама искаш да са ебете като диви кози така ли? ОМГ още една ку**а :evil:

_[LiFe-StiLe]_F
04-20-2007, 22:40
не виждам защо се оплакваш когато ти също не го харесваш, а просто изпитваш "интерес" към него. не прави моята грешка да искаш винаги теб да обичат, а ти нищо да не даваш насреща. щом толкова си сигурно, че той иска единствено физическото от теб и е привлечен единствено поради тази причина от теб, то тогава няма смисъл да се правиш на "лесна", освен ако и за теб това преживяване не е просто секс за една нощ ;)

BWald0rf
04-21-2007, 06:03
Няма смисъл да се занимаваш с него заради единия "интерес" :wink:

BAYO
04-21-2007, 09:59
А на теб в кво ти се изразява интереса??? Щот ми е мноо странно да казваш "Аз имам интерес и нищо повече" ??? Кво тряя да значи тва?

Adwokat
04-21-2007, 10:27
А на теб в кво ти се изразява интереса??? Щот ми е мноо странно да казваш "Аз имам интерес и нищо повече" ??? Кво тряя да значи тва?

значи , че я сърби някаде :oops:

FiRe_LaDy
04-21-2007, 10:40
Spored men mislq che ne bi trqbvalo da se zanimavash s takyv chovek.Nz na kolko si,ama razsyjdavash dosta glupavo.Kak mojelo da iska da spi s teb,a d ane te haresva.MI mnogo prosto.Tyrsi s kogo da pravi sex i kogo da vkara v legloto,a ti mu izglejdash qvno dosta lesni.Pyk i men me navejda na misylta,che si leka,shtom pitash nas nachi si pochti gotova legnala v legloto mu.

04-21-2007, 10:47
Има едно момче с което се познаваме от много време...няма смисъл да ви го описвам и т.н.Аз не изпитвам чувства към него нито нещо подобно просто имам някакъв интерес към него и толкова:)Проблемът обаче идва от там че той иска единствно да спи с мен.Незнам дали не изпитва и той някакъв интерес към мен просто ми е интересно как едно момче което не те харесва,ако мога така да се изразя ще иска да спи с теб...В крайна сметка поне малко привличане трябва да има!Искам да чуя и вашето мнение какво мислите по въпроса има ли смисъл да си губя времето с човек който иска единствено да спи с мен(не знам дали не иска и нещо по-сериозно след това).
Ама той дали с теб щ спи или с някоя друга няма значение за кво говориш ??