View Full Version : Bremenna?
Svur6ih vurhy klitora i. Moje li da zabremenee?
Molq kajete, 4e sum qko spe4en :(
I ne mi se podigravaite :smt009
Честито, татенце :mrgreen:
Не ве...мисля, че може...
Тест...
SinisterDoll
04-25-2007, 22:19
Е па що пък да ти се подигравам..Постинор + тест.
bulgarche
04-26-2007, 04:00
Ех, ама как го каза, все едно точно върху клитора е било само.
Възможно е да зебременее, но тва най-добре ще ти го каже теста.
spored men ne e bremenna.napravi test za vseki sly4ei
Може да забременее само ако свършиш вътре. И то пак не става винаги, така 4е спокс. Няма страшно :wink:
monkmonko
04-26-2007, 07:57
ми мисля че не може, защото някои неща в течността излязат ли веднъж на въздух умират!!!
Но тест задължително!! Но мисля, че нямаш повод да се притесняваш
nemepoznava6
04-26-2007, 18:20
Ne pitai nas ami bqgai do aptekata i kupi edin test :arrow: toi 6te ti dade otgovora na vyprosa koito ni zadavash :!: :smt012
Може зако да не можи.. ;)
Бързо тест па ако си татко ще черпиш че нещо ми се пийва :wink:
Ne pitai nas ami bqgai do aptekata i kupi edin test :arrow: toi 6te ti dade otgovora na vyprosa koito ni zadavash :!: :smt012
Е каде да бяхга до аптеката трябва да минат около 5-7 дни в зависимост от теста
Кажете сега да бягам ли до аптеката или не?
И тя беше седнала на мене като свърших. тоест извадих си го и тя седна върху мен и започна да се движи и аз свърших.
Така може ли да забременее?
Еба ми се мамата :smt009
Cherlotte
04-26-2007, 20:01
Може да забременее само ако свършиш вътре. И то пак не става винаги, така 4е спокс. Няма страшно :wink:
Да, защо според вас иначе щеше да се изтрелва спермата ВЪВ влагалището? Ми че ако ставаше толкова лесно щеше да се взима с една четчица, да се намазва малко и готово. :-D Сперматозоидите трябва да бъдат изстреляни и чак оттам да се движат към матката (и дори тогава съвсем малко преживяват). Ако не е така, просто всички ще умрат по пътя - защото средата във влагалището е кисела и ще ги убие. Затова няма страшно, не е бременна. :wink:
Кажете сега да бягам ли до аптеката или не?
И тя беше седнала на мене като свърших. тоест извадих си го и тя седна върху мен и започна да се движи и аз свърших.
Така може ли да забременее?
е** ми се мамата :smt009
значи и да бягаш до аптеката за тест ,той няма да отчете вярно ако не са минали поне 5 дни,Постинор не смятам че има нужда да пие мацето..едва ли е бременна то ако ставаха така бебетата..