- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- дайте съвети за грим
кажете ми моля ви следното:хубав фон дю тен,молив за очи сенки и червило които да сртуват най много 45лв общо
Hahahhaah za 45 moje6 tiq ne6ta da si gi nameri6 mn ka4estveni bez prta..fon diy ten-15lv oriflame (seriq Gordani Gold),po-hubav fon diy ten dali ima na sveta nzm...4ervilo...na Classics ne moga da ti obesnq kvi sa strahotni i to za 2.50lv,no s1s blqs1k kato na 4ervilo ot 15 lv..v rozovi telca (kutiiki) ili kakto mu kazva6,molifff...
Na oriflame pak nqkyf za 3 i ne6ty ima hubavi da...senki pak na oriflame ima edni mazni senki kato molivi za 7.90 super sa,az imam takiva srebristi i mn qko sedqt
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
на Джордани голд верно е добър фон дьо тена
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Dam pokriva vsi4ko i mn plavno se razprostira po liceto![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
На Джордани Голд е много матов фон-дьо-тена...и съдържа КюТенИначе е покривен.Но лично на мен ми прави много червенеещо лице...
![]()
Rimmel Recover-foundation 14лв.
Моливите за очи Bourjois са много добри.Около 10 лв са.
Сенки - доста относително.....около 10-15 ако са Римел или Буржоа![]()
Червило-дълготрайно на Ревлон - 18лв (8 часа),двойно е и е страхотно!
Ревлон(друго) - 10лв.
Римел - 9лв
...![]()
Според мене е най-добре да отидеш в магазин, където продават козметика да им кажеш какво искаш и те да ти предложат съответно продукти.А относно сенките само мога да кажа вземи си база за сенки на махнатан или артдеко, за да не ти се събират сенките в клепачите,а самите сенкиси ги избери каквито ти харесват без да се съобразяваш с фирма
fon dio ten-loreal(22) vajno e da e ka4estven..Първоначално написано от Анонимко
moliv za o4i-mahnatan-8-10lv
4ervilo moje6 da si nameri6 i za 3,a ina4e na nivea noviq glanc ne e lo6 5.60 e
senki-na golden rose si kupix edni strahiotni za 8 i ne6to koito mogat da se polzvat i mokri i efekta e neveroqten.moite sa bejovi i kafqvi(v nqkolko cvqta.super sa,ako si nameri6 takiva nepremenno si vzemi
tova bqh azПървоначално написано от Анонимко
Ne pozvolqvai strahut ot greshki da te izvadi ot igrata.
fon dio ten na oriflame 10lv,moliv za o4i na classic-2-3lv ili na oriflame-5lv,senki na golden rose-5lv,4ervilo na oriflame-5,6lv ili na avon pak tolkova!senkite na golden rose sa pove4e cvetove i sa okolo 5lv,dokato naprimer v oriflame sa pak 5-6lv,no po princip sa samo 2 cvqta ili nai-mnogo 3!