View Full Version : problem s nashte
imam si priqtel,koito e ot dr grad i nashte ne mi davat da go izvikam na gosti dori za 1 den da prespi v nas....bila sam malka (15) .....kakvo da pravq:(
LSD^Lady
04-28-2007, 22:31
Еми .....поговори с тях , обясни и - говори спокойно без да и се дърпаш ! Ако трябва в различни стаи ще спите , обещавай там нещо :) Мажи полужението вместо да се сдухваш действай ! Успех
BlueDevil
04-29-2007, 06:41
Ако са като майка ми, заеби, няма да стане. На 15 бях малка, не може той у нас и аз у тях. На 16 съм, пак съм малка. Когато стана на 18 тогава (Ако пак не съм малка...) :? Кофти, но няма как. Все пак се помъчи, може и да омекнат. Успех!
fulldelight
04-29-2007, 10:05
Ами са на 15 не си кой знае колко голяма, ама ако я увериш, че няма да правите секс, би трябвало да и даде...
Pri men pomaga iznudvaneto,va6te nqmat li slabi mesta :-D ili puk prosto mrunkai tropai s krak.Ne6to ot roda :-D
Ами са на 15 не си кой знае колко голяма, ама ако я увериш, че няма да правите секс, би трябвало да и даде...
И аз така си мисля
Хахахахаха много ясно ,че няма да ти дават! Хахахахахах найстина си малка эа да го каниш да спи у вас ;-)
FreeSpirit
05-01-2007, 18:19
Понякога не ни се харесват решенията на родителите,но наистина си малка да каниш,затова според мен трябва да се примириш :( Но ако ти гостува само за ден без преспиване(по възможност)и ваще го опознаят може да сполучите разрешение някой ден да спи във вас,после ти в тях,кой знае :)
15 години не са много, но във времето, в което живеем не са и малко. Според мен не си достатъчно голяма, но коя съм аз да съдя хората. Макар да минаха почти 5 години от 15-тия ми рожден ден нещата не са много по-различни. Има една малка разлика. Сега просто им казвам какво ще правя, а не питам дали може. В началото ми забраняваха много неща, но с времето опознаха и мен и него. Започнаха да ми вярват повече. Виж ако не става с добро и пак не искат, пробвай с изнудване. Както казаха по-горе трябва да имат слаби места, опитай със сълзи, все нещо трябва да може да се направи. И все пак ги разбери те са ти родители и мислят за теб, опитват се да те предпазят от всичко и всички. Но най-добре поговори с тях, предполагам, че ще те разберат.
абе на 15 не е малка за да го кани във тях но за родителите това си е шок. Първо ги запознай примерно да идва във вас за малко примерно и така постепенно да стане.
maybelline
05-02-2007, 06:24
Еми много ясно,че няма да ти дават,на 15 си,не на 20.
Какво да правиш?Първо ако не се познават,запознай ги.Надявам се,че приятелят ти е достатъчно зрял,за да знае как да направи добро впечатление на вашите.Остави ги да се опознаят добре.След това можеш да мислиш за преспивания у вас.Вашите просто се страхуват,че ще правите секс,това е.След 2-3 години няма да е така.
Еми много ясно,че няма да ти дават,на 15 си,не на 20.
Какво да правиш?Първо ако не се познават,запознай ги.Надявам се,че приятелят ти е достатъчно зрял,за да знае как да направи добро впечатление на вашите.Остави ги да се опознаят добре.След това можеш да мислиш за преспивания у вас.Вашите просто се страхуват,че ще правите секс,това е.След 2-3 години няма да е така.
Абе ако става въпроса за секса те могат да го направат дори и дане са заедно за една нощ в тях. Те се притесняват за други работи. и за това тряба да се подходи бавно и внимателно
Еми,да ти кажа честно не си много голяма найстина!
Естествено,че родителите ти са си помислили,че ще правите секс,ако дойде и се притесняват...За това,ако трябва кажи на майка си и баща си,че ако трябва ще спите в различни стаи :-D Ако искате така може и да стане,ама ако не искате няма пък въобще да дойде :wink:
Еми,да ти кажа честно не си много голяма найстина!
Естествено,че родителите ти са си помислили,че ще правите секс,ако дойде и се притесняват...За това,ако трябва кажи на майка си и баща си,че ако трябва ще спите в различни стаи :-D Ако искате така може и да стане,ама ако не искате няма пък въобще да дойде :wink:
Съгласен съм :wink: Говори с ваште им кажи че няма да правите нищо и най-добре спете в различни стай и така