View Full Version : Daite savet!!!Spe6no!!!
ани_мими
04-24-2007, 19:03
Hora,mnogo e spe6no,az sam na 14 godini i predi 3 dni razbrah,4e sam bremenna.Znam ot kogo e,no nqma da kaja na roditelite si,pone zasega.Nz dali tova e pravilno i vuob6te sam tolkova oburkana 4e ne znam kakvo da pravq!!!Molq vi daide mi adekvaten savet,4e 6te napravq nqkoq glupost.
sled kato si na 14 ne bi sledvalo da rajda6. mn si malka i moje da se uvredi ploda. spored men nai dobre e da kaje6 na va6te. v na4aloto moje da sa qdosani, no samo te mogat da ti pomognat. vse pak bez tqhnoto saglasie ne moje6 da napravi6 abort.
JoeBanana
04-24-2007, 19:06
ето ти адекватен съвет - кажи на родителите си http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
а, ако си прайш ташак и ми губиш времето - дано умреш от гъбички в мозъка http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
bqsna_teenagerka
04-24-2007, 19:10
МИ НА 14 СКЪПА КАКВО МОЖЕ Д АПРАВИШ???? АБОРТ
naistina e po-dobre da kajej kakto na roditelite si,taka i na mom4eto ot koeto e...deteto...se pak toi ima pravo da znae.... a ina4e....mislq 4e v na4aloto va6te 6te sa malko bqsni no p1k.....posle 6te ti pomognot predi da stane tv1rde k1sno...a btw v koq sedmica si i za6to ne ste izpolzvali prezervativi? :?: :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock:
venerolog
04-24-2007, 19:11
ето ти адекватен съвет - кажи на родителите си
а, ако си прайш ташак и ми губиш времето - дано умреш от гъбички в мозъка
ne, dano i se izpraznqt 4 pati v nosa, da se zadu6i i da umre, pak gabi4kite v mozaka da si gniqt - hrana za 4erveite
naistina po-dobre e i ba6tata da znae. neka i toi da poeme nqkakva otgovornost!!!!!!
ако си на 14 и си бременна значи си най-безотговорното същество на света и можеш да си теглиш един патрон па ако ти се живее казвай на ваще ама и те сигорно ще ти теглят куршума !
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
pffffffff na 14 bremenna???? :shock: za taq rabota si ima prezervativi i ako stane gaf vednaga se piat hap4eta nai-4esto POSTINOR DUO!!!!!!ujas i po-dobre kaji na va6te 6toto posle 6te stane po-lo6o v edin moment 6te se okaje 4e ve4e ne moje6 da go mahne6 i togava ......izhod nqma....ima hora s mnogo niska polova kultura i za sujalenie v BG te sa mnogo
sladkoto__angel4e__
04-24-2007, 19:25
EMI MILA NAI-DOBRE 6TE E DA KAJE6 NA RODITELITE SI,ZA6TOTO TE SA HORATA KOITO VINAGI 6TE TE PODKREPQT!MOJE DA TI IZ4ETAT NQKOQ LEKCIQ NO TOVA E ZA TVOE DOBRO, I PO DOBRE NAPREAVI ABORT,ZA6TOTO INA4E 6TE SI SASIPE6 CELIQ JIVOT! I TOVA DA TI E ZA UROK VZEMI SI POUKA I NE PRAVI POVE4E TAKIVA GRE6KI!STISKAM TI PALCI!
nemepoznava6
04-24-2007, 19:25
Spored men kaji na ba6tata i ako toi e po-golqm ot teb bihte mogli da vzemete reshenie ......no napravi abort,za6toto si mnogo malka o6te i 6te si provalish jivota :smt018 Pazi si gaza i drugiq put vnimavaite poveche :smt011
MaKiNgMeCraZy
04-24-2007, 19:31
Spored men kaji na ba6tata i ako toi e po-golqm ot teb bihte mogli da vzemete reshenie ......no napravi abort,za6toto si mnogo malka o6te i 6te si provalish jivota :smt018 Pazi si gaza i drugiq put vnimavaite poveche :smt011
Ако направи аборт пак ще си съсипе живота .. защото аборт на тази възраст ... но после може никога повече да не може да има деца.А ако бащата е по-голям от нея .. какво решение могат да вземат двамата?! Те са деца за бога !!!
Ако остави детето също ще е провал, но пък някои жени прокопсват ...
Успех малката !
mi kazva6 na va6te na ba6tata an deteto na nnegovite roditeli i re6avate problema..............malko 6e vi po smymrqt ma epo dobre da znaqt otkolkoto da razberat posle uspehhhhh
Hora,mnogo e spe6no,az sam na 14 godini i predi 3 dni razbrah,4e sam bremenna.Znam ot kogo e,no nqma da kaja na roditelite si,pone zasega.Nz dali tova e pravilno i vuob6te sam tolkova oburkana 4e ne znam kakvo da pravq!!!Molq vi daide mi adekvaten savet,4e 6te napravq nqkoq glupost.
ne moje da ne imkaje6...trqbva tqhno syglasie za da napravi6 abort no ot tozi abort moje da se uvredi6 i cql jivot da nqma6 deca
trqbva da kaje6 na maika ti...zadyljitelno...Kaji na maika si.zadyljitelno govori s neq
ани_мими
04-24-2007, 19:47
Blagodarq na vs za burzite otgovori.Pri men situaciqta e malko po-slojna,za6toto ba6ta mi e tvurdo protiv abortite i veroqtno nqma da mi pozvoli da napravq.Maikata na edna moq priqtelka e lekarka i moje da mi uredi abort bez da razbirat na6te.Mom4eto,ot koeto sam bremenna e na 18,no sega e v Antaliq za 2 sedmici,no vednaga kato se vurne 6te mu kaja.
MaKiNgMeCraZy
04-24-2007, 19:50
Миличка след този заплануван вече аборт ще си съсипеш живота... и недей чака да се върне бащата на бебето .. вземи кажи на майка си .. може да ядеш шамарите, да си наказана, но по-добро решение от т'ва просто няма .. Тя ти е най-близката приятелка колкото и да не го вярваш .. обясни и .. няма да сбъркаш
Glezanka
04-24-2007, 20:18
Kazwai na maika si ili pone na priqtelq ti ... nedei da deistwash priburzano ... I kwo znachi che bashta ti e protiw abortite?Edwa li e mislil che dushterq mu shte zabremenee edwa na 14 god,kogato go e kazwal ... Gowori s roditel!Nqma drugo reshenie.
MalKa_BLuDnica
04-24-2007, 20:20
хммм...или си пикла дето си няма работа или верно си бременна..и в двата случая-лошо...на 14 и вече си спала с момче :-k ..по темата - аборт ако не ти става млада майка
aniezina
04-24-2007, 20:25
naistina e po-dobre da kajej kakto na roditelite si,taka i na mom4eto ot koeto e...deteto...se pak toi ima pravo da znae.... a ina4e....mislq 4e v na4aloto va6te 6te sa malko bqsni no p1k.....posle 6te ti pomognot predi da stane tv1rde k1sno...a btw v koq sedmica si i za6to ne ste izpolzvali prezervativi? :?: :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock:
и аз мисля така, говори с него, той има право да знае. Кажи и на ваще, ще е трудно и кофти, но само те могат да ти помогнат :!:
tin4eto91
04-24-2007, 20:38
na 14 godini bremenna?? ](*,) ....nai-dobroto koeto moje6 da napravi6 e da kaje6 na va6te,predi da e stanalo kasno.ina4e razbira se i ba6tata trqbva da razbere,za6toto i toi e otgovoren za tova..i vnimavai ve4e!!
Миличка след този заплануван вече аборт ще си съсипеш живота... и недей чака да се върне бащата на бебето .. вземи кажи на майка си .. може да ядеш шамарите, да си наказана, но по-добро решение от т'ва просто няма .. Тя ти е най-близката приятелка колкото и да не го вярваш .. обясни и .. няма да сбъркаш
Точно така. Кажи на родителите си. Аборт на черно е самоубийство, а ако не умреш може да се разчуе ;)
MaKiNgMeCraZy
04-24-2007, 20:43
Хм .. обаче трябва освен на бащата да кажеш .. ами и на неговите родители ... и на двамата трябва да ви дръпнат по един хубав бой .. да се научите за другия път!
знаеш ли от колко време си бременна, през 1-я месец или първите 2-седмици може да се предизвика аборт с хапчета, предписани от гинеколог!!!
krem4et0
04-25-2007, 06:57
Кажи не бащата, на твоите и на неговите родители и измислете заедно нещо. Едва ли някой ще е за идеята да раждаш, но ти не може по-скоро нямаш моралното право да убиеш детето си без знанието на баща му.
MTV_GIRL
04-25-2007, 08:03
Ami spored men neka da znaqt roditelite ti za6toto ima ne6to men me fanaha v kra4ka kato go praveh a predi tfa ne znaeha i maika mi samo mi mranka i ni6to pove4e a sestrite mi kadeto sa golemi golemi ni6to ne mi kazaha samo da se pazq i ako ima ne6to da i iskam savet ! taka 4e ako ima6 brat ili sestra da ti pomognat po nqkakav na4in ako ne ... kaji na va6te 6te ti mrankat i 6te sprat nqma da si za edno mrankane ! predpolagam 4e si4ko 6te se opravi i 6te ti olekne kato kaje6 i nai vajnoto ba6tata trqbva da znae !!!!!!! Uspeh ! :-k
ани_мими
04-25-2007, 14:37
ami...poslu6ah vi i kazah na mama-dnes!Purvona4alno se 6a6na i po4na da me razpitva bez vuob6te da iz4akva otgovorite mi.sled izvestno mul4anie si vze qketo i izlezna nqkade na vun.sled okolo 3 4asa mi se obadi i kaza da slezna do kafeneto pred nas i tam q vidqh s maikata na mom4eto,ot koeto sam bremenna.I dvete me gledaha mnogo gadno,no posle mama kaza,4e sa razgovarqli i taka ili ina4e,citiram:"Daje i da te pribiq ot boi,nqma da promenq ne6tata".Razgovadqhme dosta vreme,kato te tu podmqtaha po nqkoi uprek,tu nqkoi savet ili vupros...i taka v kraina smetka o6te ne sa vzeli re6enie,no mama tazi ve4er 6te govori s tate...koeto e mnoooooogo lo6o.Nai-veroqtno po nqkakav na4in 6te vurnat prejdevremenno gajeto mi ot Antaliq(tam e na sustezanie)i 6te si ima i toi nepriqtnosti...no vse pak nz tate kvo 6te kaje i kak 6te reagira, taka 4e stiskaite palci da ne se vbesi mnogo!!!
MaKiNgMeCraZy
04-25-2007, 14:41
Браво! Проявила си смелост да кажеш на майка си! Т'ва е добре.Успех и за нататък
aniezina
04-25-2007, 14:49
Браво! Напраила си възможно най-правилното в случая. И да пишеш какво става нататък! :smt006
miss_anji
04-25-2007, 15:19
Това,че си се престрашила да кажеш на майка си е много добре!Аз лично те съветвам да оставиш бебето,защото после има голям риск да нямаш деца,пък и майка ти ми изглежда разбрана и едва ли ще те остави да си го гледаш сама!Със сигурност ще ти е много трудно,каквото и решение да вземеш :?
И пиши веднага,ако има нещо ново!!!
ани_мими
04-25-2007, 16:12
Lele,6te poludeq,sega maika mi i ba6ta mi sedqt otataka,ne mi davat da vlezna pri tqh i obsujdat ne6to,btw tate hi4 ne go prie dobre,no sega nikak ne mi se govori,nqkoi dr put 6te vi razkaja...offff dano da svur6at po-skoro s razgovora i da razbera kvo sa re6ili,4e naistina otka4am!!!!!!!
Lele,6te poludeq,sega maika mi i ba6ta mi sedqt otataka,ne mi davat da vlezna pri tqh i obsujdat ne6to,btw tate hi4 ne go prie dobre,no sega nikak ne mi se govori,nqkoi dr put 6te vi razkaja...offff dano da svur6at po-skoro s razgovora i da razbera kvo sa re6ili,4e naistina otka4am!!!!!!!
Спокс. Може да се ядосват в началото, но 100% ще решат в твоя полза!
Стискаме палци :mrgreen:
ани_мими
04-25-2007, 19:43
I taka...semeiniq savet re6i...tatko kazva,4e ne bi mi pozvolil da pravq abort i ,4e kato pravq ne6to posle trqbva da si ponasqm posledstviqta,za jalost i mama e na tva mnenie i sega absolutno vs zavisi ot men,kazaha mi 4e sa mislili i ako re6a da rajdam 6te sa do men,a ako napravq abort 6te e bezrasudno i taka...bila sam dostatu4no golqma,i 6tom moga da pravq takiva gluposti trqbva sama da re6avam...naistina ne znam kvo da napravq...ba6tata si idva drugiden,otpadnalo e sustezanieto,zaradi roditelite mu.Naistina nz kvo da re6a...a btw sega sam v 6 sedmica i...tva e za sega az 6te mislq utre 6te se vidq i s prosluvutiq ba6ta da razbera negovite roditeli kvo sa re6ili...mersi na vs ina4e :)
krem4et0
04-25-2007, 19:48
И аз ти казвам-добре си направила. не мисля обаче, че можеш да се справиш с 1 бременност и с отглеждането на дете. Вземи най-доброто решение. Успех!
направи аборт!!!
на тези години има опасност и за психическото и за физическото ти здраве, ако родиш. Да не говорим, че няма да можеш да учиш и да успееш в живота. Ще си майка на 14 години, без бъдеще...
"бащата" 100% няма да поеме отговорността и ще те зареже... Да не е луд да си прецаква живота!
miss_anji
04-25-2007, 20:05
Аз съм на друго мнение,щом майка й и баща й ще й помогнат е най-добре да го роди,пък и в 6-тата седмица нз дали е мн одачно да прави аборт,както и да е,все пак родителите й ще се грижат за него,така че няма да си пропилее живота,а аборта е по-рискован и наистина безотговорен!!!А защо не си си направила тест за бременност по-рано и как точно разбра,че си бременна?
Аз съм на друго мнение,щом майка й и баща й ще й помогнат е най-добре да го роди,пък и в 6-тата седмица нз дали е мн одачно да прави аборт,както и да е,все пак родителите й ще се грижат за него,така че няма да си пропилее живота,а аборта е по-рискован и наистина безотговорен!!!А защо не си си направила тест за бременност по-рано и как точно разбра,че си бременна?
Ходи се скрии, ве!
Да ражда на 14!? Тииии наред ли си?
Ходи си играй с кукли и не давай акъл, че на тебе не ти стига май!
Аборт в 6 седмица-риск?! :smt005
Раждане на 14-риск-ОГРОМЕЕЕЕН!
MaKiNgMeCraZy
04-26-2007, 09:12
Ходи се скрии, ве!
Много по-разумно е да го роди!!!!!Ако направи аборт на тази възраст т'ва значи здравословни проблеми и още подобни цял живот!!!!На всичкото и отгоре вероятността да няма никога повече деца е огромна.
Според мен колкото и да е малка е най-добре да роди детето.Пък и както казах има хора, които успяват да се справят и прокопсват.А и родителите и са казали, че няма да я оставят.Сигурна съм, че на който и да се случи родителите му ще му помогнат.
Момиче задръж бебето... имаи впредвид обаче, че може да ти се съсипе живота с т'ва бебе, а също и че ако направиш аборт ще е двойно по-съсипан! Сама реши, кое е най-доброто! Но ако бях на твое място щях да го задържа.. все пак т'ва е едно мъничко нещо .. дето расте в теб ... т'ва е човек .. аз не бих могла да направя аборт ;(
krem4et0
04-26-2007, 10:03
На 14 години раждането е изключително рисково и за детето, но и за майката. това си е голяма травма за крехкото й тяло. не, че да абортира е по-добре, но след раждането има и доста по-сложни неща. на първо място е отглеждането. То е свързано с много финансови средства, с безсънни нощи и похабени нерви. След това идва и възпитението. Да ме прощава авторката, ама какво възпитание ще дадеш на детето си като ти си се чукала без предпазни средства на 14!!!! Май и на теб не са ти дали добро възпитание и не са те научили какво са ценности и морал. Не на последно място да погледнем какво чака бъдещата майка. дори основно едва ли има, айде него да завърши. Ами средно, ами висше. След време каква работа ще си намери с това образование и квалификация. мама и тати ще помагат-ама те са до време и не могат винаги. Предполагам работят имат си ангажименти и други разходи. като цяло мисля, че 1 дете на тази възраст ще й е в по-голяма тежест от 1 аборт! Та тя е само на 14!!!!!!
krem4et0
04-26-2007, 10:07
MaKiNg`Me`CraZy
Мненията ти са меко казано тъпи. Изобщо кой нормален човек ще посъветва 1 дете да ражда. ти изобщо знаеш ли с какви рискове е свързано 1 раждане? То е в пъти по опасно за младо момиче от контролирания и компетентно направен аборт!
crazy_black
04-26-2007, 10:26
На 14 ?!?!?!?!?! :shock: ](*,) ОФ НА КЪДЕ ОТИВА СВЕТА :?: НО ВСЕ ПАК СТАНАЛА Е БЕЛЯТА ... МАКАР ЧЕ НЕЗНАМ ЗАЩО СИ РАЗБРАЛА СЕГА ЧАК ... НО ТИ СИ ЗНАЕШ. ВСЕ ПАК МИСЛЯ ЧЕ НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ ЕДВА ЛИ Е МНОГО УДАЧНО ДА СЕ РАЖДА ... ВЯРНО Е ЧАК РОДИТЕЛИТЕ ТИ ЩЕ ТИ ПОМОГНАТ НО ВСЕ ПАК ТОВА НЕ Е НЕЩО КОЕТО ЩЕ СКРИЕШ СЛЕД РАЖДАНЕТО Е НАПРОТИВ... #-o
НА 14 БИ ТРЯБВАЛО ДА ПРАВИШ ДРУГИ НЕЩА А НЕ ДА МИСЛИШ ЗА ДЕЦА, СЕКС И Т.Н. НО НЕ СЪМ НИКОЯ ЗА ДА СЪДЯ ... ПОЖЕЛАВАМ ТИ УСПЕХ ДАНО ИЗБЕРЕШ НАЙ-ДОБРОТО ЗА СЕБЕ СИ !!!
Не му мисли ама въобще и абортирай! Аз съм 17-годишно момче и мислех, че ще ставам баща, при което на секундата почнах да ореждам аборт и т.н. Въобще отглеждането на дете в тази възраст не може да стои на преден план. Абортът е по-доброто решение в случая. Представяш ли си 9 месеца без училище, после още толкова за възтановяване. След това дете, отговорности, безсънни нощи и прочие. Просто ще сгрешиш много, ако го родиш! Представи си бъдещето си! На 17 години с дете с пропуснати години в училище и т.н. Колкото и добри родители да имаш, колкото и добър и отговорен да е приятелят ти, разбери - НЯМА КАК ДА СЕ СПРАВИШ!
Violenza
04-26-2007, 11:18
И в двата случая ще сгрешиш, но все пак дано да вземеш решението, което е най-добро за теб!
Успех!
Lady_Chocolight
04-26-2007, 11:25
Риск има винаги, при всеки аборт, особено на тази възраст. Все пак споделям мнението, че един добре извършен аборт крие по-малък риск за майката от раждането (макар че ако беше по-голяма, щеше да е точно обратното). Съжалявам за мъничето, нечовешко е да го изриташ така от себе си като боклук, но може би е по-добре и за него. :cry:
ани_мими
04-26-2007, 11:49
Oh,suvsem se oburkah!Poleta na gajeto mi se e otmenil,zaradi nqkva sta4ka i 6te si idva utre,a puk az ne moga da govorq s nego!Az li4no po4vam da se kolebaq dali iskam abort,za6toto mi e mnogo gadno da ubivam 4ove6ko suzdanie!Maikata na ba6tata kaza,4e e na mnenie da npravq abort,no sled tova napulno 4estno kaza,4a ako i bqh du6terq nqma6e da mi pozvoli.Mama izcqlo me podkrepq i naistina kaza,4e tq 6te go gleda,za da moga da zavur6a u4ili6te i vuob6te...,no mai 6te go zadurja,kolkoto i da e riskovano
Oh,suvsem se oburkah!Poleta na gajeto mi se e otmenil,zaradi nqkva sta4ka i 6te si idva utre,a puk az ne moga da govorq s nego!Az li4no po4vam da se kolebaq dali iskam abort,za6toto mi e mnogo gadno da ubivam 4ove6ko suzdanie!Maikata na ba6tata kaza,4e e na mnenie da npravq abort,no sled tova napulno 4estno kaza,4a ako i bqh du6terq nqma6e da mi pozvoli.Mama izcqlo me podkrepq i naistina kaza,4e tq 6te go gleda,za da moga da zavur6a u4ili6te i vuob6te...,no mai 6te go zadurja,kolkoto i da e riskovano
Абе недей си проваля живота ве!?
ТИ представяш ли си да ти вика "мамо" на 14 години?
Сещаш ли се, че няма да можеш да си покажеш носа навън без да чуеш "курва" ? Съсипвай си живота-твой си е. Пък може и здравето да си прецакаш и то сериозно!
Като не си искала да го "убиваш", да си мислила преди да правиш секс без презерватив, сега вече е късно, злото е сторено.
Ще трябва да го преглътнеш и да гледаш напред.
Пък и 100% момчето няма да е дълго до теб. Ще бъде, докато родителите му влиаят и после-айдеее до скоро!
Вземи се в ръце и вземи правилното решение.
Не ми е гот да те упреквам, но се налага....
AngelOfDarkness
04-26-2007, 14:18
И все пак как забременя и как разбра, че си бременна...? :?
ани_мими
04-26-2007, 15:00
И все пак как забременя и как разбра, че си бременна...? :?
emi...to i az nz kak zabremenqh,za6toto uj izpolzvahme prezervativ,no...nqmam predstava ko e stanalo.A ina4e razbrah ot maikata na edna moq priqtelka,koqto e lekarka i me pregleda,a posle si napravih i test.
puhisamolevski
04-26-2007, 15:28
ili kaji na ba6tata ili verno kur6um...na 14....tctctctctc...a ako si ot romski proizhod - direktno kur6um, molq
ани_мими
04-26-2007, 17:03
ili kaji na ba6tata ili verno kur6um...na 14....tctctctctc...a ako si ot romski proizhod - direktno kur6um, molq
Spokoino,ne sam ot romski proizhod!
aniezina
04-26-2007, 17:15
Намери начин да говориш с бащата, дори по телефона. в момента трябва да се чуете, защото колко неща може да минат през твоята и неговата глава....само вие си знаете. Относно аборта, съветвам те да го направиш, въпреки че ако бях аз, и го сторя, после е два ли бих си го простила... Но наистина помисли за това което ще имаш и ще изгубиш ако го оставиш- ако се роди (и е живо и здраво, което дано е така но не есигорно заради твоята възраст) ще имаш едно малко същество, което на практика няма да знаеш какво да правиш, защото ти самата си все още дете, няма да можеш да излизаш въобще, няма да имаш други гаджета освен бащата....ще си пропилееш най-сладките години. Но ако го махнеш пък, цял живот ще си го натякваш(което в случая според мен ще епо-добрия вариант) Помисли не само за твоя живот, дай си сметка че ще провалите не само вашето бъдеще, но и бъдещето на детето! Мислиш ли че ще му е приятно да казва майка на момиче което може да му е сестра?! Размисли се, но според мен трябва да направиш аборт.....
дори да те подкрепят всички не мисля че е добре да го родиш .. все пак трябва да го решиш с бащата на детето ... обсъдете най-подробно всичко и намерете най-добрия вариант(и в двата случая няма да има идеален) и за двамата и за детето най вече. Детето е адски огромна грижа ..и на тази възраст едва ли можеш да му предложиш това от което се нуждае то. успех все пак мила ...
MaKiNgMeCraZy
04-26-2007, 19:30
MaKiNg`Me`CraZy
Мненията ти са меко казано тъпи. Изобщо кой нормален човек ще посъветва 1 дете да ражда. ти изобщо знаеш ли с какви рискове е свързано 1 раждане? То е в пъти по опасно за младо момиче от контролирания и компетентно направен аборт!
Т'ча че на теб не ти харесват моите мнения не значи, че са тъпи!И мен не ми харесват твоите, но не претендирам, че са тъпи.
Аз лично бих задържала детето колкото и да е рисковано...
Пък и в случая .. каквото и да избере все ще е лошо.Т'ва е нож с две остриета.И в единия и в другия случаи може да е много зле здравословно и да има проблеми.Друг е въпроса, че ако реши да задържи детето може да направи спонтанен аборт, защото организма и не е достатъчно развит, за да се развива нормално бебе ... но мисля, че т'ва ще е по-добрия вариант от колкото да иде и да го убие нарочно.
P.S. И ако теб не ти изнася какво мисля аз можеш да ми го кажеш най-нормално, а не да се мъчиш да се заяждаш /т.е. ти си се заяждаш открито/ и да ме обиждаш /не че съм се засегнала от няк'ва си там ама все пак/.Нещо ако те дразня драсни едно съобщение ще ти оставя ICQ или к'вото там имаш, за да се уточним.
ситуацията е наистина отвратителна, тва е ясно
защо всички преувеличавате с риска от тея аборти не мога да разбера?!? и това за спонтанния аборт :shock: при него има по-голяма опастност, отколкото при медицинския, според мен самото раждане ще е по-рисковано и за майката и бебето, да не говорим за загубата на преспективи за по-нататъчния ти живот
вашите може да са готови да ти помогнат, но поне за 2 години ти трябва да си постоянно до детето, една позната роди 10 или 11 клас, майка и се грижеше постоянно за детето, но все пак тя не можа да завърши средното си образование
раждането на дете на такава възраст за мен е лудост, може аборта да е драстично решение, но за мен е най-доброто на твоята възраст, а и поне до 19 (това е лично мнение, не искам да го налагам на никой, така че моля не ме критикувайте)
MaKiNg`Me`CraZy
Т'ча че на теб не ти харесват моите мнения не значи, че са тъпи!И мен не ми харесват твоите, но не претендирам, че са тъпи.
Пък и в случая .. каквото и да избере все ще е лошо.Т'ва е нож с две остриета.И в единия и в другия случаи може да е много зле здравословно и да има проблеми.Друг е въпроса, че ако реши да задържи детето може да направи спонтанен аборт, защото организма и не е достатъчно развит, за да се развива нормално бебе ... но мисля, че т'ва ще е по-добрия вариант от колкото да иде и да го убие нарочно.
P.S. И ако теб не ти изнася какво мисля аз можеш да ми го кажеш най-нормално, а не да се мъчиш да се заяждаш /т.е. ти си се заяждаш открито/ и да ме обиждаш /не че съм се засегнала от няк'ва си там ама все пак/.Нещо ако те дразня драсни едно съобщение ще ти оставя ICQ или к'вото там имаш, за да се уточним.
Добре де.
Прочети и виж, че аборта е 100 пъти по-безопасен.
И моля те не я убеждавай какво би направила ти, защото не ти се е случило и не би могла да знаеш.
АБООООРТ и скълцай мъдурите на тъпкача... :-D
crazy_black
04-26-2007, 20:48
ситуацията е наистина отвратителна, тва е ясно
защо всички преувеличавате с риска от тея аборти не мога да разбера?!? и това за спонтанния аборт :shock: при него има по-голяма опастност, отколкото при медицинския, според мен самото раждане ще е по-рисковано и за майката и бебето, да не говорим за загубата на преспективи за по-нататъчния ти живот
вашите може да са готови да ти помогнат, но поне за 2 години ти трябва да си постоянно до детето, една позната роди 10 или 11 клас, майка и се грижеше постоянно за детето, но все пак тя не можа да завърши средното си образование
раждането на дете на такава възраст за мен е лудост, може аборта да е драстично решение, но за мен е най-доброто на твоята възраст, а и поне до 19 (това е лично мнение, не искам да го налагам на никой, така че моля не ме критикувайте)
Подкрепям те напълно ... и аз съм на същото мнение. Не може едно дете да отглежда дете ... доста гадно ще е при двата случая, но щом родителите ти ще те подкрепят ако го родиш ... ще го направят и ако абортираш.
Cerealkiller
04-26-2007, 21:04
Абе недей си проваля живота ве!?
ТИ представяш ли си да ти вика "мамо" на 14 години?
Сещаш ли се, че няма да можеш да си покажеш носа навън без да чуеш "курва" ? Съсипвай си живота-твой си е. Пък може и здравето да си прецакаш и то сериозно!
Лелееей яко си го втасала и наист нямам си представа ко да те посъветвам.Пожелавам ти да вземеш най -доброто решение за теб ,въпреки че тоя секс, тва бебе на 14 ...но аре не е сега времето да се възмущавам имаш си родители!
И все пак ,ако решиш да го задържиш и майка ти се е съгласила да поеме грижите, що не го обявите за ТВОЕ братче или сестриче (14 години разлика -пре спок може да сте си такива, имам фр с брат 16 год по-голям) и така ще избегнеш някои пречки.НО пък нз какво ще стане с тва дете като порасне и кво ще му обяснявате.
Пък и тва е само предположение и аз кво се филмирах... PeAce ! :-D
theEXPLOITED
04-27-2007, 01:58
TI RODITELI NQMA6 LI SI 4E SI TR1GNALA DA POSTVA6 TEMI PO FORUMITE?KAZVAI NA VA6ITE INA4E 6TE STAVA PO ZLE......DANO NAMERI6 NAI ADEKVATNOTO RE6ENIE NA SITUACIQTA
krem4et0
04-27-2007, 10:09
MaKiNg`Me`CraZy
Не визирах мнението ти само по тази тема. говоря като цяло, че си супер неподготвена и че даваш компетентното си мнение без да си попрочела нещо по въпроса.
ани_мими
05-05-2007, 18:56
Az ot dosta vreme ne sam vlizala v net,za6toto nqmam vreme...Moje da razo4arovam pove4eto ot vas i da re6ite,4e postupvam glupavo,no 6te ostavq bebeto.Govorih i s ba6tata i s mn lekari,i 6te go zadurja.Prosto ne moga da si predstavq kak 6te se 4uvstvam sled edin abort!Puk i use6taneto,4e ne6to jivee v men i az sus lekota 6te go ubiq su6to e gadno.Nai-dobrata mi priqtelka su6to razbra i sled kato i tq me posavetva da go rodq re6ih tvurdo.Drugata sedmica imam pregled,za da mu 4uqt surceto i da vidqt dali 6te imam problemi s iznosvaneto.Tova e zasega
miss_anji
05-05-2007, 20:36
Bravo na teb!Vupreki,4e pove4eto sa protiv az mn se radvam za teb!Naistina se nadqvam da si vzela pravilnoto re6enie i vs da e ok.Pi6i po-natam ko stava i mn se radvam,4e si re6ila da go zadurji6!!!
awe q gi razpravqi tiq gluposti na drug ako ti si na 14 i si bremenna az sum slon v tramvai
naistina po-dobre e i ba6tata da znae. neka i toi da poeme nqkakva otgovornost!!!!!!
Dam. I toi triabva da poeme niakakva otgovornost, che te e sazdal ](*,)
Lelelelelele ti koga doide na toia sviat, koga se pro*ba, koga zabremenia...
Neam dumi prosto. Decata na tvoiata vazrast igraiat na krienica be, ti she mi gledash bebe #-o
Pravi sa horata che ne triabva da se delim na balgari i mangali - na edno deredje sme :smt013
Stiga ste napadali momi4eto,na vseki moje da se slu4i vse pak.
A ina4e i az te savetvam da pogovori6 s mom4eto,i sas va6ite,prosto ne vijdam druga vazmojnost,sama....ni6to ne mojej da napravi6.
Sled kato pogovori6 s tqh,vzemete zaedno re6enie kakvo da pravite,no v slu4aq mislq 4e abortat e nai-logi4en...
USPEH !
SweEt_VikI
05-06-2007, 07:25
Abe horaaa ! Q si otvorete o4i4kite malko i 4etete gornite mneniq !Momi4eto ve4e e govorilo s roditelite si....govorilo e i s ba6tata na bebeto....! Re6ilo e da ZADARJI bebeto i da go rodi , a vie q savetvate abort da pravi.........
krem4et0
05-06-2007, 14:45
Според мен решението ти не е правилно, защото най-лесното е да го родиш. после идва сложното, но ти си си решила. Успех и дано не съжаляваш за това решение. Аз пак съм за аборта, защото тоя мухльо дето не може да те опази от спермата си едва ли ще е идеален пример за баща, а пък ти дето си се проебела на 13-14-за майка. дано детето ви да се роди живо и здраво, но помислете си от сег как ще го отгледате и възпитате, какви морални ценности ще му изградите в съзнанието, как ще се справяте сами са напред. мама и тати са до време. Подозирам и бащатат- също. Като стане на 20-22 и види, че младостта му си отива заради тази грешка не само, че няма да е до теб ,но тогава ще те обвини. А ти-какво бъдеще ще имаш?
Аз съм на 22 както и моя приятел и все пак не мисля, че мога да поема отговорността от 1 бебе. мисля, че си твърде малка и незнаеща какво всъщност означава това.
pls kaji si skypa, 6toto mn iskam da si govorim s teb. Az sum momi4e ot sofiq po4ti na 14 i iskam da razbera kvo stava s teb!!!! Moq skype e djuli_loves_prison_break
sasha_90
05-06-2007, 17:32
Off na 14 bremenna ](*,) ne sa li ti kazvali i neznae6 li 4e trqbva da se pazi6?Ako napravi6 abort 6te si provali6 jivota i obratnoto ako go rodi6 sa6to.Po dobre kaji na roditeli te si i rodi deteto za6toto ako napravi6 abort moje da ne moje6 sled tova da ima6 deca a tova e gadno.Vzimai re6enie po barzo a ako te e strah ot reakciqta na tvoite-ne sam te karala da se e*be6 bez prezarvativ sega 6te si ponese6 posledstviqta i posle 6te znae6.Tei kat ne si mislila po rano 6te misli6 sega!
OMG,baxti az s1m na 14 i imam sestra na 1 godina... A pa ti si kolkoto mene i ima6 bebe...
6te zapo4na ottam 4e sexa na 14 si e 4ista proba TUPOTIQ!ZA KVO TI E TOLKVA RANO WE?TVA NE E NORMALNO!MOMI4E SEDMI KLAS! SKORO MU E DO6UL CIKALA! NE SE E RAZVILO NAPULNO! ](*,) a I 6TOM SI TRUGNALA DA SE PRAVI6 NA TAKAVA GUZARKA...NE ZNAE6 LI KVO SA PROTIVOZA4ATU4NI???AWE NAPRAVO .....NO COMMENT :-#
ани_мими
05-07-2007, 16:11
6te zapo4na ottam 4e sexa na 14 si e 4ista proba TUPOTIQ!ZA KVO TI E TOLKVA RANO WE?TVA NE E NORMALNO!MOMI4E SEDMI KLAS! SKORO MU E DO6UL CIKALA! NE SE E RAZVILO NAPULNO! ](*,) a I 6TOM SI TRUGNALA DA SE PRAVI6 NA TAKAVA GUZARKA...NE ZNAE6 LI KVO SA PROTIVOZA4ATU4NI???AWE NAPRAVO .....NO COMMENT :-#
1vo,4e sum ve4e na 15
2ro ne sum 7,a 8 klas
3to cikula mi doide predi dve godini-v 6 klas
Абе ти не искаш да го убиваш ама ако го родиш ще му сториш 2 пъти по-лошо нещо...какъв живот ще живее това дете не ми е ясно...
Maikooo,na 14 godini,kele6 e bremenna.Pazi Boje!!!Momi4e,ti ne znae6 li,4e ima prezervativi,be? [-X Napravo nz va6te kak 6te go priemat!!!Sigurno 6te te ubiqt s boi!!! :?
Maikooo,na 14 godini,kele6 e bremenna.Pazi Boje!!!Momi4e,ti ne znae6 li,4e ima prezervativi,be? [-X Napravo nz va6te kak 6te go priemat!!!Sigurno 6te te ubiqt s boi!!! :?
аре малко да попрочетеш горните мнения-момичето е казало на родителите си и ще задържи бебето!!!! и тя спомена,че е използвала презерватив,но и тя не знаела какво е станало... ](*,)
Az ot dosta vreme ne sam vlizala v net,za6toto nqmam vreme...Moje da razo4arovam pove4eto ot vas i da re6ite,4e postupvam glupavo,no 6te ostavq bebeto.Govorih i s ba6tata i s mn lekari,i 6te go zadurja.Prosto ne moga da si predstavq kak 6te se 4uvstvam sled edin abort!Puk i use6taneto,4e ne6to jivee v men i az sus lekota 6te go ubiq su6to e gadno.Nai-dobrata mi priqtelka su6to razbra i sled kato i tq me posavetva da go rodq re6ih tvurdo.Drugata sedmica imam pregled,za da mu 4uqt surceto i da vidqt dali 6te imam problemi s iznosvaneto.Tova e zasega
ami 4estito togava!samo da te pitam kak 6te se griji6 za dete kato ti samata si o6te dete ne mi e asno no kakto si re6i6i :shock: :)
:smt011 ......i'm really.....RAZTREVOJEN ! :smt011
Е,тва не е толкова лошо :-D
Аз май съм най-голямата оптимистка в целия форум...
Ми за секса не е чак толкова зле,четох една тема-"На колко години го направихте за първи път"(или нещо подобно),там мнозинството беше писало 16,но имаше много и на по 13-14,така че просто сега времената са такива и младите имат друг начин на мислене.Тя все пак е използвала презерватив...това донякъде смекчава вината й.
И сега най-важното,имам приятелка,която роди миналата година(демек на 16),мога да те запозная с нея,сега родителите й се грижат за бебето и тя само им помага(все едно му е кака).Трябва да й кажа за този форум и да си обмените данните :wink:
Охх,прочетох всичко най-накрая!Та .. разбрах,че си решила да о задържиш,не знам дали това е най-правилното решение.Сега съвети всеки може да даде,но опре ли до самия него...100% няма да знае какво да прави.Та като ще го задържиш и вашите ще ти помагат ... добре.А бащата къде е в целия филм???
Хващаш гаджето ти да намери пълнолетен и праиш аборт без да знаят родителитети и си готова или има по лесен начин с тухлата четворка по главата [-o<
Sexapilna_kukla
05-08-2007, 21:06
А бащата къде е в целия филм???
До колкото разбрах, бащата е извън страната, на някакво състезание и сега трябва да си дойде (а може и вече да е пристигнал) :wink:
imam 4 predlojeniq, da napravi6 abort koeto e nai-pravilnoto v slu4aq, pone spored mene (ni6to 4e nqma da go napravi6, ama az pak da ti napomna 4e ima i takava opciq)
da go rodi6 i posle da go metne6 v nekoq reka, da go nareje6 i zamrazi6 za zimata v kamerata (ostanalite koito bih ti izbroil sa vse svurzani s ubiistvoto na bebeto, no nqma smisul da ti izbroqvam varianti, shvana mi misulta, no do kolkoto razbrah ne iska6 da go ubiva6)
da go rodi6 i da go dade6 v dom za siraci (pak se oturvava6 ot deteto samo 4e mai i tva ne bi go napravila 6toto posle 6te grize suvestva i nqkvi takiva)
da go rodi6 i da go zadurji6 kato si precaka6 celiq jivot i nai-dobrata rabota koqto 6te si nameri6 da e kato 4ista4ka i parite da ne ti stigat samo za pampersite primerno (ni6to 4e togava ve4e nqma da mu trqbvat pampersi 6tot 6e e porasnalo kato se naloji da si tursi6 rabota) samo 4e zadurji6 li go deteto kato porasne vseki den 6te mu ide da te zastrelq 6tot si go rodila, i posle da se zastrelq i to za da ne se mu4i, a s tva vuzpitanie koeto ti moje6 da mu dade6 na tvoita vuzrast ima i nqkva veroqtnost da propadne baq (nqma da ti izrejdam kak to4no 6tot ima razli4ni na4ini, a i ne iskam da te strqskam)
`Death`Whore``
05-08-2007, 21:08
Само да ви уведомя, че бебетата не стават така - с презерватив. Става само ако се скъса.
Sexapilna_kukla
05-08-2007, 21:09
Да, то иначе няма как да проникне спермата, тя да не е вълшебна... :roll:
Аз подкрепям напълно момичето на нейно място същото бих направила ако бащата го искаще го изглидам с него още повече,че той е на 18! :D
`Death`Whore``
05-08-2007, 21:13
Изпускаш едно нещо - той и да иска, и да не иска, детето е факт. Може просто да е отговорен човек, а да не иска деца и изобщо да не иска да е с нея.
Ми тогава аборт и всичко се забравя! :D
`Death`Whore``
05-08-2007, 21:18
Но ако той е отговорен, няма да ти каже.
DA SI MISLILA KATO SI GO PRAVILA!V4ERA6NA PIKLA,SEX STE MI PRAVI.. ](*,) Ne 4AKAI PODKREPA OT BA6TATA,TOI E EDIN KELE6 KOITO SA6TO NE ZNAE KVO ISKA...AKO BE6E MALKO PO TAKAV NQMA6E DA SPI S 14 GODI6NA! ABORT -NE E ABSURD!TOVA TI E MAI IZHODA...NE MOJE6 DA SE VLA4I6 NA TIQ GODINI S KOREM V DASKALOTO...ILI PAK O6TE POOOOO LO6O S DETENCE V RACE [-o< [-o< [-o< A KOLKOTO ZA RODITELITE TI,AZ AKO BQH NA TVOE MQSTO...S PARCALKITE MI ,I HOP VRATATA TROPVA ZAD MEN!ooohh da ne dava gospod [-o< [-o< [-o< TAI 4E NEZNAM KAKVO DA TI KAJA!ABORTA STE TI OSTAPI MNOGO GADEN MOMENT I NE SAMO MOMENT MOJE I BADE6TE....AMA MAI TOVA E EDINSTVENIQ NA4IN! uspeh... [-o< [-o< [-o<
Abe aborta e vuzmojno nai-tupoto re6enie!!!Samo si izmiva rucete.Bravo,4e si re6ila da go rajda6...ni6to,4e si malka,mama i tati 6te si go gledkat kato svoe :D
A mejdo drugoto e mn tupo da durji6 smetka na qkoi za ne6to,koeto ve4e e stanalo i ne moje da se popravi.
akulata_bg
05-10-2007, 15:49
OFFF vinessa molq te nedei da misli6!!!Qvno ne ti se otdava ](*,)
Kvo zna4i da si "izmiva rucete"???Momi4eto e na 15 i e bremenno!!!Edinstvenoto adekvatno re6enie e abort,vupreki 4e nqma da go napravi.I vse pak da si "izmie rucete" sega e po-dobre otkolkoto na 22 godini da ima dete purvi klas!!!
`Death`Whore``
05-10-2007, 15:53
vinessa, наистина не ти се удава мисленето - като го връчи на родителите си, няма ли да си измие ръцете? Как ще има дете на такава възраст? А то като стане на 15 и майка му е на 29, как ще реагира, като разбере, че тя му е майка, а не му е сестра? Или ще започне да се дрогира, или ще сметне, че е нормално да се води полов живот на такава възраст.
Така е, като си глупав ще те боли. Тъпа шаврантия, поне ако и детето ти си има дете на твоята възраст ще бъдеш доста млада баба. Карай - съсипа си живота. Пишеш си отпускното от гимназията, няма как да учиш и паралелно да се разхождаш с надути платна. От тук 9 месеца така + още толкова възстановяване както казаха по-горе. До тук две години така после пак приравнителни изпити ако случайно искаш да си влзенеш с нормално темпо в гимназия, но това едва ли ще стане. Та така, губиш 2 години. Ставаш на 17 и си в 8 клас. От тук следва 9, 10, 11 и 12. 4 години
... Така 17 + 4 = колко става ? А да 21. Та на 21 детето ти ще е на 6 годинки, ти ще се абитюриентка и ако има добри възможности да се реализираш като нещо поне фризиорка да станеш или некфа друга проста
длъжност в обслужващия сектор да заемеш... Ма то пак детето ще иска грижи пък майка ти ще иска да си кара старостта спокойно...
Все за такива проблеми се сещам...
Да си имала акъл, тъпа шаврантиo, че с пилешкия си мозък да не си се клецала с първия срещнат дето както виждаш му е било за едното клецане и после е заминал за... Къде беше не се сещам... Та мого да ти кажа, че си много прееебана. И си напът да закопаеш родителите си и себе си още повече. Я вземи им кажи да прочетат тая тема, да видят малко помощ и да се осъзнаят, че имаш нужда от аборт.
ани_мими
05-10-2007, 16:13
vinessa, наистина не ти се удава мисленето - като го връчи на родителите си, няма ли да си измие ръцете? Как ще има дете на такава възраст? А то като стане на 15 и майка му е на 29, как ще реагира, като разбере, че тя му е майка, а не му е сестра? Или ще започне да се дрогира, или ще сметне, че е нормално да се води полов живот на такава възраст.
А вие защо решихте,че ако мама и тате го гледат то ще мисли,че съм му сестра?!Тва беше огромна грешка и страшно съжалявам,но не мога да върна времето и да променя нещата.В никакъв случай няма да възпитавам детето си,че е редно на 14 да се прави секс.Дори,ако има мен за пример и вероятно провъления ми живот(аз не смятам,че ще го проваля)вероятно ще се размисли и няма да допуска грешката,която допуснах аз!
`Death`Whore``
05-10-2007, 16:20
Родителите ми са ревностни пушачи и брат ми пуши от много време. Теорията ти не е вярна. Дори да му обясняваш, че твоят начин на живот не е бил правилен, то ще трябва само да го изпита, за да го осъзнае. И твоите родители сигурно са ти казвали някои неща, но те не са ти повлияли...а може би не са говорили с теб за тези неща, което е по-лошият вариант. И да, ще го провалиш - ще те бъде срам, ще те обиждат, ако онзи младеж не пожелае да бъде с теб и детето, трудно ще намериш младеж, който да го приеме нормално...а ако бащата поиска да е с теб и детето, как ще си сигурна дали не го прави от чувство за дълг или просто от желание да има дете /предполагам, че е доста по-голям/, ами те обича? Да не говорим за учението!
А за другия въпрос - и да не го карате да мисли, че баба му и дядо му са му родители, то пак ще прекарва повече време с тях. И когато поотрасне, и то ще стане обект на нападки и сериозни обиди. Деца в подобно положение не стават нормални!
krem4et0
05-11-2007, 10:38
Да, то иначе няма как да проникне спермата, тя да не е вълшебна... :roll:
Според последните изследвания-може да премине през порите на латекса. за това дори и да не се скъса презервативът е възможно са проникнат сперматозоиди. Аз нещо не го вярвам, ама четох на доста места, че е възможно.
aniezina
05-11-2007, 10:48
mi kazva6 na va6te na ba6tata an deteto na nnegovite roditeli i re6avate problema..............malko 6e vi po smymrqt ma epo dobre da znaqt otkolkoto da razberat posle uspehhhhh
И аз съм на това мнение, говори с тях, твоите родители са единствените които могат да ти помогнат!
само си представете как ще реагира,като разбере ,че майка му го е родила на 15 години...
A_Loving_Girl
05-13-2007, 08:43
Кажи на родителите си !!!!!!!Тцтцт....та ти си на 14.....боже на къде тръгна света!?!?
Кажи на родителите си !!!!!!!Тцтцт....та ти си на 14.....боже на къде тръгна света!?!?
тя каза,че вече им го е казала...и че ще роди бебето... ](*,) на 15!!!
ti si edna tupa ovca i qvno ne si na qsno kvo moe da stane ako ne polzva6 prezervativ [-( mn si zle AMI SEGA
??
оффф четох до някъде и спрях.
Родителите ти са прави- който каквото си надроби това ще сърба. Като не си ползвала предпазни средства навреме, сега ще се научиш да ползваш вече, дори и да оставиш детето.А някой от вас знае ли всъщност какво е аборт ?! Знаете ли как се прави ?! Знаете ли какви са последствията от едно такова изживяване, особенно на 14 ?!
Не си давате сметка че абортът за някой хора, както и за мен, е равносилен на убийство. Като искате да не сте деца и да не си играете на кукли така ще бъде, сега ще навлезете по- бързо от колкото сте си и представяли.
P.S съжелявам ако съм засегнал някое пишлегарско мислене, ама това мисля и това казвам по въпроса. Добре дошли в реалния свят ;)
sun_flower
05-13-2007, 09:24
Hora i da obijdadete momi4eto ni6to nqma da se promeni.Kusno e da i se obqsnqva,4e e bila bezotgovorna ili da se pravqt dogatki kak e stanalo sled kato sa polzvali prezervativ.Az ne bih mogla da ti kaja dali tova e pravilnoto re6enie ili ne.Na tvoe mqsto si nqmam i na ideq kakvo bih pravila.Iskam prosto da ti kaja,4e iskreno se nadqvam s pomo6tta na va6te roditeli i s malko pove4e razum ot va6a strana da se spravite s otglejdaneto na beboka,da se opitate da zavur6ite po nqkakuv na4in obrazovanieto si,koeto izglejda nevuzmojno,no vse pak mnogo kusmet,dano se spravite
HEI ANI AZ SA6TO SAM NA 14 I DORI O6TE NE SAM SE CELUVALA NO SAM SIGORNA 4E SAM 10000 PAI PO RAZVITA OT TEB PO SEXY I SAM IMALA 1000 POVE4E PREDLOJENIA ZA SEX NO NE LIAGAM S VSEKI A I SAMSIGORNA 4E I VSI4KI HRA SA HUBAVI I IMAT PREDLOJENIA OT MNOGO HORA DORI I OT 30 GODI6NI NO TI NEMOJA LI DA SI NAMERI6 NIAKOI NA 14,15,16 GODINI MNOGO BARZA6 OTIDE 4EK NA 18 4E NE TE LI E GNUS OT TOZI NA 18 BE SKAPA IMA PREVAZHODINI MOM 4ETA NA I NA 14 15 I 16 NALI? I PAK TE RAZBIRAM I TE SAJALIAVAM ZA6TOTO VINOVEN E BA6TATA NA BEBETO TI TOI KADE MU E AKALA DA IZLIZA S 14 GODI6NO MOMI 4E I NASI4KO OTGORE DA TE E*E MI TVA E NPARAVO NEZNAM TI PONE SI MALKA I NE MOJE6 DA MISLI6 MNGO MNOGO KATO VIJDAM AMA STANALOTO STANALO I KVO SIA TVOETO GADJE TE VKARA V LEGLOTO I AIDE I ZAMINA ZA NEZNAM SI KADE BE6E NE MI E HUBAVO DA TI PRIKAZVAM TAKA ZA6TTOTO ZNAM 4E SIAKA VE4ER PREDI DA ZASPI6 PLA4E6 SIGORNA SAM AI V BADE6TE MAI NIAMA DA IMA6 HUBAVI MOMENTI .AZ TI POJELAVAM KASMET I NEDEI DA RZPRAVIA6 TEZI RABOI NA PRIATELKITE SI ZA6TOTO 6TE GO KAJAT NA CELIA GRAD I 6TE VIDI6 TI TOGAVA ..AIDE AZ SVAR6VAM 4AO MNOGO KASMET :!: 4AO
HEI ANI AZ SA6TO SAM NA 14 I DORI O6TE NE SAM SE CELUVALA NO SAM SIGORNA 4E SAM 10000 PAI PO RAZVITA OT TEB PO SEXY I SAM IMALA 1000 POVE4E PREDLOJENIA ZA SEX NO NE LIAGAM S VSEKI A I SAMSIGORNA 4E I VSI4KI HRA SA HUBAVI I IMAT PREDLOJENIA OT MNOGO HORA DORI I OT 30 GODI6NI NO TI NEMOJA LI DA SI NAMERI6 NIAKOI NA 14,15,16 GODINI MNOGO BARZA6 OTIDE 4EK NA 18 4E NE TE LI E GNUS OT TOZI NA 18 BE SKAPA IMA PREVAZHODINI MOM 4ETA NA I NA 14 15 I 16 NALI? I PAK TE RAZBIRAM I TE SAJALIAVAM ZA6TOTO VINOVEN E BA6TATA NA BEBETO TI TOI KADE MU E AKALA DA IZLIZA S 14 GODI6NO MOMI 4E I NASI4KO OTGORE DA TE E*E MI TVA E NPARAVO NEZNAM TI PONE SI MALKA I NE MOJE6 DA MISLI6 MNGO MNOGO KATO VIJDAM AMA STANALOTO STANALO I KVO SIA TVOETO GADJE TE VKARA V LEGLOTO I AIDE I ZAMINA ZA NEZNAM SI KADE BE6E NE MI E HUBAVO DA TI PRIKAZVAM TAKA ZA6TTOTO ZNAM 4E SIAKA VE4ER PREDI DA ZASPI6 PLA4E6 SIGORNA SAM AI V BADE6TE MAI NIAMA DA IMA6 HUBAVI MOMENTI .AZ TI POJELAVAM KASMET I NEDEI DA RZPRAVIA6 TEZI RABOI NA PRIATELKITE SI ZA6TOTO 6TE GO KAJAT NA CELIA GRAD I 6TE VIDI6 TI TOGAVA ..AIDE AZ SVAR6VAM 4AO MNOGO KASMET :!: 4AO
AngelOfDarkness
05-13-2007, 17:33
Научи се да пишеш по дяволите! Има главни букви, точки, запетаи... И сигУрно, за 666-ти път казвам, се пише с ''У''!
Може и да не съжаляваш момичето и да си мислиш, че си върха на сладоледа, ама нямаш грам мозаък като те гледам как пишеш....
Не, че детето не се е подредило яко, ама...
п.с. съжалявам за грубостта, обаче форумите са за изказване на мнение...а българските форуми са, за да се изказва мнение на български... поне да е разбираемо за другите :roll: ...Т'ва там като го видях ме заболя главата и не го прочетох даже ... :smt012 :smt011 :smt013
ne 4e ne moga da pi6a mi prosto iskah barzo da si iskaja mnenieto i niamah predvid 4e sam varha na sladoleda ami... i az neznam imali zna4enie prosto iskah da i kaja 4e 4e e izbarzala s sexa i na neinia priatel ili gadje se sa6toto da mu kaja :smt018 4e ne e fred da izliza s momi4e na 14 bahti iiii gnusnia... moje da e super no ne men specialno me gnusi dori bez da sam go vidiala. i taka... aniii ia kaji sega kakvo stava pi6i molia!!!!!4e mnogo me vpe4etli tazi tema
bla bla bla
4e mnogo me vpe4etli tazi tema
а пък ние ще се впечатлим ако следващия ти пост е на български език и без Caps look.
misskiss0306
05-13-2007, 21:18
iskam samo da ti kaja 4e ideqta da zadyrjish deteto e glupava.. ta ti si edva na 14 oshte ne si se dorazvila a mislish li 4e organizamyt ti shte ravie dobre edno dete.. moje da se rodi s nqkakv problem i t.n. nai dobriq variqt kakto vsi4ki kazvat e da gvorish s roditelite si .. te shte ti pomognat vypreki 4e shte im se iska da te ubiqt .. aide uspeh
ани_мими
05-14-2007, 12:23
Ami vupreki 4istite ti namereniq leko se zasegnah,taka 4e 6te kaja ne6to v svoq za6tita.
Vuob6te ne sum iskala da se predstavq za mnogo vajna ili da vi pokaja,4e imam stra6no mnogo kandidati,ili nai-malko puk 4e sam ne6to pove4e ot ostanalite.Prosto se vlubih v mom4e,koeto e s 3 godini po-golqmo ot men,i s koeto re6ih da go napravq za purvi put.Bebeto stana nqkade na 4-5 put i naistina mn sajalqvam.A da izlizam s 14-godi6en,az da ne sam pedofilka!!!A za tva dali me e gnus ot nego,ot kude vuob6te ti hrumna!!!!????Tolkova go obi4am i mi e tolkova priqtno s nego!Puk i toi se vurna predi dosta vreme ot sustezanieto v Antaliq i sega kaza,4e 6te poeme otgovornist i,4e ne bi me ostavil nikoga.Tva e zasega i opredeleno 6te imam hubavi momenti...nezavisimo ot tva,4e sum bremenna,postepenno svikvam s misulta i ve4e dori ne pla4a vsqka ve4er :wink:
Taq deto e pisala s glavni bukvi imam 1 d ai kaja.....MARO...EGOTO TI E PO GOLQMO OT TEBE ! "sus sigurnost sum po-krasiva...." koi znae k'vo si zombi s 4uvstvo za malocennost 4 epi6e po forumite ! :smt005
alabalalaa
05-14-2007, 13:24
Spored men predi da vzeme6 re6enie se posavaevai sas specialisti.. doktori.. ginekolazi i togava re6i kakvo da pravi6.O6te si mnogo mani4ka ne moje6 za sebe si da se griji6 ,a kamoli za bebence
Sega ti e vremeto da u4i6,da izgradi6 jivota si,da se osigori6 za v bade6te i 4ak sled tova da pravi6 semeistvo i da se griji6 da dete.Pomisli sa6to i za ba6tata.... Posavetvai se s lekari ! Moje da e po-dobre za teb da napravi6 abort
Моят съвет е....да кажеш на вашите!
И въпрос имам към теб...как за бога се стигна до тук...Не ползвахте ли презервативи... :-k
`Death`Whore``
05-14-2007, 13:40
HYPE, като гледам, само момиченца са ти писали, къде говориш за жени. :mrgreen:
miss_anji
05-14-2007, 13:44
Моят съвет е....да кажеш на вашите!
И въпрос имам към теб...как за бога се стигна до тук...Не ползвахте ли презервативи... :-k
Оффф аре аз отговарям вместо ани_мими :-D
Ми твоя съвет не е особено практичен,щото тя вече им е казала.И те са ползвали презервативи,но въпреки това е забременяла!
Да да и аз това забелязах....по прочетох някой от по старарите постове. И все пак въпроса ми остана.....защо е бременна като са ползвали презервативи....?
krizbeto_zleto
05-14-2007, 14:07
kak moje takava negramotnost ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) kondomi nema li deba deba mn ste zle pove4eto ot lapetata o6te ne zavar6ili osnovno 6te mi praat i 6te rajdat bebete :smt005 :smt005 ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) [-X [-X [-X [-X :shock: :shock: :shock: :shock: nemam dumi deba deba
kak moje takava negramotnost ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) kondomi nema li deba deba mn ste zle pove4eto ot lapetata o6te ne zavar6ili osnovno 6te mi praat i 6te rajdat bebete :smt005 :smt005 ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) [-X [-X [-X [-X :shock: :shock: :shock: :shock: nemam dumi deba deba
стига псува ве нема ли БАН за тоя най-сетне
cacegka_3a_cekc
05-14-2007, 14:26
ABORT!!!
Да да и аз това забелязах....по прочетох някой от по старарите постове. И все пак въпроса ми остана.....защо е бременна като са ползвали презервативи....?
И аз се интересувам..от този отговор....Ако е поставен правилно и струва над 2 и 50 как може да се случи
изгонена__от__рая
05-14-2007, 14:33
Имала си 10000 повече предложения??.Ти знаеш ли кое е тфа число изобщо?Айде ако обичаш не опреквай момичето!!!На всеки може да се случи.Не се прави на толко желана,защтото ставаш смешна!!!.И всеки си избира с кой,кога и защо...Относно темата мойто мнение е АБОРТ!
cacegka_3a_cekc
05-14-2007, 14:34
Имала си 10000 повече предложения??.Ти знаеш ли кое е тфа число изобщо?Айде ако обичаш не опреквай момичето!!!На всеки може да се случи.Не се прави на толко желана,защтото ставаш смешна!!!.И всеки си избира с кой,кога и защо...Относно темата мойто мнение е АБОРТ!
TO4NO TAKA :smt019 :smt019 :smt019 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018
neli_f_15
05-14-2007, 14:36
hi na ani_mini a be ti si mnogo smelo i gotino momi4e na vsi4ki tia de sa pisali
malka opasna
05-14-2007, 14:41
[quote=neli_f_15]hi na ani_mini a be ti si mnogo smelo i gotino momi4e na vsi4ki tia de sa pisali
[quote=malka opasna][quote=neli_f_15]hi na ani_mini a be ti si mnogo smelo i gotino momi4e na vsi4ki tia de sa pisali
nai-razumnoto ne6to v tozi moment e da kaje6 na va6ite nqma kude da hodi6 ti maka mu si na 14 ....kak moje da ima takiva typi de4kovci kato tebe be...az ne moga da razbera kakvo iska6 sega ,za6to pi6e6 po forumite...o4akva6 sigorno vsi4ki da ti kajem edno golqmo ''BRAVO'' i da kajem eee tq e super tq e nai-qkata na 14 i ve4e e bremenna.za hora kato teb spasenie nqma edinstvenoto re6enie e da hodi6 da se hvyrli6 ot nqkude...kak moje be hora purvo na 14 ti e rano za sex kamoli za bebe ama aide re6ila si napravila si go e dobre de kude e prezervativa v slu4eq....ti nai-prostia da si 6te se seti6 4e moje da stane golqm gaf po tozi na4in i bebeto e nai-malkoto znae6 li kakvi ne6ta mogat da stanat vlez v google pri izobrajeniata i napi6i HPV da vidi6 za kvo stava vypros i dori prezervativa da e bil skusan ima hap4enca ne moje da ne vidi6 4e mu ima ne6to i toia TAPAK deto si spala s nego ne moje da nee usetil 4e svyr6va .abe hora stegnete se malko be ...BG e na 1-vo mqsto po nejelani aborti...za6toto horata sa s niska polova kultura!!!!!!!!vie ste pulni TAPANARI
No_LiMiTe^f
05-14-2007, 14:59
Spokoino,ne sam ot romski proizhod!
Тя ако беше от "томски произход" нямаше да иска съвет,а да каже "Имам си третото дете на 14 години"
Томски..бива бива грешки...ама чак такива !!!!
`Death`Whore``
05-14-2007, 15:15
И аз се интересувам..от този отговор....Ако е поставен правилно и струва над 2 и 50 как може да се случи
Цената няма значение. Използвала съм от 20 стотинки и не са се късали. А и от много време ако се налага, използвам Виталис и пак не съм забременявала.
Искаш ли и аз да ти направя едно дете :? Деба малкото курве, деба ... тръгнала да ми прави секс на 14 год. Сигурно преди да станеш "майка" не си знаела кфо е патка, путка или сперма ... та ти изобщо имаш ли и цици да го кърмиш :?
miss_anji
05-14-2007, 16:30
Искаш ли и аз да ти направя едно дете :? Деба малкото курве, деба ... тръгнала да ми прави секс на 14 год. Сигурно преди да станеш "майка" не си знаела кфо е патка, п*тка или сперма ... та ти изобщо имаш ли и цици да го кърмиш :?
ОФФФ аре стига само сте я обиждали и псували.И кво значи:"Преди да станеш майка"?!Доколкото знам,тя още не е майка.Мен лично много ме кефи тва момиче и виждам,че е по-различна.Пък и упреците няма да накарат бебето да изчезне!
krizbeto_zleto
05-14-2007, 16:33
em koga 6te fanete da se nau4ite 4e kat se ebe65 tree da si s kondom ](*,) :smt006 ](*,) ](*,) ](*,) :-$ :smt006
Искаш ли и аз да ти направя едно дете :? Деба малкото курве, деба ... тръгнала да ми прави секс на 14 год. Сигурно преди да станеш "майка" не си знаела кфо е патка, п*тка или сперма ... та ти изобщо имаш ли и цици да го кърмиш :?
a be ti lud li si be kvo se pravi6 na po goliam aaaaaaa mnogo si kuh 4estno 4e tia moje li da znae 4e prezervativa ne struva aaaaaa??????'' ina eb moje da stane i ima cici spoko sigurna sam ta nali i az sam na 15
NE OBIJDAITE ANI_MINI NE E VINOVNA STAVAT TAKIVA NE6TA
ZNAM 4E NE E HUBABO DA SE ZABREMENIAVA NA TOLKOVA GODINI NO.... STANALOTO STANALO
tva ot po gore go pra6ta neli_f_15
experiment_m
05-14-2007, 18:15
Абе защо сте такива гадняри? Станалото, станоло.Не стига че детето си има проблем, ми и вие я направихте на пет стотинки.Това е като гавра с труп.Късно е да обяснявате какво е трябвало да направи.Проблема вече е на лице.
Мъниче, казвай по-скоро на ваште, за да решите проблема докато още е възможно.
Поздравлиния,че си задържала детето!!!Абортът е убийство,а убийството е грях!
:shock:
Направо нямам думи!Тва е много интересно,но същевременно странно и гадно.(испанка,права си)-да си бременна на тази възраст не е грях,грях е да убиеш човешко създание!Много е лошо,че от сега нататък ще трябва да поемаш много повече отговорност и ще трябва да отнемаш от личното си време,за да бъде добре детето ти.Аз лично не намирам чак такъв огромен проблем в отглеждането,защото родителите й ще го гледат като свое,тоест те ще полагат грижи за него,а не тя.И тя разбира се ще помага,но родителите й ще са тези,които ще го гледат.За училището може тази година да мине на самостоятелно обучение...аз леко се увлякох,така че спирам с романите.Целувки на всички :smt006
ани_мими
05-15-2007, 20:18
Сташно много ви благодаря за подкрепата!!!Просто нямате представа колко ми помагате,благодарение на вас ставам някак по-силна и наистина страшно ви благодаря.Оценявам това,което правите за мен и подкрепата ви наистина много ме трогна.Може да звучи малко прекалено,но наистина се чувствам така.Бебето е добре и лекарите казват,че би трябвало да няма проблеми.Сърцето му вече се е оформило напълно и даже го чух преди няколко дни.И така...и аз съм добре,но много ми се променил вкуса,миналия ден ми прилоша от пилешко,а попринцип много го обичам.Сутрин ми е лошо и миналия ден повърнах в училище,но това е нормално,така че не се притеснявам.Благодаря ви още веднъж за сериозното отношение и загрижеността! :)
TI SI LUDA AKO TRUGNE6 DA RAJDA6 !!!!!!! :smt075 ](*,)
mariella
05-21-2007, 17:52
виждам ,че по темата не е писано от около седмица,но все пак искам да изкажа мнението си (не искам да го налагам на никой,за това не ме съдете ,ако не сте съгласни !)
до авторката на темата:
миличка,ако все още не е минала 12тата седмица от бреммеността, е възможно да направиш аборт по желание без усложнения за здравето ти,затова моле те,действай!Никой не може да потвърди,че след аборта няма да може отново да забременееш,колкото и ужасно да звучи аборти се извършват всеки ден !
Защо те съветвам да го направиш ли?Ами според теб не е ли най-малкото противоестествено децата да раждат ?А смяташ ли,че един ден от детето ти ще стане пълноценен човек,че ще успееш да му осигуриш живот като на другите деца?Или пък ще се гордее,че майка му го е родила на 15?Освен това не си въобразявай,че бащата ще иска да се грижи за него !
Ако извършиш аборта,ти ще убиеш купчина клетки.Вярно,ще ти тежи на съвестта ,но в крайна сметка живота продължава ,нали?Ти имаш правото да избираш,така че давай,ако вече не е късно!
Ако решиш да запазиш детето ,със сигурност ще съсипеш твоя живот,този на родителите ти,а също си на път да отгледаш един вече провален живот...
Надявам се,ако прочетеш това поне да помислиш над думите ми !
Късмет
MMm taq tema vleze v 9-q mesec :smt011
TheEnemy
05-21-2007, 18:22
omg..........
abort! ако си поне малко умна това е решението безмислено е да си проваляш живота твоя и на вашите въпреки че щом са те отгледали такава явно доста са провалени.При добър доктор няма да имаш проблем с аборта.Каквото и да ти говорят ваште правелния избор е аборта.Колкото до приятеля ти които сигорно е някав малоумник накисниго колкото можеш заштото след някоия седмица да няма друга бремена от него xxx
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
vqrno e 4e ni opravlqvat cigani i turci ama 6tom sa izbrani ot tezi hora 4iito deca zabremenqvat na 14.....mislq 4e glavnite vinovnici sa roditelite
nqma li moral i vuzpetanie v edno semeisto eto go rezultata
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
http://mainlynews.com/news.php
malkoto_sladur4e
05-21-2007, 18:30
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
malkoto_sladur4e
05-21-2007, 18:34
Ama,kakvo? :shock: Ti 6te go rodi6 ?????????????Ti dobre li si ma koza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Escarina
05-21-2007, 18:35
ПРЕЗЕРВАТИВИ! ПОЛЗВАЙТЕ П Р Е З Е Р В А Т И В И!!!!!
krem4et0
05-22-2007, 08:44
ПРЕЗЕРВАТИВИ! ПОЛЗВАЙТЕ П Р Е З Е Р В А Т И В И!!!!!
Те са ползвали. аз така и така не разбрах дали се е скъсал.
cacegka_3a_cekc
05-22-2007, 11:13
em kaji na ba6tata i napravi edin abort...6tot....dete da rajda dete...ne varvi..mn si malka...aide i yspeh :-)
em kaji na ba6tata i napravi edin abort...6tot....dete da rajda dete...ne varvi..mn si malka...aide i yspeh :-)
малка да ражда пък за секс е много голяма така ли ?!
momi4e ako o6te moje6 napravi abort za6toto po toq na4in susipva6 i svoeto bude6te i na bebeto... tova e moq suvet a ottam natatuk ti si znae6 6tom si re6ila da go zadurji6 davai samo deto trqq da se zamisli6 mnogo kakvo 6te pravi6 sled 5 godini kogato si na 20 s detence na 5... :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 stanaloto stanalo ama trqva da si ponese6 posledstviqta.. i aborta naistina e po-dobroto re6enie...
idi pri nqkoi ginekolog i spodeli problema si i go popitai dali moje da se izvur6i abort bez znanieto na roditelite ti. stryva okolo 200 leva samata operaciq. nadqvam se da sam ti pomognala
Ами кажи на ваште.. Да ще викат,да ще крештят,но по добре е да знаят и да те подкрепят ( се пак са ти родители) и да ти помогнат да излезеш от ситуацията(ако една бременост може да се нарече така..) Надявам се да можеж да го преодолееш..аборта де..
Ами кажи на ваште.. Да ще викат,да ще крештят,но по добре е да знаят и да те подкрепят ( се пак са ти родители) и да ти помогнат да излезеш от ситуацията(ако една бременост може да се нарече така..) Надявам се да можеж да го преодолееш..аборта де..
сладурче ти направи ли си труда да прочетеш темата ?! или просто целта ти е да напраиш 5000 мнения и да те мислят за умна ?!
SwEeT_pAiN_F
05-24-2007, 10:23
Здравей ани-мими,
прочетох сички постинги и найстина мисля че си взела най-правилното решение! Защото на 15 години рискът да се обърка нещо след или повреме на аборт е огромен. Занимавам се с медицина и мога да ти кажа че е самоубийство ако на такава крехка възраст напрвиш аборт! Радвам се също че бащата е поел отговорност, защото ще имаш нужда от него. М/удругото ти от къде си? Ако искаш свържи се с мен по скайп АйСиКю или по поща.
И аз бях доста заинтригувана от темата и я прочетох почти цялата. Наистина такива неща се случват и е супер глупаво да я упреквате - тя сама си е взела решението, както и по рано е взела решението да прави секс. Супер глупаво изглеждате - това си е нейният живот, тя се обръща към вас само за съвет, но все пак това какво ще направи си е нейното решение! Не виждам какво ви пречи на вас... Според мен е свястна, дори и по-зряла от връстниците си. Мисля, че закостенялото мнение, че живота й е съсипан не би й помогнало много, още повече, че няма как да сте сигурни в това. Ако е достатъчно пробивна не е изключено и да успее. Има различни варианти - наистина самостоятелното обучение би било добро решение :) Аз не я обричам на провал, а й стискам палци всичко да се развие добре. Може да срещне много разочарования, но е важно да вярва в решението си :)
glor4eto_
05-24-2007, 11:44
kaji na maika ti az ti dvam 100% garanciq 4e nqma da se kara i sestra mi be6e bremenna bredi 2,3 meseca i kaza na mama a tq vse vika6e 4e ako zabremeneeme prdi da zavur6im 6te ni ubie kaka i kaza a tq samo revna i hodiha na napravi abort! v takiva situacii roditelite mislqt pove4e za teb ot kolkoto za avtoriteta si spox bqgai da go maha6 4e ina4e mnogo 6te sujalqv6 nqkoi den
malkoto_sladur4e - MLAKNI MA KURVOOOOOO 13 GODI6NA....!!!!!!
PollyPoi
05-24-2007, 13:52
ПАТРОН ЗАРЕЖДАЙ КАЗАХ ТИ
:smt005 :smt005 :smt005
ПАТРОН ЗАРЕЖДАЙ КАЗАХ ТИ
Нека бъдат 2 ! :twisted:
Иначе по темата --> душко проста си та майката си трака !
`Death`Whore``
05-24-2007, 14:21
И аз бях доста заинтригувана от темата и я прочетох почти цялата. Наистина такива неща се случват и е супер глупаво да я упреквате - тя сама си е взела решението, както и по рано е взела решението да прави секс. Супер глупаво изглеждате - това си е нейният живот, тя се обръща към вас само за съвет, но все пак това какво ще направи си е нейното решение! Не виждам какво ви пречи на вас... Според мен е свястна, дори и по-зряла от връстниците си. Мисля, че закостенялото мнение, че живота й е съсипан не би й помогнало много, още повече, че няма как да сте сигурни в това. Ако е достатъчно пробивна не е изключено и да успее. Има различни варианти - наистина самостоятелното обучение би било добро решение :) Аз не я обричам на провал, а й стискам палци всичко да се развие добре. Може да срещне много разочарования, но е важно да вярва в решението си :)
Има един въпрос - ако приемем, че аз съм зрял човек и съм взела някои решения в живота си, как така съм ги взела, без да пиша тема в тийнейджърски форум? И още един - уж казваш, че е взела решение, но после пита за съвет непознати. Ако е достатъчно зряла, за да вземе подобно решение за толкова важно нещо, няма да иска съвети от хора, които не познават нито нея, нито приятеля И, нито родителите И, нито мечтите и чувствата И?
Sestrata na BoB MarleY :)
05-24-2007, 19:06
Na 14 god da dundurka6 bebence ... mila,vijdam,4e ve4e si vzela re6enie,no dokato vzima6e tva re6enie,pomisli li 4e provalia6 ne samo tvoia jivot,no i tozi na deteto si....Pomislila li si kakuv jivot 6e ima to,za edno dete triabvat adski mnogo sredstva,adski mnogo nervi i adski mnogo vnimanie.Kak 6te uspee6 da mu osiguri6 vsi4ko tva.Da,mama i tati 6e pomagat,no do koga 6e e tva...Samo si predstavi kolko podigravki 6te iziade deteto kato stane po-goliamo i vs razberat 4e razlikata vi e 14,dokato na priatelite mu roditelite sa 2 pati po vazrastni ot tebe.Nz,za mene tva,koeto pravi6 e mn jestoko i za tebe,i za gadjeto ti,i za deteto vi. I vse pak ne iskam da te uprekvam,jivotat i izborat sa si tvoi :) Uspeh s bremennostta i dano ti se rodi jivo i zdravo bebence :)
Гостенин
05-24-2007, 23:08
Аз няма да те упреквам. Станалото станало. Ще износиш бебето и си го решила твърдо. Желая ти успех, но знай - ще имаш много проблеми. И бъди така добра да кажеш на детето ти като поротрасне малко повечко за секса и рисковете, колкото може по-рано за да не направи същата грешка като теб.
[-o<
VerryBerry
05-25-2007, 05:46
kaji na roditelite,i posle abort...dr na4in nqma
shemetaa
05-25-2007, 05:51
1vo....syperrrrrrrr tpo e da si se ebal na 14 i kamoli da si bremenna...lellelel mn zle,ama sa nqma da se rugaq tvoq si rabota....a i za predpazni merki ne si li 4uvala ](*,) ....na4i ili si prai6 qko ta6ak ili naistina si glupava no i v dvata slu4aq ne e na dobre....otiva6 i kazva6 na maika ti parvo i posle moje ba6ta ti da ne razbere,ako maika ti ne my kaje....prai6 abort i tolko.....
Violenza
05-25-2007, 06:25
1vo....syperrrrrrrr tpo e da si se e*** na 14 i kamoli da si bremenna...lellelel mn zle,ama sa nqma da se rugaq tvoq si rabota....a i za predpazni merki ne si li 4uvala ](*,) ....na4i ili si prai6 qko ta6ak ili naistina si glupava no i v dvata slu4aq ne e na dobre....otiva6 i kazva6 na maika ti parvo i posle moje ba6ta ti da ne razbere,ako maika ti ne my kaje....prai6 abort i tolko.....
Защо коментираш, като даже не знаеш за какво става дума!?
<black soul>
05-25-2007, 08:52
кажи на родителите си и направи аборт по най-бързия начин.
SwEeT_pAiN_F
05-25-2007, 09:35
А бе хора, що първо не прочетете цялата тема и неразберете за какво става дума и как са се развили нещата около детето?!?За всички които незнаят, момичето е решило да задържи бебета и родителите са я подкрепили! Евала на бащата, решил е да остане до нея, браво на него!
krem4et0
05-25-2007, 12:36
А бе хора, що първо не прочетете цялата тема и неразберете за какво става дума и как са се развили нещата около детето?!?За всички които незнаят, момичето е решило да задържи бебета и родителите са я подкрепили! Евала на бащата, решил е да остане до нея, браво на него!
След 3-4 години ще офейка. 99.99%
Offer*Nissim
05-25-2007, 12:45
ми ти глупоста вече си я сътворила...
SwEeT_pAiN_F
05-25-2007, 18:21
След 3-4 години ще офейка. 99.99%
Така е... въпроса е до тогава да има баща :D
n1ght_shadow
05-25-2007, 18:24
porednata ebavka... :smt011
mariq_90
05-25-2007, 20:18
imam priqtelka koqto be6e na 16 no edinstveniqt ty yshod e da kaje6 na va6ite nikoi druk ne moje da ty pomogne ne gubi vreme za6totot abort moje6 da napravi6 do 3 meseca :smt018
1-во зарадвай баща та
2- после баща си
:smt005
just_smile^back
05-26-2007, 07:31
emi za tva koeto e napravila na 14 nikv suvet nqma da i pomogne...purvo da govori s tehnite da ne go krie i 'bashtata' trqbva da znae... :smt018 ama ne e za pohvala...
Лошото е,че...бащата е на 18 и ...не се знае какво ще е отношението му по въпроса.
literbebe
05-26-2007, 10:41
Няма да кажа,4е това,което сте направили с мом4ето е похвално,определено е трябвало да внимавате пове4е,но станалото,станало.Единстве но мога да ви похваля и теб и него, и родителите ви,4е сте поели адекватно отговорността,надявам се си осъзнала напълно каква отговорност поема6 и също 4е твойто мом4е ще остане наистина до тебе каквото и да стане(дано да му е уврял акъла).Надявам си вси4ко да мине добре и май пове4ето тука ще 4акат още отговори и новини от теб :smt008
ми ти глупоста вече си я сътворила...
Е тва мнение верно беше тъпо!!!Щом тя е глупоста как ще се е сътворила сама?!?!?!Ама и вие давате едни адекватни съвети...мани,мани
Ama,kakvo? :shock: Ti 6te go rodi6 ?????????????Ti dobre li si ma koza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Е,ако ти на тва момиче викаш коза,не знам ти ква си!Прайш свирки от 13годишна и имаш наглостта да обиждаш другите!Само Господ има право да ни съди,така че давайте съвети,тя има нужда от подкрепа,а не се правете на много безгрешни!!!Браво,че ще задържиш бебето!Това наистина е отговорно решение
Е,ако ти на тва момиче викаш коза,не знам ти ква си!Прайш свирки от 13годишна и имаш наглостта да обиждаш другите!Само Господ има право да ни съди,така че давайте съвети,тя има нужда от подкрепа,а не се правете на много безгрешни!!!Браво,че ще задържиш бебето!Това наистина е отговорно решение
Мислех да не чета темата до края но се наложи и честно да ти кажа най-свястното мнение което чухе твоето
Като е решила да го задържи да го задържи щом може да направи такова решение на 14 години може и да прокопса в живота защото товае доста отговорна постъпка а и според мен и много правилна защото се пак това е живот и това ще си е нейното дете
Единственото което мога да кажа е не се предавай никога дори да се докарваш в кофти ситуации давай напред и не се отказвай
love_girls
05-28-2007, 18:35
Имам една позната която на твоята възраст беше забременяла!
Като стана очебийно за майка и баща й я заведоха в болницата да предизвикат преждевременно раждане!!!
Но беше такова защото беше вече в петия месец.
Моят съвет е да кажеш на вашите и колкото по-бързо им кажеш толкова по малък е шанса да мине безпроблемно аборта!
Вторяи вариант е да намерите с бащата връзки и много пари да направят аборта без знанието на вашите!!!(БАЯ ПАРИ И ВРЪЗКИ!!!)
И двата варианта са забранени от закона, третия е да си гледаш детето и да си за пример на бъдещите секс-машини какво е да порастнеш без време!!!
Това което сам си посъдиш и най-големия враг не може да ти го направи!!! :evil:
optical_illusion
05-28-2007, 19:43
един родител знае как най-добре да помогне на детето си,даваи сигурна съм че ще те подкрепят ама и конско няма да ти липсва:)
warsteiner
05-28-2007, 22:36
Rajdai go tva lape, 6te si mlado mai4e za razlika ot drugite!;)
dunapren
05-28-2007, 23:56
ми да знайш ли колко ши си фйешън
Здравей, ани_мими!
Значи, не подкрепям това да се забременява на 14, но станалото станало и ако сте взели всички възможни мерки...е станалото - станало.
Много се радвам, че си решила да задържиш бебето.По-безопасно е от аборт а и не отнемаш живот!Много се радвам, за това че и бащата е поел отговорност!Явно е мъж на място и дано да направи това, което казва.Пожелавам ти успешна бременност и успешно раждане!Дано ти се роди живо и здраво бебе!От твойте постове ми се струва, че си умно момиче и не вярвам да се провалиш бъдещето.
Успех за напред, много любов с бащата, да ти се роди живо и здраво бебе, да се грижите всички за него с много любов и не се оставяй на коментари от рода "гръмни се".Ако и на тях се случи кво?Те ше се гръмнат ли?
Та много много щастие ти желая и много внимавай с училището.Седни си на задника колкото можеш и учи!Подсигури си бърдещо, защото в момента е доста деликатно и пак ти кавам не вярвам да го провалиш.И моля ако видиш този пост ми пиши нa ab1234@abv.bg .Бих желал да поддържаме контакт, ако и ти нямаш нищо против.
Хайде отново успех, късмет и щастие от мен!Поздравления и за смелостта.Найстина си трябва кураж за да понесеш последствията!
Чао!И да пишеш :D
aLakaZam
05-29-2007, 07:07
На 14 години и ще задържаш бебето?! Възхищавам ти се че имаш куража да го направиш, но осъзнаваш ли че цялото бъдеще ти отива? И ще пропуснеш 8 клас по майчинство? Мислете какво правите иначе успех...
krem4et0
05-29-2007, 07:47
Здравей, ани_мими!
Значи, не подкрепям това да се забременява на 14, но станалото станало и ако сте взели всички възможни мерки...е станалото - станало.
Много се радвам, че си решила да задържиш бебето.По-безопасно е от аборт а и не отнемаш живот!Много се радвам, за това че и бащата е поел отговорност!Явно е мъж на място и дано да направи това, което казва.Пожелавам ти успешна бременност и успешно раждане!Дано ти се роди живо и здраво бебе!От твойте постове ми се струва, че си умно момиче и не вярвам да се провалиш бъдещето.
Успех за напред, много любов с бащата, да ти се роди живо и здраво бебе, да се грижите всички за него с много любов и не се оставяй на коментари от рода "гръмни се".Ако и на тях се случи кво?Те ше се гръмнат ли?
Та много много щастие ти желая и много внимавай с училището.Седни си на задника колкото можеш и учи!Подсигури си бърдещо, защото в момента е доста деликатно и пак ти кавам не вярвам да го провалиш.И моля ако видиш този пост ми пиши нa ab1234@abv.bg .Бих желал да поддържаме контакт, ако и ти нямаш нищо против.
Хайде отново успех, късмет и щастие от мен!Поздравления и за смелостта.Найстина си трябва кураж за да понесеш последствията!
Чао!И да пишеш :D
Хиляди пъти по-опасно е да роди и износи бебе.
ako temata ne e bazik(v keto ne se i sumnqvam) ti spihi4ni otkloneniq li ima6 ta da rajda6 na 14 :smt017 :smt011 tva prosto ne e normalno pove4e nqq ko da komentiram
Мислех да не чета темата до края но се наложи и честно да ти кажа най-свястното мнение което чухе твоето
Като е решила да го задържи да го задържи щом може да направи такова решение на 14 години може и да прокопса в живота защото товае доста отговорна постъпка а и според мен и много правилна защото се пак това е живот и това ще си е нейното дете
Единственото което мога да кажа е не се предавай никога дори да се докарваш в кофти ситуации давай напред и не се отказвай
Вие наистина не сте с ума си! Кремчето е права - хиляди пъти по-опасно е! Този крехък недоразвит напълно организъм не е готов за такъв стрес и натоварване! Момичето вече е решило едва ли аз ще я разубедя но поне вие не я убеждавайте че това е правилно защото не е
sexy_devil4e
05-29-2007, 18:00
Хора,защо така и се нахвърляте и упреквате??вярно,че не е хубаво на 14 години да прави секс,но щом обича момчето,взела е решение и както виждате поема отговорност!писна ми от тъпи мнения ,от сорта на"ква си тъпанарка,как можа?Ходи се самоубий"незнам дали някой от тия философите и големите моралисти се е замислил как би се почувствал на нийно място?знам,че после ще вида хиляди мнения като"няма да допусна да стигна дотам",ами случило се е ,станал е инцидент,няма как да върнем времето назад!?упреците и обидите няма да помогнат с нищо!
щом е дошла да пише в този форум,а доколкото знам в него даваме компетентни мнения,на тези,които имат нужда,значи и този път трябва да направим така,както доста от хората направиха-дадоха и кураж,подкрепа и т.н!въпреки че незнам каква подкрепа сме и ние,тъй като контакта ни с нея е само през един монитор!мисля,че поне среща разбиране,което за вея е нужно сега!
миличка,няма смисъл да те съветвам каквото и да било-ти вече си взела решение и ти пожелавам успех!много малко хора имат куража и силата за се справят с проблем като твоя!иначе,моето мнение е ,че абортът е по-доброто решение,тъй като си още малка да раждаш според мен,но това е само мое мнение!щом искаш това бебе ,мислиш ,,че си подготвена,за да го родиш и лекарите са ти казали,че засега не се виждат признаци за усложнения ,се радвам за теб!успех !и браво за смелостта,която проявяваш със задържането на бебчето!
Avtorkata e ve4e 6tastliva maika v nqkoe romsko semeistvo :mrgreen:
Da si mislila s koi kakvo pravi6...
Не е ромна, а едно излагано и бедно момиченце :smt010 !!!
Hmmm,dosta interesna tema.Minalata godina v moq klas ima6e edna na 15,bremenna,no po-kusno mina na samostoqtelno obu4enie.Posle razbrah,4e bila rodila momi4e.Minalata sedmica q vidqh s koli4ka i s maika si.Za suvsem kratko si pogovorihme,no razbrah,4e si ima dete,suvsem zdravo i normalno,maika i se griji za nego i tq pak si hodi na u4ili6te i samo pomaga na roditelite si za nego.Kolkoto i neveroqtno da izglejda vsi4ko e svur6ilo s happy end,mnogo se nadqvam i s teb taka da se polu4i!A ti sega v koq sedmica si i kak proti4a bremennosta ti?
az nqmam mn opit v sexa,daje nikakuv,oba4e mislq 4e nai-dobriq suvet,kakto bixa sesuglasili i mn drugi,e da kaje6 na roditelite si i na ba6tata,ako moje da se nare4e takuv,za6toto dori da te e strax da im priznae6,vse pak sa ti roditeli i nqma kak da ne ti pomognat!!!! sled tova zaedno 6te namerite nai-dobriq variant,po koito da se razviqt ne6tata-bilo to abort ili zadurjane na deteto!!!no nai-dobriq suvet si ostava da vqrva6 v sebs si!!!!!
АМИ ОТ МЕН - ЧЕСТИТО НА ЩАСТЛИВИТЕ РОДИТЕЛИ \:D/
~*~By~Myself~*~
06-03-2007, 21:38
Еее хора кфо става с тая тема??? Ани пиши как сте ти и бебето и в кои месец си сега ? Знаещ ли вече дали ще момче или момиче и избрала ли си име (ако трябва ще помагаме се пак ще е най-младия ни съфорумец)
А с таткото как варви,надявам се добре и да сте заедно да си гледате бебока.
ако съм ти баща ще те пребия жестоко :idea:
ако пък си правиш ташак с темата, да се случи на твоята дъщеря!!! :arrow:
нулева толерантност към олигофрения!!! 8)
ани_мими
06-07-2007, 20:05
Еее хора кфо става с тая тема??? Ани пиши как сте ти и бебето и в кои месец си сега ? Знаещ ли вече дали ще момче или момиче и избрала ли си име (ако трябва ще помагаме се пак ще е най-младия ни съфорумец)
А с таткото как варви,надявам се добре и да сте заедно да си гледате бебока.
Ami i az i bebeto sme mn dobre!Ve4e mi li4i i mama pusna molba do direktorkata da svur6a po-rano s u4ebnata godina(i bez tova po vsi4ko sum oformena) i sega sum vakanciq.V dvanaistata sedmica sum,no o6te ne znam dali 6te e mom4e ili momi4e.Za imena e dosta rano da mislq,no nz...
S tatkoto sme po-dobre ot vsqkoga :) Obi4am go stra6no mnogo i toi men su6to,naposleduk otno6eniqta ni dosta se podobriha.Nadqvam se da produljavame taka.Ina4e e malko gadno s tva bebe...gadi mi se dosta 4esto i vuob6te ne e komfortno :(
Ina4e bqh malko pritesnena,za6toto imah ne6to kato te4enie minalata sedmica,no se okaza,4e ne e ni6to seriozno.
Daje sega kato se zamislq,ako ne6tata vurvqt po plan mai ve4e iskam bebeto,moje da zvu4i ujasno,no samo kato si pomislq za nego i mi stava hubavo.Predi me be6e strah i se pritesnqvah dali postupvam pravilno,no sega ve4e znam kakvo iskam :wink:
krem4et0
06-07-2007, 20:08
само можем да се радваме за тебе. дано всичко да е наред и родиш хубаво и здраво бебче!
gangbang
06-07-2007, 20:25
Да ти е живо и здраво бебчето и друг път внимавай повече! 8)
extazygirl
06-07-2007, 20:32
tztztz...dete da rajda dete dokade 6te stigne toq svqt nz :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ....no kato izklu4im tva i da predpolojim 4e temata ne e ebavka(koeto daaalboko me samnqva)....nai-vajnoto e da ste zdravi drugoto samo 6te si doide
АБЕ МОМИчЕ ТИ ЦИГАНКА ЛИ СИ ТА ГИ СЕРЕш ТОЛКОЗ ОТ РАНО МА ?! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
ЕБАТИ УЖАСААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААА
A_Loving_Girl
06-07-2007, 22:04
Кажи на майка си!пффф....боже та ти си само на 14!!!!!!!Незнам ама по-добре и кажи наистина!Защо не си мислила когато трябва....само си проваляте живота така кат се ебете на по 14-15...мислите си,че е газария!Тцтцтц...възмутена съм!
НАДЯВАМ СЕ ТЕМАТА ДА НЕ Е ЕБАВКА!
Sexapilna_kukla
06-07-2007, 22:09
Кажи на майка си!пффф....боже та ти си само на 14!!!!!!!Незнам ама по-добре и кажи наистина!Защо не си мислила когато трябва....само си проваляте живота така кат се ебете на по 14-15...мислите си,че е газария!Тцтцтц...възмутена съм!
НАДЯВАМ СЕ ТЕМАТА ДА НЕ Е ЕБАВКА!
Тя вече е казала на майка си, и детето дори ще задържи... Прочети цялата тема, ако искаш, за да разбереш за какво става на въпрос.
Иначе пожелавам на авторката лека и безпроблемна бременност, и дано всичко да е наред. Успех!
Violenza
06-08-2007, 09:27
АБЕ МОМИчЕ ТИ ЦИГАНКА ЛИ СИ ТА ГИ СЕРЕш ТОЛКОЗ ОТ РАНО МА ?! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
ЕБАТИ УЖАСААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААА
А ти за български език случайно да си чувала?!
Намерила да прави забележки...
По темата - Дано всичко си мине по вода. Радвам се за теб и приятеля ти.
A ti zemi popro4eti malko po temata.Mnou qsno 4e ne e ciganka.
A i btw normalnite hora na "sraneto" na deca mu vikat rajdane.Az da te svetna za vseki slu4ai,4e qvno ne is ot nai-kompetentnite :wink:
young_rich_famous
06-14-2007, 08:03
Те като са от село и са цигани к'фи презервативи к'фи пет лева ... Помислете малко щом още на 14, вече прави секс и вече е бременна ... ! Люти мангали ... Иначе кажи на ваще, направи аборд и гледай малко другия път с кой спиш и такива неща ! Айде от мен ! ](*,) [-X
AzureDiamond
06-14-2007, 16:18
Ако направи аборт пак ще си съсипе живота .. защото аборт на тази възраст ... но после може никога повече да не може да има деца.А ако бащата е по-голям от нея .. какво решение могат да вземат двамата?! Те са деца за бога !!!
Ако остави детето също ще е провал, но пък някои жени прокопсват ...
Успех малката !
+1 ](*,) :smt009
Господи #-o #-o #-o ..Не мога да повярвам.Знаеш ли какво ще ти е бъдещето,а момиче?Казвам ти."Любимият" ти ще те напусне,в момента който види отрочето на бял свят.Той надали е чак толкова затръстен,макар,че като се замисля,да ходи с 15 годишна е супер зле,явно не може да си намери момиче на свойте години.Аз случайно се очовечи гаджето ти ще тръгне по купони докато ти гледаш бебето си!Ще скъсате и ще обвиняваш бебето са това...А то ще е виновно!То ще е виновно за целият провал в живота ти.А раждането ще те боли АДСКИИИ много момиче.Ама адски,ще се увредиш,защото на 14 години не е хубаво да правиш секс,па камо ли да раждаш дете!!!И като по пораснеш малко на около 20,тогава детето ти ще е на 5,а 5-6 години е най-ужасната възраст,защото тогава те викат,крещят,реват и пречат и са ужасни!!!Докато се усетиш ти ще си една недоволна жена и детето ти ще отрасне с караници и в мизерия..Убедена съм,че не си много богата..Нищо лично разбираш ли.Докато пропиляваш най-хубавите си години 18-...за да гледаш дете,приятелите ти ще ходят по купони и ще учат...А от теб нищо няма да излезе,никое момче,няма да иска да тръгне с момиче на 14,което е раждало...
П.П.Ако си циганка,тогава може би ще се направи изключение.
П.П.2 Чудя се как не си се гътнала от срам..Престави си как ще изглеждаш на 17 когато разхождаш детето си в парка?Е...ти няма да изглеждаш като готина тиин..а като кур*а с извинение,която е забраменяла в последствие... >.< Следващият път използвай езикът си за да свалиш батко,а не другите си части :smt016 :smt016 :smt019 :smt019 :smt016 И не се притеснявай от свирки не можеш да забременееш,макар,че в твоят случай,ще се направи изключение 2 е по-добре от 1! :smt016 :smt016
Тежко ще ти е бъдещето...незнам как ще оживееш :smt005 :smt005 аз до 16 годишна възраст не пуснах на много батковци точно заради тази причина"Забременея>Родя>Той ме изостави>Истерична и депресирана майка"Ето това е системата на твоя живот мило дете. :smt009 :smt009 ...Ох какво ще правиш незнам :-$ :|
Абе що вече не пишете в тая тема?ани_мими,разказвай как протича бременността ти...в коя седмица си,измисли ли вече име???И разбира се как са отношенията между теб и таткото..
Made_of_Pain
07-02-2007, 21:06
Aдекватен съвет?!
Присъди си мозък, ПРЕДИ раждането =/
Нямах нерви да чета 15 страници, прочетох първата само. Та не видях бащата на колко е, ама ако е на 13 да речем може след време със сина/дъщерята да учат в едно училище ... умилително.
Иначе да, мозъчна трансплантация може и да ти свърши работа. Другият вариант е бронежилетка когато ваще разберат.
<black soul>
07-03-2007, 11:31
най-добре кажи на родителите си и направи аборт... не можеш да отгледаш дете на 14! ще имаш мн проблеми. ще ти бъде трудно. няма да можеш да си изживееш живота, да учиш... а без образование няма да си намериш работа. а без работа как ще изхранваш семейството си??? ...
ето и изводът от цялата работа : НЕ ПРАВЕТЕ СЕКС ПРЕДИ ДА СТЕ ПОРАСТНАЛИ ДОСТАТЪЧНО И БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ!!! /термин като "чувствам се готов/а" няма. секс се прави когато вече си голям/а и можеш да поемеш отговорността ако стане гафа.../ ...
успех!
krem4et0
07-03-2007, 12:12
За недочелите-момичето е казало на техните и на бъдещия баща, решила е да задържат детето и сега бременността й протича нормално.
Заключвам темата!