Влез

View Full Version : За родителите и музиката

Бунтар
04-25-2007, 06:31
Айде и аз да пусна една тема, стига съм ви гледал сеир... Въпросът е: каква музика слушате и какво мислят родителите ви за нея?

Bodom_child
04-25-2007, 07:53
Тстстс мани мани майка ми вече 6 години не може да свикне жената, че слушам метъл! Продължава да ме мисли за някакъв пропаднал нещастен наркоман... ](*,) Ходи и иобясни, че освен биологията и химията съществуват и други неща на света(учителка е) :x

Glezanka
04-25-2007, 08:04
Az sum na momenti ... slusham pochti wsqkakwa muzika,na roditelite mi ne im prawi wpechatlenie.Nqmat mnenie po wuprosa,a dori i da imat,to ne me interesuwa.

AliceSw
04-25-2007, 08:21
гръндж, пънк, ска, малко пауър метъл, някъв рок, малко пост пънк, малко хард рок, малко хардкор

наще минаха през мн реакции - от съмнения за наркомания, през дразнене слуха на баща ми, до привикване към музиката ми :-D

но свикват горе-долу бързо

имаше периоди, когато майка ми си припяваше по-мелодичните части на някои песни :lol: :lol: :lol:

Ulety
04-25-2007, 08:25
Emmm .. Slusham ot wsichko po - malko ( s izkliuchenie na rok,metal),no predimno Hip-Hop..Na mama i e mn nepriqtno .. a za tati .. toi mu e vse edno ...daje pravi remixove na pesnite koito slusham :Pp~

Skullbreaker
04-25-2007, 09:06
Ми аз слушам всичко , даже от време на време като ми стане мн тъпо пускат някоя долна чалга , тогава става скандал :lol: .

tainstvenata
04-25-2007, 09:45
Po princip slusham vsichko,koeto mi haresa nqmam opredelen stil muzika.Roditelite mi nqmat otnoshenie v tova koeto slusham.Slusham tova,koeto na men mi haresva i mi dostavq udovolstvie..

Just_One_Girl
04-25-2007, 10:03
С мама слушаме еднаква музика и си нямам проблеми :D

fulldelight
04-25-2007, 11:21
Ам аз сичко слушам - майка ми се кефи, пък баща ми само се праи на интересен за чалгата ма кво ми пука :-D

stra6no_sexy
04-25-2007, 11:55
Слушам всякаква музика,а и на майка ми не и пречи..свикнала си е жената и не ми се кара,когато слушам по-силно музика просто ми затвара вратата

mrsy
04-25-2007, 12:08
Ми аз си слушам Транс... Псай Транс и Гоа ... майка ми кво да каже ... тя даже не знам дали я разбира тая музика докато баща ми ...... аххаъхъа колкото пъти чуе и ме кара да спирам музиката ..

[B]a[N]D[i]T[k]a
04-25-2007, 12:31
mm slu6am pop i metul... kogato si pusna neshto po tvurdo i maika vednaga po4va s replikite "sloji si slu6alki kato tolkova ne mojesh da ne slu6a6.." "namali" vsqkvi podobiq.. a protiv pop-a nqma mn`protivv slu6a go daje si pravi uprajneniqta na nego ](*,) :-k a tati kakvoto i da slu6am vse ne mu haresva.. zatova se zatvarqm v staqta i si puskam tihi4ko muzikata ](*,) ili eventualno kato go nqma moga da si pozvolq da e po silno ;)

Бунтар
04-25-2007, 16:33
Е, аз слушам основно жици. Майка ми започна да се кефи на по-леките неща, а баща ми се научи да търпи :lol: Беше много забавно, когато преди година-две баща ми развиваше разни конспирационни теории за Linkin Park :lol: Ся цикля Daath, Soilwork, In Flames и подобни без проблеми.

mrsy
04-25-2007, 17:02
Слушам техно,хард-техно,габба,шранц и т.н хард... :-)
Нашите по тоя въпрос не могат да се изкажат,защото тази музика не са я чували нито веднъж в истинското и лице...Смисъл аз не обичам да слушам шранц самичка вкъщи на слабите ми колони с кофти бас...И те вкъщи такава музика не чуват..А не знаят как стоят нещата по партитата и купоните иии...Почти не ми говорят за хард техно...
Вкъщи слушам дръм'н'бейс-ове някакви,транс,псай транс,гоа(когато заспивам) иии понякога се стига чак до хаус изгъзици и недай боже електро :lol:
Но нашите са запознати само с факта че слушам електронна музика,а мнението им е,че е "джангър" и "наркоманска помия"
:wink:
Мама слуша блус,соул,рок-балади т.н. , тате...хахах,тате не слуша музика,него звуците го дразнят,защото е луд програмист... :P
Демек и двамана изооообщо не ги кефи.
Пууу някой като мен браво :smt008

04-25-2007, 18:47
Слушам ЯКО ЧАЛГА А БАЩА МИ Е МИЛКО!!!!

punisher
04-25-2007, 19:11
Длушам транс,техно,рок,поп,метъл,р� �тро и още кво ли не.. :-D
от всичко по нещо си ме кефи.
Ама напоследък само техно и транс набивам ,а за майка ми тва да го слушаш е мъчение :smt102
не обича жената да и блъска нещо в главата,докато аз обожавам :-D
а иначе тук таме се намира по нещо,което харесва и на двете...

Ellie
04-26-2007, 11:01
...

sun4e
04-26-2007, 15:09
о всякъкъва слушкам ::: и наще досега не са ми правили забележки :D

Mitio_man
04-26-2007, 17:07
Mi az slu6am metal,malko hard rock i malko pankariq.Na6te nqmat ni6to protiv.
Ae PEACE \/

1921
04-27-2007, 12:50
в наас...ми лавно пънк и хардкор. Иначе стабилно рок, хард-рок и ретро. Наще...ми сещам се за реплика на майка ми "Това не е музика, това са ужаси", "Тази музика ме изнервя". Иначе ми се радват,ч е не слушам чалга, както и аз на тях поради същатат причина :) Поне баща ми слуша рок, а майка ми само ретро 70, 80 \:D/

Insatiable
04-27-2007, 13:28
Еми с тати много се кефим на хаус... аз по принцип слушам всичко (с мънички изключения), но с майка ми не може да се излезе на глава защото е заклета чалгарка :)
мразим чалгатаааааа :smt005

Fucking_Bitch
04-27-2007, 13:46
Ми наще не са ми правили забележки за музиката.Понякога ако е нещо по ХАРД ги дразни,ама свикнаха.. :-)

Rock & Roll Queen
04-27-2007, 17:28
Ооо да.Хубава тема. Сещам се преди 3-4 месеца, когато баща ми купи новата кола - тойота корола как още същата нощ излязохме ей така на разходка с него двамата. По случайност носех някакви дискове на системата, на ред хот, скорпиънс, май на гънс имаше също. Мм той дотогава не знаеше, че слушам такава музика и много се зарадва като разбра..ии като наду до дупка..голям кеф беше. Пътуваме си ние нанякъде (беше към 12 и нещо) без някаква цел, просто на разходка и музиката..Страхотно беше!!

Mitio_man
04-28-2007, 04:52
Ооо да.Хубава тема. Сещам се преди 3-4 месеца, когато баща ми купи новата кола - тойота корола как още същата нощ излязохме ей така на разходка с него двамата. По случайност носех някакви дискове на системата, на ред хот, скорпиънс, май на гънс имаше също. Мм той дотогава не знаеше, че слушам такава музика и много се зарадва като разбра..ии като наду до дупка..голям кеф беше. Пътуваме си ние нанякъде (беше към 12 и нещо) без някаква цел, просто на разходка и музиката..Страхотно беше!!
Brao 4ovek.I az gi slu6am tiq.Mnogo im se kefq i sa6to se kefq 4e i drugi gi slu6at.Brao i na ba6ta ti.Pi4 e :D
Ae PEACE \/

Duff
04-28-2007, 06:04
Nqmam problemi s na6te,za muzikata.Imam problemi s edno babe,koeto jivee na dolniq etaj.. ](*,) ](*,) ](*,) Ina4e slu6am vsi4ko,pove4e chaos,techno,dANCE i malko hip-hop.Pop folk-a,leko ot vreme na vreme....hubavo 4e s maika haresvame edin stil muzika....a ba6tata ne go interesyva,slu6a se vsi4ko! :twisted:

04-28-2007, 07:51
Аз слушам хаус и транс и всякво техно. Майка ми ме мисли за луд че ми харесва тази музика ама... :-D Ще свикне.

evil_lady_in_black
04-28-2007, 08:09
Слушъм предимно метъл и рок и родителите ми мразят тази музика . Била прекалено груба за едно момиче , как няма да ме е срам да излеза някъде и да кажа какво слушам ](*,) и подобни от сорта

Joey Tempest
04-29-2007, 23:31
Слушам рок и метъл.

Баща ми е рокаджия.
Майка ми е бивша рокмузикантка.
Така че здраво Крийдънс, Дъ Ху, Пърпъл, Зепълин, Уайтснейк, Юрая Хийп, Деф Лепърд, Джудас Прийст и т.н.... :D :)

На това са се кефили те като са били колкото мен. Това са част от бандите, на които и аз се кефя. Иначе слушам (и свиря) и доста по-твърдички неща, но мисля, че това за тях не е проблем.

С баща ми сме ходили на много концерти, предимно на български групи - Ахат, Щурците, Контрол, Стари Муцуни, Сафо и т.н.
Миналата година ходих и с двамата на концерта на Юрая Хийп в Ловеч. Много се кефят на Ахат. :) Аз също. Това е любимата ми група.

Всъщност ако майка ми не беше свирила в две групи, никога нямаше да започна и аз да се занимавам с банди.
Мисля, че се радват, че съм избрал "правия път". :)

LONG LIVE ROCK'N'ROLL. \m/ :P \m/

InitialD
04-30-2007, 01:06
По принцип слушам всякаква музика..но нали от година и половина съм на Хаус вълна и всеки път като слушам Хаус и баща ми ме занася "Ау стига с тоя Хаус ..как можеш да го слушаш това" а аз му отговарям "Ти си късметлия..ако слушах Транс тогава щях да те питам какво щеше да правиш" ..след което му обяснявам че Хауса е модерното Диско..и той понеже се кефи на диското му минава бързо.
А иначе майка ми се кефи като и пусна нещо от 60те а баща ми като му пусна Pink Floyd,Phill Collins,Queen.
Но иначе не ми правят проблеми изобщо..само брат ми понеже си пада малко хейтър и като слушам метъл или пънк и все "Пак ли ги слушаш тия откачалки..искаш да убиеш някой а?" и тем подобни глупости!!!

Disrespect
04-30-2007, 07:35
Ами...те слушат от по-старите рок и поп групи. От сорта на The Beatles, Deep Purple, Europe, Rainbow, ABBA и т.н.

Аз слушам бая бая по-тежки работи и понякога не са съгласни да надувам и то е заради малкия ми брат. Не са съгласни да слуша и той такава музика, защото ще подивее от сега. :lol:

Той вече си е бая див де...

koalka
04-30-2007, 07:55
Ха, метъл слушам.А майка ми много харесва тая музика.Слуша почти всички групи, които и аз, а е на 45 години жената.

Rubyto
05-01-2007, 22:11
:-D еми аз слушам хадр рок и метал ... понякога и техно ...... мама горе-долу ми понася музиките даже като и пусна Scorpions ili Bon Jovi се изкъртва , но татко е проблем.. на него чалга му дай.. мн зле човека.. неориентиран :-D :-D :-D

Mimka_sweet
05-02-2007, 15:26
О ами аз почти всичко слушам..............напоследък повече хип хоп и рага :-D (и естествено на майка ми и става лошо)
Ама като и пусна Еванесънс и мноу са радфа женатъ :-D

Бунтар
05-04-2007, 06:28
chaos

:lol: :lol: :lol:

Аз пък ся сматам да събудя баща ми с... кво да бъде... Opeth :lol:

gabbybon
05-04-2007, 08:11
Слушам сичко(зависи от настроението ми де) ама предимно поп Dance хаус от време на време като няя ко да се слуша и ко да се прави дразна една бабичка на долния етаж с ЧАЛГА :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 пускам и мн стари и изнервящи чалгийки мн се кефя като се дразни и тропа по тръбите (тогава усилвам до дупка) :smt005 :smt005 А относно наще.....Ко да кажат хората с майка ми слушаме поп а баща ми няма възражение относно въпроса "музика". Ама се дразнят и те като пусна чалгата на бабичката...ама тва го правя попринцип когато ги няма :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Ох стана ми мн смешно :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 е са пак ше пусна малко чалга... :smt005 :smt005 стискайте палци жената да не земе да почине вече :smt005 :smt005 :smt005 Или ае няма нека да поживее още мако.Тоя път ше се смиля над нея :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

danitoo666
05-04-2007, 08:19
слушам всичко без 4алга,метъл и рок.ми нз какжо мислят но определено ги дразни :-D

mim4ever
05-04-2007, 11:48
mi kakto pove4eto i az slu6am PO4TI vsi4ko (i folk)tate se kefi ama mama postoqnno mi opqva na glavata ma na mene ne mi puka \:D/

Crazy_teen4e`f
05-04-2007, 14:13
Слушам малко имокор,малко пънк,малко метъл,малко рок,малко рага и малко хип хоп-от всичко по малко :-D ии Майка ми се кефи,а бащата е заклет чалгар.

nasty_f
05-04-2007, 16:53
Повечето пъти я одобряват,но има и песни,които въобще не могат да понасят и майка ми постоянно ми вика да намаля :-D [/code]

Madness
05-05-2007, 06:46
Според баща ми слушам "динозавърски рок" :lol:
Демек нещо като метъл :-) Иначе е доволен че не се занимавам с чалгийте.

hip Hop Mace
05-07-2007, 07:44
Слушам хип хоп и мама се кефи - постоянно ме кара да пускам 2 РАС :smt005 Ама като пусна бг хип хоп и почва да пищи :smt011 Пък тати.... и тои се кефи \:D/

05-07-2007, 08:46
Слушам техно,хард-техно,габба,шранц и т.н хард... :-)
Нашите по тоя въпрос не могат да се изкажат,защото тази музика не са я чували нито веднъж в истинското и лице...Смисъл аз не обичам да слушам шранц самичка вкъщи на слабите ми колони с кофти бас...И те вкъщи такава музика не чуват..А не знаят как стоят нещата по партитата и купоните иии...Почти не ми говорят за хард техно...
Вкъщи слушам дръм'н'бейс-ове някакви,транс,псай транс,гоа(когато заспивам) иии понякога се стига чак до хаус изгъзици и недай боже електро :lol:
Но нашите са запознати само с факта че слушам електронна музика,а мнението им е,че е "джангър" и "наркоманска помия"
:wink:
Мама слуша блус,соул,рок-балади т.н. , тате...хахах,тате не слуша музика,него звуците го дразнят,защото е луд програмист... :P
Демек и двамана изооообщо не ги кефи.
Пууу някой като мен браво :smt008
Ахаха чирус (cyris) от кога си нежен, че да се целуваш с момчета? :twisted:

05-08-2007, 16:57
хихи ми аз слушам от всичко по малко :smt016 кат си пусна хаус и майка ми се цепи "как можеш да го търпиш това?звучи ми все едно ти е зацепил компа" :-D абе горе долу ми приемат музиката ама....
абе най- забавно ми е кат пусна b.y.o.b. :-D вс живо се изнася на некаде :-D :-D :-D

<black soul>
05-09-2007, 12:27
слушам всякаква музика, без опера, родителите ми също обичат някои песни, които аз слушам, общо взето нямат нищо против. :wink:

Vivienne Westwood
05-09-2007, 14:20
С баща ми имам еднакъв вкус за музика.
И двамата харесваме рока от 70,80 и 90 , включително и някой парчета от 60-те.

Mама пък слуша предимно джаз и българска музика :D

05-09-2007, 14:34
Ми аз слушам всичко , даже от време на време като ми стане мн тъпо пускат някоя долна чалга , тогава става скандал :lol: .

:lol:

die_die_my_darling_
05-10-2007, 23:39
emo screamo hardcore malko ragga рок
тва си е мойта музика
майка не й харесват ма кой я пита....

KYOKUSHIN girl
05-14-2007, 20:58
ami na4i nashte sa razvedeni i vtoriq mi bashta (kazvam mu na ime zashtoto nashte sa v dobri otnosheniq i se vijdam i s tatko) slusha metal i poneje jiveq s nego i mama i az se zaribih po metala. a tati (biologi4niq) e golqm matap4iq i kato sme dvamata puska nqkfi mazni 4algi i varti gube4i da me nervi shtot ne q ponasqm tazi muzika . maika mi e slojen slu4ei tq e zavarshila konservatoriq (muzikalna) i ne moje da stava duma za 4alga ina4e si4ko slusha i ne i puka mn mn ama i narodnata q nedolubva .na tate vtorata jena ddz kfo slusha tq e gati lekoto par4e a deteto koeto rodi tq ot tatko (brat4eto mi na godina i polovina) se kefi na ivana i plqska s race i si tancuva

Anorch
05-15-2007, 03:04
бе аз слушам гангста рап, и реших и аз да прая рап- напраих музиката ма не мога да измисля текст :?

teenkopele
05-15-2007, 05:49
...МИЛКО!!!!

Динозавъра на българския поп-фолк. :lol:

:arrow: Слушам доста неща...

Какво мислят родителите? Нямам идея. :lol:

Boot
05-15-2007, 06:36
Амиии... аз най-общо слушам метъл и пънк. Иии нашите са свикнали (все пак не е от вчера), мама се кефи на Sonata Arctica и Summoning, тати се зарибява по Nightwish, toy Dolls и едни уроци по китара на Алекси, на които свири Годишните Времена на китара. Абе кефят се с две думи.

live2beCooL
05-15-2007, 07:59
ami na6te ni6to ne kazvat :P ina4e te po-4esto slu6at 4alga i takia...i kato im doidat gosti i kato usilqt dolu naprao nemoga gi traq! nemoa si 4uq moita muzika tuka! ROFL

DeePurple
05-16-2007, 08:23
А, с наште почти никакъв проблем нямам,освен когато са вкъщи и метъла им дойде в повечко...иначе бащата се радва на найтуиш и лакуна койл, "моите" си групи - пърпъл, скорпиънс, КУИЙН...ае разбираме се, стига да не увеличавам прекалено много...майка е чалгарка, ама тя не мрънка много... :mrgreen:

zloto
05-16-2007, 11:36
Ами аз нямам навика да слушам музика силно, ама май не ми одобряват мн музиката... сякаш всичките ми проблеми идват от това че слушам метъл и нося доста черни дрехи... ама горе долу се разбираме аз слушам и доста стара музика от времето на наще. А на концерта на Мейдън ще ходя не с кой да е, а с майка ми :lol: :smt005

spit
05-16-2007, 12:04
Ами с мен наште нямат толкова проблеми, защото като ми кажат веднъж "Намали" аз намалям, че почват ени скандали с тях и ужас...Докато при брат ми е най-великото, той като се прибере целия квартал разбира от къде се носи музиката на Линкин Парк :D
Аз по принцип слушам музика според настроението ми, БЕЗ чалга и метъл...случва се и аз да подлудявам комшиите ама съм по-примерна :P :P :P

AmyLeeRall
05-16-2007, 15:20
и други неща около тоя тип...
наще буквално откачат...

05-16-2007, 15:59
яко ретро и техно (класи4ески тип Muzik Ins.) i попа от време на време и естествено DVJ BAZUKA :twisted: басовете са задалжителни !!!

AFT
05-16-2007, 17:04
... сякаш всичките ми проблеми идват от това че слушам метъл и нося доста черни дрехи...

При мен е същото.
А какво мислят нашите ли?Еми майка ми не я одобрява,но с татко се спогаждаме някак си. :lol:

.:iLLusion:.
05-25-2007, 10:11
Относно музиката,имаме сходни интереси/Слава Богу!/
Обаче за силата й ...уу...тя ПРЕКАЛЯВА! :-D
По-зле от тийновете е на моменти хах :smt012

ENI_F
05-25-2007, 11:59
AZ SLU6AM HIP-HOP BA6TA MI POLUDQVA KATO 4UE. :twisted:

05-26-2007, 23:00
Сайкъделик и Гоа транс, Амбиент
Прогресив също :/

Tazuma_girl
05-27-2007, 10:18
Ми наще хич не им пука кфо слушам.Нали си е мой избор,няма да го слушат те...само да не е мн силно. :-)

mid_get
05-27-2007, 12:00
Аз също слушам почти всичко, ама напоследък наблягам повечко на ретрото от 80те и моите много се кефят :smt005 :-D И само ми повтарят "И ние бяхме млади, и ние бяхме млади" :smt098 :smt082 А пък аз умирам от смях :smt005 Ама ще взема вече да си искам няк'ви кинти, задето съм DJ :smt112

lady_bird
05-31-2007, 17:01
slu6am jica,no na6ite se primiraha o6te predi 4-5 godini kato po4nat,za6toto po-dobre priemat men i moqta muzika,otkolkoto sestra mi i dolnoprobnata i 4alga!

RoyTheReaper
05-31-2007, 19:03
Не изразяват никакво отношение когато съм си в стаята и съм пуснал музика. Когато я надуя ми мрънкат да я намаля - с променлив успех. Обаче като че ли им дойде в повече когато пусках Бодъм в колата. :lol:

rocky3
05-31-2007, 20:06
Ами аз слушам рок,поп,хип-хоп,рап...У нас е постоянна кавга за това да се спре или поне намали, :lol:

Poredniq
05-31-2007, 20:14
ми баща ми рпавеше пробелеми за хопеца. Майка ми смао ме гледаше на кръв като слушам раги и регета щот мрази растите ма свикан че ме кефат и си ме остави. Даже нецензурния хоп си го прие от самото начало. Ма и двамта не ми давт да зписвам итрябва само сутрин извън присъствието и 8-[ сичко вече трябва да се планува

Vikitooo
06-02-2007, 04:28
Nqmam problemi s nashte za muzikata...daje bashtata specialno me oborudva s razni muzikalni tehnologii.. :-D :-D Imam samo problemi sas sasedkata do nas.... :evil: :evil: :evil:

MeLeNcE
06-02-2007, 15:59
С брат ми слушаме популярна музика,мама и тате не се съгласяват те още са на мнение,че Щурците трябва да се слушат от всяко поколение :smt012

shIlOH
06-26-2007, 06:28
аз съм слушам най-често R&Be мама и тате слушат същото такаче ням проблеми

somebody
06-27-2007, 07:10
Ми аз слушам рок,поп,пънк-рок и т.н.Са мама нямам проблеми,а с баща ми имаме сходни вкусове :D

NaNa_SladuRana
06-29-2007, 20:11
Ми слушам почти всичко стига да не е чалга или срабско,а баща ми слуша точно тво и некой ден щие се караме, а мама ще не ще ми слуша музиката по цял ден е май вече я кефи :-D

KoRn
06-30-2007, 07:26
Ми слушам....Рок, Хард Рок,Метъл и Траш ......по голям рокер от баща ми рядко се среща.....майка ми слуща Пърпъл и Цепелин.....Обикновенно споровете в къщи се състоят от тфа кои са по велики...Zeppelin ili Purple....

*happy bunny*
06-30-2007, 07:40
ми аз пък слушам дръм, габба, хардтехно, рага предимно...наще не са особено щастливи, защото си мислят че музиката ме разваля....

GLeZoRanA
06-30-2007, 11:10
СЛушам всичко което ми е на сърце.. Всичко което се сетите като музика го слушам.Майка ми малко протестираше като свършвам нещо по хард , ама накрая се примири и само иска да намаля като я слушам.За друго проблем нямам

cS_LaMeRkA
06-30-2007, 12:19
Епа... слушам сичку принцпно, иначе ка сама си слушам жици, метал и т.н. и наште хич не ги диви =P~ ама на кой му пука ?! :smt004

eXtrem3-g1rl
06-30-2007, 14:38
Метъл слушам основно, което хич не радва нашите. Като си пусна музика постоянно се оплакват, че било много силно или съм си нямала на понятие от музика. Не могат да ми възприемат музикалния вкус, но се налага да го траят 8)

oTPoBHa
07-04-2007, 11:03
слушам хопец основно, drum n bass & jungle , а от жиците ми харесва гръндж и хардкор..
е неа начин останало си ми е от едно време :smt083
отностно наште - майка ми е актриса и се кефи на сякаква музика , важното е да и доставя радост , а баща ми харесва пърпъл , биитълс и.. христо лоцов :> свири на китара също, и на пиано :smt004 и всички сме обединени от общата идея, че не слушаме помия (а.к.а. попфолк)

07-04-2007, 17:56
na6te mn mn ne se interesuvat kakvo slu6am i ne mi pravqt problemi za tova [-X a i da mi praveha nqma6e mn da obra6tam vnimanie . prosto kima6 s glava i seprai6 4e gi slu6a6 . nakraq si puska6 MP3-to i tva e :smt023

50cent
07-05-2007, 01:03
slu6am rap ama pred na6te ni6to takova ne puskam 4e kakto si slu6am 6te zapo4nat (tipi4no za rap) fuck , q6 mi onaq rabota, duhai,razni takiva gluposti i za tva ne puskam

...emO_g1RL...
07-05-2007, 20:38
Ми наще не са ми правили забележки за музиката.Понякога ако е нещо по ХАРД ги дразни,ама свикнаха.. :-)

XFR_RIDER
07-07-2007, 12:14
Ми аз слушам само хип-хоп а инече има и песни които наще им се кефат ама им е досадна попринцип

rakiQ
07-07-2007, 15:40
аз съм помияр
в смисъл слушам малко пънк,днб много рейв и електронно
майка ми няма нишо против музиката която аз слушам ..напротив...тя си пада по метъла електронното рока рок-баладите и тн. слушаме си заедно...

MaNNiE
07-07-2007, 17:29
Значи слушам: hardcore, darkwave, ebm, idustrial, metalcore, black metal, grindcore, punk-rock и детски песнички! Яко нали?
Родителите ми са фенове на старата школа в хеви метъла и глем рока ... чесно казано не са ми правили проблем за музиката освен за пиг срийминг нещата които се надуват от време на време ... слушам и доста ретро музика и .. оправяме се не сме имали проблеми до сега ;)

Justified
07-31-2007, 19:14
Пънк предимно тоест може да се каже само ГД и баща ми няма нищо против.

swords1010
08-01-2007, 09:23
Слушам всичко без народна музика, но предимно хаус, транс, данс, поп и поп-фолк. Нашите нямат нищо против, но не им допадат хаусът и трансът. :wink:

swords1010
08-01-2007, 09:26
Слушам всичко без народна музика, но предимно хаус, транс, данс, поп и поп-фолк. Нашите нямат нищо против, но не им допадат хаусът и трансът. :wink:

08-01-2007, 19:48
Az slu6am punk i metal. mama i tati nqmat ni6to protiv a te slu6at po4ti si4ko(bez punk i metal) :lol:

Maiden`Fenka
08-05-2007, 09:09
Метъл слушам - хеви,траш,хард рок.Майка ми няма нищо против щото повечето групи ги е слушала и тя

DjBaloon
08-05-2007, 09:19
Maika mi slusha tova,koeto slusham i az i i haresva,misli se taka za po-mlada :-D

50cent
08-05-2007, 09:33
nai ve4e slu6am rap i no obi4am i ostanalata muzika dokolkoto za na6te te i te q slu6at 6tot na kompa nqma ni6to drugo

iLoveChocolate
08-05-2007, 09:38
на мама не й харесва хауса,ма тва не ми пречи да го слушам

tuka6na
08-05-2007, 10:12
:lol: от 15 годишна слушам gabba предимно...и вс достатъчно избоцкано дето дойде...speedcore,darkcore....i tn...Майка ми както винаги не я интересуваше ни най-малко.Баща ми ми се чудеше на много и винаги ми казваше ,че явно е от възрастта ;DОдъртях и пак това ме радва .Явно съм на същия акъл ; )

Manic_Panic
08-05-2007, 11:11
Слушам хардкор, габа, транс, хард техно...

Веднъжтатеме пита каква е тая музика... аз му казах хардкор. От тогава като чуе нещо наподобяващо хардрок ме пита "Това ли е хардкУр"(няам представа защо така му вика), а аз му викам "Не е тате, то е електронна музика"... и той "Ааааа знамаз.... като Жан Мишел Жар" :D

и това всеки път като чуе нещо от рода на рока...
... ех тате няа са опрай :-D

HunteR
08-05-2007, 11:15
Слушам яко черно :)
Смисал тия дето ги пускат по city най-вече.
Майка няма нищо против да си увелича музиката и не и прави проблем.
Обаче на долния етаж се чува само яко думкане и дядо ми не го понася :)
Както и другата стая при баща ми ;)
Той бащата слуша и той такива песни, но не понася да се чува само баса :)

mid_get
08-05-2007, 12:07
Моите родители не ми правят никакви проблеми за музиката. :wink: Слушам всякаква музика, така че вероятно заради това нямам проблеми - уцелвам им вкусовете :-D ...понякога :roll:

FuCk LoVe
08-21-2007, 19:45
еми всичко,което е хубаво и не е чалга мама като пусна музика търси аспирин :?

CoBRaSTyLе
08-21-2007, 19:58
Те не знаят каква музика слушам. :P

KiSs_mY_LiPs
08-21-2007, 21:02
Голяма Фенка сам на Линкин Парк../Обужавам ги/ Колкото и странно да звучи слушам чалга,бг рап ,house,техно.амлко грацка музика..Наще са малку протиф за Линкин Парк..щтоту ма мислят за противну металче..АМА НЕ СЛУШАМ МЕТАЛ.. :smt005

Blab
08-21-2007, 21:16
С родителите ми слушаме горе-долу една и съща музика, само хауса и техното не им допадат особено, може би и алтърнатив, но принципно съм отраснала с евъргрийни и естрада и просължавам да харесвам тяхната музика.

blaaaa
08-22-2007, 06:09
Ами по-принцип метъл,но когато майка е в нас рядко мога да усилвам :evil:

SuNsEt
08-22-2007, 11:21
:smt005 хаха много ясно,4е НЕ я удобряват :wink: Слушам ROCK само това \:D/ Много се смея,като погледна само изражението и,щом и го пусна... #-o :smt005 Баща ми пък rock да е слушал 4-5 пъти през живота си

MajeStic
08-22-2007, 12:06
Айде и аз да пусна една тема, стига съм ви гледал сеир... Въпросът е: каква музика слушате и какво мислят родителите ви за нея?

Майка ми много се кефи като пусна нещо от сорта на:

Drum&Bass, House,Trance ^_^
Вика ми... готино техно :Р

Rocko_perka
08-22-2007, 16:50
Ами аз слушам какво ли не.Кефя се на нещо от почти всеки стил.По принцип съм си рокаджийка,слушам metal,progressive rock and metal,power,някой heavy неща и по поп музика залитам.Може да чуете в playlista ми Нели Фуртадо и Manowar като последователни песни. Освен това се занимавам професионално с опера и слушам опера. Майка ми се кефи на музиката ми ,последния път се издразни ,когато бях надула опера ,а тя беше уморена от работа. Май много се дразни на операта хахаха, но иначе е голяма фенка на Aerosmith и като и пусна някой път за поздрав и се кефи и вика за Стив Тайлър "Еее моя човек,моя човек."Иначе майката си слуша радио Фреш и е в час с новите песни.:smt005
Последно я зарибих по Dio & Malmsteen - Dream on ( Aerosmith cover).
А баща ми ,когато живееше с нас никви проблеми не ми правеше ,щото той е фен на старите групи-Purple ,Rainbow,Uriah Heep и т.н.

DREAM THEATER FOREVER!!!

Незабравимата
08-22-2007, 18:13
Не се ограничавам в никакви стилове.Слушам каквото ми хареса.Само метъл,рок,пънк и производните им не ,защото ме заболява главата как викат ... , наще не ми правят проблеми - няма за какво :-D

glymo14
08-22-2007, 18:16
Аз пък по цял ден слушам ТЕХНО и майка нарпаво полудява.Постоянно ми вика"Спри ги тез тракашти кокали"

punkrock
08-22-2007, 18:25
Не ги интересува особено ква музика слушам

Spork
08-22-2007, 18:33
пънк,рок,дет,хеви,гот,траш... ска,хард рок...хард кор....малко реге и рага..........................ии малко скриймо кор :-D 8-[

ии наще....ммиии не се кефят много.....слушам музика като няма никой в нас...само тогава :/ [-(

CuRly_Doll
08-22-2007, 18:38
Не се ограничавам в никакви стилове.Слушам каквото ми хареса.Само метъл,рок,пънк и производните им не ,защото ме заболява главата как викат ... , наще не ми правят проблеми - няма за какво :-D
naposledak sam qko hause

#Gravity Of Love#
08-22-2007, 18:52
По принцип мога да слушам всичко..
Напоследък.. се зарибих.. по поп-рок.. и по хип-хоп.. (<-- малко) наще за тва нищо не са ми казвали.. но ми стана малко странно..
докато преди 1 седмица някъде... както си бях пуснала.. една техно песничка.. и баща ми влетя в стаята.. и ми вика да я спра... после като му се скарах.. ( :-D )... как може да така.. да не ми дава.. да слушам.. каквото си искам.. той ми вика.. да не съм я слушала като той бил.. около мен... и аз го питам е кво не ти харесва.. и той ми отг.. еми.. тъпо е.. да се върти едно и също.. 5 мин..
Въпрос на вкус.. той пък слуша чалга (ужас.. :-D )

Loshotia
08-22-2007, 19:03
Слушам само хаус и денс, вече две години. Честно казано, баща ми ме запали по електронната музика. Той слушаше транс и ме караше да му търся музика и да я записвам на дискове. Покрай транса попаднах да хауса и така...майка ми малко се връщи, ама ще свикне

LizZz
08-22-2007, 19:35
Хеви,дет,спийд,траш метал;хард рок;Дийп Пърпъл,Пинк Флойд и т.н.Баща ми слуша същото а майка ми е в лондон и е перфе :smt016 :smt016

AFT
08-22-2007, 19:40
По принцип мога да слушам всичко..
Напоследък.. се зарибих.. по поп-рок.. и по хип-хоп.. (<-- малко) наще за тва нищо не са ми казвали.. но ми стана малко странно..
докато преди 1 седмица някъде... както си бях пуснала.. една техно песничка.. и баща ми влетя в стаята.. и ми вика да я спра... после като му се скарах.. ( :-D )... как може да така.. да не ми дава.. да слушам.. каквото си искам.. той ми вика.. да не съм я слушала като той бил.. около мен... и аз го питам е кво не ти харесва.. и той ми отг.. еми.. тъпо е.. да се върти едно и също.. 5 мин..
Въпрос на вкус.. той пък слуша чалга (ужас.. :-D )

:-s Да .. наистина ... ужасен .. баща ... ! Сигурно .. много ... страдаш?
Момиче, да не си флегматично?!

Владимир Илич Ленин
08-22-2007, 23:37
Аз слушам метъл, родителите ми няма какво да кажат, понеже аз си подържам визия на такъв човек, и си знаят.

~sweet_girl_th~
08-23-2007, 07:45
Ами баща ми е много свестен и слуша хип хоп и рап,аз слушам поп,поп-рок и чат-пат метъл,ама не много...Майка ми слуша чалга и гръцка музика! :-& И на мен ми казва как може да слушаш такива работи,харесват ли ти...Ама аз не й обръщам внимание.После си казва,че всички на моята възраст слушат такава музика.А баща ми ме поощрява и казва,че имам вкус за музика. :-D

ThunderGoddess
08-23-2007, 09:18
Аз слушам ретро, техно, денс, ама най-много мелодичен метъл. Майка ми куфее с мен, а баща ми почти не е у нас и затова няма право на мнение :)

*(~)sTop-f0lLowiNg-mE{~}*
08-25-2007, 19:52
ъм метъл и рок :smt035 кво може да ми кажат наще .. нищо аз съм си у мойта стая е чуват яко баса ама не ми прават забележки, по което считам, че не им е противна музиката

CHANEL
08-26-2007, 16:27
mi az slusham r`n`b,hip-hop,rap,pop,dance,klasicheska...predimno vsichko bez chalga i tam raznovidnostite na metala i rock...a s nashte nqmam nikakav problem...da ne govorim che maika mi e golqma fenka na Eminem,a bashta mi na Nelly,Ja Rule,2 Pac... :-D :-D :-D taka che nqma tarkane na interesi otnostno muzikata.

Sk8&amp;PunkF
08-26-2007, 18:27
ъмм..пънк,ска,рок и хардкор (ако тка се пише),незнам кво мислят наще,така или иначе квото и да мислят нищо няма да се промени =) точно за стила музика който слушам мисля че никой нишо не може да ми нарежда..=)

FreeSpirit
08-29-2007, 09:51
Нямам точно определен стил,харесвам Хаус, Рок ,Метал,но и мн др .Зависи от настроението и компанията ;)

tItEufFf
08-29-2007, 10:36
Ми аз слушам всичко, но зависи от настроението ми...Майка ми нищо не ми казва..Брат ми слуша метъл пак нишо не казва...Баща ми живех в Гърция..ко може да каже човека :-D

?love_haTe!
08-29-2007, 11:44
Слушам пънк,рок и метъл..ми родителите ми не харесват такава музика,ма това няя значение :lol:

Едит:И hip-hop :-)

Sweet__baby
08-29-2007, 11:59
Нямам проблеми с нашите. Слушам каквото си искам , те нямат нищо против..А аз както обичам да си слушам силноо...пак нищо не ми казват .. :wink: :P

kotetyyy
08-29-2007, 13:30
Еммм то аз слу6ам хип хоп поп рап бг рап баща ми и маика ми немат нищо против това даже и те слу6ат тава музика! :smt041 \:D/

bqsna_teenagerka
08-29-2007, 15:46
охх ужас...баща ми изобщо не обича да слуша музика а особенно тази която аз слушам ептен! той и гаджето му не се радват много че слушам метъл и рап! иначе за поп и хип хоп са по съгласни :?
но аз не ги питам така 4е ве4е са свикнали с тази мисъл

VaNicHkaa
08-29-2007, 16:10
Мм..слушам хаус , техно , фолк , гръцко..горе доло всичко хах и на наще не им е проблем ако пусна буфера силно само да не е много късно когато им се спи защото ако е тогава се почва с забележките хихи

lyly_lili
08-29-2007, 17:28
Ами аз сега слушам същата музика каквато брат ми слуша и след като наще са свикнали с нея...за сега на мен не ми правят проблеми :-D :-D

without_me
08-29-2007, 19:27
слушам всичко,което ме кефи и не мисля,че някой ми държи сметка за това,което слушам...

radito0
08-17-2008, 10:27
Az slu6am Punk , Rock i Metal i na6te nqmat ni6to protiv , no puk brat mi mn se drazni na punka ...

buffalo88
08-17-2008, 10:33
С баща ми сме на едно мнение - AC/DC и Yngwie Malmsteen са най-добрите ;)

eXciTeD
08-17-2008, 10:54
Ами като ми е фън си пускам чалгията, а иначе rap/funk breakbeats
Не им прави вчепатление само някое по агресивно hip hop парче, бащата вика тоя негър к`во се кара :D

zvezdichkaaa
08-17-2008, 11:19
Нямам проблеми с нашите. Слушам каквото си искам , те нямат нищо против..А аз както обичам да си слушам силноо...пак нищо не ми казват .. :wink: :P

И аз така :P .

Pedigree
08-17-2008, 16:08
Слушам метъл, хард рок, хардкор.
Нашите слушат хард рок и от стария поп от тяхното време. Много харесват Scorpions, Deep Purple, Queen, C.C.Catch, Modern Talking.
Да се каже, че имаме различия в музикално отношение. У нас се говори супер много за музика. Мама не е изразявала мнение за това, което слушам... или поне го прави рядко и казва 'добро е', въпреки че не й харесва. Тате обаче редовно се изказва. Постоянно ми се чуди как понасям някакви дранета на главата си, как мога да харесвам подобни 'стъргалки'. Естествено, за мен няма значение какво мислят те за това, което слушам... разминаваме се с 'това ми харесва, това ще слушам'. :)

...*little_black_star*...
08-17-2008, 16:49
Слушам рок,пънк,поп rock,hard метал,гръндж,heavy метал,alternative метал,малко house,малко техно,горе-долу слушам и хип-хоп.
Реакцията на наще към музиката не е нещо особено,майка ми се чуди как го слушам това,баща ми ми се кефи :grin: ,щот той пък слуша Led Zeppelin,Deep Purple,Iron Maiden и други подобни на тези 8-) 8) 8) 8)

elena333
08-17-2008, 17:20
:razz: :D :razz: И аз така, но родителите ми не ги интересува :grin:

Marina__
08-17-2008, 17:53
Слушам почти всичко, основно метъл :) . Какво мислят нашите...еми при положение, че покрай тях(и най-вече татко) съм отраснала с банди като Manowar или Iron Maiden например, мисля, че не са против :-D .

boniboon
08-17-2008, 19:21
Рядко се случва да имат против някоя песен :grin: !

Angel_In_Disguise
08-17-2008, 22:07
Нямаме проблеми с музиката.Даже мама слуша R&B :) Яко е

zaraaa
08-17-2008, 22:10
С мама слушаме еднаква музика и си нямам проблеми :D

+1 И ние сме така вкъщи :-P За татко - той въобще не се интересува каква музика слушам сами като влзе в стаята ми казва:"Какво слушаш моето момиче?" и аз му казва еди си какво и той:"На тати красивата музика!" 8-) Всичко, което аз правя за него е перфектно и красиво 8-) 8-) 8-) Абееее Обичам си ги тея хора бе :-P

TheNewReligion
08-17-2008, 22:48
Слушам всякаква музика. От чалга до народна,но само определени песни.Майка ми няма нищо против, тъй като не изпадам в крайности.

Io4ito
08-18-2008, 07:32
слушам почти всичко.В момента съм на тема Three days grace и мама започва да ги харесва...пее си :D а тати няма мнение по въпроса :D така че-и двамата не са против това,което слушам

karamelche
08-18-2008, 10:41
Аз слушам всичко, нашите са свикнали, само баща ми понякога ми прави проблеми заради силната музика.