View Full Version : stranno. help!
gostenka
04-25-2007, 19:28
Kogato s prietelq mi pravim sex i az sym otgore o6te predi da e do6yl samiq sex az go celuvam potqloto i nadol,daje i svirka mu pravq a toi ne myrda koi znae kolko,daje nikak... ivinagie taka...za6to?az line se spravqm ili toie bez4uvstven, nokogato toitrqbva da vyr6i rabota go pravi s golqmo udovolstvie... ne razbiram...maiaz sym mn zle (na 16 sme)
unexisting
04-25-2007, 19:35
6te se nau4ite...
zaklu4vaite q taq tema
Просто ние мъжете обичаме, когато вие поемете инициативата да си седим и да се наслаждаваме с колкото може по-малко усилия.
Да си мързелуваш, докато ти прявят свирки-мммм кеф :mrgreen:
Kogato s prietelq mi pravim sex i az sym otgore o6te predi da e do6yl samiq sex az go celuvam potqloto i nadol,daje i svirka mu pravq a toi ne myrda koi znae kolko,daje nikak... ivinagie taka...za6to?az line se spravqm ili toie bez4uvstven, nokogato toitrqbva da vyr6i rabota go pravi s golqmo udovolstvie... ne razbiram...maiaz sym mn zle (na 16 sme)
ве кат не мърда,я земи провери дали не е умрял :smt005
хахахаха :smt005 :smt005
russianmafiaboss
04-25-2007, 20:39
Просто ние мъжете обичаме, когато вие поемете инициативата да си седим и да се наслаждаваме с колкото може по-малко усилия.
Да си мързелуваш, докато ти прявят свирки-мммм кеф :mrgreen:
:D ммм да по принцип е така хахаха
ве кат не мърда,я земи провери дали не е умрял :smt005
Хах =D> :smt005
Абе при мъжете всичко минава много по-спокойно...забързва се дишането потят се малко и това е...поне аз не съм била с някой който да си гърчи цялото тяло да пъшка и да вика... :roll: ...като нас момичетата....пък и би ми станало смешно ако приятеля ми се развика докато правим секс :D
VortexSuperV
04-26-2007, 11:51
Е па ти кво искаш да прави?Да подскача?Нали ще му отхапеш пишката.
За това другия път му кажи той да е отгоре да видим дали няма да мърда. :lol:
Може би като му правиш свирка изпада в кома.. :smt005
mamacita
04-26-2007, 13:55
Питай го по време на свирката дали му е хубаво и ще разбереш по начина,по който ти го казва ;)
Питай го по време на свирката дали му е хубаво
Бахти съвета направо не уби ! :-D
Lady_Chocolight
04-26-2007, 15:47
Питай го по време на свирката дали му е хубаво
Бахти съвета направо не уби ! :-D
Хмм... съмнявам се, че ще разбере въпроса, ако не прекъснеш оралния контакт за няколко секунди... ;-)
PaRkInSoN
04-26-2007, 16:11
А ти какво искаш да прави?Докато му правиш свирка и целуваш?
Говори с него и сподели притесненията си.
mamacita
04-28-2007, 21:14
Какво ме коментирате???
Аз си давам съвет и си вярвам в него!Най-важното в една връзка е говоренето!Ако за вас това не е правилно,кажете тогава кое е 8-[
Sexapilna_kukla
04-28-2007, 22:02
Ако е начинаещ в секса, може да се притеснява още от някои неща и едно от тези може да е издаването на някакви звуци по време на любовната игра :-D Или пък ти не се справяш много добре... :::
shadow4e
04-28-2007, 23:18
Аз пък като съм се чудела 1-2 пъти така дали му е хубаво в дадения момент си го питам директно :) Имам предвид като съм правила разни неща по-специални и е било за първи път /а не при свирките/.
`Death`Whore``
04-28-2007, 23:24
Мразя мъже, които не показват признаци на живот. Обичам да пъшкат, иначе започвам да мисля, че не правя нещо като хората. Иначе е тъпо, ако го правиш всеки път.
Golf_fenka
04-29-2007, 06:28
другия път, просто застани в 69 и го чакай да се размърда....а ако пак си стои, спри и ти и го питай какво има :-D
Е па ти кво искаш да прави?Да подскача?Нали ще му отхапеш пишката.
Много ясно, човека си пази пакета бе \:D/