PDA

View Full Version : Отношението ми към другия пол.

Гостенинка
04-26-2007, 13:25
Напоследък вземам все повече и повече да осъзнавам, че в стремежа си да си намеря свястно гадже, аз гледам да има качествата на прост и обикновен ПРИЯТЕЛ... на човек, който искам само да ми бъде приятел.
Като опозная едно момче и просто нещо ме спира да бъда с него, защото за мен едно приятелство е много по-важно от каквото и да било друго. До сега след абсолютно всички мои връзки, аз не поддържам каквито и да били отношения с бившите гаджета.
Може би ме е страх от това, да не загубя дадена личност като човек от моя живот. Вие как мислите?
А и напоследъкк не мога да си представя да давам част от времето си на човек(в случая гадже) и след време всичко като свърши да съжалявам, че не съм прекарала времето си с някоя от моите приятелки, без които не мога да живея(ЧЕСТНО)!
Или може би много се впрягам, и не бива да мисля как би ми завършила една връзка, а трябва да й се на слаждавам. -Да, но какво печеля от всичко това?

Valserp
04-26-2007, 13:31
Ми щом сега не ти се занимава с гаджета - не се занимавай. :smt017
Понякога не мога да загрея, защо е чак толкова важно да си имаш интимен приятел/ка, дори и когато на теб самия/та не ти се занимава с т'ва в момента...

04-26-2007, 13:43
Тъпи путки бате....
До 17 - 18 години не знаят кво искат , но все пак искат да си намерят приятел....
Момиченце глупаво , остави момчетата и не ги наранявай . Вземи си куклите и близалката и не се занимавай с такива неща

04-26-2007, 13:50
Даже и след 20 незнаят кво искат.. може би след 50 разбират че не е трябвало да се праскат с даскало по математика и да въртят свирки в кенефите и да исакт да поранснат и да прескочат 20 години :twisted:

BAYO
04-26-2007, 13:52
Хм... какво мислене само! Ми докато търсиш лична изгода от една връзка иии като търсиш да извлечеш няк'ви дивиденти от тва, ще ядеш камъни вместо кюфтета, или с други думи - ще си бъдеш самичко скъпо мое дете. Ти си избираш :::

Just_say_no
04-26-2007, 14:33
Напоследък вземам все повече и повече да осъзнавам, че в стремежа си да си намеря свястно гадже, аз гледам да има качествата на прост и обикновен ПРИЯТЕЛ... на човек, който искам само да ми бъде приятел.
Като опозная едно момче и просто нещо ме спира да бъда с него, защото за мен едно приятелство е много по-важно от каквото и да било друго. До сега след абсолютно всички мои връзки, аз не поддържам каквито и да били отношения с бившите гаджета.
Може би ме е страх от това, да не загубя дадена личност като човек от моя живот. Вие как мислите?
А и напоследъкк не мога да си представя да давам част от времето си на човек(в случая гадже) и след време всичко като свърши да съжалявам, че не съм прекарала времето си с някоя от моите приятелки, без които не мога да живея(ЧЕСТНО)!
Или може би много се впрягам, и не бива да мисля как би ми завършила една връзка, а трябва да й се на слаждавам. -Да, но какво печеля от всичко това?

da razbiram te .... az sam taka . 4uvstvam se pao sa6tiq na4in i ne znam koga 6te mi mine tva...

04-26-2007, 14:37
da razbiram te .... az sam taka . 4uvstvam se pao sa6tiq na4in i ne znam koga 6te mi mine tva...
Като пораснеш и почнеш да съзряваш може би ?
До тогава ще си чешеш шундрата с прастенца :-k

koalka
04-26-2007, 16:08
Ми не търси подходящото момче, той идва, когато най-малко го очакваш.Клиширано е, но все пак е истина.

04-26-2007, 17:36
Много ви се чудя. Случвало се е много да харесам някое момиче, но то е от този тип- говори само с приятелките си, с момчетата изобщо. Излиза само с тях, с тях се прибира. Трудно човек може да я откъсне от средата и за да я "атакува". Как се постъпва в тоя случай ако някой ми каже ще съм му благодарен много \:D/

04-26-2007, 20:05
Тъпи путки бате....
До 17 - 18 години не знаят кво искат , но все пак искат да си намерят приятел....
Момиченце глупаво , остави момчетата и не ги наранявай . Вземи си куклите и близалката и не се занимавай с такива неща
А така бе ! Точно така е бе !

че не съм прекарала времето си с някоя от моите приятелки, без които не мога да живея(ЧЕСТНО)!
Да не са ви сраснали пичките че да не можеш да живееш без тях ве ?!?

_[LiFe-StiLe]_F
04-26-2007, 20:52
по този начин по който мислиш, надали скоро ще осъзнаеш точно какво искаш. първо - с който и да тръгнеш ти наистина трябва да му имаш доверие, да споделяте и да търсите опора един в друг, но... това не е чисто приятелство както между теб и момиче например! прави разликата! приятелството в една връзка е коренно различно от това, което съществува между приятелството на хора от един и същи пол! двата вида отношения сами по себе си са "приятелства", но са по-специфични когато са изразени в една връзка. така че не виждам какво губиш в случея.
второ - ужасно глупаво е да мислиш, че по някакъв начин си губиш времето със отделните връзки. ти казваш, че това време можеш да го прекараш с приятелите си, но именно "гаджето" представлява истински личния ти живот! този, живот който не могат да го разберат, нито да ти дадат дори приятелите, било то и най-близките! и питаш какво печелиш с една връзка?! ами опит, момиченце, опит!!!!

jony
04-26-2007, 20:59
1.Живота е кратък.
2.Каквото и да правиш и да мислиш и да мъдриш никога няма да намериш оптималното решение. Така, че трябва да избираш.
3.Според мен не трябва да стоиш нито само с приятелките си, нито без гаджето си.