Влез

View Full Version : Moderated: Иска да ме лиже, а аз се притеснявам

pritesneno F
04-21-2007, 10:06
здравейте...моят въпрос може да го има някъде,но аз лично не намерих нищо и извинявайте ако ви е писнало да пишете едно и също ама... :smt011 и така проблема ми е..с приятеля ми правихме секс и беше много хубаво...беше ми първия :oops: наскоро ми каза че иска да ме лиже :smt012 незнам какво да очаквам..малко ме е срам и първо му казах че неискам ама тои каза че много ще ми хареса и аз уж се съгласих ама пак неспирам да се притеснявам ](*,) имам добра хидиена ама .... :smt012 ако може някой да ми каже за кво става въпрос..и някое момче да каже кво мисли за тва че много яко съм се оплашила :smt010 :smt009

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

MalKa_BLuDnica
04-21-2007, 10:17
ммммммм...незнам кво да кажа..според мен е яко и не трябва да се притесняваш щом той иска [-o<

04-21-2007, 10:20
xaxa abe spoks be macka nqma ni6to zakoet da sa pritesnqa6 6tom iska dai mu nqa ta izqde pak i e super ama super super qko povqrvai mi

Adwokat
04-21-2007, 10:36
от кво толкова се притесняваш ?:) :-D

Winchenco
04-21-2007, 10:47
Това, че приятеля ти иска не е необходимо и достатъчно условие за да се случи. Трябва и ти да го искаш и да се отпуснеш за да се насладиш на момента.
Няколко съвета в случай, че решиш да му дадеш да те излиже като хората:
1. Непосредствено преди това е хубаво да минеш под душа. Така най-малко ще се притесняваш и ще имаш най-приятен вкус;
2. Може да започнете с 69 така ще ти е по-малко притеснено, защото и ти ще си имаш занимание;
3. Понеже сама казваш, че не ти се е случвало досега опитай се да разбереш кое от нещата които ти прави с езиче там ти е най-приятно и го уведоми за това или директно, или с пъшкане, вопли и т.н.;
4. Ако успееш да се отпуснеш достатъчно и му говориш мърсотийки, като същевременно му подаваш котенцето по-близко ще го накараш да се чувства още по-гот;
5. За максимално удоволствие трябва едновременно да се стимулира клиторчето и G-точицата.
Предполагам, че има още съвети които може да получиш, ама не ми се мисли и пише повече. Пък и ми потекоха лигите и трябва да си отуля жаждата :smt016
Следвай тези стъпки имай нужното търпение докато свършиш и ще изживееш нещо наистина приятно \:D/ Гаранция Франция :lol:
Айде и Bon Appetit!

pritesneno F
04-21-2007, 10:50
еми притеснявам се да не стане нещо гадно...четох в един форум едно момче как лизало неква и му било гадно през цялото време щот му било мирисало гадно...ама било нормално щото при сички било така...после па на некакъв му било боцкало и разправя колко му било гадно и на него ](*,) стресирах се..не че при мен нещо от тия неща не е наред ама знам ли вече :smt011

Winchenco
04-21-2007, 10:55
Виж сега винаги го има това. Първият път когато мъж прави интимни целувки на жена не е като във фантазиите. Всяка жена има различен вкус, мирис и т.н. Вкрайна сметка нещата при нас хората доста често опират до феромони или подсъзнателни ухания. Така, че няма какво да губиш. Или ще му хареса на гаджето ти или не е бил той човека който ще чисти котенцето с език :lol:
И сега един мръсен виц:)
Каква е приликата между ягодката и вагинката?!
И двете като се измият си губят вкуса :smt005

04-21-2007, 10:55
еее..моя приятел не ме е лизал още и аз да питам...яко ли е 6от и мен ме е страх :-k =P~

MC_JAMAL
04-21-2007, 10:56
Просто се отпусни и се наслаждавай :smt016

pritesneno F
04-21-2007, 10:58
хахахахахахах як виц :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 ммда..една приятелка ме посъветва да използвам интимен гел и интимни кърпички...тва помага ли по някакъв начин или е безмислено :-k

Winchenco
04-21-2007, 11:12
Ако интимния гел и кърпичките ти помогнат да се почувстваш по спокойна използвай ги. Но след това пак се изплакни;) Защо трябва да го караш момчето да преглъща козметика?!
Можеш ли да си представиш колко червило се произвежда и продава годишно?! :lol: Е това количество се изяжда от мъжете по цял свят

pritesneno F
04-21-2007, 11:17
мм...добрем..ще го имам впретвид =P~

Schnitzer
04-21-2007, 12:41
Аз мойта бившата съм я близал и ме кефеше,а тва че е солено и боцка(малко) хич не ми пукаше :-D

`Death`Whore`
04-21-2007, 12:42
Спермата да не би да има вкус на шоколад? Солено-несолено, за нормалните хора не би трябвало да е неприятно.

Schnitzer
04-21-2007, 13:02
Спермата да не би да има вкус на шоколад? Солено-несолено, за нормалните хора не би трябвало да е неприятно.Точно затова казах че не ми пука,все пак сме хора а не роботи :wink:

fulldelight
04-21-2007, 13:59
Ами гледай сега...предишната ми приятелка искаша, а аз не щях - просто не ме кефи. Ама няма как да разбереш дали на теб ще ти хареса ако не пробваш..а за притееснението - споко, няма от кво..

koalka
04-21-2007, 19:05
Правила си секс с него, а те е срам?Няма от какво!Той ти е бил първия, позволи му да те лиже.Повярвай ми-ще ти хареса :wink:

tin4eto91
04-21-2007, 19:56
I az mislq 4e 6te ti haresa.A i 6tom toi iska,trqbva da ne se pritesnqva6 4ak tolkova.Ako slu4aino stane nqkav fal,toi taka ili ina4e znae 4e za pyrvi pyt ti se slu4va i nqma da obarne vnimanie...

pritesneno F
04-21-2007, 19:58
ммм той много иска да ме лиже ...всички казват че е яко ам ще видим дали ще ми хареса ..адски много ми е пристеснено :oops: :oops: :oops:

bqsna_teenagerka
04-21-2007, 20:47
ми мацко щом пи4а иска да ти направи кеф остави го...той знае какво да прави :wink: не водя полов живот и не мога да ти кажа какво е но според мненията на другите е върховно усещанието...;) щом си хигиени4на няма проблем! 8)

Butterfly^
04-21-2007, 20:51
Миличка спокойно и аз бях така, много се притеснявах първия път и не се отпуснах вобще и съответно не свърших..ама голяма работа, важното е един път да се престрашиш и после охааа :lol: много ще ти хареса повярвай ми :-D даже самичка ще си искаш след това :oops: :smt016

MalKa_BLuDnica
04-21-2007, 21:15
Миличка спокойно и аз бях така, много се притеснявах първия път и не се отпуснах вобще и съответно не свърших..ама голяма работа, важното е един път да се престрашиш и после охааа :lol: много ще ти хареса повярвай ми :-D даже самичка ще си искаш след това :oops: :smt016

малее...направо ше умра..и аз бях така и ми беше много гадно :-k ама послеееее..ебаси кефа :smt016

MalKa_BLuDnica
04-21-2007, 21:16

малее...направо ше умра..и аз бях така и ми беше много гадно :-k ама послеееее..ебаси кефа :smt016

PaRkInSoN
04-21-2007, 21:20
Аз даже я убожавам тая миризма! :smt007 O:)

Oralgin
04-21-2007, 21:30
:) според мен също няма от какво да се пртитесняваш .. опитайте - ако не ви хареса -ок ..
аз лично съм фен на това ;-) правя го щото ми харесва .. пък и гарантирам , че след като си лизал момиче. . свирката която то ще ти направи е в пъти по добра от .. обикновената свирка, без 'предисловие' ;) :smt005

MalKa_BLuDnica
04-22-2007, 12:28
имам един приятел дето му е дарба ама си има гадже дееба [-( иначе тя кви неща ми е разправяла и кво праи точно..не е истина..ся само като се сетя мога да свърша 8-[ :roll:

aniezina
04-22-2007, 12:43
Няма от какво да се притесняваш :wink: Щом ти е първия, ако стане фал, той ще го пренебрегне! Още повече, щом той го иска-ДАЙ МУ НА МОМЧЕТО! Третото нещо което по принцип е проблем при този вид любов, е хигиената. До тук разбрах че ти нямаш проблеми с нея, такаче-ДАЙ МУ НА ГОРКИЯ ЧОВЕЧЕЦ! Е, първия път настина може и да не свършиш, но по на татък-майкоооооооооо! Поне пробвай, нищо не ти струва, освен че ще изпиташ едно върховно удоволствие! :wink:

Master_88
04-22-2007, 12:48
При добра и адекватна хигиена няма от какво да се притесняваш, ще ви е яко и на двамата. Пък и нищо не ти пречи ако ти е чак толкова дискомфортно,да му кажеш да спре

silver_angel
04-22-2007, 13:56
mi az samo moga da potvurdq kolko e qko i kak sum se durpala v na4aloto :oops:
sega ... nai6 li kuf e kef 8-[
samo 4e mi e mn stranno kogato mujete sami izqvqt tova svoe jelanie i se 4udq tolkova li im e priqtno :-k

evil_lady_in_black
04-22-2007, 13:58
Щом имаш добра хигиена няма от какво да се притесняваш , даже ще ти хареса :wink:

Radeto_
04-22-2007, 14:54
Кое му е странното на това мъжете да изявяват желание да лижат?Като гледат как се наслаждаваш на уменията им това ги възбужда още повече.

MalKa_BLuDnica
04-22-2007, 15:24
samo 4e mi e mn stranno kogato mujete sami izqvqt tova svoe jelanie i se 4udq tolkova li im e priqtno :-k
да..и аз тва се замислих..мъж да иска да лиже и да неиска нищо след тва..яко..аз що нямам такъв :smt012

silver_angel
04-22-2007, 15:31
moq si iska .. no predi tova :smt005

MalKa_BLuDnica
04-22-2007, 15:40
moq si iska .. no predi tova :smt005

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

elud
04-22-2007, 17:35
Ne se pritesnqvai, sys sigurnost 6te ti haresa. Predi da mu go bqh pozvolilasnegosibqhme govorili za negovite jelaniq i az znaeh vsqko edno. Toi ne vqrva6e, 4e 6te mupozvolq, no se celuvahme nalegloto polu-goli i samo kato useti, 4e razkop4ah kop4eto na pantalona mnogo takti4no sleze nadolu... pritesnqvah se, za6toto imah kosym4eta, no toi ne kaza ni6to nito pyk sprq... na skoro si govorihme i go pitah kakvo tolkova muharesva i toikaza, 4e ne znae no mu biloadski gotino...mai pri pove4eto myje e taka. 4udq se za6to, no i toi ne znae, prosto mu eqko, a i na men... moje6 da byde6 sigurna,4e6tesi umre6 ot kef (dorida ne svyr6i6...)

MalKa_BLuDnica
04-22-2007, 20:02
е тя ако не свърши как ше умре от кеф :-k

DzVErA*
04-22-2007, 20:41
а ве може да ви се сторя малко гнусен ама такьв сам си !!! :)

Знаете ли каква е разликата между пицата и пу*к*та?

4Е НА ПИЦАТА МОЖЕ ДА И МАХНЕШ ГЬБИТЕ :) :) :)

jony
04-22-2007, 20:45
Това, че приятеля ти иска не е необходимо и достатъчно условие за да се случи. Трябва и ти да го искаш и да се отпуснеш за да се насладиш на момента.
Няколко съвета в случай, че решиш да му дадеш да те излиже като хората:
1. Непосредствено преди това е хубаво да минеш под душа. Така най-малко ще се притесняваш и ще имаш най-приятен вкус;
2. Може да започнете с 69 така ще ти е по-малко притеснено, защото и ти ще си имаш занимание;
3. Понеже сама казваш, че не ти се е случвало досега опитай се да разбереш кое от нещата които ти прави с езиче там ти е най-приятно и го уведоми за това или директно, или с пъшкане, вопли и т.н.;
4. Ако успееш да се отпуснеш достатъчно и му говориш мърсотийки, като същевременно му подаваш котенцето по-близко ще го накараш да се чувства още по-гот;
5. За максимално удоволствие трябва едновременно да се стимулира клиторчето и G-точицата.
Предполагам, че има още съвети които може да получиш, ама не ми се мисли и пише повече. Пък и ми потекоха лигите и трябва да си отуля жаждата :smt016
Следвай тези стъпки имай нужното търпение докато свършиш и ще изживееш нещо наистина приятно \:D/ Гаранция Франция :lol:
Айде и Bon Appetit!
Аз що си мисля, че G точката е във вагината и то на 6 см. дълбочина?

MaXy_GiRL
04-23-2007, 13:40
A az za6to use6tam 4e mi se dopovru6ta.... :-s :smt078

MeTheMost
04-23-2007, 17:04
oh kato pro4etoh temata, me navqha spomeni... :oops: macka, izob6to ne se pritesnqvai- prosto nqma ot kakvo :) Edinstvenoto koeto trqbva da napravi6 e da se obezkosmi6 i 6te vi e kef i na 2mata :)
Use6taneto 4e ima6 mom4e mejdu krakata e neveroqtno.... xhayxah believe me :P :)

KyKJlu4KaAa
05-05-2007, 16:33
emi saglasi se..nqma nishto strashno..predi tova se izkypii...namaji se s intimen gell...obrysni se...i nqma kakvo da se pritesnqvash..aide yspeh \:D/ \:D/ \:D/

Ariena
05-05-2007, 16:38
Няма от какво да се притесняваш. Позволи му и се наслаждавай. Повярвай ще ти хареса.

Oralgin
05-09-2007, 16:26
а ве може да ви се сторя малко гнусен ама такьв сам си !!! :)

Знаете ли каква е разликата между пицата и пу*к*та?

4Е НА ПИЦАТА МОЖЕ ДА И МАХНЕШ ГЬБИТЕ :) :) :)

Не, не си гнусен, брат .. ти си тъп :) :smt017

Oralgin
05-09-2007, 16:35
имам един приятел дето му е дарба ама си има гадже дееба [-( иначе тя кви неща ми е разправяла и кво праи точно..не е истина..ся само като се сетя мога да свърша 8-[ :roll:

Не е до 'дарба' ... въпроса до голяма степен е човека на който го правиш .. ;-)
но пък и има стимул - след добро представяне от моя страна ква свирка съм получавал .. :mrgreen: