View Full Version : защо ни зарязват ???
frozenrose
04-24-2007, 14:55
Здравейте! :) Интересно ми е да разбера дали във форума има момчета,които са зарязвали приятелката си след секс? :smt120 Кое ви накара да го направите-дали от самото начало не сте имали чувства и сте били с нея"докато ви пусне" или не ви е допаднала в секса :smt078 Ае въобще защо не искате да ходите с нея повече-всички ли мислите еднакво или всяко момче си има версия за това :smt017 :smt016
Ами аз бившата си приятелка не съм я зарязал зарад секс... ми просто м/у нас не вървеше дори аз незнам защо съм бил 7 месеца с нея... пълна загуба на време.
fulldelight
04-24-2007, 15:03
Аз никога не съм зарязвал момиче след секс (аз съм правил само с 1 де... хах), но имам приятели, които го правят. Например, имам един фр, който изобщо не знае какво е любов, чувства и т.н. - той знае само секс. Води сексуален живот от около 3 години и за това време е спал с около 20 момичета. Някои от тях са на ясно, че са само за секса, но сред тях има и такива, които той е омайвал ала бала и като ги прасне ги хвърля =P~ =P~ Аз няколко пъти съм му казвал, че нещата не стават така, ама кой да слуша :) Мисля, че хората го правят това, просто защото още не са срещнали човека, който да ги промени....
Dancho_93
04-24-2007, 15:06
Тоз твоя приятел ще стане жиголо ей. :smt005
По темата:Ами аз момиче след секс не съм зарязвал - зарязвам ги преди това.Или след това,ако нещо се обърка.
Щото секса не е повод за запознанство мило дете... но скоро ще го разбереш и ще ти хареса тази идея :D
frozenrose
04-24-2007, 15:32
:smt005 :smt005 :smt005 Хаха Дедо мерси за поучителното мнение :smt005 Ясно ми е що за ценностна система имат някой момченца или мъжленца :-D и именно за тфа пускам тая тема да разбера поне могат ли да обяснят що постъпват така #-o АНо както виждаш има и момчета,които не свалят момичето само до момента в леглото :smt016
Тия дет зарязват приятелките си след секс са батковците дет имате по 10 години разлика с тех. Те немогат да си намерат момичета на тяхната или около техната възраст и се обръщат към по-малките, а вие като видите батко с кола и вече сте му в краката. Та тия батковци ви размотават и омайват докат не им пуснете и после минават на следващата наивна тиин-ка. Т`ва е мойто мнение.
Съгласна съм с горното мнение.
А аз не съм съгласна с горното мнение.Като ви дойде до главата ще го разберете..никога не слагайте хората под общ знаменател!НИКОГА!
Dedo & SIn !
04-24-2007, 17:56
С моята приятелка се запознахме докато ми лапаше вагона... и ми каза че ме обича докато е прасках в гъза и е зарязаох доакто и се цепих в устата ! :-D :-D :-D
babi_girl
04-24-2007, 19:05
az pyk mislq che ne samo batkovcite s kolita zarqzvat taka momichetata, a vsichki s typaci s ogromno samochuvstvie koito mislqt che momichetata sa samo za sex. I nenavijdam takiva goveda, poneje te ne stavat za nishto prosto si mislqt che sa mnogo poveche ot drugite poneje se e namerila po nqkoi koqto da ticha sled teh
frozenrose
04-25-2007, 11:01
Дам,но интересно ми е защо все пак го правят?? :roll: Защо си хабят"скъпоценните" усилия и парите да омайват едно момиче и после да и разбият мечтите,като могат да си задоволят нагона при някоя курва :smt017
nai 4esto gi zarqzvam ako ne iskat da pravim sex ili ako ne vurvqt ne6tata ili sa mn sramejlivi... i zapomnete si4ki mom4eta iskat sex nezavisimo dali go pokazvat ili ne.... ko da se prai mujka genetika :D
Дам,но интересно ми е защо все пак го правят?? :roll: Защо си хабят"скъпоценните" усилия и парите да омайват едно момиче и после да и разбият мечтите,като могат да си задоволят нагона при някоя курва :smt017
Такава ни е природата. Колкото повече толкова по-добре.
Влияе добре на егото, на самочувствието. Сама по себе си идеята, че можеш да имаш всяка е готина...
Аз съм доволен, че съм изключение :mrgreen: