View Full Version : Момчетата - непукисти!!!
ludoto_tedi
04-29-2007, 09:44
Как да ги анкараме да почнат да се интересуват поне малко.... особено ,ако са гаджетата ни?
S revnost ,zabivame se s nqkoi drug i nepokizma iz4ezva :-D
Просто се правят на непукисти, иначе са някакви слааааби, измъчени и изтерзани от глупости дечица.
Как да го накараш да му личи, че му пука ?!
Накарай го да се влюби истински и лудо.
Повярвай, действа.
Просто се правят на непукисти, иначе са някакви слааааби, измъчени и изтерзани от глупости дечица.
Точно :lol:
Еми, според мен трябва да се говори.Друг начин не виждам.Това си е до човек, характер и трудно би могъл да бъде променен.
alkobalko
04-29-2007, 10:06
При всеки човек е различно, но със сигурност начинът не е да се забиеш с друг човек. Най-добре е да поговориш с него.
otpoziciqta si na mladesh bih kazal
kak ne g o karai da revnyva zashtotot kato pochne ti s nego shte mo naleti namomaka na boi pri polojenie che ne toi e vinoven a ti shte go otupa shet ti obrushta vnimani e no ne takova kakvoto iskash a i kakvotoedno momiche ili jena zaslojava shte pochnat sumneniq i po golqma revnost s hste te napravi na luda shte ti zvani prez dve minuti da te pita kude si s koi si i posle shte si bluskash glavata zashto napravih taka
Има една много хубава мисъл :arrow: 'когато си лесна не си интересна' . Помисли малко в/у нея и ще се усетиш какво имам в предвид :wink:
Witch NOT Bitch
04-29-2007, 12:02
Прави се, че не ти пука. Недей да му досаждаш и да му показваш колко те измъчва безразличието му. Нека да види, че можеш и без него и неговото внимание.
Има една много хубава мисъл :arrow: 'когато си лесна не си интересна' . Помисли малко в/у нея и ще се усетиш какво имам в предвид :wink:
e kakvo da se pokaje che e interesna i nqkude da siizqde oqt ot nqkoi ili toi da otupa nqkoi mnogo strashno ymno i hitro
_Sweet_Love_
04-29-2007, 12:18
Да ги зарежем. Щом не се интересуват от нас - майната им.
DiabolicAngel
04-29-2007, 13:43
При всеки човек е различно, но със сигурност начинът не е да се забиеш с друг човек. Най-добре е да поговориш с него.
=D>
Гледам тука всякакви заблудени моми има
Почвам да отговарям по ред на номерата
А бой?
Ако някоя мома която е с мене забие някой друг първо го чупя тоя друг от бой, след това момата и след това й бия шута и отивам да си намеря друга
Лесна работа
Повярвай, действа.
:shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol:
Много ги разбираш ти нещата :lol:
Може и така да е ама ако някоя се дърпа твърде много и се прави на недостъпна да не повярваш колко по-бързо ни писва и й теглиме една майна
Прави се, че не ти пука. Недей да му досаждаш и да му показваш колко те измъчва безразличието му. Нека да види, че можеш и без него и неговото внимание.
Звучи перфе
Няма досаждане няма нищо
Морето е пълно с риби
с психически тормоз :lol:
не, сериозно, ходи му по нервичките 2-3-4 дена (не говоря за свалки с други индивиди) затапи го 4-5 пъти пред неговите хора и или ще те мрази или ще иска да е с теб на всяка цена :lol:
Ем на моя достатъчно му пука за мен, доказал ми го е не един път.Така че не смятам да го кара да ревнува или каквото и да било...а и не е непукист :wink:
Nqmam predvid iznevqra a prosto obru6tane na vnimanie na nqkoi drug s cel mom4eto da usaznae 4e ne e edinstveno i da sleze na zemqta.V nikakuv slu4ai iznevqra,sorry ako taka ste me razbrali. :)
А здрав бой яла ли си ?
Евала, колега ! =D>
А бой?
Ако някоя мома която е с мене забие някой друг първо го чупя тоя друг от бой, след това момата и след това й бия шута и отивам да си намеря друга
Начи мацката ти ако дойде при мене, ти първо ще ми се фърлиш, макар и да нямам нищо общо с факта, че си дърво и после ще ходиш при някоя друга... ама тя няма да те хареса с обърнат нос.
:smt075
Как да ги анкараме да почнат да се интересуват поне малко.... особено ,ако са гаджетата ни?
Men lichno 1 momiche mi stava interesno kato stane trudna vsmisal az ne haresvam lesnite momicheta mn barzo umrazvat, karai go na kino, utre pak na pluvane i taka :) nakraq tegli mu 1 seks i she zaqkne :D uhahah
Witch NOT Bitch
04-29-2007, 18:03
Гледам тука всякакви заблудени моми има
Почвам да отговарям по ред на номерата
А бой?
Лесна работа
Повярвай, действа.
:shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol:
Много ги разбираш ти нещата :lol:
Може и така да е ама ако някоя се дърпа твърде много и се прави на недостъпна да не повярваш колко по-бързо ни писва и й теглиме една майна
Звучи перфе
Няма досаждане няма нищо
Морето е пълно с риби
Еееееех, че умно! Направо нямам думи... За да говориш така или си супер непокист, или си просто гей...
А бой?
Начи мацката ти ако дойде при мене, ти първо ще ми се фърлиш, макар и да нямам нищо общо с факта, че си дърво и после ще ходиш при някоя друга... ама тя няма да те хареса с обърнат нос.
:smt075
е те тва е мн субективно.... ако е някой, който не знае, че момичето е заето тогава нема смисъл да се занимаваш с него... ама ако е някой познат, който знае че ходите и т.н и т.н .. тогава боя е част от решението.. а иначе за изневерите винаги жените са виновни - факт ;)
Рано или късно и "непукистите" се осъзнават. 8-[
Начи на мене ми тряя още време :-D
Принципно не оставям нещата да вървят в посока "Тя си мисли по въпроса", "Тя тряя да реши" и всяк'ви такива. Или аз или никой!
shtom ti e gadje malko stranno kak nqma se interesuva ot tebe ... ako bqh na tvoe mqsto bih go nacepila super qko ... ako se zaribqvam s nqkoi po gotin ot nego ... ili napravo go zarejesh... :))
А здрав бой яла ли си ?
Евала, колега ! =D>
Някой от вас анонимните има да ми каже нещо ли???
По темата той ми е гадже от 2 месеца ама.. работата е там ,че се държи понякога перфектно и явно се усеща ,че става много.. как да го кажа лесен и решава пак да се прави на онтересен.Най-интересното е ,че ми повтаря "к'вото напрайш","както си решиш" ,а пък като не съм направила това ,за което аз съм претендирала цял ден (например дса се видим еди кога си) и се нацупва и става адския скандал... и много се нервя и днеска ми вдигна кръвното пак.. постоянно му тичам след задника и лошото е ,че не мога да кажа "няма пък ще съм непукистка"... не мога .. някога може и да мога и тогава ще е лошо ..
`Death`Whore``
05-04-2007, 08:42
Да, бе, с изневери само можете да се покажете като долни курви. Мъжете просто се правят на непукисти заради другите мъже. Но ако и насаме са непукисти, просто ги зарязвате.
Octofunk
05-04-2007, 12:26
Да, бе, с изневери само можете да се покажете като долни курви. Мъжете просто се правят на непукисти заради другите мъже. Но ако и насаме са непукисти, просто ги зарязвате.
Единственото мнение с което съм съгласен в тая тема.
Повечето се правят на такива,ама иначе не са.. аз познавам и много загрижени и чувствителни и искрени момчета,така че недей да си мислиш,че всички са такива,като сегашното ти гадже...ако докато е с тебе,не му пука за тебе,тогава защо сте заедно,по дяволите!? Ами и ако на теб не ти пука за него,кво прайм? Що за връзка ще е това?
Just_say_no
05-04-2007, 20:59
4e taka ni6to nqma da promeni :-s samo 6te vlo6i ne6tata
bai_brother
05-04-2007, 21:05
Това е верния отговор. =D> :idea: :!:
Стани и ти непукистка и тогава ще разбереш дали найстина държи на теб.Ако продължава да не ти обръща внимание,значи не те харесва.