.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

защо ни зарязват ???

Здравейте! Интересно ми е да разбера дали във форума има момчета,които са зарязвали приятелката си след секс? Кое ви накара да го направите-дали от самото начало не сте имали чувства и сте били с нея"докато ви пусне" или не ви е допаднала в секса Ае въобще защо не искате да ходите с нея повече-всички ли мислите еднакво или всяко момче си има версия за това
    Очи отворих,но не те видях!
    За твоя поглед цяла нощ мечтах,
    сълзи от мъка по теб пролях,
    но уморих се да те чакам и с друг заспах!

Ами аз бившата си приятелка не съм я зарязал зарад секс... ми просто м/у нас не вървеше дори аз незнам защо съм бил 7 месеца с нея... пълна загуба на време.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Аз никога не съм зарязвал момиче след секс (аз съм правил само с 1 де... хах), но имам приятели, които го правят. Например, имам един фр, който изобщо не знае какво е любов, чувства и т.н. - той знае само секс. Води сексуален живот от около 3 години и за това време е спал с около 20 момичета. Някои от тях са на ясно, че са само за секса, но сред тях има и такива, които той е омайвал ала бала и като ги прасне ги хвърля Аз няколко пъти съм му казвал, че нещата не стават така, ама кой да слуша Мисля, че хората го правят това, просто защото още не са срещнали човека, който да ги промени....
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Тоз твоя приятел ще стане жиголо ей.
    По темата:Ами аз момиче след секс не съм зарязвал - зарязвам ги преди това.Или след това,ако нещо се обърка.

Dedo
    Guest
    Щото секса не е повод за запознанство мило дете... но скоро ще го разбереш и ще ти хареса тази идея

Хаха Дедо мерси за поучителното мнение Ясно ми е що за ценностна система имат някой момченца или мъжленца и именно за тфа пускам тая тема да разбера поне могат ли да обяснят що постъпват така АНо както виждаш има и момчета,които не свалят момичето само до момента в леглото

Град
    Сандански
    Тия дет зарязват приятелките си след секс са батковците дет имате по 10 години разлика с тех. Те немогат да си намерат момичета на тяхната или около техната възраст и се обръщат към по-малките, а вие като видите батко с кола и вече сте му в краката. Та тия батковци ви размотават и омайват докат не им пуснете и после минават на следващата наивна тиин-ка. Т`ва е мойто мнение.

Мега фен Аватара на koalka
    Съгласна съм с горното мнение.

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    А аз не съм съгласна с горното мнение.Като ви дойде до главата ще го разберете..никога не слагайте хората под общ знаменател!НИКОГА!

Dedo & SIn !
    Guest
    С моята приятелка се запознахме докато ми лапаше вагона... и ми каза че ме обича докато е прасках в гъза и е зарязаох доакто и се цепих в устата !

Голям фен
    az pyk mislq che ne samo batkovcite s kolita zarqzvat taka momichetata, a vsichki s typaci s ogromno samochuvstvie koito mislqt che momichetata sa samo za sex. I nenavijdam takiva goveda, poneje te ne stavat za nishto prosto si mislqt che sa mnogo poveche ot drugite poneje se e namerila po nqkoi koqto da ticha sled teh

Дам,но интересно ми е защо все пак го правят?? Защо си хабят"скъпоценните" усилия и парите да омайват едно момиче и после да и разбият мечтите,като могат да си задоволят нагона при някоя курва

Guest
    nai 4esto gi zarqzvam ako ne iskat da pravim sex ili ako ne vurvqt ne6tata ili sa mn sramejlivi... i zapomnete si4ki mom4eta iskat sex nezavisimo dali go pokazvat ili ne.... ko da se prai mujka genetika

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от frozen^rose
    Дам,но интересно ми е защо все пак го правят?? Защо си хабят"скъпоценните" усилия и парите да омайват едно момиче и после да и разбият мечтите,като могат да си задоволят нагона при някоя курва
    Такава ни е природата. Колкото повече толкова по-добре.
    Влияе добре на егото, на самочувствието. Сама по себе си идеята, че можеш да имаш всяка е готина...
    Аз съм доволен, че съм изключение
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си