.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

дайте съвети за грим

кажете ми моля ви следното:хубав фон дю тен,молив за очи сенки и червило които да сртуват най много 45лв общо

pf malko trudno 45 ob6to ako iska6 ka4estveni minimum 60lv

Супер фен
    Hahahhaah za 45 moje6 tiq ne6ta da si gi nameri6 mn ka4estveni bez pr ta..fon diy ten-15lv oriflame (seriq Gordani Gold),po-hubav fon diy ten dali ima na sveta nzm...4ervilo...na Classics ne moga da ti obesnq kvi sa strahotni i to za 2.50lv,no s1s blqs1k kato na 4ervilo ot 15 lv..v rozovi telca (kutiiki) ili kakto mu kazva6,molifff... Na oriflame pak nqkyf za 3 i ne6ty ima hubavi da...senki pak na oriflame ima edni mazni senki kato molivi za 7.90 super sa,az imam takiva srebristi i mn qko sedqt
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    на Джордани голд верно е добър фон дьо тена
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен
    Dam pokriva vsi4ko i mn plavno se razprostira po liceto
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    На Джордани Голд е много матов фон-дьо-тена...и съдържа КюТен Иначе е покривен.Но лично на мен ми прави много червенеещо лице...
    Rimmel Recover-foundation 14лв.
    Моливите за очи Bourjois са много добри.Около 10 лв са.
    Сенки - доста относително.....около 10-15 ако са Римел или Буржоа
    Червило-дълготрайно на Ревлон - 18лв (8 часа),двойно е и е страхотно!
    Ревлон(друго) - 10лв.
    Римел - 9лв
    ...

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Според мене е най-добре да отидеш в магазин, където продават козметика да им кажеш какво искаш и те да ти предложат съответно продукти.А относно сенките само мога да кажа вземи си база за сенки на махнатан или артдеко, за да не ти се събират сенките в клепачите,а самите сенкиси ги избери каквито ти харесват без да се съобразяваш с фирма
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Guest

Re: дайте съвети за грим

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    кажете ми моля ви следното:хубав фон дю тен,молив за очи сенки и червило които да сртуват най много 45лв общо
    fon dio ten-loreal(22) vajno e da e ka4estven..
    moliv za o4i-mahnatan-8-10lv
    4ervilo moje6 da si nameri6 i za 3,a ina4e na nivea noviq glanc ne e lo6 5.60 e
    senki-na golden rose si kupix edni strahiotni za 8 i ne6to koito mogat da se polzvat i mokri i efekta e neveroqten.moite sa bejovi i kafqvi(v nqkolko cvqta.super sa,ako si nameri6 takiva nepremenno si vzemi

Re: дайте съвети за грим

fon dio ten-loreal(22) vajno e da e ka4estven..
    moliv za o4i-mahnatan-8-10lv
    4ervilo moje6 da si nameri6 i za 3,a ina4e na nivea noviq glanc ne e lo6 5.60 e
    senki-na golden rose si kupix edni strahiotni za 8 i ne6to koito mogat da se polzvat i mokri i efekta e neveroqten.moite sa bejovi i kafqvi(v nqkolko cvqta.super sa,ako si nameri6 takiva nepremenno si vzemi
    tova bqh az
    Ne pozvolqvai strahut ot greshki da te izvadi ot igrata.

fon dio ten na oriflame 10lv,moliv za o4i na classic-2-3lv ili na oriflame-5lv,senki na golden rose-5lv,4ervilo na oriflame-5,6lv ili na avon pak tolkova!senkite na golden rose sa pove4e cvetove i sa okolo 5lv,dokato naprimer v oriflame sa pak 5-6lv,no po princip sa samo 2 cvqta ili nai-mnogo 3!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си