View Full Version : Постоянно е заобиколена от приятелки...
Хaresvam edno momi4e,zapoznaxme se v 4ata i posle se sre6tmaxme.Na p1rvata ni sre6ta tq be6e zaobikolena ot priqtelki i ne uspqxme da si pogovorim kato horata,mislex si 4e tova 6te e samo edin p1t no to e postoqnno,a mn rqdko imam vreme da q pokanq na sre6ta,pa i prez delni4nite dni ne staa 6tot sme razli4no smeni,kakvo da pravq?
ъъъ сори че написах 3 пъти темата,без да искам #-o
sun_flower
04-27-2007, 12:33
Spodeli i ,4e iska6 da izlezete sami.Moje bi se pritesnqva,zatova vodi priqtelki.
Ако се случи и втори път й кажи, че искаш да останеш насаме с нея. :wink:
Georg_Evo9
04-27-2007, 13:14
Ако се случи и втори път й кажи, че искаш да останеш насаме с нея. :wink:
Направо не чакай втори път!Кажи и го директно.Поне аз съм на това мнение и смятам, че така ще е по - добре.
mechtaq_za_teb
04-27-2007, 13:19
Kaji i 4e iskash da izlezete samo dvamata :)
Кажи й, 4е иска666 да си сам с нея :) . Дано да се съобрази с желанието ти :wink:
Еми сигурно е срамежлива и затова си води приятелки.А относно темата - просто и кажи, че искаш да сте само двамата :wink:
Питай "Аз със теб ли да флиртувам или да си избера някоя от харема, който ми водиш?"
sladurana2319
04-27-2007, 15:11
emi az imah sashtiq problem i govorih s priqtelq mi za tova i izlizahme nqkolko pati sami i beshe super tapo posle sama poiskah pak da izlizame s priqtelite my 6toto e po qko....tei 4e probvai po nekaf na4in da se spriqtelish s priqtelkite i i da ne ti pre4at i da se pritesnqvahs ot tqh....se pak da se celyvate i govorite pred priqtelkite i ne e tolkova sramno pak i za edno momi4e e normalno sled tfa da ide i da razkaje vsi4ko na ostanalite tei 4e...ne e koi znai kaf problem... ;) pak i pomisli malko realno ako ste samo dvamata she se celyvate celyvate i she si govorite i she e super tapo pak kogato ste s fr i shte se zabavlqvate super mn koeto e mn vajno za zapomnqneto na edna dori malka vrazka
Абе набутай се малко по нахално м/у тълпата и й прошепни : Искам да се видим, но само двамата, желаеш (искаш) ли? Ще те чакам там и там, и споко, няма да закъснея :lol:
Nassgerrack
04-27-2007, 16:01
Bayo,пак депешарски изказвания брат,не знам коя ше е тая мацка,дет ше се съгласи на такъв вид покана.
Питай "Аз със теб ли да флиртувам или да си избера някоя от харема, който ми водиш?"
ей тва е приказка!
Та значи,ти тая мацка имаш нищожен шанс да я изкараш от групата ако просто седите и си говорите в някое кафе.Те приятелките й няма изведнъж да кажат "ние ше се разходим ,вие си поговорете сами".
Ето няколко примера:
Ако сте в заведение: Ела до бара да си взема нещо
В дискотеката : Ела да танцуваме
Където и да е: Ела да си поговорим,имам да ти споделям нещо на 4 очи
Преди да си тръгнете: Искам да ти кажа няколко думи насаме
Каквото и да е,без значение умно или тъпо,накарай я да излезе настрани(поне за малко)и да ПРАВИТЕ нещо сами. Не е задължително да сте на 10км разстояние от групата,важното е другите да не ви чуват,за да не се притесни ТЯ от ДРУГИТЕ.
Нещо да не е ясно?
Allthatshewant
04-28-2007, 08:08
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=90883 :smt011
Bayo,пак депешарски изказвания брат,не знам коя ше е тая мацка,дет ше се съгласи на такъв вид покана.
ей тва е приказка!
Та значи,ти тая мацка имаш нищожен шанс да я изкараш от групата ако просто седите и си говорите в някое кафе.Те приятелките й няма изведнъж да кажат "ние ше се разходим ,вие си поговорете сами".
Ето няколко примера:
Ако сте в заведение: Ела до бара да си взема нещо
В дискотеката : Ела да танцуваме
Където и да е: Ела да си поговорим,имам да ти споделям нещо на 4 очи
Преди да си тръгнете: Искам да ти кажа няколко думи насаме
Каквото и да е,без значение умно или тъпо,накарай я да излезе настрани(поне за малко)и да ПРАВИТЕ нещо сами. Не е задължително да сте на 10км разстояние от групата,важното е другите да не ви чуват,за да не се притесни ТЯ от ДРУГИТЕ.
Нещо да не е ясно?
Е тфа беше майтап баце. Не съм го казал на сериозно.
Отностно тва дет си написал ;
В заведение : Мацко, свободна ли си , да те черпя едно (ако не пие нищо) или ако има и е сама казваш; Гледаш ми се мноо самотна нещо тая вечер, искаш ли малко компания.
В диското: Маце нещо не се кефиш на дансинга, ае ела да поденсим малко
А където и да е: Искам да ти кажа нещо за 2мин, може ли? И после вече говориш кфото имаш.
Тва мисля.
Заобиколена е от приятелки, защото явно не те познава добре и се страхува...все пак сте се запознали в чат и предполагам, че не знае почти нищо за теб.