Влез

View Full Version : Moderated by W.I.M: Не знам как да й призная :(

Mius - the best MAGE
04-23-2007, 17:48
Хора имам много сериозен проблем . Сега съм на 14 години . Влюбен съм в едно момоче и незнам просто как да и го кажа. Немога да убясня любовта си с думи просто . Влюбен съм в нея от 7 месеца и 26 дена , а иначе я харесвам от 2години и половина . Преди време една от най-добрите й приятелки ми предложи. Стана ми много неловко ,за6тото ако като кажа не всички момичета , които бяха там щяха да искат аргумент. Най-добрия ми приятел ми издеиства 1 ден за мислене ,който аз преварнах в 1-2 седмици ,но все пак говорих с въпросното момиче насаме бес да споменавам любовта си към приятелката й. Всички ми дават най - различни савети но просто ни6то не помага :( . Незнам как да й убясня любовта си . Ако й предложа и тя откаже дирекно се хварлям от някоя скала в морето и си слагам край на живота . Просто незнам накаде вече да ходя и какво да правя . Надявам се поне тук някой да ми помогне !

§§ Модерирано от W.I.M: точка(и) 7 §§

04-23-2007, 17:52
ot nespondelenata lubov po gadno ne6to NQMA....samo tova moga da ti kaja ot li4en opit...

koalka
04-23-2007, 18:00
Така и така, ако не те харесва по какъвто и да било начин да й предложиш, пак няма да стане.

Mius - The best mage
04-23-2007, 18:10
не съм се изразил правилно . Всички ми казват , че в погледа и личи , че ме харесва. Тя ми каза ,че ме чувства близък и даржи на мен , но как да го разбирам това !

04-23-2007, 18:14
otiva6 pri neq i i obqsnqva6 vsi4ko kakto go 4uvstva6. ako ti otvyrne sys sy6toto evala, ako ne.. nqma da se hvyrlq6 ot nikade.. jivota prodaljava :)

FiRe_LaDy
04-23-2007, 18:15
Ami to vqrno,che ot nespodelenata lubov po gadno neshto nqma,ama chakai e ta ti si edva na 14,a sha sa samoubivash!T'va e bezsmileno dato pishesh.pyk i ako si shtql naistina da go napraish - nqmashe da go napishesh!Seki prikazva,che shte se samoubiq,a sig i na 1% ot teq hora ne im stiska da go napraqt.

N0_feAR
04-23-2007, 18:15
не съм се изразил правилно . Всички ми казват , че в погледа и личи , че ме харесва. Тя ми каза ,че ме чувства близък и даржи на мен , но как да го разбирам това !
явно има симпатии към тебе...бе ко чакаш от проба опит не боли :wink:

Mius - The best mage
04-23-2007, 18:25
ами лекс сега не ми се цитират песни ,но ме е страх ако ми откаже . Незнам какво да правя . Бес да се колебая бих се фарлил от някоя скала .

Mius - The best mage
04-23-2007, 18:27
xaxa мислиш ли че не ме стиска .. много хора не ме познават добре . За някой неща съм готов на всичко . Разбира се чак самоубийство не , но нищо чудно да се затворя да не говоря на никой и тн ..

jus7_a_boy
04-23-2007, 19:31
Брато какво е това "но ме е страх ако ми откаже :?: Още 2 години и половина ли ще прекараш мислейки "ами ако ми откаже"? Хвърляй се с главата напред и каквото стане, а и тя ако мислиш че ще те чака цял живот ти да се наканиш да и преложиш.. Най-много да изпуснеш момента и да я видиш с някой друг скоро време, защото докато ти се вайкаш дали ще ти откаже, някой друг действа!

Think about it!

harakiri
04-23-2007, 19:58
Действай.Разкрии и чуствата си , а ако те отхвърли има много други.

Adwokat
04-23-2007, 21:15
Хвърляй се с главата напред и каквото стане,
Think about it!

Ехх на думи много лесно... [-X

ivo_Holdinga
04-23-2007, 21:58
Brato otivai pri mackata i i razkrii 4uvstvata si vednaga,shoto posle she sajalqvash mnogo :wink: are kvo si zastanal na toq komputar i gledahs nekvi forumi are zaminavai pri pi4eto i ne krii 4uvstvata si....ako naistina ima simpatii kam teb ne si propuskai shansa [-X are uspeh brato :wink: :-)

jus7_a_boy
04-24-2007, 08:42
Хвърляй се с главата напред и каквото стане,
Think about it!

Ехх на думи много лесно... [-X

Е ок, цял живот ли да се съжалява как да и предложи и просто да чака? Докато той се накани да го направи може някой друг вече да действа по въпроса, а вярвам момичето няма да го чака цял живот него. Затова нещата просто трябва да се случват, по добре е да опита и да загуби отколкото да не е опитал и после да се чуди какво ли е щяло да стане. Успех!

Mius - the best mage
04-25-2007, 18:40
ами пичове много tnx . Ще и кажа каквото чувствам , бес излислици и тн апак каквото стане. Ако откаже ще се чудя к'во да правя ще съм расеян ,но ще се оправя. Най - много да се забия на някой здрав МЕТАЛ и да забравя всичко ...

Dancho
04-25-2007, 20:19
Човече, аз съм на 13 години, и имам абсолютно същия проблем! Харесвам я от 2-ри клас. Беше ме страх да и се обясня в любов, да не вземе да ми откаже, че тогава за мен живота свършва. Никога няма да забравя датата - 6 март, 2007 г.. Тогава тя предложи на един приятел! Аз бях тотално разбит: получавах все по-лоши оценки в училище, отслабнах с 5 кг. и много други работи ми се случиха... На 23 април, 2007 г. скъсаха,... което за мене и сега е шанс, но не знам как да и се обясня в любов! Страх ме е да не ми откаже! Готов съм на всичко, за да я имам, ама ме е страх! Несподелената любов е най-лошото нещо на този свят! Понякога си мисля, че съм роден да страдам. Но имам надежди, за нея! Успех!...

Mius - the best mage
04-26-2007, 17:21
Ами лекс аз ще събера смелост до края на седмицата стига тя да не е в лошо настроение. А твоя случай .. ПО ГАДНО НЕЩО НЯМА .. УСПЕХ и на тебе !

tedinci_
04-27-2007, 15:26
ot nespondelenata lubov po gadno ne6to NQMA....samo tova moga da ti kaja ot li4en opit...
Подкрепям напълно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =D>

BAYO
04-27-2007, 15:39
Човече, аз съм на 13 години, и имам абсолютно същия проблем! Харесвам я от 2-ри клас. Беше ме страх да и се обясня в любов, да не вземе да ми откаже, че тогава за мен живота свършва. Никога няма да забравя датата - 6 март, 2007 г.. Тогава тя предложи на един приятел! Аз бях тотално разбит: получавах все по-лоши оценки в училище, отслабнах с 5 кг. и много други работи ми се случиха... На 23 април, 2007 г. скъсаха,... което за мене и сега е шанс, но не знам как да и се обясня в любов! Страх ме е да не ми откаже! Готов съм на всичко, за да я имам, ама ме е страх! Несподелената любов е най-лошото нещо на този свят! Понякога си мисля, че съм роден да страдам. Но имам надежди, за нея! Успех!...

Ами батко, еб*х го и търпението дет вадиш. То бива бива, ама слон за мезе не бива. Докато те е страх, се ше си такъв, слаб (на килца) и със слаби оценки. Давай бе човек, пристраши се, кажи и , ако имате няк'ви взаимоотношения още по-хубаво. Дейставй, разбий тоя лед, кат те одреже кфо ... продължаваш да опитваш. Ако ти каже в очите, че не става, начи не става и отиваш при другото птиче. Не е казано, че цял живот тряя да умираш за нея. Аре махни го тоя страх, тоя срам и цели обекта със "стрели"!!!