View Full Version : Хм . Как да и кажа , че не я харесвам , ама без да я нараня.
Skullbreaker
04-22-2007, 14:21
Еми начи питах разни френдове те викат , че нямат идея..И така въпроса:
Има едно момиче от квартала дето ме харесва. Аз сам се сетих де , шот постоянно гледа да е покрай мен , ми хвърля някви влюбени погледи и тн , преди малко приятелките и ме питаха дали ми е интересна..
Ми...Не е мой тип , обаче е добро момиче.По какъв начин да и обясня , че не я харесвам и не мога да тръгна с нея , без да я нараня?
Айде давайте отговори.
PoLiToOo
04-22-2007, 14:37
ми човече.....кажи и си го...смисъл в прав текст...щот ако отлагаш може тя да се привърже към теб и ще стане мнооооогооо кофтиии #-o
Ox boje ot kude se izvudi toz prostak.Zna4i az mislq 4e trqbva da pogovorite nasame i da i kaje6 4e e mnogo svqstna no ne izpitva6 ni6to kum neq.Ili puk q izluji i kaji 4e si vluben v druga ,taka nqma da si q naranil .No v kraina smetka vseki otblusnat ,dori i nai-takti4no mu e kofti
:oops: govorex za pecata
Пецата е много точен пич цял ден му правя чекии
Skullbreaker
04-22-2007, 14:48
Пецата от от Враце де гарга не каца , простена му е простотията.
Джейни мерси за отговорите , въпроса ми беше главно към момичетата, те най-добре знаят.Аре!
punisher
04-22-2007, 14:55
Почни така:
Моме ти аресваш ли ме ся ? (ако каже да виж #1)
1. Ако СИКАШ ела ми удари една, и да те ичцукам после па ще се оженим и ще дам вино на баща ти (така прайм в враца)
2. Ако СИКАШ ела ми удари една, и да те ичцукам !
А честито ни!Имаме си ново попълниене,което очевидно иска да си навира пацата в очите на всички.
Няма да оцелееш тука другарю :-D
по темата: ми питай я дали наистина те харесва и просто и кажи точно кво мислиш за нея и за цялата тая работа и така...
честно казано, няма начин да не и стане някво гадно
само не я лъжи, че имаш приятелка, или си влюбен в друга (ако не си де), защото като разбере, че си я излъгал, а тва става винаги, ще и бъде още по-гадно
Skullbreaker
04-22-2007, 14:59
Мии тя знае , че наскоро скъсах с гаджето ми , можеби ако и кажа ,че примерно не съм готов за нова връзка , няма да и е толкова гадно?
E tq otkude 6te razbere momi4eto v koeto toi e vluben,toest mnimoto momi4e moje da ne e ot negoviq grad i t.n.Gluposti , 6te razbere xodi dokaji 4e nqkoi si sofianin e vluben vuv varnenka.Ot kude ti
Mda tova 6te stane, idealno e .Samo da ne se izduni6 posle kat si nameri6 novo gadje primerno 2/3 sedmici po-kusno
punisher
04-22-2007, 15:12
Мии тя знае , че наскоро скъсах с гаджето ми , можеби ако и кажа ,че примерно не съм готов за нова връзка , няма да и е толкова гадно?
да,ама няма вечно да не си готов,нали?
:-D
тъпо е да се измислят оправдания за глупости
той може просто да и каже, че не я харесва и не я възприема като жена, а като приятелка...като каже, че има приятелка излиза, че тя може и да му е симпатична, но той да е обвързан и затова не може да са заедно....ако е влюбен и не е с тва момиче, има шанс тя да го свали някоя вечер...и мен са ме рязали по този начин, и аз съм си измисляла тъпи оправдания истината е най-добре...
Da de istinata naistina e nai -dobre ama ot neq nai-boli :D ox neznam otkazvam se da go mislq postupi kakto gi 4ustva6 ne6tata i tva e.Aide kusmet
Ice_Queen
04-22-2007, 15:21
Почни така:
Моме ти аресваш ли ме ся ? (ако каже да виж #1)
1. Ако СИКАШ ела ми удари една, и да те ичцукам после па ще се оженим и ще дам вино на баща ти (така прайм в враца)
2. Ако СИКАШ ела ми удари една, и да те ичцукам !
тебе директно за бан те предлагам..
MalKa_BLuDnica
04-22-2007, 15:33
Ми...Не е мой тип , обаче е добро момиче.
тва трябва да й кажеш :-k
Nassgerrack
04-22-2007, 15:53
"Между нас няма да се получи нищо.Не те харесвам."
Някой друг пример да ти дам?ама така конкретен.Да ти подредя думите,ти да си ги заучиш и да ги изпееш на момичето.Ти своя собствена глава нямаш ли си или мислиш с оная си работа?
Може да звучи гадно,ама въпроса ти е супер елементарен и тъп!
Не че ти си малоумен,ама явно ти е за пръв път.Пробвай със свои думи,те ще дойдат от твоето сърце,ще излязат от твоята уста. И най-бляскавата фраза да ти дадем,ако не я кажеш правилно,може да се получи голям гаф.
Ти най-добре знаеш какво чувстваш,така че ти сам си знаеш какво точно да кажеш.Не се притеснявай,от твоето "не" тя няма да умре,няма да й стане лощо,няма да и излязат пъпки.
Импровизирай.
Успех!
Skullbreaker
04-22-2007, 15:57
Мерси.Ми да , за първи път ми се налага да "отблъсна" момиче .
Страх ме е ,че ако говоря директно , може да я нараня много , а не искам.Но карай ,все нещо ше измисля ;) . Мерси за отговорите , предлагам темата да се затвори за да не стане източник на флууд , врачанина му дайте предупреждение за бан и така :) . Аре!
ПИТАш Я ДАЛИТЕ ХАРЕСВА... ТЯ щЕ СЕ ПРИТЕСНИ , НО щЕ ТИ КАЖЕ... ПОСЛЕ ТИ ПРАИш НЕКВИ ФИЗИОНОМИИ (НЕ ПРЕКАЛЯВАш, НЕ ПУФТИш... СЕ ЕДНО НЕ СИ ЗНАЕЛ ;) ) КАЗВАш И КВОТО МИСЛИш... НАЛИ ТАМ КВОТРО чУВСТВАш... чЕ Е ДОБРО МОМИчЕ, НО НЕ Е ТВОЙ ТИП... НЕ Я ЛЪЖЕш ЗА НИщО... И ТАКА... ТЯ щЕ ТЕ ЗАБРАИ СЛЕД ВРЕМЕ... НО С ЕОПИТАЙ ДА ГОВОРИш ПО-МИЛО... ИЗПОЛЗВАЙ ПО НЕЖНИ ДУМИ... СЕ ПАК НЕ Е ПРИЯТНО ДА ИТ КАЖАТ ТВА... :?
CrazyWitch
04-22-2007, 16:10
Единственото което може да направиш е да й го кажеш по по-лег начин, но и тогава пак ще е наранена...
Така, че дали така или иначе все тая.
hilarydonau
04-22-2007, 16:35
ami kazva6 i 4e ne q haresva6 i kolkutu i izturkano da zvu4i i kaji 4e iskate da si ostanete frendove puk vij ako q uvajava6 i obqsni kak stoqt ne6ata oba4e e tupu ako i kaje6 ne iskam da imam vruzka i sled ena sedmica da si fane6 gadje tui e m lo6u puk nema kak da ne i stane gadnu kaktu i da i go kaje6 ama spoko tq 6e te razbere :wink: 6e stiskame palci
Skullbreaker
04-22-2007, 16:40
Мерси , обадих и се , след 10 минути ше се видим в градинката...Стискайте палци .
Ice_Queen*
04-22-2007, 16:42
Дано само не помисли противоположната ситуация.. :|
Skullbreaker
04-22-2007, 17:00
Бързо свърши..Обаче се чувствам отвратително , все едно съм най-големия идиот на света .
Като идваше беше с такъв светъл поглед и усмивка..Толкова весела..Мисля , че си е помислила , че я викам за да и предложа..
Казах и ,че нищо не пречи да сме приятели , но аз просто не мога да съм по-близък с нея,че е прекрасно момиче,но просто не мога с нея...Имаше вид все едно ще се разплаче .Само каза , че трябва да си ходи , чувствам се като пълен гадняр :(
Дали нямаше да е по-добре да тръгна с нея , като я излъжа , че я харесвам?Просто още не мога да се отърся от лицето и като си тръгваше :( .
Голям Playboy се искара е :mrgreen: :mrgreen:
Такъв е живота истината боли ](*,) ама все пак по добре истината де :wink: и да ти кажа тва да тръгнеш с някой от съжалание е мн тъпо нещо не го прави [-X
Skullbreaker
04-22-2007, 17:46
Ми аресва ме момичето ко ми е .
Ми аресва ме момичето ко ми е .
Няма лошо не си те харесва.. :::
hilarydonau
04-22-2007, 18:33
NIKOGA AMA NIKOGA ne trugvai s nekoi samo za da ne go narani6 za6oto posle i dvamata 6e budete naraneni .. taka kato si i kazal istinata 6e q boli no pone 6e znae i nema da i dava6 naprazni nadejdi spoko :wink:
Определено, ако те харесва ще й стане зле, няма как.
Просто отиваш при нея и й обясняваш как седят нещата, бъди честен с нея.
leko_otkachena
04-22-2007, 18:40
ами няма начин с който да не я нараниш
juSTkiddy
04-22-2007, 18:59
Еми значи щом не искаш да я нараниш...Стани приятел с нея и се дръж мило но никога не й давай повод да мисли че може да сте повече от фр...
Нз само тфа ми дойде на ум :-s
Ъх... сама си е виновна, не е твой проблем.
Не, сериозно, утре ако се влюбиш до уши в някоя, но пък не си "неин тип", ще смяташ ли че тя трябва да се чувства виновна заради теб?
От истината боли, но от скритата истина боли повече!Затова най-добре и кажи истината...А относно това, че не искаш да я нараниш..това няма как да стане..при положение, че я отрязваш, а тя те харесва...нещо не се получава.. :::
desperate
04-23-2007, 18:35
Кажи и ,че не е твой тип...метни и нещо от рода ,че нямаш нищо против нея и примерно е сладка но просто не е твой тип.Все пак има и истина и благородна лъжа ако и го кажеш.