View Full Version : Това нормално ли е?
Я ми кажете едно нещо.ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е?
Имам в предвид, че аз съм тризнак и си имам още двама като мен.Майка ми някой път изобщо не е права.Днес отново разбрах едно нещо и ми стана много гадно.Постоянно им купува дрехи и други неща,а после ги кара да ги крият и да не ми ги показват, за да не съм искал и аз!А до колкото знам,аз съм също като тях и даже носим еднакви дрехи и сега случайно в гардеробите им набарах доста нови одежди...(които аз нямам)
](*,)
MACKA prez no6ta
04-28-2007, 15:38
Ami tova koeto kazva6 ako e vqrno e mnogo tajno.Date delqt ot drugoto/te dece/a. Neznam az bih reagirala nogo ostro i 6tom ste ednakvi nqma pri4ina da vi deli i taka natak .Ako postapva taka s mene 6tqh da i kaja nqkoi raboti v o4ite.A ti trqbva da si napravi6 izvodite i na koi da raz4ita6!
ThePowerOfLove
04-28-2007, 15:49
Хм..много гадно :? Никоя майка не трябва да си дели децата...не знам дали ти не си й дал някой повод,но и така да е просто не е справедливо! Не може така на тях да купува а на теб не [-X Може някой път да няма пари за трима...ще купи на единия,след 1 седмица на другия и така..но при теб май не е от това :-k Не знам какво да те посъветвам,освен да отидеш с дрехите и да я питаш какво е това...
Не,не е нормално.При положение,че сте на една възраст и..поговори с нея и й кажи,че не е нормално да дели децата си и че дори и да има пристрастия не трябва да ги показва :-)
Ами май няма никаква причина...и аз това се питам!
Относно трябва те да са нагаврени,защото от тримата аз нося най-хубави оценки и май аз съм най-възпитания, дано грешно да си мисля, заради тези нейни постъпки...
LSD^Lady
04-28-2007, 22:33
Хм..много гадно :? Никоя майка не трябва да си дели децата...не знам дали ти не си й дал някой повод,но и така да е просто не е справедливо! Не може така на тях да купува а на теб не [-X Може някой път да няма пари за трима...ще купи на единия,след 1 седмица на другия и така..но при теб май не е от това :-k Не знам какво да те посъветвам,освен да отидеш с дрехите и да я питаш какво е това...
Не, не е нормално.Една майка не трябва да има пристрастия. [-X
Попитай я с какво си го заслужил, ще види, че ти е тъжно и че постъпва грешно.Особено като сте на еднаква възраст.
Ами точно това, че сме на еднаква възраст и най-гадното нещо което ме нерви е, че имаме по-поразителна прилика и от тризначките във бб3, често и ни бъркат, но наистина трябвада поговоря с нея за това..защо ме дели??!?
Не е хубаво да те дели. Поговори с нея. Незнам защо го прави но е много шибано. Говори с нея дано се осети.
Еми,кажи им,че това те дразни,и че ако не си й приятен на майка си просто да ти каже,за да се махнеш.Не ми се вярва да е така,но ще и стане кофти и може да я подтикнеш да започне и на теб да ти купува.
BlueDevil
05-03-2007, 07:07
Не е нормално да си дели децата. Говори с нея и се изяснете.
ПС: Малко съм нахална, но може ли да пуснеш снимка, че ми е интересно :)