View Full Version : Kak da podhodq
mnsamneshtasten
04-28-2007, 17:20
zna4i si4ko zapo4na kat bqh 5ti klas ... 1 momi4e me haresvashe i dni sled kat go razbrah i predlojih,no tq beshe mn sramejliva puk daje ne sme se i celuvali ne mojeh da osuznaq kvo e liubovta bez celuvka i zatova i go kazah v liceto i skusahme no predi 3 meseca nz kak,no pak se vliubih v neq i zeh i skype i t.n. sled kato i zeh skype-a i po4nahme da si pishem vseki den tq si napisa imeto`vliubena i togava osuznah che me haresva sled 1 sedmica trugnahme pak zadno,no togava puk razbrah che hodila i s dr pak q napusnah :) i taka predi 1 sedmica mi prati picove na koito ne mojah da ustoq i pak se vliubih v neq pitah q dali me e haresvala predi i tq kaza "da" pitah q sega koi haresva ti mi vika "nz" kajete mi kvo da praq che naprao shte umra kaza mi che haresvala 2 mom4eta 1to go poznavala mn dobre(qvno mene,no ne sam mn siguren) s dr ne sa si i prikazvali i sega kak da i kaja che q haresvam(mn e sramejliva) ili kak da razbera dali me haresva :?: shtoto ako mi kaje che ne me haresva shte umra ....
zna4i si4ko zapo4na kat bqh 5ti klas ...
................................................. 1 минута мълчание и после ........................ No CoMMeNT #-o [-(
me4okosmonaft
04-28-2007, 17:24
човек,ти май нз кво е любовта
мислиш ли че след всичко тва и предвид възрастта ви можете да сте заедно
не да "ходите"
а заедно
и че в нейно лице ще имаш сериозен човек,партньор и тн и ще те обича истински
аз викам не
пробвай да разбереш дали става голямо момиче от нея и може ли да си говориш с нея,а не само да се целувате
ама то зависи и теб какво ти трябва
успех ;)
................................................. 1 минута мълчание и после ........................ No CoMMeNT #-o [-(
2 минути мълчание после ... комент :) ти много лесно се влюбваш ве :) яя се осъзнай малко :lol:
Според мен тя не е сериозен човек, с който ще можеш да имаш сериозна връзка, да и вярваш и т.н. Просто помисли дали искаш да имаш отношения с нея, защото щом сама не знае какво чувства как ти можеш да си сигурен, че ще ходи само с теб, а не и с някой друг!
2 минути мълчание после ... комент :) ти много лесно се влюбваш ве :) яя се осъзнай малко :lol:
Аве не, гледай ся :
1 momi4e me haresvashe i dni sled kat go razbrah i predlojih,no tq beshe mn sramejliva
и после :
i skusahme no predi 3 meseca nz kak,no pak se vliubih v neq
tq si napisa imeto`vliubena i togava osuznah che me haresva sled 1 sedmica trugnahme pak zadno,no togava puk razbrah che hodila i s dr pak q napusnah
нататък...
i taka predi 1 sedmica mi prati picove na koito ne mojah da ustoq i pak se vliubih v neq
Е извинявай , ама тва не е като да се влюбваш в Капитан Америка, Батман, Супермен, Спайдермен и прочие, във всеки следващ епизод от анимацията... :smt017
Днеска я обичам утре не я, днеска съм 5ти клас, утре пак съм в детската градинка ... :smt011 ААаа да, там пак се влюбих в учителката, много е сладка. :smt009
Абе деца :smt014
mnsamneshtasten
04-28-2007, 17:47
ми добре ама вие как ще се почуствате без да целунате голямата любов ? ? ? че я харесвам си я харесвам готина е,исках да ви питам само как да подходя към ситуацията да и го кажа в очите или ...
mnsamneshtasten
04-28-2007, 17:49
ми като не ти се занимава с лапета кво отговаряш някой да те кара а тва че сам на 14 год е др ...
Ми ти сам не знаеш какво искаш, ние на какво трябва да ти отговорим?! :smt064
MsConfig
04-28-2007, 20:12
dai i na mene snimkite 4e i az da se vlubq :D
leko_otkachena
04-28-2007, 20:27
dai i na mene snimkite 4e i az da se vlubq :Di az i az iskam
Vladokaaa
04-29-2007, 07:17
3 минути мълчание и после но комент :lol: :lol: :lol:
UnBornKb
04-29-2007, 10:47
Боже що като гърмиш не трепиш ...
Bqhmo zapletenata istoriq... :-s
ОМГ без коментар, че ще обидя момчето. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
3 минути мълчание и после но комент :lol: :lol: :lol:
хАхАхА ... тряяше да помълчиш още мъничко ... че хептен се оплетохме с тва мълчание :mrgreen: