View Full Version : дайте съвети за грим
кажете ми моля ви следното:хубав фон дю тен,молив за очи сенки и червило които да сртуват най много 45лв общо
pf malko trudno 45 ob6to ako iska6 ka4estveni minimum 60lv
malkoto_sladur4e
04-22-2007, 15:30
Hahahhaah za 45 moje6 tiq ne6ta da si gi nameri6 mn ka4estveni bez pr :wink: ta..fon diy ten-15lv oriflame (seriq Gordani Gold),po-hubav fon diy ten dali ima na sveta nzm...4ervilo...na Classics ne moga da ti obesnq kvi sa strahotni i to za 2.50lv,no s1s blqs1k kato na 4ervilo ot 15 lv..v rozovi telca (kutiiki) ili kakto mu kazva6,molifff... :-k Na oriflame pak nqkyf za 3 i ne6ty ima hubavi da...senki pak na oriflame ima edni mazni senki kato molivi za 7.90 super sa,az imam takiva srebristi i mn qko sedqt :wink:
на Джордани голд верно е добър фон дьо тена
malkoto_sladur4e
04-22-2007, 15:42
Dam pokriva vsi4ko i mn plavno se razprostira po liceto :wink:
e_l_i_z_a
04-22-2007, 18:57
На Джордани Голд е много матов фон-дьо-тена...и съдържа КюТен :x Иначе е покривен.Но лично на мен ми прави много червенеещо лице... :roll:
Rimmel Recover-foundation 14лв.
Моливите за очи Bourjois са много добри.Около 10 лв са.
Сенки - доста относително.....около 10-15 ако са Римел или Буржоа :wink:
Червило-дълготрайно на Ревлон - 18лв (8 часа),двойно е и е страхотно!
Ревлон(друго) - 10лв.
Римел - 9лв
... :wink:
Kisses_P
04-22-2007, 19:01
Според мене е най-добре да отидеш в магазин, където продават козметика да им кажеш какво искаш и те да ти предложат съответно продукти.А относно сенките само мога да кажа вземи си база за сенки на махнатан или артдеко, за да не ти се събират сенките в клепачите,а самите сенкиси ги избери каквито ти харесват без да се съобразяваш с фирма
кажете ми моля ви следното:хубав фон дю тен,молив за очи сенки и червило които да сртуват най много 45лв общо
fon dio ten-loreal(22) vajno e da e ka4estven..
moliv za o4i-mahnatan-8-10lv
4ervilo moje6 da si nameri6 i za 3,a ina4e na nivea noviq glanc ne e lo6 5.60 e
senki-na golden rose si kupix edni strahiotni za 8 i ne6to koito mogat da se polzvat i mokri i efekta e neveroqten.moite sa bejovi i kafqvi(v nqkolko cvqta.super sa,ako si nameri6 takiva nepremenno si vzemi
patrisha_
04-22-2007, 19:17
fon dio ten-loreal(22) vajno e da e ka4estven..
moliv za o4i-mahnatan-8-10lv
4ervilo moje6 da si nameri6 i za 3,a ina4e na nivea noviq glanc ne e lo6 5.60 e
senki-na golden rose si kupix edni strahiotni za 8 i ne6to koito mogat da se polzvat i mokri i efekta e neveroqten.moite sa bejovi i kafqvi(v nqkolko cvqta.super sa,ako si nameri6 takiva nepremenno si vzemi
tova bqh az
silvetka
04-22-2007, 22:36
fon dio ten na oriflame 10lv,moliv za o4i na classic-2-3lv ili na oriflame-5lv,senki na golden rose-5lv,4ervilo na oriflame-5,6lv ili na avon pak tolkova!senkite na golden rose sa pove4e cvetove i sa okolo 5lv,dokato naprimer v oriflame sa pak 5-6lv,no po princip sa samo 2 cvqta ili nai-mnogo 3!