- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Za momichetata:suglasni li sa da pravqt svirki?
Za momichetata:suglasni li sa da pravqt svirki?
80% от тях- Да![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
защо не? това си е част от любовната игра, от която се възбуждам много....
Да.....хм...вече не ви ли писна да пускате едни и същи теми!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
еми до преди месец не бях многоама му дадох обещание, че ще го направя (искаше ми се) и го направих
Хареса мИ!
1-има адски много подобни итеми...
2-ЕСТИСТДЕНО ЧЕ ДА! Това е едно от най-хубавите неща в секса!
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
като по4на да водя полов живот,ще правя защото на мен самата ще ми е супер кеф да правя удовлствие на гаджето си![]()
vsi4ki momi4eta pravqt svirki,samo 4e ima 2 vida-ednite si priznavat,a drugite ne!vse edno mom4e da ne lije!svirkata e edno normalno ne6to,koeto e 4ast ot poloviq jivot!
Глупости!Първоначално написано от sladkoto__angel4e__
Има момичета, които не им е приятно и не го правят.
Както има и момчета, които не лижат приятелките си.
Малко-Да, Но ги има.
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Напълно съгласна![]()
Първоначално написано от malka_sladuranka
eee to ostana na celiq grad..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Е, аз да кажа.Първоначално написано от Adwokat
Можеше пък да си имам любовници и ня тях да правя....![]()
az nqmam ni6to protiv da pravq
as li4no nqmam ni6to protiv da pravq svirki...no samo na 4oveka kogoto obi4am nemislq 4e trqbva da pravi6 svirki na tozi i onzi...![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
XXAxAxXax ibassi temata![]()
![]()
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
Преди бях ПРОТИВ,но сега сам ЗА,все пак е част от секса,от любовната игра. :P В началото ми беше и кофти как ще се справя и после вече си беше яко,макар че и 69 е яко като се замисля .. :P![]()
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
Хаххаха..кви са тея въпроси....Естествено, 4е аз такива не6та не правя...![]()
![]()
Ни могЪ!
![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Absoliutno DA \/
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
Абе как ви е удобна тази "поза". Аз пък нито мога да се съсредоточа, нито да се насладя на удоволствието така.
Аз пък съм мъничка и нещо не се получава като хората![]()
![]()
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?