PDA

View Full Version : Въпрос към женската аудитория

gu6ter
04-26-2007, 19:08
Искам да попитам дамите по - големичките, дали биха си хванали гадже, който е по малък от нея да речем с 2-3 години.И ако си харесате някой по малък от вас и съответно имате някакви сексуални набези към него, бихте ли правили секс с него?

Schnitzer
04-26-2007, 19:10
И на мен ми е интересно да видя защото го имам тоя проблем :oops:

nemepoznava6
04-26-2007, 19:14
Az li4no NE [-X

kukli4ka__
04-26-2007, 19:14
НЕ

gu6ter
04-26-2007, 19:22
Ще ви бъда благодарен, ако казвате "НЕ" да кажете поне една причина "ЗАЩО" не искате или пък отговора ви е "ДА" да изкажете мотивите си за това.

04-26-2007, 19:24
Zavisi ot samoto mom4e kakvo e ...no az li4no ne bix pravila sex s nqkoe mom4e koeto e po-malko ot men...Nz vsu6nost ti na kolko si ?

Schnitzer
04-26-2007, 19:26
Аре бе,една педофилка ли няма в тоя форум? :-D

A.N.G_GBU
04-26-2007, 19:33
zavisi. ina4e sam imala vrazka s 1 godina po-malak ot men. ako ne detenee 6tom e po-malak 2-3 godini za6to ne.

Schnitzer
04-26-2007, 19:36
А ако се държи като мъж,в смисъл не кат некво лапе 3ти клас стаа ли далаверата?

04-26-2007, 19:37
Момче съм.
И съм го правил (само за 1 нощ :-D ) с едно момиче 2 години над мен 8) (уау... беше невероятно :smt007 :smt016 ) и да не кажете нещо... тя беше съвсем трезва както и аз 8)

Schnitzer
04-26-2007, 19:39
Момче съм.
И съм го правил (само за 1 нощ :-D ) с едно момиче 2 години над мен 8) (уау... беше невероятно :smt007 :smt016 ) и да не кажете нещо... тя беше съвсем трезва както и аз 8)Хех,късметлия 8)

gu6ter
04-26-2007, 19:39
Zavisi ot samoto mom4e kakvo e ...no az li4no ne bix pravila sex s nqkoe mom4e koeto e po-malko ot men...Nz vsu6nost ti na kolko si ?

Аз съм на 18 години.Написах тази тема, защото една кака на 21 ми отказа и аз реших да ви попитам, дали вие бихте излизали с някой който е по малък от вас?

Същност аз не исках да сме гаджета, тя ми правеше някакви сексуални намеци и аз се хванах на въдицата и после тя ми казва, че съм малък за нея! Всичко е било на бъзик то е ясно, ама все пак ми е интересно.

Sunny_stz
04-26-2007, 19:53

Педофилка?Това ли целиш да намериш чрез тази тема в този форум,ех детеее.....
Не,не бих се занимавала с деца,просто защото не са ми по интересите и начина ми на мислене.С това мое изказване не искам да си мислите че се правя на голямата нали....просто не ме впечетляват малки неопитни момченца ,които незнаят какво искат...и нямат все още преоритети в живота а си мислят ееех каде да намеря някоя яка кака да ме отрака ...Пък и не ми допада идеята -момиче си ляга с детенце за едната вечер ....Така правят евтините мацки.... и няма да обяснявам кво още!!Айде със здраве!!!

gu6ter
04-26-2007, 20:02

Не,не бих се занимавала с деца,просто защото не са ми по интересите и начина ми на мислене.С това мое изказване не искам да си мислите че се правя на голямата нали....просто не ме впечетляват малки неопитни момченца ,които незнаят какво искат...и нямат все още преоритети в живота а си мислят ееех каде да намеря някоя яка кака да ме отрака ...Пък и не ми допада идеята -момиче си ляга с детенце за едната вечер ....Така правят евтините мацки.... и няма да обяснявам кво още!!Айде със здраве!!!

Напълно погрешно си ме разбрала! Аз не търся педофилка, пък и съм пълнолетен вече и да правя секс с някоя кака няма да се счита за педофилия.Мисля, че въпросът ми беше точен и ясен, беше ми интересно да ви попитам дали бихте спали с някой по-малък от вас.Като казвам "ПО-МАЛЪК" нямам предвид някое дете на 14-15г. А в рамките на посочената от мен разлика в годините, а съответно тя беше 2-3 годинки.Според мен не би било голям проблем, но всеки си има мнение и на мен ми е любопитно да разбера какво ще кажете по въпроса, досега всички отказаха...

lo_flo
04-26-2007, 20:10
Честно казано(сигурно ще ме оплюете),като бях на 16,си хванах гадже на 12.Той беше адски готин,ама адски готин.И го направихме ( не беше баш секс,а по-скоро топене на чушката) само един път.И беше доста надарен!

gu6ter
04-26-2007, 20:19
Честно казано(сигурно ще ме оплюете),като бях на 16,си хванах гадже на 12.Той беше адски готин,ама адски готин.И го направихме ( не беше баш секс,а по-скоро топене на чушката) само един път.И беше доста надарен!

Това е доста рядко срещано явление, момиче на 16 години да си хване някой по-малък от нея с 4 години, че и да имат по интимни отношения.Обикновенно 16 годишните момичета си падат повече по батковците и не се заглеждат толкова по по-малките от тях момчета.Но всичко е възможно, мойто сефте ми го направи една кака с 2 години по-голяма от мене когато бях на 15 :-D

jony
04-26-2007, 20:25
Най-добрите ми френдове са гаджета съответно момчето на 17, момичето на 20. Те са просто перфектната двойка. Това е...
Няма значение възрастта, а акъла!

romantichna^
04-26-2007, 20:29
Най-добрите ми френдове са гаджета съответно момчето на 17, момичето на 20. Те са просто перфектната двойка. Това е...
Съгласна съм! Имам момчета които са по-големи на възраст но на акъл... и обратното

Div_angel_f
04-26-2007, 20:29
Аз не бих! :-D
Предишния ми приятел беше с 1 година по-малък...
По принцип според мен нямаше значение, стига да се обичате, да се уважавате, да се разбирате, да си правите компромиси и т.н., възрастта не е от значение, но се убедих в обратното в продължение на 1 година... Сега съжалявам, но немога да върна времето назад... :roll: 8-[

gu6ter
04-26-2007, 20:33
То тва жените са сложно нещо,все някакви капризи дали години, размери ае все ще ти намерят "кахъри". :-D :-D :-D :-D

the^one
04-26-2007, 20:39
Аз съм ходила и съм го правила с по-малък от мен и не съжалявам.

gu6ter
04-26-2007, 20:41
Съгласна съм! Имам момчета които са по-големи на възраст но на акъл... и обратното
В моя случай, който споменах по-назаде, ставаше въпрос само за секс.Не за сериозна връзка, ей така за 1 вечер да се праснем и да забравим.

tc tc
04-26-2007, 21:09
XAxa nqmali celi v jivota mom4etata ne znaeli kakfo iskat ala bala i kfo ako az sum na 16 mackata na 17 kuf e problema :( kato trugna da se jena togava 6a gleam koi kfi celi f jivota ima ... ne e vi lesno i na was..

jony
04-26-2007, 21:17

Това е доста рядко срещано явление, момиче на 16 години да си хване някой по-малък от нея с 4 години, че и да имат по интимни отношения.Обикновенно 16 годишните момичета си падат повече по батковците и не се заглеждат толкова по по-малките от тях момчета.Но всичко е възможно, мойто сефте ми го направи една кака с 2 години по-голяма от мене когато бях на 15 :-D
Някой момичета се развиват по-бързо от момчетата....някой не... :mrgreen:

lo_flo
04-27-2007, 06:12
Еее Джони,мерси!Ти ме изкара бавноразвиваща се! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Момчето,с което бях тогава,беше надраснало,поне според мен,възрастта си.Имаше уникален подход към жените и се отнасяше с тях като с богини!Умно дете е!Разделихме се след около месец,защото реших,че е прекалено малък за подобни неща и че ще има достатъчно време да радва момичетата и жените!

krem4et0
04-27-2007, 07:42
на 12 с подход към жените, айде не на мен тия. те по на 27(визирам 1 голяма тема от последните дни) нямат подход, а на 12 ще имат. Разбира се, че възрастта не е определяща в случая, но аз по-малък от мен не съм бутала(ако не се брои 1 дето се оказа 3 дни по-малък от мен). Достатъчно съм си зряла за възрастта и не бих се впечатлила от някой, който не отговаря на нивото ми. А колкото за секса-не знам. Аз не правя такива неща, но определено не бих. Преди време бях харесала 1 момче-супер сладур,но по-малък от мен с повече от година. Много ми харесваше, но нищо не предприех. Имам си някаква вътрешна морална спирачка.

04-27-2007, 07:56
О господи!!! Те ме ужаси!

SINDEL
04-27-2007, 08:05
Гаджето ми е близо 2 години по-малък от мене и да, правим секс редовно!

LetiCherry
04-27-2007, 08:07
По4ти вси4ките ми гаджета с били колкото мен. Имала съм и по-малки от мен с по година и половина и не е било проблем!

malkoto_sladur4e
04-27-2007, 09:32
Искам да попитам дамите по - големичките, дали биха си хванали гадже, който е по малък от нея да речем с 2-3 години.И ако си харесате някой по малък от вас и съответно имате някакви сексуални набези към него, бихте ли правили секс с него?
НЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

04-27-2007, 09:45
Според мен повечето дето казаха НЕ го правят от чиста закостенялост на акъла и простотия..."НЕ"! И защо не? От някаква поза ли от кво?Щото не могат сами да възприемат,че ще бъдат с по-малък,явно някакво самоунижение ще бъде? ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ? По-нататък в живота смятам,че ще останете учудени колко по-малки от вас момчета ще харесвате и ще се чудите какво ви пречи да сте с тях освен простотията...Едно по-малко момче може да е много по-зряло и ориентирано от вас-просто зависи от човека!Освен това след 18/19г. момчетата не се различават физически особено много от тези с 2/3/4г. по-големи от тях!

gu6ter
04-27-2007, 09:57
Наистина точно казано, подкрепям това мнение 8)

kukli4ka__
04-27-2007, 10:34
Според мен повечето дето казаха НЕ го правят от чиста закостенялост на акъла и простотия..."НЕ"! И защо не? От някаква поза ли от кво?Щото не могат сами да възприемат,че ще бъдат с по-малък,явно някакво самоунижение ще бъде? ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ? По-нататък в живота смятам,че ще останете учудени колко по-малки от вас момчета ще харесвате и ще се чудите какво ви пречи да сте с тях освен простотията...Едно по-малко момче може да е много по-зряло и ориентирано от вас-просто зависи от човека!Освен това след 18/19г. момчетата не се различават физически особено много от тези с 2/3/4г. по-големи от тях!
по нататък в живота могат да станат много неща въпроса е че за сега отговорът е -не :!: трябва да изглежда голям и да не мисли по детски за да му обърна малко внимание,но няма да е повече от 1-2 седмици :!: засега предпочитам да излизам с по-големи по-лесно разговарям с хора на 45 отколкото на 15 просто съм израснала в такава среда

Sunny_stz
04-27-2007, 10:43

Напълно погрешно си ме разбрала! Аз не търся педофилка, пък и съм пълнолетен вече и да правя секс с някоя кака няма да се счита за педофилия.Мисля, че въпросът ми беше точен и ясен, беше ми интересно да ви попитам дали бихте спали с някой по-малък от вас.Като казвам "ПО-МАЛЪК" нямам предвид някое дете на 14-15г. А в рамките на посочената от мен разлика в годините, а съответно тя беше 2-3 годинки.Според мен не би било голям проблем, но всеки си има мнение и на мен ми е любопитно да разбера какво ще кажете по въпроса, досега всички отказаха...

Ами до сега не съм срещала по-малки момчета ,които някак си да ме впечатлят,да са в мой стил-знаещи какво искат ,със цели в живота,зрели,същевременно и отворени хора ,новатори с 4увство за хумор... просто няма такива или поне не съм срещала ,защото аз си падам по хора с по-чалнато мислене и интереси :)

04-27-2007, 11:44
zavisi az na kolko sam i na kolko e toi! ako i dvamata nqame 18 i ako razlikata e nai mnogo 2godini...za6to ne?ama ako az iam 18 a toi e nqkakvo lapence....ZA NI6TO NA SVETA! [-X

gu6ter
04-27-2007, 12:29
Ами до сега не съм срещала по-малки момчета ,които някак си да ме впечатлят,да са в мой стил-знаещи какво искат ,със цели в живота,зрели,същевременно и отворени хора ,новатори с 4увство за хумор... просто няма такива или поне не съм срещала ,защото аз си падам по хора с по-чалнато мислене и интереси :)

Май имаме различни разбирания под израза "по-чалнато мислене".Какво имаш предвид като казваш "по-чалнато мислене" ? Моите представи за чалнато мислене са пълна противоположност на това което ти искаш от един мъж.Искам да чуя твоята версия.

lenni
04-27-2007, 14:42
za sega ne bih si hvanala po-malak.no sled 2-3 god 6e si hvana nqma lo6o

gafinka
04-27-2007, 14:43
popricip vsi4ki momi4eta iskat po-golemi

krem4et0
04-27-2007, 16:44
Аз пък съм на мнение, че с набор е най-добре. След 20 мисленето е еднакво, поведението е идентично, а и изживявате едновременно едни и същи неща-балове, кандидатстване, студентски години, дипломиране, работа и прочие. какво по-добре от това да вървиш ръка за ръка с този човек по този път, който по отделно за всеки е вълнуващ, но заедно за двамата го прави незабравим.

Schnitzer
04-27-2007, 16:48

Напълно погрешно си ме разбрала! Аз не търся педофилка, пък и съм пълнолетен вече и да правя секс с някоя кака няма да се счита за педофилия.Мисля, че въпросът ми беше точен и ясен, беше ми интересно да ви попитам дали бихте спали с някой по-малък от вас.Като казвам "ПО-МАЛЪК" нямам предвид някое дете на 14-15г. А в рамките на посочената от мен разлика в годините, а съответно тя беше 2-3 годинки.Според мен не би било голям проблем, но всеки си има мнение и на мен ми е любопитно да разбера какво ще кажете по въпроса, досега всички отказаха...Аз пък мисля че тая си е чела с задника :evil: :evil: аве кат не моете разберете не пишете да ви еба!!!И плюс тва изобщо не съм дете :-({|=

shadow4e
04-27-2007, 16:52
Да, бих защо не? Като е по-малък от мен с 2 години да не е сакат?!

Моят приятел е една година по-малък, но сме в един клас, но и да беше в долния /по-долния/ клас нямаше нищо да ме спре да сме заедно, нито мои предразсъдъци, нито клюкарските, злобни шушукания на хората.

Но за мен най-добре е да са една възраст.

Schnitzer
04-27-2007, 16:58
Няма значение възрастта, а акъла!Каза ли им го баце!!!А така \:D/ \:D/ Аз лично познавам един на 17 дет няма акъл ма хич :twisted:

gu6ter
04-27-2007, 18:19
.

Евала :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023

malkozmiiche
04-27-2007, 18:23
че 2-3 години не са кой знае колко, нищо разлика даже. моето гадже е с 4.5 години по-малък от мен. беше на 19 като се запознахме. и какво от това вие да не би да питате първо кога е роден и тогава да преценяте дали ви харесва, допада и т.н.
а колкото за това за една вечер, не вярвам на тези които казват 'НЕ".
(е освен ако не са прекалено малки, че да е практически невъзможно да си намерят някой по малък от тях ;) )

gu6ter
04-27-2007, 19:01
че 2-3 години не са кой знае колко, нищо разлика даже...

И аз това казвам, но явно някои се правят на големите каки и шибаното самочуствие надделява и подценяват малко по-малките от тях.

harakiri
04-27-2007, 19:16
.

Евала :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Schnitzer
04-27-2007, 19:35

И аз това казвам, но явно някои се правят на големите каки и шибаното самочуствие надделява и подценяват малко по-малките от тях.Ихааа,и на мен така ми се струва,а и има значение кви пари има мъника :lol: ако има 100 тачки в джоба да видиш как сички "каки" ще казват "ДААААА" :lol: :lol: хах хитруши

bqsna_teenagerka
04-27-2007, 20:06
Честно казано(сигурно ще ме оплюете),като бях на 16,си хванах гадже на 12.Той беше адски готин,ама адски готин.И го направихме ( не беше баш секс,а по-скоро топене на чушката) само един път.И беше доста надарен!мръсница :twisted: :roll: :lol: 8)

gu6ter
04-27-2007, 21:24

И аз това казвам, но явно някои се правят на големите каки и шибаното самочуствие надделява и подценяват малко по-малките от тях.Ихааа,и на мен така ми се струва,а и има значение кви пари има мъника :lol: ако има 100 тачки в джоба да видиш как сички "каки" ще казват "ДААААА" :lol: :lol: хах хитруши

"Мъника" !? Добре ако срещнеш "мъник" с пари и не е пълнолетен, били се хванала с него, като предположим,че ти си пълнолетната кака (може и така да е не знам)?

tin4eto91
04-27-2007, 21:30
Az li4no po4ti ne se vpe4atlqvam ot mom4eta po malki ot men

Schnitzer
04-27-2007, 21:31

"Мъника" !? Добре ако срещнеш "мъник" с пари и не е пълнолетен, били се хванала с него, като предположим,че ти си пълнолетната кака (може и така да е не знам)?Няма невъзможни неща...и аз си мислех че има,но кат прочетох темата с ония дето майка му му лъскала бастуна и вече съм сигурен че всичко съществува :lol:

shadow4e
04-27-2007, 21:36
Имам чувството, че 90% от момичетата, които са отговорили не са спазили , това което искаше авторът, а именно да отговорят по-"големичките". Аз не, че съм голяма, де ама поне съм на 18. А дали момчето щее на 20 или на 23 няма значение. То е ясно, че ако отговорилите сте на 15 няма да им е готино с някой 12 годишен, така че не си прави изводите че всички мислят така. Но е факт, че повечето мислят така, може би над 20 годиин вече се променя.

gu6ter
04-27-2007, 21:54
Имам чувството, че 90% от момичетата, които са отговорили не са спазили , това което искаше авторът, а именно да отговорят по-"големичките". Аз не, че съм голяма, де ама поне съм на 18. А дали момчето щее на 20 или на 23 няма значение. То е ясно, че ако отговорилите сте на 15 няма да им е готино с някой 12 годишен, така че не си прави изводите че всички мислят така. Но е факт, че повечето мислят така, може би над 20 годиин вече се променя.

И аз така си мисля, но аз възрастова граница не съм поставял нека се изрази всеки, но за предпочитане беше да отговорят каките.Примерно една кака на 21 да речем би ли имала по интимни отношения с 18 годишен младеж (нямам предвид като мен, просто задавам конкретна ситуация)?

Chikiponita
04-27-2007, 22:57
Не,защото той ще бъде прекалено малък и несъзрял още.Но ако ставаше дума за жена на 35 и мъж на 30 - защо не?

gu6ter
04-28-2007, 07:35
Примерно една кака на 21 да речем би ли имала по интимни отношения с 18 годишен младеж (нямам предвид като мен, просто задавам конкретна ситуация)?
:smt116 :smt116 :smt116 :smt116

krem4et0
04-28-2007, 08:11

И аз това казвам, но явно някои се правят на големите каки и шибаното самочуствие надделява и подценяват малко по-малките от тях.
на 21 съм и не бих имала връзка с по-малък от мен. Съжалявам, не е въпрос на самочувствие. Въпрос на нужда е-аз не мога да съм задоволена емоционално и интелектуално от някой по-малък от мен. Колкото и да взема живота на сериозно-аз няма да мога да се задоволя с детските му за мен тревоги, с това, че не е взел живота си в ръче, в това, че е по-незрял от мен. И това не е защото имам високо мноние за себе си, а защото очаквам високо ниво от партньора си!

gu6ter
04-28-2007, 16:08
Ех това самочуствие... :-({|=

Schnitzer
04-28-2007, 16:53

на 21 съм и не бих имала връзка с по-малък от мен. Съжалявам, не е въпрос на самочувствие. Въпрос на нужда е-аз не мога да съм задоволена емоционално и интелектуално от някой по-малък от мен. Колкото и да взема живота на сериозно-аз няма да мога да се задоволя с детските му за мен тревоги, с това, че не е взел живота си в ръче, в това, че е по-незрял от мен. И това не е защото имам високо мноние за себе си, а защото очаквам високо ниво от партньора си!Защото не си срещнала някои на 19 да кажем които е по-зрял от теб,може би затова така мислиш :roll:

gu6ter
04-28-2007, 18:57
Защото не си срещнала някои на 19 да кажем които е по-зрял от теб,може би затова така мислиш :roll:

Именно...

sh3_1s_7h3_0n3
04-28-2007, 19:01
като се има предвид, че сега съм на 18... и 2-3год означава да е 15-16... пфф абсурд... като стана на 25 може да не ми е проблем..ама с'я [-X :::

temito
04-28-2007, 19:04
az sam na 19 i ne bih si hvanala primerno 16 godishen,no vij ako sam na 27-28 razbira se,che bih bila s nqkoi po-malak s 1-2 godini :wink:

dr1n-dr1n_1912
04-28-2007, 19:18
abe 6to p1k da ne ...az nqmam ni6to pritv..daje sq se zabivam s edno mom4e s edna godina po- malko ot men ..ama kfo ot tfa na men ne mi puka.....6otto e syper dobre za v1zrastta si ..i izob6ot ne moje da mu se dade 4e e na 16 godini..taaa tfa e ot men...az s1m na 17 :P

extazygirl
04-28-2007, 19:19
emi to ne moje da opredeli6 v koi da se vlubi6 i v koi ne,nqma6e da ima razbiti sarca ako be6e taka i da bih bila s nqkoi po malak ako se vluba v nego 6to da ne sam

temito
04-28-2007, 19:23
emi to ne moje da opredeli6 v koi da se vlubi6 i v koi ne,nqma6e da ima razbiti sarca ako be6e taka i da bih bila s nqkoi po malak ako se vluba v nego 6to da ne sam

mnogo hubavo go kaza,bravo =D>

04-28-2007, 19:35

на 21 съм и не бих имала връзка с по-малък от мен. Съжалявам, не е въпрос на самочувствие. Въпрос на нужда е-аз не мога да съм задоволена емоционално и интелектуално от някой по-малък от мен. Колкото и да взема живота на сериозно-аз няма да мога да се задоволя с детските му за мен тревоги, с това, че не е взел живота си в ръче, в това, че е по-незрял от мен. И това не е защото имам високо мноние за себе си, а защото очаквам високо ниво от партньора си!

ххаха ти ме разби, излиза че всеки по малък от теб трябва да е по тъп така ли.
това са просто 2 години разлика , едва ли имат толкова различно мислене хората
плюс това ако е на 19 а се движи с по големи от него пак ли трябва да има "детски тревоги" и да не е достатъчно зрял.
просто кво се взимате всички жени толкова насериозно немога да разбера ... "интелектуално незадоволена" ... мале мале ....

sh3_1s_7h3_0n3
04-28-2007, 19:47

плюс това ако е на 19 а се движи с по големи от него пак ли трябва да има "детски тревоги" и да не е достатъчно зрял.
просто кво се взимате всички жени толкова насериозно немога да разбера ... "интелектуално незадоволена" ... мале мале ....

без да се засяга никой... но по принцип момчетата се развиват с 2-3 до 5год по-бавно от момичетата... психически физически както щеш... защо в тази възраст повечето момичета на по 13-14-15 ходят с разни на по 16-17-18, че и нагоре? когато момчето стане на 19-20 вече по- му идва ума в ГОРНАТА глава :) макар че дори и тогава не е сигурно... но дотогава са си още дечковци поне 80% от тях 8)

04-28-2007, 19:51

без да се засяга никой... но по принцип момчетата се развиват с 2-3 до 5год по-бавно от момичетата... психически физически както щеш... защо в тази възраст повечето момичета на по 13-14-15 ходят с разни на по 16-17-18, че и нагоре? когато момчето стане на 19-20 вече по- му идва ума в ГОРНАТА глава :) макар че дори и тогава не е сигурно... но дотогава са си още дечковци поне 80% от тях 8)

да да да бабини деветини.. в 21 век живеем не ми ги пробутвай тея глупости

sh3_1s_7h3_0n3
04-28-2007, 19:58
и в 37 век да заживееем ако генетично нещо не се оправи... няма да има разлика... т'ва че се чувстваш пряко засегнат едно на ръка... но поне се опитай да погледнеш малко по-обективно на нещата... ти може да не си такъв примерно... да си мн по-зрял за възрастта си...да изглеждаш мн по-голям...да не си като няк'ъв изтърван дивак на 16 дет' се чуди де да си ръгне пишока... но е факт, че има и недорасли тийнчета...в крайна сметка то за т'ва е и пубертет... аз имам приятели на по 24-5-6 дето още се държат като 15-16годишни...какво остава за тези дето са и на по толкова...

shadow4e
04-28-2007, 20:47
при 18/21 години трудно ще стане номерът, защото разликата е огромна м/у това да учи и следваш, още повече и ако единият живее с родителите си, а мацката-не. По принцип за мен не би имало проблем, ама за повечето би било проблем и то не защото имат самочувствие, а просто поради причината, че възгледите за живота на средностатистично момче на 18 и на средностатистично момиче на 21 са коренно различни.

Sexapilna_kukla
04-28-2007, 22:10
Ами не бих си хванала такъв, просто не си падам по по-малки от мен.

gu6ter
04-28-2007, 22:23
без да се засяга никой... но по принцип момчетата се развиват с 2-3 до 5год по-бавно от момичетата... психически физически както щеш... но дотогава са си още дечковци поне 80% от тях 8)

Ей на това вече му викам дискриминация...

rubi
04-28-2007, 23:05
Мойта гледна точка е следната ако аз съм на 22-23-24 години момчето е примерно на 20-21 нищо не ми пречи,но ако аз съм на 18 а той е пишлеме на 16,дето не знае кфо иска и как да го постигне, може и да се позамисля

gu6ter
04-28-2007, 23:32
До сега всички изписани мнения си приличат по едно нещо... а именно всички жени търсят мъж, който вече се е ориентирал в живота, което подсказва вие жените колко неориентирани сте и предполагам повечето се чудят как да продължат живота си и разчитат на човек, който има по реална представа за нещата от живота за да го имат като опора в техните начинания.Без да се засяга никой изразявам личното си мнение, което не се отнася за всички, правя го на базата на мненията, които получих по темата ми.

krem4et0
04-29-2007, 07:26

сори, ама аз съм доста зряла и съм много сериозно момиче. Прекалено сериозна за възрастта си. И това не е само мое мнение. Освен това съм доста над средното интелектуално ниво, възпитанието ми е на 6 и изобщо смятам,че до себе си заслужавам умен, овладян, стойностен, и порасъл мъж. та, моя приятел понякога се държи инфантилно и ме нерви. какво остава за някой, който и без това си е малък? Колко да е зрял? да ти кажа това, че движи с по-големи за мен е минус,а не плюс. това показва невъзможност да се приобщи към социалната среда, която го обкръжава 8-10 часа на ден, а именно съучениците или състудентите си. А и да ти кажа, че между студент и ученик има огромна разлика. дори между завършил вече и работещ има разлика. Приятелят ми е 1-ви курс, а аз 3-ти. Той ходи в казармата и за това. След като стана студент просто все едно ходя с друг човек. По-самоуверен, по-загрижен за бъдещето си, по-отговорен! дори самият факт, че е студент го накара да преобърне представите си за живота!

sh3_1s_7h3_0n3
04-29-2007, 07:26
без да се засяга никой... но по принцип момчетата се развиват с 2-3 до 5год по-бавно от момичетата... психически физически както щеш... но дотогава са си още дечковци поне 80% от тях 8)

глупости 8)

дискриминация щеше да е, ако подценявам мъжката половина от човечеството и определям мъжете като по-низши същества и то във всяко отношение... а аз имах предвид, че до към 17-18год да речем, се развиват малко по-бавно и ако не си съгласен, драги ми гущерчо, хвани учебника по биология и прочети, и не си прави самостоятелни заключения каквито на теб ти отърват... 8)

krem4et0
04-29-2007, 07:30
До сега всички изписани мнения си приличат по едно нещо... а именно всички жени търсят мъж, който вече се е ориентирал в живота, което подсказва вие жените колко неориентирани сте и предполагам повечето се чудят как да продължат живота си и разчитат на човек, който има по реална представа за нещата от живота за да го имат като опора в техните начинания.Без да се засяга никой изразявам личното си мнение, което не се отнася за всички, правя го на базата на мненията, които получих по темата ми.
пак не мога да се съглася. Аз искам стабилен, уверен, уравновесен и зрял човек до себе си. но това е не защото аз съм слаба личност, а точно защото съм силен човек и не бих търпяла някой плужек. Освен това ако разчитах на човека да себе си само вече щях да живея с него, той да ме издържа а аз да съм без преспектива за бъдещето. Но това не е така-уча 2 специалности, амбицирана съм и 3-та да запиша догодина. Освен това работя и то в съвсем различно направление. не разчитам на приятеля ми да ме издържа. Разчитам да има силен характер и да е стойностен човек с вече изградена ценностна система.

gu6ter
04-29-2007, 07:58

глупости 8)

дискриминация щеше да е, ако подценявам мъжката половина от човечеството и определям мъжете като по-низши същества и то във всяко отношение... а аз имах предвид, че до към 17-18год да речем, се развиват малко по-бавно и ако не си съгласен, драги ми гущерчо, хвани учебника по биология и прочети, и не си прави самостоятелни заключения каквито на теб ти отърват... 8)

Да знам, че има период от време, когато жените се развиват по-бързо от мъжете, но с разлика от цели 5 години :-D :-D :-D моля ти са много напреднали се изкарахте.

sh3_1s_7h3_0n3
04-29-2007, 08:00
казвам, че понякога го дават и толкова... ДО 5год... кое още не ти е ясно?! не мога да разбера защо трябва да ти обяснявам едно и също нещо по 10 пъти... :-k :::

gu6ter
04-29-2007, 08:05
казвам, че понякога го дават и толкова... ДО 5год... кое още не ти е ясно?! не мога да разбера защо трябва да ти обяснявам едно и също нещо по 10 пъти... :-k :::

10 пъти... за първи път ми обясняваш нещо.Кога станаха 10 пъти?

04-29-2007, 14:29
това е тиййн форум бе лапе,
ако питаш във някой форум в "дир"а, ще има, просто жените по4ват да си падат по по-млади мъже, 4ак след като собствените им ве4е са твърде стари за тая работа.. а това става обикновено когато жената е на 35-6,

04-29-2007, 17:40
абе страшно сте ми смешни момичета дето тука се изказахте ... пак ви повтарям НЕ СЕ ВЗИМАЙТЕ ТОЛКОВА НАСЕРИОЗНО

значи 1 момче на 18 незнаело какво иска от живота... е добре 1 момиче на 18 какво иска ???
държали се момчетата като малки лапенца... а нима няма една жена след 18-20години да се държи като лапе и да ми се лигави като малко бебе.

sexapilna_kukla например вижте я къв и е аргумента да не излиза с по малки ... е добре ти преди да се запознаш с някой му искаш личната карта ли кво ...
значи някое момче те кефи супер много ,запознавате се и ...... "ооооо не той е по малак от мен с 30 дена ... айде край на нашата любов.."
е такива са ми супер смешни

RhytmiX
04-29-2007, 17:44
Mi mene edna to4no 2 godini po-golqma ot men me presledva6e :-D no q reznah 6tot ne e moi tip.....ina4e epo qko da si hvane6 kaka ama s 1-2 godini po-golqma ot teb...kakto se kazva " Hvani si kaka da te otraka " 8)

FleurDelacor
04-29-2007, 18:02
да бих излядла с по-малък от мен но не бих очаквала сериозна връзка... нз защо :smt017

gu6ter
04-29-2007, 19:45
да бих излядла с по-малък от мен но не бих очаквала сериозна връзка... нз защо :smt017

А да те питам, би ли имала по интимни отношения с него?

dirtydogg
04-29-2007, 20:52
на 12 с подход към жените, айде не на мен тия. те по на 27(визирам 1 голяма тема от последните дни) нямат подход, а на 12 ще имат. Разбира се, че възрастта не е определяща в случая, но аз по-малък от мен не съм бутала(ако не се брои 1 дето се оказа 3 дни по-малък от мен). Достатъчно съм си зряла за възрастта и не бих се впечатлила от някой, който не отговаря на нивото ми. А колкото за секса-не знам. Аз не правя такива неща, но определено не бих. Преди време бях харесала 1 момче-супер сладур,но по-малък от мен с повече от година. Много ми харесваше, но нищо не предприех. Имам си някаква вътрешна морална спирачка.аа как бе аз като бях на 3 и на леля ми приятелките(тя тогава беше на 20 и нещо) постоянно ме гушката и цункаха :-D какъв подход съм имал към жените че такива големи да ги свалям :smt005 а ся съм го изгубил :x

Angel4enebesno
04-29-2007, 23:06
Ami zavisi,ako toi naistina znae kakvo pravi i iska,za6to ne!No ako e vse o6te vdetinen i po4ti devstven-opredeleno ne!

jony
04-29-2007, 23:08
Ami zavisi,ako toi naistina znae kakvo pravi i iska,za6to ne!No ako e vse o6te vdetinen i po4ti devstven-opredeleno ne!
Дефинирай "почти девствен"

gu6ter
04-30-2007, 09:07

Да и на мен ми е интересно да разбера какво е "почти девствен" ?

04-30-2007, 09:09
sigurno "po4ti devstven" si, kogato ne si ebal ti, ama tebe sa te ebali :twisted:

gu6ter
04-30-2007, 09:18
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Нека все пак авторът на мнението да каже какво е, защото май само той си знае.

JaklinA
04-30-2007, 14:04
az predpolagam 4e ne bih go napravila

puhkav_mecho
04-30-2007, 17:40

Май имаме различни разбирания под израза "по-чалнато мислене".Какво имаш предвид като казваш "по-чалнато мислене" ? Моите представи за чалнато мислене са пълна противоположност на това което ти искаш от един мъж.Искам да чуя твоята версия.

По 4алнатото мислене е това че човека до мен трябва да е хем зрял и да знае интересите си,хем да е отворен към живота,малко луд ,с 4увство за хумор...несъвместими са нали?А за моето мислене си е отделна тема :)

Sunny_stz
04-30-2007, 17:42

По 4алнатото мислене е това че човека до мен трябва да е хем зрял и да знае интересите си,хем да е отворен към живота,малко луд ,с 4увство за хумор...несъвместими са нали?А за моето мислене си е отделна тема :)

Извинявам се това бях аз ,влязох с акаунта на приятеля си сорка ;)

jugolo
04-30-2007, 17:51
Хъм явно търсиш някой като мен ! :roll:
Сори не се давам лесно :lol: :lol: :lol: :smt005

п.п Абе нищо не чатнах от тая тема

*karamellinka*
04-30-2007, 18:04
Mi..az izlizah s mom4e po-malko ot men i dosta vreme se zadurjahme,no prosto razlikata v godinite si li4i i na akul i na vs mn se obi4ahme,no....prosto e nevuzmojno da se zadurji6 mn vreme...i ve4e po-maluk ot men...ne... ](*,) .....

gu6ter
05-01-2007, 08:52

Несъвместимо е определено, особено за мен...

Sunny_stz
05-01-2007, 10:01
Ами именно това е чалнатото :)

05-04-2007, 13:26

ЖЕНА ХОДЕЩА С ПО-МАЛЪК ОТ НЕЯ МЪЖ Е КОМПЛЕКСАРКА

sexyta
05-05-2007, 12:40
shto pak ne i te sa hora plus tova e gotino da pokaje6 ne6to na edno sladur4e koeto nqma tolkova opit!SEXA E NAI-VELIKOTO NE6TO A S GODINITE PRAKTIKATA SI KAZVA DUMATA!

Slunchy
05-05-2007, 12:54
Не виждам нищо лошо-имала съм гадже,което е било по-малко.Никакъв проблем не съм имала...

Slunchy
05-05-2007, 12:55

ЖЕНА ХОДЕЩА С ПО-МАЛЪК ОТ НЕЯ МЪЖ Е КОМПЛЕКСАРКА
Не е вярно това!!!

_crazy_baby_
05-05-2007, 13:20
NEZNAM ZAVISI~!!!!~~!!~!~!!~!~!!!!!!~!~!~