PDA

View Full Version : Проблем с презерватива, може би.

04-22-2007, 20:54
Ам проблема ми е следния, аз незнам дали някои има подобен и направо ме е срам. Значи преди да сложа презерватива си заголвам пениса и го слагам.И когато го вкарам ми пада презерватива, даже да бъда точен кожичката на пениас ми се връща в началното си положение и презерватива се събира отпред не ми пада ами се нагбира един такъв и то така нищо не правя ниакакъв секс .... трябва с едната ръка да го държа засщото иначе момичето не усеща нищо все едно си правя чикия офф немога да го обясня точно надявам се да сте ме разбрали. Моля да ми кажете какво да правя. Какво да правяя ;(

jony
04-22-2007, 20:56
Купи си по-малки презервативи :-D

nemepoznava6
04-23-2007, 06:52
Купи си по-малки презервативи

I az sum na tova mnenie :!: :!: :!: Opredelo v tova ti e problema

bqsna_teenagerka
04-23-2007, 08:37
Купи си по-малки презервативи

I az sum na tova mnenie :!: :!: :!: Opredelo v tova ti e problema :-D

04-23-2007, 09:03
Последния път когато правихме секс с приятеля ми и бяхме взели Бенетон (ама какви не си спомням) и по време на половия акт (при вкарването и изкарването) усетих как презервативът остава в мен ... :oops: :oops: :oops: ... много гадно се получи ... от тогава приятелят ми много се притеснява да не стане пак така ... че знае ли човек какво може да последва после ... :oops: :oops: :oops:

Diva4e
04-23-2007, 10:00
Или не ти е достатъчно надървен ... или ти е нужен по-малък презерватив !

sladkoto__angel4e__
04-23-2007, 18:58
probvai s drugi prezervativi!

Adwokat
04-23-2007, 21:34
Може проблема да не е в презерватив.. ми просто да не си го надървил достатъчно.. ](*,)