PDA

View Full Version : Моля ви, помогнете

шимпанзе
04-26-2007, 11:22
До скоро най-добрата ми приятелка, която е с две години по-голяма от мен непрекъснато ми натякваше, че тедно момче от моя клас е много готино и трябва да го харесвам, но аз не му обръщах внимание.Казах й: Защо ти не станеш гадже с него, но тя казваше, че е твърде малък за нея.
Преди една седмица аз й казах, че започвам да го харесвам-все повече и повече и тя каза:Браво.На другия ден тя ми заяви, че започва също да го харесва, а аз й отговорих:Нали беше твърде малък?От два дена те си пишеха СМСи и днес станаха гаджета.В същото време аз съм им нещо като сватосница, но не искам.Имам чувството, че той излиза с нея, само за да ревнувам, защото тя е доста по-грозна от мен.
Да, аз никога не съм обръщала внимание, че тя е по-грозна от мен, но сега си е втълпила, че е НАЙ-ХАРЕСВАНОТО момиче в града и се надува, защото той е много готин.А по принцип той не харесва закръглени момичета Confused
Помогнете ми да го впечатля!Моля ви! Pray Благодаря предварително!!!

djeini
04-26-2007, 11:27
Xax...... taq tema se povtarq,kakvo pravite kvi sa teq raboti,pisna mi

04-26-2007, 11:36
4e ti zakraglena li si ? ne6to ne svanah... pak i kvo? 6to priqtelkata ti da e po grozna ? kva priqtelka si i ti 6tom tai govori6? :-s :smt017 :smt017

6o6kotooo
04-26-2007, 11:49
da we golemi priqtelki ste ''tq e po grozna ot men'' tfa kfo zna4enie ima we ti ako si po tupa ot neq :) ili ddz

шимпанзе
04-26-2007, 12:44
Не, напротив тя е много тъпа, грозна и умее единствено да псува и да обижда. Това скоро го разбрах, така че не обръщайте внимание на думата "най-добра приятелка".Все пак тук е място за помощ, не за обиди, нали? [-X

Valserp
04-26-2007, 12:48
Аре пусни още 45 теми по същия въпрос, а?

За Бога, просто заеби и продължи напред. И без това него не си го харесвала по принцип, а приятелката ти е тъпа и грозна... к'во те мъчи?! ](*,)

TuZAra
04-26-2007, 13:00
Еми според мен прави се , че не ти пука за него ако преди сте имали някви по задалбочени разговори или нещо квот и да е прекасни го не му говори обращаисе с безразличие кам него и гледаи да не стоиш близо до него

honda^
04-26-2007, 13:00
Шимпанзе, ти колко пъти 666те пуска666 тая тема :?: :!: Ако о4аква666 някой да ти даде по-разли4ен съвет от този на преди666ната, няма да стане :smt013 !

BAYO
04-26-2007, 14:14
Шимпанзе, ти колко пъти 666те пуска666 тая тема :?: :!: Ако о4аква666 някой да ти даде по-разли4ен съвет от този на преди666ната, няма да стане :smt013 !

ДА бе! Кво очакваш? Че ще ти дадем по-различни отговори от преди ли??? :smt011 Айде помисли малко сам а????

RoSsY88
04-26-2007, 14:26
Ами...да те светна никяо кака не излиза с по-малък за да е готина...може той да ходи с нея за да се гъзари...Ако е тръгнала с него моеж би е от харесване...не я съди тя те и приятелка...Не варявамд а ти направила мръсна ... седнете и си погоорете двете и се разберете...Недей си вманияча,че най накрая като е тръгнала с него си го забелязала...Едно момче не трябва да разделя две много добри приятелки!

kobrichka
04-26-2007, 16:36
Миличка само едно ще ти кажа,нито ти нито другото момиче може да се наречете приятелки.Първо никоя приятелка не нарича своята приятелка "тя е по-грозна от мен" и никоя приятелка няма да ти отмъкне момчето което харесваш.Така че и двете сте еднакви.Не грозете тази прекрасна дума като приятелство,вие определено не сте такива.

miss_bitch
04-26-2007, 16:48
мацко мом4ето не си заслужава .... :smt012 след като е трагнал с неq зна4и е имало защо......а пак и да не е единствен :smt102

Adwokat
04-26-2007, 18:04
Не, напротив тя е много тъпа, грозна и умее единствено да псува и да обижда. Това скоро го разбрах, така че не обръщайте внимание на думата "най-добра приятелка".Все пак тук е място за помощ, не за обиди, нали? [-X

хаха като ти гледам ника само и.. :smt005 :smt005 :smt005