PDA

View Full Version : плс помогнете ми:(

кост
04-26-2007, 16:57
Плс кажете как да накарам наще да ме пуснат във един саседен град за един ден :cry: всичките ми приятели които са на мойта вазраст ги пускат а мене не сас какво сам по различен от тях :cry: вече се замислям и за варианта да отида без да им кажа :cry:

Elektra_x
04-26-2007, 17:09
И аз искам на празника на Летница - ама и там няма :smt012
Тъй че освен с много мрънкане и молене не става с друго...(но при мен и това не минава ](*,) )

evil_lady_in_black
04-26-2007, 17:57
Аз като искам нещо си скъсвам гъза и искарвам добри отценки . Те ме пускат :-)

tainstvenata
04-26-2007, 18:06
а на колко години си?

кост
04-26-2007, 18:46
а на колко години си?
на 14 сам

Forslor
04-26-2007, 19:26
а на колко години си?
на 14 сам
Брех , ама ти си мъж вече . Направо се чудя как не те пускат. :lol:

MoHuTo
04-26-2007, 23:17
Ем нормално да не те пускат - на 14 си.Притесняват се за тебе хората :wink:

theEXPLOITED
04-27-2007, 00:20
8) hi4 da ne ti puka stqgai bagaja i tragvai k'vo tolkova ako razberat nai mnoo da te nakajat golqma rabota

04-27-2007, 10:27
8) hi4 da ne ti puka stqgai bagaja i tragvai k'vo tolkova ako razberat nai mnoo da te nakajat golqma rabota
прав си трагвам без да ми пука :)

Ellie
04-27-2007, 12:30
Не, не е прав.Толкова тъп за мен съвет не съм чувала.

Те не ти позволяват да отидеш, не защото имат някакъв си каприз, или да те накажат, а затова, че си прекалено малък за да ходиш сам в друг град.Не можеш да се пазиш сам.

04-27-2007, 13:37

Те не ти позволяват да отидеш, не защото имат някакъв си каприз, или да те накажат, а затова, че си прекалено малък за да ходиш сам в друг град.Не можеш да се пазиш сам.
сас мене ще бадат гаджето на една моя приятелка който е на 17г и един негов приятел който е на 18г и мои приятели на мойта вазраст;)мисля че ще бада вав сигурни раце;)

Ellie
04-27-2007, 17:12

сас мене ще бадат гаджето на една моя приятелка който е на 17г и един негов приятел който е на 18г и мои приятели на мойта вазраст;)мисля че ще бада вав сигурни раце;)

Надявам се да разбереш, защо аджаба не те пускат.

LSD^Lady
04-28-2007, 00:06
Аз като реша да ходя до някой съседен град за един ден просто отивам без да и казвам , и на другия ден и казвам къде съм ходила :) Ако те преди това не са разбрали де

Th3MaN
05-02-2007, 17:47
Абе да ти кажа най-добре е да се разбереш с тях. Защото ако отидеш сам те много ще се притесняват за тебе. А пък после ще са много ядосани и да не ти казвам как ще реагират. Така че моли ги докато не те пуснат. Накарай тия дето ще са с теб да им кажат че сичко ще наред. И оспех

nasty_f
05-02-2007, 19:42
Лелеееее,на 14 и се оплаква,че не го пускат...Тцтц
А като станеш на 17 къде ще ходиш,до Париж,без да знаят.Много си зле.
Хората се притесняват за теб.Не гледаш ли новини,не слушаш ли колко катастрофи стават,а?Всеки от загиналите във "Войната на пътя" съм сигурна,че си е казвал "А,това на мен няма да ми се случи!" Така,че не се успокоявай с това,защото може точно на теб да се случи,независимо дали ще ходят твоите приятели с кола,с автобус,със влак,или пеша :smt005 Просто помисли малко.Трябва да се гордееш,че на родителите ти им пука за теб и се интересуват.Докато на твоите приятели родителите не се интересуват от тях,щом на 14 вече ги пускат да хойкат насам натам.Айде,ходете на кафе,дискотека,ама в друг град,без да те пускат...Безотговорна работа [-X

maybelline
05-03-2007, 17:36
Лелеееее,на 14 и се оплаква,че не го пускат...Тцтц
А като станеш на 17 къде ще ходиш,до Париж,без да знаят.Много си зле.
Хората се притесняват за теб.Не гледаш ли новини,не слушаш ли колко катастрофи стават,а?Всеки от загиналите във "Войната на пътя" съм сигурна,че си е казвал "А,това на мен няма да ми се случи!" Така,че не се успокоявай с това,защото може точно на теб да се случи,независимо дали ще ходят твоите приятели с кола,с автобус,със влак,или пеша :smt005 Просто помисли малко.Трябва да се гордееш,че на родителите ти им пука за теб и се интересуват.Докато на твоите приятели родителите не се интересуват от тях,щом на 14 вече ги пускат да хойкат насам натам.Айде,ходете на кафе,дискотека,ама в друг град,без да те пускат...Безотговорна работа [-X

Подкрепям напълно.

Presley
05-05-2007, 18:11
Абе по-добре не отивай беэ раэрешение...само може да си навлечеш повече неприятности!Говори с тях спокойно и им кажи всичко това...пък ако не стане.....погледни от добрата страна-те са эагрижени эа теб и го праат эа твое дабро уж :-D

Nono
05-05-2007, 18:29
Prosto probvai da pogovori6 s va6te pak i ne se ot4aivai ! :smt006