.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 102

Град
    забраих

Въпрос към женската аудитория

Искам да попитам дамите по - големичките, дали биха си хванали гадже, който е по малък от нея да речем с 2-3 години.И ако си харесате някой по малък от вас и съответно имате някакви сексуални набези към него, бихте ли правили секс с него?
    не ма слуша главата ко да прая???

И на мен ми е интересно да видя защото го имам тоя проблем

Az li4no NE
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)

Град
    Пловдив
    НЕ
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Град
    забраих
    Ще ви бъда благодарен, ако казвате "НЕ" да кажете поне една причина "ЗАЩО" не искате или пък отговора ви е "ДА" да изкажете мотивите си за това.

Guest
    Zavisi ot samoto mom4e kakvo e ...no az li4no ne bix pravila sex s nqkoe mom4e koeto e po-malko ot men...Nz vsu6nost ti na kolko si ?

Аре бе,една педофилка ли няма в тоя форум?

zavisi. ina4e sam imala vrazka s 1 godina po-malak ot men. ako ne detenee 6tom e po-malak 2-3 godini za6to ne.
    Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот:
    (Йоан 3:16)

А ако се държи като мъж,в смисъл не кат некво лапе 3ти клас стаа ли далаверата?

Guest
    Момче съм.
    И съм го правил (само за 1 нощ ) с едно момиче 2 години над мен (уау... беше невероятно ) и да не кажете нещо... тя беше съвсем трезва както и аз

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Момче съм.
    И съм го правил (само за 1 нощ ) с едно момиче 2 години над мен (уау... беше невероятно ) и да не кажете нещо... тя беше съвсем трезва както и аз
    Хех,късметлия

Град
    забраих
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zavisi ot samoto mom4e kakvo e ...no az li4no ne bix pravila sex s nqkoe mom4e koeto e po-malko ot men...Nz vsu6nost ti na kolko si ?
    Аз съм на 18 години.Написах тази тема, защото една кака на 21 ми отказа и аз реших да ви попитам, дали вие бихте излизали с някой който е по малък от вас?

Същност аз не исках да сме гаджета, тя ми правеше някакви сексуални намеци и аз се хванах на въдицата и после тя ми казва, че съм малък за нея! Всичко е било на бъзик то е ясно, ама все пак ми е интересно.

Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Педофилка?Това ли целиш да намериш чрез тази тема в този форум,ех детеее.....
    Не,не бих се занимавала с деца,просто защото не са ми по интересите и начина ми на мислене.С това мое изказване не искам да си мислите че се правя на голямата нали....просто не ме впечетляват малки неопитни момченца ,които незнаят какво искат...и нямат все още преоритети в живота а си мислят ееех каде да намеря някоя яка кака да ме отрака ...Пък и не ми допада идеята -момиче си ляга с детенце за едната вечер ....Така правят евтините мацки.... и няма да обяснявам кво още!!Айде със здраве!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    забраих
    Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Педофилка?Това ли целиш да намериш чрез тази тема в този форум,ех детеее.....
    Не,не бих се занимавала с деца,просто защото не са ми по интересите и начина ми на мислене.С това мое изказване не искам да си мислите че се правя на голямата нали....просто не ме впечетляват малки неопитни момченца ,които незнаят какво искат...и нямат все още преоритети в живота а си мислят ееех каде да намеря някоя яка кака да ме отрака ...Пък и не ми допада идеята -момиче си ляга с детенце за едната вечер ....Така правят евтините мацки.... и няма да обяснявам кво още!!Айде със здраве!!!
    Напълно погрешно си ме разбрала! Аз не търся педофилка, пък и съм пълнолетен вече и да правя секс с някоя кака няма да се счита за педофилия.Мисля, че въпросът ми беше точен и ясен, беше ми интересно да ви попитам дали бихте спали с някой по-малък от вас.Като казвам "ПО-МАЛЪК" нямам предвид някое дете на 14-15г. А в рамките на посочената от мен разлика в годините, а съответно тя беше 2-3 годинки.Според мен не би било голям проблем, но всеки си има мнение и на мен ми е любопитно да разбера какво ще кажете по въпроса, досега всички отказаха...

Честно казано(сигурно ще ме оплюете),като бях на 16,си хванах гадже на 12.Той беше адски готин,ама адски готин.И го направихме ( не беше баш секс,а по-скоро топене на чушката) само един път.И беше доста надарен!
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Град
    забраих
    Цитирай Първоначално написано от lo_flo
    Честно казано(сигурно ще ме оплюете),като бях на 16,си хванах гадже на 12.Той беше адски готин,ама адски готин.И го направихме ( не беше баш секс,а по-скоро топене на чушката) само един път.И беше доста надарен!
    Това е доста рядко срещано явление, момиче на 16 години да си хване някой по-малък от нея с 4 години, че и да имат по интимни отношения.Обикновенно 16 годишните момичета си падат повече по батковците и не се заглеждат толкова по по-малките от тях момчета.Но всичко е възможно, мойто сефте ми го направи една кака с 2 години по-голяма от мене когато бях на 15

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Най-добрите ми френдове са гаджета съответно момчето на 17, момичето на 20. Те са просто перфектната двойка. Това е...
    Няма значение възрастта, а акъла!
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Цитирай Първоначално написано от jony
    Най-добрите ми френдове са гаджета съответно момчето на 17, момичето на 20. Те са просто перфектната двойка. Това е...
    Съгласна съм! Имам момчета които са по-големи на възраст но на акъл... и обратното

Фен Аватара на Div_angel_f
    Град
    Варна
    Аз не бих!
    Предишния ми приятел беше с 1 година по-малък...
    По принцип според мен нямаше значение, стига да се обичате, да се уважавате, да се разбирате, да си правите компромиси и т.н., възрастта не е от значение, но се убедих в обратното в продължение на 1 година... Сега съжалявам, но немога да върна времето назад...
    Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!

Град
    забраих
    То тва жените са сложно нещо,все някакви капризи дали години, размери ае все ще ти намерят "кахъри".

Повече от фен
    Аз съм ходила и съм го правила с по-малък от мен и не съжалявам.

Град
    забраих
    Цитирай Първоначално написано от romantichna^
    Цитирай Първоначално написано от jony
    Съгласна съм! Имам момчета които са по-големи на възраст но на акъл... и обратното
    В моя случай, който споменах по-назаде, ставаше въпрос само за секс.Не за сериозна връзка, ей така за 1 вечер да се праснем и да забравим.

tc tc
    Guest
    XAxa nqmali celi v jivota mom4etata ne znaeli kakfo iskat ala bala i kfo ako az sum na 16 mackata na 17 kuf e problema kato trugna da se jena togava 6a gleam koi kfi celi f jivota ima ... ne e vi lesno i na was..

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gu6ter
    Цитирай Първоначално написано от lo_flo
    Това е доста рядко срещано явление, момиче на 16 години да си хване някой по-малък от нея с 4 години, че и да имат по интимни отношения.Обикновенно 16 годишните момичета си падат повече по батковците и не се заглеждат толкова по по-малките от тях момчета.Но всичко е възможно, мойто сефте ми го направи една кака с 2 години по-голяма от мене когато бях на 15
    Някой момичета се развиват по-бързо от момчетата....някой не...
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Еее Джони,мерси!Ти ме изкара бавноразвиваща се! Момчето,с което бях тогава,беше надраснало,поне според мен,възрастта си.Имаше уникален подход към жените и се отнасяше с тях като с богини!Умно дете е!Разделихме се след около месец,защото реших,че е прекалено малък за подобни неща и че ще има достатъчно време да радва момичетата и жените!
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си