PDA

View Full Version : Roditelite mu razvaliha vsichko

Tangerine
04-22-2007, 10:15
I dvamata sme na 19. Hodim ot 6 mesecsa. Mnogo se obichahme, znaeh che sled nqkolko mesecsa shte kandidatstva v drug mnogo dalechen grad ot nashiq i tova shte da ni suzdade dosta uslojneniq no si kazah, che tova e bez znachenie -shtom se obichame shte prevuzmognem razstoqnieto.
Samo deto tupata mu maika zapochna da mu razpravq, che ot kakto izlizal s men sum mu vliqela zle na ocsenkite i ne se bil gotvel dostatuchno dobre za izpitite. Chak go bila zaplashila, che shtqla da go izhvurli ot kushti - "da si hodel pri onaq fliorcsa. da q takova... shtoto qvno ot nego chovek nqmalo da stane." :cry: Vchera mi kaza, che maika mu go pritiskala i go nakarala da skusame, obache toi i bil kazal da si gleda rabotata i che taino ot neq shte produljim da se vijdame - poneje mnogo me obichal. Ne mu dremelo za izpitite iskal da se ojenim, da jiveem zaedno... :cry: az mu kazah, che nqma smisul da se opulchva sreshtu tehnite, za da e s men - a i ne iskam csql jivot da nosq otgovornost za tova, che toi ne e mogul da postigne mechtata si zaradi men. Kakvo da pravq? Toi mi kaza, che e gotov da se iznese ot tehnite, za da e s men. #-o

bUrkov
04-22-2007, 10:27
Emi tuka se vijda izobilie ot mai4ini trevogi i nedostatak na zdrav razum :D
Parvo iskam da kaja na vsi4ki tuka, 4e liubovta e geneti4no zalojena da trae okolo 3 godini. Tai4e ne si provalqite jivota zaradi "Liubovta" zashtoto ne se znae kolko mnogo se obi4ate ;) Ako pitate mene zashto ne se razdelite za malko (naprimer dokato minat izpitite) i togava hem shte si dadete po4ivka edin ot drug hem i shte se pogotvi mom4eto za izpitite. A i ako iskash da si s nego, ne trqbva da nari4ash maika mu "onaq" zashtoto edin maj kogato umira kazva: "Mamo..."

In4iTu_
04-22-2007, 10:59
А защо не се опиташ да говориш с майка му. Покажи и, че не заслужаваш отношението, което тя проявява към теб. Може пък да види, че не си толкова лоша компания за сина и.

malkoto_sladur4e
04-22-2007, 11:00
Да не ви пука какво мислят родителите!Това си е вашия живот и вие си решавате дали ще сте заедно или не!Бъди с него и не се предавай! :wink:

FiRe_LaDy
04-22-2007, 13:07
Shtom se obichate ne pozvolqvaite na kogoto i da bilo da vi razdeli.Baba mi i dqdo mi sa bile protiv tova maika mi da se omyji za bashta mi i dori e izbqgala ot tqh,za da byde s bashta mi.Taka,che ne se otkazvaite i si bydete zaedno.ne ste veche malki deca i mojete sami da si reshite dali da ste zaedno ili ne.

Adwokat
04-22-2007, 13:08
ем виждайте се тайничко както казал той.. :mrgreen:

kobrichka
04-22-2007, 13:18
Както каза In4iTu_ не можеш ли да поговориш с майка му?Все пак вие сте големи хора и можете сами да решавате какво да правите с живота си.Но според мен щом се обичате не трябва да се разделяте,но не мисля че трябва и той да се кара с родителите си заради теб,така че говори с майка му промени мнението и за теб.А ако не стане и това просто се виждаите без тя да знае,което според мен е глупаво,защото все пок вие сте на по 19,а не на по 12,но в крайна сметка ако трябва.Успех и не се разделяите направи всичко възможно да сте заедно.

koalka
04-22-2007, 18:24
Сама си вкарваш автогол така.Какво ти пука какво мислят техните, нали той е с теб?Сам й го е казал, постъпил е като мъж, а не като п**ка.Бъдете си заедно, ако можете изнесете се на квартира. :wink:

leko_otkachena
04-22-2007, 18:31
явно те обича истински така че не ги мисли техните...като разберът,че не могат да ви разделят ще го оставят намира

ABSOLUTme
04-22-2007, 18:33
И според мен един разговор с родителите му няма да е излишен.Само че не сама.Ти и той.Обяснете на майка му,че ти също желаеш той да замине и да се представи успешно,че не искаш да изостави всичко заради теб.Че си готова и 1 път в месеца да го виждаш и че вашата връзка не е пречка за него да се развива..
Останалите-не сте прави.Ако родителското тяло е против,може да създаде много проблеми..Тъй че е по-добре да поговорят като големи хора,а не да се виждат тайно.

furtado
04-22-2007, 20:03
spored men maika mu go revnuva ot teb

BAYO
04-23-2007, 12:12
spored men maika mu go revnuva ot teb

И според мене е така, щот и моята майка ме ревнува от Нея! Баси чувството е честно, напрао нямам думи :roll:

BWald0rf
04-23-2007, 12:28
Ем след като той толкова много държи на теб че е готов да пренебрегне мнението на майка си какъв е твоя проблем?..Мисля че той е постъпил много добре ;)

I dont wanna miss a thing
04-23-2007, 14:25
Ще ти кажа само едно. На негово място не само образованието бих си жертвал за да съм с жената която обичам. Ако той го иска а ти го обичаш да го направи!

BAYO
04-23-2007, 14:33
Абе виж за образованието не знам, щото все пак рано или късно ш'ти потрябва. А кво стаа ако след 2 месеца гаджето те зареже??? Не знаеш кво може да стане след 1 седмица , камо ли година, така че нещата са леко относителни тука, според мене. Въпрос на добра преценка :!:

Cosmo
04-24-2007, 12:19
Az syshto imah problemi s maikata na gadjeto mi ... no toi reshi da opravi neshtata.Sabrahme se edna ve4er az , gadjeto mi,maika mu i bashta mu i qsno im pokazahme che nqma smisyl da se opylchvat na vryzkata ni za6toto 6te stane po - losho...Ot togava maika mu se dyrji s men vse 1 sam i dashterq.
Moje bi tvoq priqtel syshto trqbva da im pokaje kakvo oznachvash za nego!V sluchaq vsichko e do otnosheniqta maika-sin..