Влез

View Full Version : помъдрях ли от тогава ? и ми кажете

ангелчо 121212
04-25-2007, 13:09
еми вижте сега аз от девети клас се опитвам да си намеря гадже и исках да ви попитам да ли съм научил най-важното сега съм на 16:

1. ПЪРВО И НАЙ-ВАЖНО ЗА ДА СИ НАМЕРИШ ХУБАВО МОМИЧЕ НА ТВОЙТА ВЪЗРАСТ ЧЕ И ПО-ГОЛЯМО Е ДА СЕ ДЪРЖИШ КАТО ГОЛЯМ ЧОВЕК ДА НЕ ПСУВАШ ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАШ С ДЕТСКИ ИГРИЧКИ И ДА НЕ СЕ ДЪРЖИШ КАТО ДЕТЕ.

2. НИКОГА да не и изневеряваш !

3. Първо се започва със запознаване после с кафенета флиртуване и като се стопи леда обяснението.

4. Обяснението трябва да е когато тя е в настроение и да е някаква фраза от сорта:"ти си жената на моя живот"

5. Да не бързаш и да не пришпорваш работата.

6. И 6-сто последно не го знам а то е как да я задържиш до себе си за дълго Моля ви само това кажете. [-o<

-ако се провалиш това означава че или си много готин или не си нейн тип.

BAYO
04-25-2007, 13:13
ХАхаха добре си схванал урока батко, така нещата горе долу се получават ... понякога.

Отностно 6та точка ще ти кажа :

Като правиш по-горните изброени неща. Ако тя е човекът за теб и се разбирате, тя няма да иска да те остави и ще сте заедно, ако ли не , не е била за теб и пристъпваш към точка 7- издирваш следващия субект :-D

Както ми казваха в даскало едно време :

Би Могло Заек, Би Могло ... :D

ангелчо 1212
04-25-2007, 13:15
ХАхаха добре си схванал урока батко, така нещата горе долу се получават ... понякога.

Отностно 6та точка ще ти кажа :

Като правиш по-горните изброени неща. Ако тя е човекът за теб и се разбирате, тя няма да иска да те остави и ще сте заедно, ако ли не , не е била за теб и пристъпваш към точка 7- издирваш следващия субект :-D

Както ми казваха в даскало едно време :

Би Могло Заек, Би Могло ... :D

горе долу ! ! ! май има нещо което испускам и ще помоля да ми го кажеш. :-)

04-25-2007, 13:17
1. Най-важно е да се държиш като мъж! Уверен и хладнокръвен, човек, който знае какво иска и как да си го вземе.

2. Ъъъ...айде няма да коментирам тази точка, че ще последва челен сблъсък с много жертви :lol:

3. Обяснението съвсем може да го пропуснеш, а фрази като "Ти си жената на моя живот!" съвсем ги изхвърли от речника си. Няма нужда да разказваш за нещо, което така или иначе вече се случва. А и държанието на влюбено хлапе съвсем не е печелившо, от мен да знаеш, ала обясненията ще им отнемат много страници..

4. Горното важи и тук.

5. Общо взето само това е вярно във всичките ти точки..

6. Задържаш я като непрекъснато поддържаш "магията", "напрежението" или там както се нарича (според пола и предпочитанията). Общо взето трябва да бъдеш интересен, но и за това трябва да изпиша тритомна енциклопедия..

Истината е в опита "на полето". Като те отрежат няколко мадами, като ти отрежеш няколко и ще разбереш интуитивно как стоят нещата.

Късмет в попрището!

BAYO
04-25-2007, 13:21

Тъъъ кое по точно искаш да знаеш ???

04-25-2007, 13:21
1. Най-важно е да се държиш като мъж! Уверен и хладнокръвен, човек, който знае какво иска и как да си го вземе.

2. Ъъъ...айде няма да коментирам тази точка, че ще последва челен сблъсък с много жертви :lol:

3. Обяснението съвсем може да го пропуснеш, а фрази като "Ти си жената на моя живот!" съвсем ги изхвърли от речника си. Няма нужда да разказваш за нещо, което така или иначе вече се случва. А и държанието на влюбено хлапе съвсем не е печелившо, от мен да знаеш, ала обясненията ще им отнемат много страници..

4. Горното важи и тук.

5. Общо взето само това е вярно във всичките ти точки..

6. Задържаш я като непрекъснато поддържаш "магията", "напрежението" или там както се нарича (според пола и предпочитанията). Общо взето трябва да бъдеш интересен, но и за това трябва да изпиша тритомна енциклопедия..

Истината е в опита "на полето". Като те отрежат няколко мадами, като ти отрежеш няколко и ще разбереш интуитивно как стоят нещата.

Късмет в попрището!

ДА то ти не казваш товакоето ми трябва най-много а то е как да и бъда интересен ???

ангелче . . .
04-25-2007, 13:23

Тъъъ кое по точно искаш да знаеш ???

еми ти каза горе-долу и си помислих че има още нещо което трябва да знам а и за да бъда по-конкретен как да съм и интересен за какви теми трябва да говорим в началото и как да и привлека вниманието и хубавите очички :)

sh3_1s_7h3_0n3
04-25-2007, 13:24
това, че си открил топлата вода след 16години, не те прави мъдър... 8)

Няк'къв гост
04-25-2007, 13:28
Да бъдеш интересен е най-лесното нещо.
Изискват се 2 неща:

1. Спри да бъдеш путка и изтрий всички тия точки, които си написал, от съзнанието си(може да оставиш само тая, че не трябва да се бърза)

2. Никога не се връщай към сегашното си състояние.

За сега, със тея 5 точки ще жънеш провал след провал. Успех!

04-25-2007, 13:41
Хмм..
Запознавате се, говорите си, каниш я на кафе примерно, почвате да излизате по кафета и тн. Междувременно трябва да си забавен и интересен, да се държиш добре с нея и готово. Но за това трябва да си и симпатичен все пак, иначе ше ти тегли майната още в началото :-({|=
Според мен така стават работите (не че имам много опит де :) )

ангелче. .
04-25-2007, 13:49
Хмм..
Запознавате се, говорите си, каниш я на кафе примерно, почвате да излизате по кафета и тн. Междувременно трябва да си забавен и интересен, да се държиш добре с нея и готово. Но за това трябва да си и симпатичен все пак, иначе ше ти тегли майната още в началото :-({|=

ДОБРЕ ДЕ НЯКОЛКО ПЪТИ ЧУХ ТОВА НО И НЯКОЛКО ПЪТИ ВИ ПОМНОЛИХ ДА МИ КАЖЕТЕ КАК ДА БЪДА ИНТЕРЕСЕН И СИМПАТИЧЕН НА ЕДНО МОМИЧЕ ! ! ! ? ? ? [-o<

vvs_go
04-25-2007, 13:51
syglasen bez 4

Ангелче. . .
04-25-2007, 13:54
Добре казвам го нормално на чист български език: МОЛЯ ВИ ако с нещо не сте съгласни или ако има още нещо да се каже КАЗВАЙТЕ го МОЛЯ ви не пишете нещо от сорта горе долу почти илии просто съгласен съм не съм съгласен а ми дайте пълни аргументи МОЛЯ ви ! ! !

04-25-2007, 13:58
Хмм..

ДОБРЕ ДЕ НЯКОЛКО ПЪТИ ЧУХ ТОВА НО И НЯКОЛКО ПЪТИ ВИ ПОМНОЛИХ ДА МИ КАЖЕТЕ КАК ДА БЪДА ИНТЕРЕСЕН И СИМПАТИЧЕН НА ЕДНО МОМИЧЕ ! ! ! ? ? ? [-o<
Най-важното е да си отпуснат и да не ти пука много кво си мислят другите. Бъди самоуверен, бъди себе си! Покажи и, че я харесваш, прави и комплименти, шегувай се с нея (не просташки де). Има и още доста работи. Просто според мен ще ти дойде от вътре като се отпуснеш :wink:

04-25-2007, 13:58
Ако е само до намирането на гадже ... в днешно време теен-овете са толкова деградирали че много лесно можеш да "забиеш" някое момиче на някакъв купон да речем. Започва се с приказки, "небрежни" хващания през кръста, скъсяване на дистанцията (най-вече физически) ... и натискането може да започне. Единственото което ти трябва е да си уверен в себе си. С хубави приказки САМО едва ли ще успееш да забиеш някоя п*тка, трябва и да си по нахален ...

Мен лично флиртовете за по 1на вечер и подобни краткотрайни връзки не са нещо което бих направил, но виж някои намират временно щастие в тях.

vikipf
04-25-2007, 14:07
ОХ ОшЕ НЕ МОГА ДА РАЗПЕРА КАК ВИЕ МОМчЕТАТА МОЖЕТЕ ДА СИ ПРАИТЕ ПЛАНОВЕ ЗА МОМИчЕТАТА КАТО чЕ ВСЯКА Е ЕДНАКВА... Е ИМАМ ИЗНЕНАДА СЯКА ОТ НАС Е РАЗЛИчНА И НЕПОВТОРИМА ;) И ЗА ТВА ЗА ДА ЗАДЪРЖИш НЯКОЕ МОМИчЕ ТРЯА ДА Е СЪОБРАЗЕНО СЪС САМОТО МОМИчЕ... КАКВО ХАРЕСВА, КАКВО НЕ ОБИчА, КАКВО МРАЗИ ;)

04-25-2007, 14:27
ОХ ОшЕ НЕ МОГА ДА РАЗПЕРА КАК ВИЕ МОМчЕТАТА МОЖЕТЕ ДА СИ ПРАИТЕ ПЛАНОВЕ ЗА МОМИчЕТАТА КАТО чЕ ВСЯКА Е ЕДНАКВА... Е ИМАМ ИЗНЕНАДА СЯКА ОТ НАС Е РАЗЛИчНА И НЕПОВТОРИМА ;) И ЗА ТВА ЗА ДА ЗАДЪРЖИш НЯКОЕ МОМИчЕ ТРЯА ДА Е СЪОБРАЗЕНО СЪС САМОТО МОМИчЕ... КАКВО ХАРЕСВА, КАКВО НЕ ОБИчА, КАКВО МРАЗИ ;)
Ти първо се научи да пишеш като нормалните хора, пък тогава ни разправяй колко си била неповторима.. Ще изглеждаш по-убедително.

П.П. А, и не е необходимо да пишеш с caps, четем си всичко и без да ни избождаш очите..

koalka
04-25-2007, 14:32
И последното и най-важно нещо е да не лъжеш.Както най-вероятно ще направиш, ако й кажеш, че тя е жената на живота ти, а то не е така.

04-25-2007, 14:39
Ако правиш обратното на нещата които си описал ще имаш повече успех :mrgreen:

vikipf
04-25-2007, 14:49
Ти първо се научи да пишеш като нормалните хора, пък тогава ни разправяй колко си била неповторима.. Ще изглеждаш по-убедително.

П.П. А, и не е необходимо да пишеш с caps, четем си всичко и без да ни избождаш очите..
А бе, днес какво ви става на всички?!? Това колко съм неповторима не ти влиза в роботата, има кой да го мисли това... Говоря за момичетата като цяло... Ама да това сте момчетата, човек ги говори смислени неща и вие се чудите как да му обърнете думите да му се подигравате... Ми ще си оставате без гаджета, докато не се научите пък вие да ни разбирате и да не ни мислите за някакви животни,които може да изч*ка. и да си заминеш!!!!

04-25-2007, 15:05
1. ПЪРВО И НАЙ-ВАЖНО ЗА ДА СИ НАМЕРИШ ХУБАВО МОМИЧЕ НА ТВОЙТА ВЪЗРАСТ ЧЕ И ПО-ГОЛЯМО Е ДА СЕ ДЪРЖИШ КАТО ГОЛЯМ ЧОВЕК ДА НЕ ПСУВАШ ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАШ С ДЕТСКИ ИГРИЧКИ И ДА НЕ СЕ ДЪРЖИШ КАТО ДЕТЕ.

Това е вярно но не е най-важното

2. НИКОГА да не и изневеряваш!

Глупости
Важното е да не те хване

3. Първо се започва със запознаване после с кафенета флиртуване и като се стопи леда обяснението.

Не е задължително да е в този ред

4. Обяснението трябва да е когато тя е в настроение и да е някаква фраза от сорта:"ти си жената на моя живот"

Глупости
Хахахаха (какъвто може и да е отговора след такава фраза от твоя страна)

Епа ако ти се чака...

6. И 6-сто последно не го знам а то е как да я задържиш до себе си за дълго Моля ви само това кажете.

Не ти трябва за дълго
Само за една вечер ти трябва

В заключение
Много имаш да учиш още, сине

ангелче
04-25-2007, 15:17

Това е вярно но не е най-важното

2. НИКОГА да не и изневеряваш!

Глупости
Важното е да не те хване

Не е задължително да е в този ред

Глупости
Хахахаха (какъвто може и да е отговора след такава фраза от твоя страна)

Епа ако ти се чака...

6. И 6-сто последно не го знам а то е как да я задържиш до себе си за дълго Моля ви само това кажете.

Не ти трябва за дълго
Само за една вечер ти трябва

В заключение
Много имаш да учиш още, сине

ЗНАЧИ КАТО ГИ ЧУЯ ТЕЯ РАБОТИ МНОГО СА ДРАЗНЯ ! ! ! ТРЯБВА ТИ САМО ЗА ЕДНА ВЕЧЕР И СИ ЗАМИНАВАШ АБЕ ЕЙ ЖЕНИТЕ ДА НЕ СА ТИ НЕЩО КОЕТО В МОЖЕШ ДА СИ ЗАВРЕШ ОНАЯ РАБОТА И ДА СИ ЗАМИНЕШ ! ! ! ЖЕНАТА Е СЪЗДАДЕНА ЗА ДА Я ОБИЧАШ А СЕКСА Е НЕЩО С КОЕТО ТЯ ТЕ ПРАВИ МНОГО ЩАСЛИВ И ТИ ПОКАЗВА ЧЕ Е ГОТОВА НА ВСИЧКО ЗА ДА ТИ ПОКАЖЕ ЧЕ И НА НЕЯ И ПУКА ЗА ТЕБЕ ТАКА ЧЕ ВЗЕМИ И ТИ СЕ ПООБРАЗОВАЙ МАЛКО А ИЗНЕВЯРАТА Е НЕЩО НЕПРОСТИМО ЗА МЕН ! ! !

04-25-2007, 15:22

А бе, днес какво ви става на всички?!? Това колко съм неповторима не ти влиза в роботата, има кой да го мисли това... Говоря за момичетата като цяло... Ама да това сте момчетата, човек ги говори смислени неща и вие се чудите как да му обърнете думите да му се подигравате... Ми ще си оставате без гаджета, докато не се научите пък вие да ни разбирате и да не ни мислите за някакви животни,които може да изч*ка. и да си заминеш!!!!
Да не би да се опитваш да ми преподаваш морал? Отношения с нежния пол? Разбирателство между мъжа и жената?

Нека ти кажа нещо, момиченце - видял съм и съм преживял доста повече неща от теб. Не ме хранят мама и тати, а гаджета съм имал повече, отколкото ти ще имаш през целия си живот. И красиви, и не толкова, и умни, и не толкова, и "добри момичета", и "кучки".

Никому не съм "обръщал думите", нито съм ти се подигравал. Просто е смешно да наблюдаваш как човек, който не може да върже две думи без правописна грешка, се опитва да ти говори "житейски истини" и да те поучава.

Колкото до разбирането на жените.. Прекрасно ви разбирам, вярвай, и мога да те уверя, че имате доста повече общи черти, отколкото различия. Това че понякога се вживявате на безмоторни самолети и си представяте, че сте единствени и уникални на тая Земя.. е, да кажем, че после може да се случи да пишете по форумите за "разбитите" си сърца и "излъгани" любови. Обожавам такива екземпляри..

А че съм животно - животно съм, признавам. Което не ми пречи да съм класи над разни пуберски философки като теб. Всичко което ти ще кажеш, мога да го кажа с пъти по-добре и по-красиво. А да мерим общи култури няма смисъл, така и не успях да засека девойче в тази тема(и в този форум), което да не хвърля разни овехтели истини и болезнено елементарни клишета.

И колкото и теории да ми развивате за любов, романтика, чувства и т.н. и т.н., просто ще ги събера на едно и разбия с чука наречен Реалност. Нищо по-лесно от това. Ще ги осъзнаеш и ти някога тия работи, когато смениш розовите връзки на маратончиците и чорапките на Пипи. Дотогава едните ще мачкат, а другите ще ги мачкат. Законът на джунглата, нали знаеш? Само най-добрите оцеляват..

04-25-2007, 15:28
А, щях да забравя коментара за последното мнение на "ангелчо":

МУАХАХАХАХАХАХАХААХАХХААХ ХАХХАХХАХА!

Поредният загубеняк, жалко..

04-25-2007, 15:39
ЗНАЧИ КАТО ГИ ЧУЯ ТЕЯ РАБОТИ МНОГО СА ДРАЗНЯ ! ! !

Недей бе
Не си скапвай нервите от ранна детска възраст

ТРЯБВА ТИ САМО ЗА ЕДНА ВЕЧЕР И СИ ЗАМИНАВАШ

Така си е, така си е

АБЕ ЕЙ ЖЕНИТЕ ДА НЕ СА ТИ НЕЩО КОЕТО В МОЖЕШ ДА СИ ЗАВРЕШ ОНАЯ РАБОТА И ДА СИ ЗАМИНЕШ ! ! !

Точно такива "неща" са си

ЖЕНАТА Е СЪЗДАДЕНА ЗА ДА Я ОБИЧАШ

Ми да де
И аз искам да я 'обичам'
Няколко пъти за една вечер

А СЕКСА Е НЕЩО С КОЕТО ТЯ ТЕ ПРАВИ МНОГО ЩАСЛИВ

Не колкото аз нея :wink:
И какъв е проблема да се ощастливим и после кой от къде е?

И ТИ ПОКАЗВА ЧЕ Е ГОТОВА НА ВСИЧКО ЗА ДА ТИ ПОКАЖЕ ЧЕ И НА НЕЯ И ПУКА ЗА ТЕБЕ

В кой свят живееш?

ТАКА ЧЕ ВЗЕМИ И ТИ СЕ ПООБРАЗОВАЙ МАЛКО

Аз съм си образован
Повече от теб както изглежда
Пък и погледа към нещата не е въпрос на образование

А ИЗНЕВЯРАТА Е НЕЩО НЕПРОСТИМО ЗА МЕН ! ! !

Именно за това жените не трябва да разбират за тия неща

vikipf
04-25-2007, 15:42
Благодаря за истините , които ми предложи... Избрала съм как да живея живота си на този етап... Щом си видял толкова, защо не каза няколко мили думи за жените ( дори не се смятам, че още съм такава /говоря за психиката/) ... Казвам това, което мисля... Не съм видяла много, нито съм преживяла колкото теб, но вярвай ми и аз мога да кажа много от нещата, които мисля... И да... Искам някой д аме чуе... Да споделя мнението си и точно за това са и повечето хора в този форум, да питат, да помагат, да споделят.... Това, че още съм "малка" и не достатъчно зряла, не значи, че не те разбирам... Както и не значи, че мога да имам мнение по много въпроси... Както виждаш мога да пиша и без пунктуационни и граматични грешки (ама как го казах) ... И виж уважавам мнението ти, все пак сигурно си видял повече от мен, но не разбирам за какво трябва да скастряш хората, които се опитвамт да изкажат мнение...

ангелче
04-25-2007, 15:44
ЗНАЧИ КАТО ГИ ЧУЯ ТЕЯ РАБОТИ МНОГО СА ДРАЗНЯ ! ! !

Недей бе
Не си скапвай нервите от ранна детска възраст

ТРЯБВА ТИ САМО ЗА ЕДНА ВЕЧЕР И СИ ЗАМИНАВАШ

Така си е, така си е

АБЕ ЕЙ ЖЕНИТЕ ДА НЕ СА ТИ НЕЩО КОЕТО В МОЖЕШ ДА СИ ЗАВРЕШ ОНАЯ РАБОТА И ДА СИ ЗАМИНЕШ ! ! !

Точно такива "неща" са си

ЖЕНАТА Е СЪЗДАДЕНА ЗА ДА Я ОБИЧАШ

Ми да де
И аз искам да я 'обичам'
Няколко пъти за една вечер

А СЕКСА Е НЕЩО С КОЕТО ТЯ ТЕ ПРАВИ МНОГО ЩАСЛИВ

Не колкото аз нея :wink:
И какъв е проблема да се ощастливим и после кой от къде е?

И ТИ ПОКАЗВА ЧЕ Е ГОТОВА НА ВСИЧКО ЗА ДА ТИ ПОКАЖЕ ЧЕ И НА НЕЯ И ПУКА ЗА ТЕБЕ

В кой свят живееш?

ТАКА ЧЕ ВЗЕМИ И ТИ СЕ ПООБРАЗОВАЙ МАЛКО

Аз съм си образован
Повече от теб както изглежда
Пък и погледа към нещата не е въпрос на образование

А ИЗНЕВЯРАТА Е НЕЩО НЕПРОСТИМО ЗА МЕН ! ! !

Именно за това жените не трябва да разбират за тия неща

едно имам да ти кажа ТИ СИ ИДИОТ ! ! !

cherinka
04-25-2007, 15:44
Най-важното е да си отпуснат и да не ти пука много кво си мислят другите. Бъди самоуверен, бъди себе си! Покажи и, че я харесваш, прави и комплименти, шегувай се с нея (не просташки де). Има и още доста работи. Просто според мен ще ти дойде от вътре като се отпуснеш :wink:

Просто според мен ще ти дойде от вътре като се отпуснеш :wink:
То НАИСТИНА си идва от вътре.
Ти, авторе на темата, какво си мислиш бе?!?!? Че с тия правила ще бъдеш много интересен и забавен ли?! Айде моля ти се. Тва не се учи, то се случва/изживява/преживява/свиква.
Как да бъдеш интересен ли? - За една може да си интересен, за друга не. Схфащаш ли логиката.
Мъдър си друг път, по-скоро простоват.
За една година това ли успя да измислиш. вместо да се втурнеш към някоя и да видиш що за стока си.
Ако още не си го правил - всяко начало е трудно, и не винаги става така както искаме или сме си мислили.
С правила, без правила, нямаш гаранция, че ще бъдеш "одобрен" от някоя.
И нека не збравяме, че за всеки влак си има пътници.
Едни обичат простаци, други - не. Едни обичат срамежливи, други -нахакани. Едни обичат слаби, други - дебели, а трети - нормални. Едни обичат нежност, романтика и т.н, други обичат грубостта, болката и т.н.
Мисълта ми е, че верно няма от кво да ти пука.
.......................

04-25-2007, 15:46
едно имам да ти кажа ТИ СИ ИДИОТ ! ! !

Едно нещо имаше да кажеш и го обърка
Може ли такова нещо?

furtado
04-25-2007, 18:32
tezi mi zvu4at kato 'ZLATNI PRAVILA ZA HVA6TANE NA GADJE' :-D

Anf3tamin4o
04-25-2007, 18:38
За тва не съм съгласен хората който не са намерили хубаво гадже, да не би да са умрели.Под хубаво какво разбираш, красиво,симпатичнотова ли разбираш ?

cherinka
04-25-2007, 19:23
За тва не съм съгласен хората който не са намерили хубаво гадже, да не би да са умрели.Под хубаво какво разбираш, красиво,симпатичнотова ли разбираш ?

Красив се използва за външност. А хубав - какъв е от вътре.

За да си намериш хубаво момиче на твойта възраст, че и по-голямо, трябва да се държиш като голям човек, да не псуваш и да не се занимаваш с детски игрички.

За да си намериш красиво момиче, трябва да псуваш, да си излизваш целия кретенизъм, да се държиш лудо :-D

Lambo
04-25-2007, 19:39
еми вижте сега аз от девети клас се опитвам да си намеря гадже и исках да ви попитам да ли съм научил най-важното сега съм на 16:

2. НИКОГА да не и изневеряваш !

6. И 6-сто последно не го знам а то е как да я задържиш до себе си за дълго Моля ви само това кажете. [-o<

1во - За да си хванеш красиво момиче нито трябва да си сериозен нито да си красив или умен или каквото и да е било. Няма изисквания просто трябва да и се харесаш. Някои момичета харесват по небрежни момчета, други по сериозни и стабилни, трети купонджий, четвърти харесват така наречените "гангстери" или тези които се правят на такива.... Няма определен калъп...

2ро - Тва въобще не е вярно... Има доста момичета, които харесват "лоши момчета" такива които не им дигат тела, не са им верни и тн... Дори една изневяра в повечето случаи само засилва чувствата на момичето и връзката им... Но за мен тези момичета са меко казано прости ;)

3то - Тези които започват така в мнооого от случаите стигат до иначе толкова култовата реплика "ти си само приятел за мен" и после се чудят кво значи твааа..... Не се започва така дори бих казал че момчетата никога не започват... Ако момичето хареса момчето вече си има различни подходи към него, но по искрените момичета (мн уважавам това качество) направо си казват или го показват недвузначно ;) Докато ако момчето започне да се натискаа с кафета и други глупостии.... най мн само да се изложи....

4то - хахаха няма такива неща вече от рода на предлагане и други такива работи.... То ако ще ходите си проличава....

5то - както казах всяко момиче си има различни предпочитания. Аз лично винаги пришпорвам нещата толкова колкото искам, но винаги трябва да го правиш с хумор. Ако не и хареса и казваш че си се базикал, а ако и хареса си проличава. Въпроса е не да и кажеш на 1вия месец "ае са ебем" а тя да иска да минат поне още 5.... друго си е някви докато сте заедно и сте в мн добро настроение смеете се и такива неща и казваш докато се натискате уж "ае са ебем" и тя ми не и ти "ааа не?" и така и така просто трябва да го кажеш уж несериозно така че дори и да й хареса или не пак нищо неможе да ти каже ;)

6то - Пак въпрос на предпочитания... Само знам как няма да я задържиш до себе си ;) Ако още съвсем в началото и кажеш обичам те тя ще си помисли че вече яко те е вързала и ще загуби интерес... Трябва ти да усетиш как е... със всяко момиче е различно ;)