Влез

View Full Version : Някой има ли подобен проблем, а решение някой дя знае :/

Янчето
04-28-2007, 17:49
Мн съм куца най-вече вобщуванет с момчета и компании! Не знам какво да кажа най-често нищо не казвам и се държа като пълен сдух!
Момиче съм на 17

Някафситам
04-28-2007, 17:55
ми защо мал4иш предложи няква тема за разговор и тн ще се праиш малко на отракана ... пък може и компанята да не е подходяща

Vladokaaa
04-28-2007, 18:10
e aре бе на 17 пък задръстена нещо не вярвам :) ама ти си знаеш еми с кво да ти помогнем ти сама требва да си помогнеш говори повече требва да си интересна или ддз :) ще се оправиш!!

04-28-2007, 18:11
Ми не си в подходяща компания. Имаш три възможности - заебаваш тая компания и отиваш в друга; - говориш тва което ти мислиш за добре (без да се оливаш де) ; - усвояваш поведението на субектите от настоящата компания.
Най-добрия вариант - и трите заедно :) .

04-28-2007, 18:13
Интересното е, че сама се права да изглеждам по-смотана от клкото съм! :shock: А и ми се струва, че ако се правя на отракане ще си кажат "Тая пък на каква се прави", защото в повечето случаи чувам така да възкликват хората(не за мен, а за други хора)!

iv4eto_piv4eto
04-28-2007, 19:55
trqbva da preodolee6 srama si.zapo4ni nqkoq tema ,no badi dostata4no kompetentna po neq,za da ne se izlojij :oops: [/b]

leko_otkachena
04-28-2007, 20:06
posto ne trqbva da se sramuvash

Just_say_no
04-28-2007, 20:09
don't worry be stupid ;)

04-28-2007, 20:09
imam podoben problem samo 4e sym na 16. nadqvam se ne6tata da se opravqt taka 4e NADQVAI se, moje vs da se opravi

hristowow
04-28-2007, 20:25
Придобий увереност като направиш неща, които не си извършвала досега. Тогава вече ще станеш уверена и ще говориш когато и за каквото си искаш!!

hristowow
04-28-2007, 20:26
Ей хора никой не знае дали имаме повече от един живот. Така че не рискувайте да разчитате на това, че всичко ще се управи, а се опитайте да се справите с проблемите

BAYO
04-30-2007, 10:36
Освободи напрежението! Не мисли, че само ти си така. Опитай се да се справяш с нещата, с усмивка, със добро настроение. Бъди себе си, но не тва маце, срамежливото , ами другото, отпуснатото, както пред приятелите си. Добре е като за начало ;)

Gazence
04-30-2007, 10:40
мн е гадно като стане така :) но все пак отпусни и се и давай смело !

Fight_muSic
04-30-2007, 13:18
Имах същия проблем :P когато бях на 14 само, че се събрах с подходящата компания :) смених музиката и малко от дрехите абе изобщо доста се промених за едно лято.. жярно някои казваха неща от сорта на ''тая па как се е надула'' и т.н. но това престана.. то е само от начало просто, защото прпмяната стана изведнъй.. мога само да ти кажа да се усмихваш повече... излизай повече и изобщо забавлявай се и хората само ще започнат да говорят с теб :P и ако някой те заговори не свивай рамене и да гледаш уплашено, усмихни се и му отговори, ако ти е казал някаква простотия относно секса затапи го само, че на шега така, че и тои да се засмее :) (или тя) не се събирай с надувки дето се мислят за голямата работа.. вярно, че момчетата ги заглеждат, но ако искаш свесно гадже не трябва да си акто тях :P бъди себе си, но по-открита

Buhtaaa
04-30-2007, 13:22
az imah podoben problem... az prosto se otpusnah ... neznam kak stana ... no go napravih izvednyj ... vidqh kak opredelni hora me vyzprimat i se opitah da napravq tova pred dr ... i stana i moga da kaja che sega sys vsichki obshtuvam svobodno :)

eleos
05-01-2007, 12:21
otpusni se i budi sebe si tva e reshenieto!