View Full Version : Haresvah q mnogo no....
Konfucii
04-28-2007, 21:06
mnogo q haresvah svalqh q 1 mesec i polovina pitah q ne me li haresva6 bqh mn piqn i tq mi kaza 4estno li da ti ogovorq az kazah da i tq mi kaza
"ami ne"
i mi se usmihna ebah tapotiqta !_!!_!_!__!_!_!_! nerve nerve
teq gluposti gi pi6a 6tot vi uvajavam
На всеки се случва не се отчайвай.Просто момичето е било искрено с тебе.Радвай се че ти е казала истината поне.Има и такива, които не им пука и се лигавят с теб и накрая само те преебават... :-#
cherinka
04-28-2007, 21:52
Друг път гледай да се напиеш така, че да не си спомняш нищо, за да не се измъчваш допълнително. Хахахаххах.
:smt005
Vladokaaa
04-29-2007, 06:59
Абе карай да вари ама явно не намираш подходящи :) и аз съм същия и намерих решението и то е изобщо да не се занимаваш с жени нема да сбъркаш аре успех!!!
miss_survivor
04-29-2007, 07:06
o spoks i men taka me otrqzaha e verno be6e po-nejno no..pak si boli..6te ti mine....misli za sledva6tata cel...
iskamTe_vednaga
04-29-2007, 07:09
Спокс всичко ще е ок следвашия път преди да се хвърляш така на сляпо проучи как седат нещатата и дали мацката ти отг на чувствата
И ние те уважаваме ;)
Да не ти пука за тази....
Свят широк :arrow: жени много :mrgreen:
BWald0rf
04-29-2007, 07:16
Еми ти си я питал и тя ти е отговорила честно.Все пак неможе да се харесваш на всички.Приеми го и си намери друга ;)
Nassgerrack
04-29-2007, 07:24
Абе карай да вари ама явно не намираш подходящи :) и аз съм същия и намерих решението и то е изобщо да не се занимаваш с жени нема да сбъркаш аре успех!!!
Ако решението на проблема за теб е да бягаш от него - прави ти път! Даже мога за рожденния ти ден да ти подаря едни оргинални адидас маратонки,че кат видиш жена и да бягаш от нея по бързо.
Към автора на темата: Момиче месец и половина не се сваля.Момиче се сваля за няколко срещи. Вместо да си се превърнал в нейния принц,за 1 месец и нещо ти със сигурност си се превърнал в гадната лепка,която постоянно върви след нея.
Таа котарана я зае*и,ама да знаеш ,че тряа да действаш по-бързо и то не под действието на алкохол(повече от 1 бира вместо да те отпъсне те вдървява)
Няма нищо лошо след като си си харесал някое момиче да прекараш няколко часа с нея и след 2-3 дена да излезете на среща.Чакането е нормално за калпазаните ,дето не правят ход в отношенията.Ама да знаеш ,че момичето няма да дойде и да ти падне в скута.Тряба сам да си я вземеш,и то колкото се може по-бързо!
Спокойно, няма смисъл да се измъчваш заради нея.Както казаха-има и други момичета.
bqsna_teenagerka
04-29-2007, 09:26
не е единствената на този свят!
Има колкото си искаш жени на този свят вярно сиг много си я харесвал ама си я питал и тя е казала истината насила хубост не става тъиче даваи напред с рогата и потърси някоя друга :wink:
_Sweet_Love_
04-29-2007, 12:15
Не се отчайвай. Има и други момичета.
Е поне е била чесна с тебе. Ще ти мине и ще си харесаш някоя друга след някой ден :) С нея и без нея живота продължава.
Всички ти казват , че поне е била честна с теб ми ти кво искаш да се ебава с теб и после да се нервиш още повече ли тва е просто една миниатюрна случка вав живота ти питаи си х*я са намери друго момиче ама парво проучи както каза iskamTe_vednaga не се хварляи на сляпо ! това да ти е за орок [-X