View Full Version : Off ne me ebe dali ima takava tema...
Hmmm...Iskam da vi popitam ne6to mom4eta i momi4enca:)))Kogato pravite seks govorite li si ne6to ili po tochno idva li moment v koito kreshtite mrusotii i kak se 4uvstvate ot tova?Vsmi pritesnqvate li se ot partniora si ili ste si seksualno osvobodeni:DPitam za6toto se pritesnqvam po nqkoga dali ne sum prekaleno perverzna :roll:
Schnitzer
04-26-2007, 19:41
Нито пък мен ме ебе дали има такава тема :lol: но вобще не се притесняваи,като му крещиш и пъшкаш му вдигаш пауъра :-D тка че пискаи на поразия :P
Overwhelming
04-26-2007, 19:51
Нито пък мен ме ебе дали има такава тема :lol: но вобще не се притесняваи,като му крещиш и пъшкаш му вдигаш пауъра :-D тка че пискаи на поразия :P
Колко много само ти споделям мнението ^^....
Най-много се възбужда един мъж (поне това са ми наблюденията),когато мацката му е като симфоничен оркестър и се гърчи от удоволствие!
Най-много се възбужда един мъж (поне това са ми наблюденията),когато мацката му е като симфоничен оркестър и се гърчи от удоволствие!
Toчно така, Toчно така, Toчно така, Toчно така, Toчно така, Toчно така, Toчно така, Toчно така, Toчно така, Toчно така, Toчно така, Toчно така, Toчно така, Toчно така, Toчно така, Toчно така, Toчно така, Toчно така, Toчно така, Toчно така, Toчно така, Toчно така :mrgreen:
А ако симулира? :o
Важното е да не разбереш! :lol:
lo_flo написа:
verno si e.to4no taka :-D :-D :-D
:arrow:
:smt041
Ama hora ne govorq samo za vikaneto i steneneto ami za mrusnite dumi4ki po vreme na sex.Dali mu govorite ne6to...
krem4et0
04-27-2007, 07:32
Да, говоря мръсотии по време на секс и допълнено това от викове, стенания, пъшкане, мятане на коси и други части на тялото действа доста възбуждащо и за мен и за половинката ми!
ShannonLarkin
04-27-2007, 08:19
А ако симулира? :o
Важното е да не разбереш! :lol:
:smt005
може пък оня да крещи "ЩА ИБ* В ГЪЗЪ!"
Аз го псувам на майка докато ме пори в гъза
Schnitzer
04-27-2007, 17:41
Аз го псувам на майка докато ме пори в гъза :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Тва да има повече основание да те "разпори" ли? :roll: :lol:
Това е човека, който знае повече за мен, от колкото майка ми и баща ми взети заедно.Той е най-близкия ми човек, мога ли да се срамувам от него и да изпитвам някакво счущение?
Hmmm da prava si za6toto i pri men e taka no...Neznam prosto ponqkoga se zamislqm prekaleno mnogo kak izglejdam otstrani(ne samo za sexa) :roll: No i kato se zamisli 4ovek kakvo mu e loshoto prosto e perverzno :D
Glezanka
04-27-2007, 20:54
Bash da wikam i da kreshtq po wreme na sex ne ... twa e udowolstwie,a ne ubiistwo.Pushkam i stena,rqdko goworq ... prosto w tozi moment ne mi e do rech,a i mnogo si oplitam dumite.
Ако не вика сякаш не и аресва и пишката ми омеква :-D
shadow4e
04-27-2007, 21:05
Говоря глупости по време на секс :) И приятелят ми също, обожавам... Само да ми каже нещо по-така и полудявам. хахаххха ама той понякога решава, че е прекалил и е много готино, поглежда ме виновно и ми казва "обичам те". Понякога преминаваме границите на "нормалното" и много хора не биха ни разбрали, ако ни чуят. Аз тези неща въобще не ги възприемам така и знам, че нещата които си говорим не са истина и затова никога не бих се почувствала тъпо, смутена или унизена. За мен най-важното е, че за части от секундата можем да преминем и го правим от едната крайност до другата- най-милите и искрени думи, изпълнени с любов и придружени с нежни ласки.
А как се чувствам? Адски възбудена :)
tin4eto91
04-27-2007, 21:26
E mnogo qsno 4e na mom4eto 6te mu e po hubavo ako vijda i 4uva po skoro 4e si var6i rabotata kato horata :)
Да, говоря мръсотии по време на секс и допълнено това от викове, стенания, пъшкане, мятане на коси и други части на тялото действа доста възбуждащо и за мен и за половинката ми!
Е да така е... ама има някои дето се престарават...
А по темата на мен ми се е случвало и вицове да си разказваме... многоо яко.
:arrow:
:smt041
аз съм поредният споделил тфа мнение 8)