View Full Version : Normalno li e ?
Pristrasten
04-24-2007, 12:52
Хора,постоянно искам да лъскам бастуня,кат видя един готин задник напрао полудявам,кат съм в даскало отивам да бия в талолетната,лъскам по около 3 пъти на ден а съм само на 13 год,кфо да прая?
ми първо може да престанеш,второ според мен е нормално да лъскаш,но зависи от човека де?!?!
ти с това 3 пъти на ден ме уби-статистика ли си водиш.
пробвай един "пост" като от филма 40 дни и 40 нощи и ще видим дали ще устискаш \:D/
Schnitzer
04-24-2007, 13:13
Ем лъскаи ко може да праиш :lol:
еми хормони.. ко искаш.. ;)
stra6no_sexy
04-24-2007, 13:28
Като ти се лъска лъскай,но можеш да опиташ да се сдържиш и да не се поддаваш толкова лесно на хормоните....амаааааа ако не става продължавай в същия дух
aniezina
04-24-2007, 13:37
еми лъскай! Кво толкова! Само гледай да не си разраниш ръката... :smt016
Dancho_93
04-24-2007, 13:41
Намери си гадже.Ей това ще направиш.Преди 1 година ио аз бях същия,ама сега иам приятелка и не е така!
Хора,постоянно искам да лъскам бастуня,кат видя един готин задник напрао полудявам,кат съм в даскало отивам да бия в талолетната,лъскам по около 3 пъти на ден а съм само на 13 год,кфо да прая?
Ауууу, 3 пъти..де да можех и аз толкова малкооо :-D
nemepoznava6
04-24-2007, 19:11
Pravi si kefa i da ne ti puka po-kolko puti na den go pravi6 :smt006
фани си гадже и и дай на нея да лъска толкова ли си ... като си на 13 секс неможе да очаваш но поне да ти прай сабий :-D
JoeBanana
04-24-2007, 19:18
давай смело
лъскай до отказ !
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
sladkoto__angel4e__
04-24-2007, 19:20
PRODALJAVAI V SA6TIQ DUH :-D
бате споко...лъскай колкото си искаш. И аз бях така споко. Нищо няма да ти стане, дори казват, че тва е един вид тренировка да издържаш после по-дълго...ем при мен се получава... айде гледай си кефа :)
А и ако не си намериш нали знаеш...Люси и Деси никога няма да ти откажат :). Те са ни най-верните интимни партньори :)
Ми честито! Кво да се прави в пуберета мн хормони!!!
Guderian
06-28-2007, 07:59
ми първо може да престанеш,второ според мен е нормално да лъскаш,но зависи от човека де?!?!
ти с това 3 пъти на ден ме уби-статистика ли си водиш.
пробвай един "пост" като от филма 40 дни и 40 нощи и ще видим дали ще устискаш \:D/Пробвах веднъж цяла седмица да не лъскам и когато дойде отново деня бях като вулкан 8)
хехе човек разби ме...че 4ак и в тоалетните в даскало.... требе и аз да пробвам некой път...