View Full Version : има ли ?
angry mob
04-25-2007, 12:08
я ми кажете хора има ли поне една 16 годишна която да се съгласи да си стане гадже с 16 годишен !!!??? защото за сега не познавам такава :smt013
ThePowerOfLove
04-25-2007, 12:14
Аз не съм на 16,но със сигурност има...годините нямат значение и според мен не е задължително момчето да е по-голямо... :roll:
Nassgerrack
04-25-2007, 12:15
Момичетата не харесват момчета на тяхната възраст ,защото са недорасли и на практика в главата са деца. Мацките харесват по-големите ,защото са по улегнали в акъла, по-спокойни са и правят по-мъжкарски работи.
Повечето момичета не виждат смисъл да си губят времето със "наборници". И са прави! За съжаление ,когато за последен път влязох в чужд клас (миналата седмица при 9 клас) се хванах за главата - момичетата са някъде навън: пушат,зарибяват се с батковцие,закъсняват за час,ходят по кафета. А момчетата знайш ли кво правят!?!? стоявт в стаята и си говорят си какво са играли миналата вечер на компа.Било то CS,Lineage,WoW,FIFA... то все е игра и няма нищо общо с реалния живот. А момичетата искат реални личности.Ако си от тези,които прекарват повече от 5 часа пред компа на ден,значи тряа сам да се сетиш за отговора на въпроса си.
Не казвам ,че любов между съученици е невъзможна.Тя става факт,когато и двете страни знаят какво правят (и момчето знае,че трябва да води ;) )
MiSS_Independent_ppv
04-25-2007, 12:15
ами намират се или поне в моя град :D и все пак за любовта няма граници,правила или квото и да е ...... ще си намериш някояеми
ето ти истината.момичетата смятат че момчетата са още твърде малки ии детински на тая възраст.мислят се за много големи и много умни и затова гледат към "батковците" - тъп ход,много тъп ход.Може да се мислят за големи,но са си на 16, а пък от друга страна големите искат само сех и е особено лесно при положение че тези момичета са изключително лесня плячка.Може да не сте съгласни ама ми е омръзнало да гледам това и трябваше да си го излея някъде :smt013
angry mob
04-25-2007, 12:24
Аз не съм на 16,но със сигурност има...годините нямат значение и според мен не е задължително момчето да е по-голямо... :roll:
АБЕ ТИ НЕ МИ ГИ ГОВОРИ ЧЕ НЯМА ОГРАНИЧЕНИЯ ЗАЩОТО СИ СЪЩАТА ! ! ! ПРОСТО КАТО ВИДЯХ ОНАЯ АНКЕТА КОЛКО ГОДИШНО Е ГАДЖЕТО ВИ ЩЯХ ДА ЕКСПЛОДИРАМ ОТ ЯД !
HopeLesss
04-25-2007, 12:27
ето ти истината.момичетата смятат че момчетата са още твърде малки ии детински на тая възраст.мислят се за много големи и много умни и затова гледат към "батковците" - тъп ход,много тъп ход.Може да се мислят за големи,но са си на 16, а пък от друга страна големите искат само сех и е особено лесно при положение че тези момичета са изключително лесня плячка.Може да не сте съгласни ама ми е омръзнало да гледам това и трябваше да си го излея някъде :smt013
Глупости! :lol:
Когато бях на 16 тръгнах с момче 1 година по-малко от мен и бяхме година и 7 месеца заедно! НИКОГА възрастта му не е била пречка във взаимоотношенията ни :wink:
VERY ANGRY MOB !
04-25-2007, 12:36
Глупости! :lol:
Когато бях на 16 тръгнах с момче 1 година по-малко от мен и бяхме година и 7 месеца заедно! НИКОГА възрастта му не е била пречка във взаимоотношенията ни :wink:
абе не се прави на англече знам че лъжеш а и дори да казваш истината ти си една от 46456456456 милиона :smt013
Момичетата не харесват момчета на тяхната възраст ,защото са недорасли и на практика в главата са деца. Мацките харесват по-големите ,защото са по улегнали в акъла, по-спокойни са и правят по-мъжкарски работи.
Повечето момичета не виждат смисъл да си губят времето със "наборници". И са прави! За съжаление ,когато за последен път влязох в чужд клас (миналата седмица при 9 клас) се хванах за главата - момичетата са някъде навън: пушат,зарибяват се с батковцие,закъсняват за час,ходят по кафета. А момчетата знайш ли кво правят!?!? стоявт в стаята и си говорят си какво са играли миналата вечер на компа.Било то CS,Lineage,WoW,FIFA... то все е игра и няма нищо общо с реалния живот. А момичетата искат реални личности.Ако си от тези,които прекарват повече от 5 часа пред компа на ден,значи тряа сам да се сетиш за отговора на въпроса си.
Не казвам ,че любов между съученици е невъзможна.Тя става факт,когато и двете страни знаят какво правят (и момчето знае,че трябва да води ;) )
2-те думи които си зипуснал са деградация и кретенизъм. от това дали седиш в час или бягаш няма голиямо значение, важното е да има смисъл от седенето ти в час, а не просто да присъстваш. криворазбран идиотизъм е схващането, че за да си готин трябва да бягаш и да висиш 24/7 по кафета, на което се хващат само малки кухички момиченца... за децата дето висят пред компа да цъкат игрички ше дойде време да пораснат и помъдреят. те не са никакъв фактор, защото като са на компа цъкат игрички, като станат от компа говорят за тях. дори да тръгне някоя с тях едва ли ше я задържат повече от няколко дни. иначе в момента и аз вися повече от 5 часа на ден пред компа и гледам да не бягам от часове много много, но това е за да науча нещо, за което да ми плащат много и да работя малко. иначе има момичета, които излизат с връсници и по-малки - въпрос на познати и личен избор е
miss_anji
04-25-2007, 12:58
Аз лично си падам по по-големи момчета,заради начина им на мислене.Просто не ми се занимава с "бебетата" на моята възраст,защото искам момче,за което да съм малко повече от поредната бройка.Пък и е тъпо да мислят само за е**не и да се хилят като чуят някоя неприлична дума!Трябва да влагат малко чувства,все пак любов без чувства не може,а на повечето им е трудно да го разберат.Разбира се,има изключения,но за жалост-рядко!
.....се хванах за главата - момичетата са някъде навън: пушат,зарибяват се с батковцие,закъсняват за час,ходят по кафета. А момчетата знайш ли кво правят!?!? стоявт в стаята и си говорят си какво са играли миналата вечер на компа.Било то CS,Lineage,WoW,FIFA...
Изрязах част от поста ти, но само за да покажа, че тва коет си казал е добро. Наистина е така и няма кво да се заблуждаваме. Рядко са тия, дет тръгват с наборници или по-малки от тях (за момичета говоря), защото те си искат батко, та да им е сладко. Да има и изключения, не успорвам тва.
Общо взето, ако съдя по моя випуск по-готините момичета излизат с някви над 20 (аз съм на 16) и се държат като курви. Е има някои изключения, но те не са много.
.....се хванах за главата - момичетата са някъде навън: пушат,зарибяват се с батковцие,закъсняват за час,ходят по кафета. А момчетата знайш ли кво правят!?!? стоявт в стаята и си говорят си какво са играли миналата вечер на компа.Било то CS,Lineage,WoW,FIFA...
Аз също закъснявам, ходя по кафета и тн. Но и в нашия клас примерно има такива момчета дето казваш. Не бива да слагаш всички под общ знаменател. Съотношението е към 50:50, както има и сдухани момичета така има и такива момчета. Кво значение има дали ще си говорят за ЦС и ФИФА или ше четат по биология в междучасията?
В момента имам такава връзка.Приятеля ми е на 16, както и аз.
Ти си на 16 :smt103 !!! Мислех, 4е си по-голяма :oops: . Както и да е :) . Има такива моми4ета, но са рядкост(при4ината не е в нас [-X , замисли се върху това :wink: ).
malkoto_sladur4e
04-25-2007, 15:57
Няма такава откачалка! ! ! Точка ! ! ! :smt013
cherinka
04-25-2007, 16:05
Ти на колко си, ма?!
Момичетата не харесвали момчетата на тяхната възраст, защото били недорасли и в главата били деца. ХААХХАХАХАХАХАХАХАХАХААХА
Май май ти си недораслата в случая с подобно изказване.
Момчетата до 16г мога да ви кажа, че не стават за нищо.
Как може да кажете, че момичетата си падали по "батковци". Еми тя като е на 14, и ходи с 16годишен тва батко ли е?!/ оф боже
Яд ме е най-много на това, че 16-18годишните ги слагате в графа тийнове!
`Death`Whore`
04-25-2007, 16:07
Няма такава откачалка! ! ! Точка ! ! ! :smt013
Ох, глупаво дете...ти пак ще се направиш, че не забелязваш какво пиша, но се надявам да се осъзнаеш някога. Защото не си единствена. А все пак трябва да имаме надежда за бъдещето.
malkoto_sladur4e
04-25-2007, 16:24
:smt119 Ti si na 16?Po nqkoi ot tvoite mneniq s1m si mislila,4e si nad 20...makar 4e ti ne me haresva6 mene ama kakvo da se pravi :P
Хаха изби рибата. Ми ако 16-18 годишните не са кой е тогава?!?
Тинейджърстовото започва на 13 и завършва на 19.
cherinka
04-25-2007, 19:28
Да, но повечето тук сравняват 13-14 годишните с 16-18годишните. Това ми беше мисълта.
По твойта логика 13годишна като ходи с 19годишен ок, тийнове са, демек голямото бъдеще заедно, а?
една оня ден ми вина "Никога не прави грешката да тръгнеш с момче, което е колкото теб. Ей полудях майна, честно.
Тва, че тя не е попадала на такива момчета, на нейната възраст, които да отговарят на изискванията, нищо не значи, и кво ми е тръгнала да говори.
Повечето във форума сте същите!
Да, но повечето тук сравняват 13-14 годишните с 16-18годишните. Това ми беше мисълта.
По твойта логика 13годишна като ходи с 19годишен ок, тийнове са, демек голямото бъдеще заедно, а?
една оня ден ми вина "Никога не прави грешката да тръгнеш с момче, което е колкото теб. Ей полудях майна, честно.
Тва, че тя не е попадала на такива момчета, на нейната възраст, които да отговарят на изискванията, нищо не значи, и кво ми е тръгнала да говори.
Повечето във форума сте същите!
Aha. OK razbrah ti misalta ;-)