View Full Version : Za momichetata:suglasni li sa da pravqt svirki?
Za momichetata:suglasni li sa da pravqt svirki?
Golf_fenka
04-29-2007, 08:44
защо не? това си е част от любовната игра, от която се възбуждам много....
A_Loving_Girl
04-29-2007, 08:46
Да.....хм...вече не ви ли писна да пускате едни и същи теми!
beautiful.soul
04-29-2007, 08:47
еми до преди месец не бях много:) ама му дадох обещание, че ще го направя (искаше ми се) и го направих:) Хареса мИ!
bati glupaviq vupros, se edno da pita6 nqkoe mom4e dali obi4a da lije
aniezina
04-29-2007, 09:39
1-има адски много подобни итеми...
2-ЕСТИСТДЕНО ЧЕ ДА! Това е едно от най-хубавите неща в секса!
bqsna_teenagerka
04-29-2007, 09:44
като по4на да водя полов живот,ще правя защото на мен самата ще ми е супер кеф да правя удовлствие на гаджето си ;)
sladkoto__angel4e__
04-29-2007, 12:00
vsi4ki momi4eta pravqt svirki,samo 4e ima 2 vida-ednite si priznavat,a drugite ne!vse edno mom4e da ne lije!svirkata e edno normalno ne6to,koeto e 4ast ot poloviq jivot!
vsi4ki momi4eta pravqt svirki,samo 4e ima 2 vida-ednite si priznavat,a drugite ne!vse edno mom4e da ne lije!svirkata e edno normalno ne6to,koeto e 4ast ot poloviq jivot!
Глупости!
Има момичета, които не им е приятно и не го правят.
Както има и момчета, които не лижат приятелките си.
Малко-Да, Но ги има.
krem4et0
04-29-2007, 15:00
Правя го с най-голямо удоволствие.
Sexapilna_kukla
04-29-2007, 15:03
Напълно съгласна :-D
malka_sladuranka
04-29-2007, 15:40
Правя, но само на приятеля ми. :-D
eee to ostana na celiq grad.. :smt005
malka_sladuranka
04-29-2007, 15:43
eee to ostana na celiq grad.. :smt005
Е, аз да кажа.
Можеше пък да си имам любовници и ня тях да правя.... 8-[
FleurDelacor
04-29-2007, 16:48
\:D/
az nqmam ni6to protiv da pravq
cacegka_3a_cekc
05-02-2007, 19:29
as li4no nqmam ni6to protiv da pravq svirki...no samo na 4oveka kogoto obi4am nemislq 4e trqbva da pravi6 svirki na tozi i onzi... :mrgreen:
ThePainIsReaL
05-02-2007, 19:37
Зависи.. за мен това е твърде интимно. Наляво-надясно не го правя. Пък и онова, което си е по време на любовната игра за мен не е фелацио .. то си е целуване "долу" . :lol:
При другото се иска по-така действане .. :roll: O:)
tin4eto91
05-02-2007, 19:44
XXAxAxXax ibassi temata :-D :-D
Преди бях ПРОТИВ,но сега сам ЗА,все пак е част от секса,от любовната игра. :P В началото ми беше и кофти как ще се справя и после вече си беше яко,макар че и 69 е яко като се замисля .. :P :lol:
LetiCherry
05-02-2007, 22:15
Хаххаха..кви са тея въпроси....Естествено, 4е аз такива не6та не правя... :lol: :lol: :lol: Ни могЪ! :smt005
hip Hop Mace
05-03-2007, 07:29
Absoliutno DA \:D/
krem4et0
05-03-2007, 07:49
Абе как ви е удобна тази "поза". Аз пък нито мога да се съсредоточа, нито да се насладя на удоволствието така.
`Death`Whore``
05-03-2007, 07:52
Аз пък съм мъничка и нещо не се получава като хората :smt017 :smt005 :smt012
Mn qsno ta tova e edno ot ne6tata koito mai mn 66te se haresat na partniora vi :smt007 Svirki mogat da se pravqt i bez d vodi6 seksualen jivot :D :oops: :smt008
Аз пък не съм правила такива неща на приятеля си .. Не знам... не изпитвам голямо желание, макар че имаше един момент в който много исках да пробвам.. :wink: Сигурно ако го направя веднъж и на мен ще ми хареса.., но ще видим... :-k
ee deeba sega predi 2 dena mi doide,ama taka mis e dopipravi sex,4e imam 4uvstvoto 4e nqa izdurja. ohhh ko da praq,mn mi e kofti,a puk moq cikul e 7 dena :S ihh na4i iskam sex ye vie momi4eta tui li ste kat ste nerazpolojeni? pone nqkoq dr svirka moga da udarq na pi4a,ama dr ne i me e qddd :( ko da praqqqq ](*,)
ee deeba sega predi 2 dena mi doide,ama taka mi se dopipravi sex,4e imam 4uvstvoto 4e nqa izdurja. ohhh ko da praq,mn mi e kofti,a puk moq cikul e 7 dena :S ihh na4i iskam sex ye vie momi4eta tui li ste kat ste nerazpolojeni? pone nqkoq dr svirka moga da udarq na pi4a,ama dr ne i me e qddd ko da praqqqq
](*,)
malkoto_sladur4e
05-03-2007, 10:01
Не само,че съм съгласна ами дори ми е супер готинО! :wink: :wink: :wink: =D> =D> =D> 8-[ 8-[ 8-[
Schnitzer
05-03-2007, 10:26
Ем поне с така впечатлени съм останал-че ги кефи :lol:
А с две думи .. Харесва ми да доставям удоволствие на приятеля ми,било то с свирки или по друг начин,щом на него му е хубаво,и на мен ми е хубаво :P
cS_LaMeRkA
05-03-2007, 11:39
:shock: Ти дубре ли си бе?!?! :smt005 Бахти свиркаджииките се извадихте в тоя форум?! :shock: Аку ще да гу обичам супер мега турбо мн0о гаджету ми няя му праа.. той аку ме обича няя пак да ме кара... бахти изродките !!! :smt013 Напрао незнам да се хиля или да се нервя!! :smt005 напраоО напраОоо :smt104 ....съм без :-# ама са кату искате... аз нищу немоа да ви кажа! Дрее ми за фас :twisted: :smt011 ТВЪРДО ПРОТИВ СЪМ СВИРКИТЕ!!! :smt019
ТВЪРДО ПРОТИВ СЪМ СВИРКИТЕ!!! :smt019
Точно така,другарке! Свирките са извращение,а всички извращения трябва да се преследват!
cS_LaMeRkA
05-03-2007, 11:44
Не само,че съм съгласна ами дори ми е супер готинО! :wink: :wink: :wink: =D> =D> =D> 8-[ 8-[ 8-[
ЛеееЛЕеее :smt005 :smt005 Готиноо и е :smt005 Баси.. народа!! :smt011 :smt005
I az. :-D
:shock: Ти дубре ли си бе?!?! :smt005 Бахти свиркаджииките се извадихте в тоя форум?! :shock: Аку ще да гу обичам супер мега турбо мн0о гаджету ми няя му праа.. той аку ме обича няя пак да ме кара... бахти изродките !!! :smt013 Напрао незнам да се хиля или да се нервя!! :smt005 напраоО напраОоо :smt104 ....съм без :-# ама са кату искате... аз нищу немоа да ви кажа! Дрее ми за фас :twisted: :smt011 ТВЪРДО ПРОТИВ СЪМ СВИРКИТЕ!!! :smt019
Abe, ti kude jiwee6, 4e 4ak tolkowa twurdo se obqwqwa6 protiw? Razbiram da ne te kefi - kazwa6 "ne hareswam da go prawq" i towa e. No da obijda6 drugite momi4eta, koito hareswat da go prawqt na "izrodki" - ami sorry, oba4e towa pokazwa kolko si tesnogruda [-X
I w edna druga podobna tema go kazah - FELACIOTO E IZKUSTWO
A ti prosto ne znae6 kakwo gubi6 :twisted:
Abe, ti kude jiwee6, 4e 4ak tolkowa twurdo se obqwqwa6 protiw? Razbiram da ne te kefi - kazwa6 "ne hareswam da go prawq" i towa e. No da obijda6 drugite momi4eta, koito hareswat da go prawqt na "izrodki" - ami sorry, oba4e towa pokazwa kolko si tesnogruda [-X
I w edna druga podobna tema go kazah - FELACIOTO E IZKUSTWO
A ti prosto ne znae6 kakwo gubi6 :twisted:
не е така,другарке! това е гавра с българските жени, които се поддават на американските пропаганди и развалят морала си,с който поколения преди тях са се гордели! това е опит на капиталистическият империализъм с неговата долна пропаганда да омаскари образа на истинската българка!
Я, още една против свирките. Като не ти харесва не го прави! На мен пък ми харесва и го правя. Ти какво си мислиш, че майка ти и баба ти не са правили свирки ли. Пак си помисли. Не може да искаш удоволствие без да даряваш такова. И не е нужно да ни обиждаш, не си ни съдия и не ни съди. Не раздавай присъди на ляво и на дясно. Все пак телата са си наши и ще правим каквото искаме, както и където го искаме. Ти като искаш не прави, ама не ни налагай твоето мнение.
bati glupaviq vupros, se edno da pita6 nqkoe mom4e dali obi4a da lije
то че ние си обичаме да лижем си е така ама въпроса е там че има доста жени които просто назват НЕ (дай Боже в бъдеще да са по-малко)
razbira se 4e da a nai-gotinoto e lubimiq 4ovek da ti svar6i v usti4kata!super vuzbujda6to,nali!?
TheSoulOfDeath
05-05-2007, 12:48
razbira se 4e da a nai-gotinoto e lubimiq 4ovek da ti svar6i v usti4kata!super vuzbujda6to,nali!?
oo da i sa 6te zavalqt temi ot sorta na momi4etata obi4at li da im svur6vat v ustata . Ne trqbva6e da q otvarq6 taq tema maco...
A po vuprosa za oneq 2-3 det sa Tvurdo protiv svirkite i deto go izkaraha na amerikanska konspiraciq protiv bulgarskite zeni 6te dobavq " ... v rusiq sum v rusiq sum ... kude otide melodiq na godinata ... tova e razrabotka na voennite ... tova celi da udari bulgarina v KPD-to... " -decki mu raboti a i "imame novina" - svirki se pravat i izvun america
sun_flower
05-05-2007, 13:02
nqma ni6to po-hubavo ot tova da gledam kakvo udovolstvie dostavqm na nego,a taka i na sebe si...