Влез

View Full Version : Тайната на хубавата гъста,дълга коса само ТУК!

Страници : 1 [2] 3

Liar
02-09-2008, 17:21
kiksan,маската е хубава за цялостното укрепване на косата...Иначе само шампоан няма да ти помогне.Даже е по-добре да не си взимаш такъв за мазна коса защото са много агресивни нека да е за нормална коса.Към тривитаминола в твоя случай добре да добавиш жълтък,мед,хума и масло от гроздови семена(фирма Икаров имат такова,намира се в по-големите аптеки)-пропорциите според дължината на косата.Първо се приготва хумата(има различни видове,за мазна коса е подходяща зелената,но в много аптеки служителите не са много наясно с него и дори не знаят че я има в цветове така е може и бяла хума да си вземеш) и след това по малко се добавят останалите съставки иначе сместа няма да стане еднородна.Тази маска се прави в продължение на два месеца и след това се почива ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!В тривитаминола се съдържа вит А и предозирането му води до косопад така че с него не трябва да се прекалява.В тази един или два-месечна почивка ако ти се занимава веднъж в седмицата можеш да си правиш ето това или направо към него да преминеш,ако не ти се занимава с написаното по-горе,както решиш(обаче не съм го пробвала и не знам ефекта):
Смесва се едно шишенце глицерин(намира се в почти всички аптеки,едно шише струва 70ст) с равно количество изцеден лимонов сок. Получената смес се разбърква добре.Отделно разбиваме 1 жълтък с 1 лъжица мед и към тях добавяме глицерина с лимона.За да сгъстим маската прибавяме хума.След като нанесем маската на косата престояваме с нея поне 1час.ефектът е страхотен и най-важното е че косата не се омазнява.
Начи имаш няколко варианта-да правиш маската с тривитаминола;да я правиш заедно с тази последната;да правиш само последната.Ти решаваш обаче ако избереш и двете маски гледай някоя от съставките да не се повтаря.
И в крайна сметка препоръчвам-шампоан за нормална коса,една от двете маски и след миене на косата да я обливаш с листа от коприва-препоръчва се при мазна коса(купува се от аптеката пак е някакви стотинки.Приготвяш я по указанието,прецеждаш водата и каквото остане-върху косата).

Kisses_P
02-09-2008, 19:22
Почива се като усетиш,че косата ти се е пренаситила.Не при всеки е на точно 2 месеца :wink:

kiksan
02-09-2008, 21:01
мн ви благодаря че ми обарнахте внимание :grin: и ако има ефект ше черпа :) се напием некоя вечер на моя сметка и пак мерси

Shtastl1va
02-11-2008, 12:01
Пречи ли ако използвам тривитамола, а след това си слагам и кристали :D Надявам се, че не задавам въпрос на който е вече отговорено, но просто нямам време в момента да прочета цялата тема;/

Liar
02-11-2008, 17:47
мн ви благодаря че ми обарнахте внимание :grin: и ако има ефект ше черпа :) се напием некоя вечер на моя сметка и пак мерси
Айде,чаккам си почерпката =p

kiksan
02-11-2008, 17:48
ако има резултат нема проблеми 8)

Kisses_P
02-11-2008, 18:08
Пречи ли ако използвам тривитамола, а след това си слагам и кристали :D Надявам се, че не задавам въпрос на който е вече отговорено, но просто нямам време в момента да прочета цялата тема;/
Не,не пречи.
Колкото до kiksan незнам доколко ще ти помогне тази васка.Съставките които Liar e изброила -мед,хума и жълтък, са изсушаващи и могат да предизвикат обратен ефект.Опитай,нищо не губиш все пак.

Liar
02-11-2008, 18:53
Не,не пречи.
Колкото до kiksan незнам доколко ще ти помогне тази васка.Съставките които Liar e изброила -мед,хума и жълтък, са изсушаващи и могат да предизвикат обратен ефект.Опитай,нищо не губиш все пак.
Моята коса е мазна и използвам мед и жълтък,че и алкохол и нямам проблеми.Маслата и тривитаминола са мазни и до обратен ефект не се стига,те компенсират.
А и как така разбираме че е време за почивка когато усетим че косата се е пренаситила?Когато започне да капе ли?Защото тя да говори не може =)

Kisses_P
02-11-2008, 19:21
Почва да пада. Усеща се

ElisaDay
02-11-2008, 20:45
Мойта си е достатъчно дълга,гъста и къдрава (не се хваля :D )

S_L_A_D_U_R_K_A
02-12-2008, 08:04
Да наистина е хубаво, и за съм го пробвала

Devilsplaymate
02-12-2008, 10:39
Колко сте интересни. Козметика за овце... Е и? Ако има ефект... честно казано ми се струва, че това повече би помогнало от разните му химии - разбирайте шампоани, балсами и т.н, които са си само оцветители и аромати. Да не говорим още какви лайна използват, без да знаете (знаем). Дори и да се къпеш с домашен сапун, по-добре би се отразило на косата ти.

d0mat4et0
02-12-2008, 11:54
Каква е горе долу ценичката на това толкова въздействащо нещо :oops: Мисля да го пробвам...И престанете с тия глупости "овче олио" , защото е доказано , че продуктите от натурални неща (повечето предназначени за животни) имат изключително добър ефект :-P

bibi90
02-12-2008, 16:14
^^Аз пък ще кажа,че нишо не разбираш и бас лова че не си правила маската нито веднъж.

Това за мен ли се отнасяше?

Kisses_P
02-12-2008, 16:47
Каква е горе долу ценичката на това толкова въздействащо нещо :oops: Мисля да го пробвам...И престанете с тия глупости "овче олио" , защото е доказано , че продуктите от натурални неща (повечето предназначени за животни) имат изключително добър ефект :-P
между 5 и 7лв.зависи от къде го купуваш.5,80 е на солунска от един зоо магазин

kiksan
02-14-2008, 12:29
извинете че пак питам но до колко време се вижда ефекта :(

Kisses_P
02-14-2008, 18:08
При мен блясъка се видя още след 1вата маска.Зависи за какъв ефект говориш.За омазняването нямам идея,но поне месец спроед мен

babylove
02-15-2008, 19:30
az 4uh za edni ampuli "SERI" se kazvat, te sy6to podpomagat razsteja na kosata az gi izpolzvam za 3-ti pyt i efekt mai nqma :D

kapinka
02-16-2008, 11:00
А колко време трябва да я ползвам за да порастне на дължина .. :-k

BlackWings
02-17-2008, 23:04
Значиии , аз прочетох всичките 18 страници подробно , доста се заинтересувах от тези въпросните витамини... смао че ми останаха няколко въпроса на които не можах да си отговоря . Преди това ще кажа , че косата ми е абсолютно права и много тънка , омазнява се и седи на клечки , има склонност към цъфтежи , както разбирате имам нужда от съживяване . :-| Въпреки че не съм я третирала с нищо. Та въпросите ми са :
:arrow: Това дали няма някакви противопоказания за склонна към омазняване коса?
:arrow: Задължително ли е да правя маска , не може ли само Тривитаминола да слагам , или да го смесвам с хининова вода поне , без да слагам газ , мас, яйца , кис мляко и такива работи...
:arrow: Друго . задължително ли е след 2 месеца употреба да почивам 1 месец? Защото на мен ми се иска да постигна ако е възможно повече ефект точно за 3 месеца , е не се надявам на чудеса де но питам все пак
Ако някои го е ползвал и може да ми обясни по подробно , благодаря за отговорите :wink: :) :-)

BlackWings
04-02-2008, 11:26
ииии никой не ми писал значи :( :cry:

bibi90
04-02-2008, 14:34
Значиии , аз прочетох всичките 18 страници подробно , доста се заинтересувах от тези въпросните витамини... смао че ми останаха няколко въпроса на които не можах да си отговоря . Преди това ще кажа , че косата ми е абсолютно права и много тънка , омазнява се и седи на клечки , има склонност към цъфтежи , както разбирате имам нужда от съживяване . :-| Въпреки че не съм я третирала с нищо. Та въпросите ми са :
:arrow: Това дали няма някакви противопоказания за склонна към омазняване коса?
:arrow: Задължително ли е да правя маска , не може ли само Тривитаминола да слагам , или да го смесвам с хининова вода поне , без да слагам газ , мас, яйца , кис мляко и такива работи...
:arrow: Друго . задължително ли е след 2 месеца употреба да почивам 1 месец? Защото на мен ми се иска да постигна ако е възможно повече ефект точно за 3 месеца , е не се надявам на чудеса де но питам все пак
Ако някои го е ползвал и може да ми обясни по подробно , благодаря за отговорите :wink: :) :-)

:arrow: По принцип от тривитаминола се омазнява малко косата,но ако го отмиваш добре,не би трябвало да има проблем.
:arrow: Може и само тривитаминол да слагаш или да го смесваш с каквото решиш.
:arrow: Задължително е след 2 месеца употреба да спреш поне за 1 месец,за да си почине косата :wink:

bebitooo___
04-02-2008, 15:36
Леле реших и аз да пробвам като прочетох доста такива темички.. изглежда ми съвсем достоверно.. И ще пробвам :-P

RaI4etO
04-02-2008, 19:44
ами аз четох още март миналата година(2007)за тривитаминола и точно тогава се бях подстигала късо(на черта) и хич не се харесах купих си тривитаминол и запознах да го ползвам 2 пъти в седмицата и сега косато ми е много по дълга(почти до кръста) и два пъти по-гъста от преди...и най-важното е че не ми се омазнява косата напротив

varnen4e
04-02-2008, 19:47
Дам и аз започнах да си правя маски с тривитаминол и мисля, че ще има ефект.. ;)

Liar
04-02-2008, 23:26
Black Wings,щом косата ти е мазна/склонна към омазняване е задължително да не ползваш само тривитаминол защото ще ти омазни косата.Трябва да добавиш и някаква изсушаваща съставка(алкохол,жълтък/ци,мед,кисело мляко...).Гледай тривитаминола и изсушаващите съставки да са горе.долу 1:1.
Rai4eto,може ли снимка "преди" и "след"?

bebitooo___
04-03-2008, 19:31
Здр! Днес си взех и от утре ще започвам.. Имам няколко въпросчета.. Когато започна с маските това да означава ли да спра с изправянето на косата? Къде да държа шишенцето с тривитаминола ? Как е по - добре да съчетавам тривитаминол с хининова вода примерно или с някакви други продукти..?!? Мерси предварително! :grin:

maggy_m
04-03-2008, 19:52
със този прочут тривитаминол има мн маски, най-известната е обаче овчата, която на мен лично не ми допада, поради факта, че включва мас и газ. Постарах се и намерих тази рецепта:
2 суп.лъж. тривитаминол
1суп.лъж.хининова вода
1суп.лъж.водка
маже се цялата коса с получената смес,преспива се и на другия ден се измива.Било толкова мощно,че не трябва да се ползва често.
казват,че след прилагането на тази маска за околко 3 месеца,косата може да порастне с 10 см.!

P.S: рецептата е copy и paste oт форум (там мн е хвалиха)!!!

bebitooo___
04-03-2008, 20:13
със този прочут тривитаминол има мн маски, най-известната е обаче овчата, която на мен лично не ми допада, поради факта, че включва мас и газ. Постарах се и намерих тази рецепта:
2 суп.лъж. тривитаминол
1суп.лъж.хининова вода
1суп.лъж.водка
маже се цялата коса с получената смес,преспива се и на другия ден се измива.Било толкова мощно,че не трябва да се ползва често.
казват,че след прилагането на тази маска за околко 3 месеца,косата може да порастне с 10 см.!

Мерси! Ама това на колко време се прави?

maggy_m
04-04-2008, 06:13
Същност незнам аз ще си го правя веднъж в седмицата, както овчата маска и след два месеца ще спра. Почивка един м. и пак. =;

guesswho
04-04-2008, 06:52
2 суп.лъж. тривитаминол
1суп.лъж.хининова вода
1суп.лъж.водка

може ли кум това да се прибавя кисело мляко,мед и други не6та за изсошаване???!!!!!11 :-o :-o

bebitooo___
04-04-2008, 06:55
2 суп.лъж. тривитаминол
1суп.лъж.хининова вода
1суп.лъж.водка

може ли кум това да се прибавя кисело мляко,мед и други не6та за изсошаване???!!!!!11 :-o :-o
Аз лично не ти препоръчвам.. Може би водката исушава от части, но главната й цел е да отвори самите пори по главата, защото мазнината ги запушва.. :razz:

guesswho
04-04-2008, 07:02
2 суп.лъж. тривитаминол
1суп.лъж.хининова вода
1суп.лъж.водка

не разбрах колко време се седи? ''преспива се и на другия ден се измива''? в какъв смисал се пресипва?? и чак на другия ден ли се измива?? сорри ама не схванах :oops: :?

maggy_m
04-04-2008, 07:10
:arrow: Значи може да се добавя кавото пожелаеш (от тези продъкти като кицело мляко газ,мас каквито се използват за маски)
:arrow: Водката не толкова за исушаване колкото за измиване тривитаминола, понеже е нещо като олио и по трудно се маха.
:arrow: Седиш цяла нощ за по добър ефект, и като се събудиш си взимаш душ.

guesswho
04-04-2008, 07:16
:arrow: Значи може да се добавя кавото пожелаеш (от тези продъкти като кицело мляко газ,мас каквито се използват за маски)
:arrow: Водката не толкова за исушаване колкото за измиване тривитаминола, понеже е нещо като олио и по трудно се маха.
:arrow: Седиш цяла нощ за по добър ефект, и като се събудиш си взимаш душ.
super si!! :-) thx

ELiTyYy
04-04-2008, 08:05
Мисля и аз да пробвам...про4етох вси4ки страници с темата...и се навих... :D

Liar
04-04-2008, 13:10
Водката е и за изсушаване защото тримитаминола е мазени ще сплеска косата.
С тая мазнотия не знам как ще вие комфортно да спите цяла нощ.1-2 часа са достатъчни.

bebitooo___
04-04-2008, 16:56
Я дайте снимки преди и след използването..

CrazyWitch
04-05-2008, 12:25
Е*ати претенциите дет са повечето тук. Ко са чудите ве? Аз още сега отивам до ветеринарната аптека. Айде. :grin:

guesswho
04-05-2008, 15:54
Е*ати претенциите дет са повечето тук. Ко са чудите ве? Аз още сега отивам до ветеринарната аптека. Айде. :grin:
мн ясно. Вчера си развързах косата и една приятелка ме гледа и ми казва ''Леле колко мн ти е пораснала косата!!! :shock: :shock: Я пак ми каци с кво се мажеше? '' :-P :-D

ELiTyYy
04-17-2008, 09:19
хмм..днес си взех това нещу...
да питам... може ли само с него да се мажа или е задължително да си правя тая гадна маска с газ и маз ли кфо беше непомня ве4е... ;d ...
и ако може както са искали по-горе...снимка на косата преди и сега на моми4е,което е ползвало чудото.....

blackreplay
04-17-2008, 16:13
аз имам проблем с косата много е суха, имам пърхот и т.н. преди много не обръщах внимание на тва щото се пак съм момче нема да зема да се мажа с такова мислех го за тъпо но ще взема да пробвам и мисля да си направя така:
1 с.л. Тривитаминол
1 с.л. кисело мляко
1 с.л. зехтин
1 с.л. маслиново масло
1 с.л. масло от жожоба
1 с.л масло от пшеничен зародиш
1 с.л. лимонов сок
1 с.л алкохол
2 часа с маската после отмивам с шампоан и балсам.
1 път в седмицата или повече
Ако ми помогне или навреди ще пиша.

Pepincetyy
04-18-2008, 13:37
Ооо още сега отивам да си го взема :grin:

bebitooo___
04-18-2008, 17:42
Кво става всички казват, че има резултат качете и снимки да видим де!!! ПЛС.. :grin:

bebitooo___
04-21-2008, 18:36
Едно ъпче и ади де помолих за снимки :grin: качете по една снимчица :D

adizitk1
04-21-2008, 18:57
Ама треа ли да правя цялата тая маска :2-3 капки газ;2с.л.тривитаминол:незна си колко оцет,мас,ракия...не може ли просто да се мажа с тривитаминола?ПЛС КАЖЕТЕ МИИИИИИИИ,ПЛСС!!!!!!!!!

ELiTyYy
04-21-2008, 20:12
Ама треа ли да правя цялата тая маска :2-3 капки газ;2с.л.тривитаминол:незна си колко оцет,мас,ракия...не може ли просто да се мажа с тривитаминола?ПЛС КАЖЕТЕ МИИИИИИИИ,ПЛСС!!!!!!!!!
бе и аз това питах..още чакам отговор...
АЙДЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...КАЖЕТЕ ВЕ4Е...АПФФФ

MiSs_DioR_CheRiE
04-21-2008, 20:35
Emi az ve4e se maja okolo mesec s tva oba4e me murzi da si praa maskata i ne q prava ... sedq 2 4asa predi kupane .., 4estno kazano ima dosta golqm efekt !

1410
04-22-2008, 00:59
Не живея в България но се потрудих да си го намеря и го открих в един ветеринарски магазин под името АД3Е...тъ въпроса ми е в какви пропорции са витамините върху вашите опаковки...за да видя дали са съвместими и в какво количество да използвам тривитаминола??! :)

guesswho
04-22-2008, 05:41
бе и аз това питах..още чакам отговор...
АЙДЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...КАЖЕТЕ ВЕ4Е...АПФФФ
исля,че може. Аз така се мажех преди,но косата ми се омазняваше и реших да пробвам с маската щото има изсушаващи съставки.. и ефекта е супер :grin: изглежда досадно и губене на време,но е мн лесно и се мажеш за 15 мин и посла си вършиш някаква работа в къщи..и то ето 2 часа минали и се къпеш :-D За снимки нямам сорри мн. Но може и само тривитаминол,но като се намажете слагаите и не6то на главата (плик,шапка, вестник и т.н.)

Kisses_P
04-22-2008, 06:44
Не живея в България но се потрудих да си го намеря и го открих в един ветеринарски магазин под името АД3Е...тъ въпроса ми е в какви пропорции са витамините върху вашите опаковки...за да видя дали са съвместими и в какво количество да използвам тривитаминола??! :)

Спокойно го изпозлвай.И на моя пише АДЗЕ.Това му е другото име.

КОлкото до другите въпроси не го правете само с тривитаминол,нищо не вършите.Витамините са мастно разтворими!!Може да не слгате мас и газ ,но сложете нещо друго.. масла на икаров,кисело мляко,жълтък,оцет.избор голям

adizitk1
04-22-2008, 17:27
Мн мс за инфото.Мисля да си слагам само тривитаминол,щот не жинаги имам време и всичките продукти под ръка. :)

Kisses_P
04-22-2008, 19:23
Еми нищо не правиш само с тривитаминола,но твоя си работа ;) не е нужно да слагаш всички продукти,а и не виждам колко повече време ще ти отнеме

ELiTyYy
04-23-2008, 14:22
Еми нищо не правиш само с тривитаминола,но твоя си работа ;) не е нужно да слагаш всички продукти,а и не виждам колко повече време ще ти отнеме

какво може да се сложи в него????преди про4етох цялата тема,но сега не ми се 4ете отново вси4ко...

Kisses_P
04-23-2008, 15:36
на 17та страница съм го написала.няма да го копирам защото е дълго.

LovePoisoned
05-11-2008, 14:00
Вие сте луди бе, това не се прави от самата овца, нито пък е било върху нея, че да ви е гнус. :) Сами можете да се сетите защо се прилага върху тях - вълната е изключително ценна суровина, а всеки производител се грижи за качеството на суровината, нали така? :)

s1NNer
05-11-2008, 15:08
Навих се!!! Обаче колкото и да четох във почти всички маски има газ и мас ,а аз не искам ... :/

Може ли примерно да си правя маска със :

2 с.л. тривитаминол
1 с.л. мед
1 с.л. хининова вода

^ може ли само със тези ?

Ииитрябва ли да спра да си изправям косата ?

LovePoisoned
05-11-2008, 15:24
@ _siNNer_

Аз преди малко четох във форумите на БГ Мама, препоръчвам ти да прибавиш, ако не е мас, зехтин или бадемово масло! За хининовата вода не знам дали може да се съчетае, аз лично си я слагам отделно след къпането.. :-o А на друго място (ето линк - цък (http://alopecia.8.forumer.com/a/_post36.html)) четох, че не трябва да се прекалява с AD3E, защото даже имало и обратен ефект.. Аз реших да опитам с 1 лъжица, в БГ Мама пишат 2, както искаш опитай, но повече - не. Достатъчни са 1 или 2. Айде успех.

P.S. Ето я и темата в БГ Мама: кликни (http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=291401.0). Обяснено е всичко подробно - дадени са варианти за маска с допълнителни продукти, пише, че можеш да я редуваш с готова маска :) , и пише за самия продукт, както и за други.

cLaDyRcHe
05-11-2008, 16:16
боже аз ако го пробвам туй косата ми ще стане кат грива на лъв :Dиначе и аз съм чувала че има голям ефект от това така че го пробвайте.няма да съжелявате :)

BlackWings
05-11-2008, 16:37
Йее темата се възроди :grin:
Аз иначе още не съм си го купила това чудо , знам само един магазин в Бургас в който може да го има но като ходя там все е затворено. някой от Бургас има ли който да ми каже от къде мога да си го купя? :(

Lowrider
05-11-2008, 16:39
Добре,а има ли "тайна" за неомазняване на косата? :( Че моята през ден вече става отврат-мирише на пор и като слама и е мазна също! То вече ми писна да се подстригвам :-x

cinderellaa
05-18-2008, 16:42
ами да ви попитам нещо
бях чела че това нещо трябва да седи в хладилник.задължително ли е?

enola
05-18-2008, 17:22
Квото и да е никой не може да ме убеди да си сложа такива глупости за ОВЦЕ на главата :!: :|

LovePoisoned
05-18-2008, 17:26
ами да ви попитам нещо
бях чела че това нещо трябва да седи в хладилник.задължително ли е?
Желателно е. Това е мастен витамин. ;) И също го дръж далече от пряка светлина!

Където отидеш да го купуваш, би трябвало да ти обяснят!

cinderellaa
05-18-2008, 17:58
Квото и да е никой не може да ме убеди да си сложа такива глупости за ОВЦЕ на главата :!: :|

Аз също така говорих.Ужасно много искам пъ-дълга коса
От около половин година се занимавам с хининова вода и стимулант на Икаров-да ефект определено има.В началото и аз се смеех на идеата за тривитаминола-но в крайна сметка това са просто витамини.ефекта при тривитаминола е най-видим между 3те продукта.определено съм най-доволна от него
LovePoisoned мерси за отговора :-)

SeXyAdrenaLinka
05-26-2008, 10:20
само във ветеринарна аптека ли може да се намери :-D

guesswho
05-26-2008, 17:11
само във ветеринарна аптека ли може да се намери :-D
дааа :)

densii
05-26-2008, 18:12
Сега говорих с ветеринарен лекар.
Казаха ми,че помага (на някои повече,на някои по-малко). Ефектът за окосмяване на други места в възможен,само ако се инжектира.Когато се втрива няма опасност.Утре ще говорим повече и ще ми кажат и други маски,които имат ефект.
8)

pinki
05-26-2008, 18:36
ЗА ВСИЧКИ, КОЙТО НЕ ИМ СЕ ЧЕТАТ МИНАЛИТЕ ПОСТОВЕ : ТЕМАТА НЕ Е ЕБАВКА :) истината е, че тривитаминола е адски добро средтсво! Аз отдавна бях чула за него и все се каня да си го купя :) Няма да сбъркате ! :)

hottie
06-13-2008, 16:38
Някой пробвал ли е маслата на ИКАРОВ за коса? резултати?

megiii
06-13-2008, 17:03
Probvala sum masloto na Ikarov..opredeleno ima efekt,no Trivitaminola e mn po-dobur!!Polzvam go ot mesec i ne6to i ima efekt!Edinstveniq problem e 4e po4na mn po-burzo da mi se omaznqva kosata!

Liar
06-13-2008, 17:16
И аз съм пробвала маслата на Икаров.Като състав са хубави много даже.Ползвам ги от около 6 месеца+тривитаминола.Няма видим ефект.Но може би е косата ми е станала по-здрава и расте по-бързо.По не би трябвало такъв да е ефектът.Иначе като ви се омазнява косата значи не слагате изсушаващи съставки.И е по-добре да се ползвате Тривитаминола в комбинация с нещо друго не чист.

hottie
06-13-2008, 17:26
Мерси за информацията :) айде ще пробвам и да видим какво ще стане :) взех от бадемовото и го пробвах, ама нормално ли е да отиде половин шишенце за един път? :oops: косата ми е много гъста и на една педя от кръста

RoyTheReaper
06-13-2008, 19:38
Започвам да следя тази темаа. 8-)

Liar
06-13-2008, 19:47
Мерси за информацията :) айде ще пробвам и да видим какво ще стане :) взех от бадемовото и го пробвах, ама нормално ли е да отиде половин шишенце за един път? :oops: косата ми е много гъста и на една педя от кръста
Eми щом ти е такава косата-нормално.Може да си вземеш и други масла да си ги смесваш че да не отиват на един път.А и налистовката на Икаров си пише че маслата по-добре се усвояват когато са смесени.

hottie
06-13-2008, 19:53
ммм добре ще пробвам :) мерси много

little_elf
06-13-2008, 19:57
и аз си взех бадемовото масло на Икаров и смятам да си правя маска с него :)

adizitk1
06-14-2008, 13:15
Вече не се произвежда.Произвежда се един виалитон,който вобще не действа!!! :?

BlackWings
06-15-2008, 16:47
Как така не действа , като е същото , но с друго име , а съставките са същите?

Liar
06-15-2008, 19:05
Не тривитаминолът съдържа мастноразтворими витамини а виалитонът водноразтворими

BlackWings
06-15-2008, 20:56
Не тривитаминолът съдържа мастноразтворими витамини а виалитонът водноразтворими
и наистина въобще не действа ??? :(

preichetoy
06-15-2008, 21:18
Утежнява ли косъма?

Shtastl1va
06-16-2008, 15:12
Ами на мен в 1 от темите ми бяха казали, че свинската мас може да се замени с бадемово масло (най - мощният стимулант за израстване на коса); зехтин; масло от гроздови семена (за регулиране на омазняването); масло от пшеничен зародиш (за много суха, накъсана, цъфтяща коса), масло от шеа/карите , масло от жожоба.

Та въпроса ми е, на мястото на свинската мас само 1 от изброените продукти ли може да се ползва или няма проблем да са 2, 3 още ии от аптеката ли мога да ги намеря тези неща? д/г на каква цена? :) мн благодаря предварително :P

preichetoy
06-21-2008, 08:32
Утежнява ли косъма?

TheNewReligion
06-21-2008, 23:13
Probvala sum masloto na Ikarov..opredeleno ima efekt,no Trivitaminola e mn po-dobur!!Polzvam go ot mesec i ne6to i ima efekt!Edinstveniq problem e 4e po4na mn po-burzo da mi se omaznqva kosata!
От къде си купи "Травитаминол" , ако не е тайна де ? Значи не са тго спряли от производство както едно момиче каза ... Така ли? :)

Kassu
06-21-2008, 23:19
Утежнява ли косъма?

8-)

TheNewReligion
06-21-2008, 23:31
Утежнява ли косъма?

8-)
8-)

lil4encetyy
06-22-2008, 10:21
xaxa , te dne6nite mladeji predpo4itat peryki :D :D

megiii
06-22-2008, 21:02
От къде си купи "Травитаминол" , ако не е тайна де ? Значи не са тго спряли от производство както едно момиче каза ... Така ли? :)
Ne sa go sprqli ot proizvodstvo!Kypih si go ot kv Iztok...to4no do friziorskiq!Ot edin zoomagazin. :)

preichetoy
06-22-2008, 21:27
Какво бе, хора?! Никой не ми отговаря, ама аз пак ще питам. Утежнява ли косъма този тривитаминол ? :D

TheNewReligion
06-22-2008, 21:38
Какво бе, хора?! Никой не ми отговаря, ама аз пак ще питам. Утежнява ли косъма този тривитаминол ? :D
Явно го утежнява , щом при някои момичетата косата е започнала да се омазнява по-бързо ... :-o

alxx
06-22-2008, 21:44
Явно го утежнява , щом при някои момичетата косата е започнала да се омазнява по-бързо ... :-o

+1... утежнява и то мн... косата ми се омазняваше за ден и то мн мн мн :shock: :shock: :shock: минаха 2 месеца от както не си правя маска с този тривитаминол и едва сега ми се възстановява косата благодарение на билки....

hottie
06-23-2008, 07:50
хич не съм доволна от бадемовото масло на Икавов за коса, с маски за коса си е най-добре :) това олио... само омазнява.Знаех си че ще стане така ама ми се искаше да пробвам какво толкова го хвалят!

mil4eto_
06-28-2008, 09:23
Аз също се навивам да го пробвам,но ме спира това,че се изрусявам. :?

pasii_sladuranata
06-28-2008, 14:42
олиото се използва за мазаме на офце защото е изцяло от витамини за да им порасне козината ! а това ако се намажеш с него нищо няма да ти стане само ще ти порасне коса дълга буйна и красива.НО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ПО СЛЕДНИЯ НАЧИН! маже се един месец като в седмицата поне 2 пъти се ползва после задаллжително ЕДИН МЕСЕЦ СЕ СПИРА и после пак се повтаря ... ако не ти стига дължината на косата !! колкото искаш ама трябва да се прекъсва през месеци :? :-)

pasii_sladuranata
06-28-2008, 14:44
при всеки човек олиото действа различно..не при всички се омазнява и няма да ти се омазни косата ако ползваш олиото както прябва :?

preichetoy
06-28-2008, 14:52
Перфектно, искам да ми се омазни и да стане по-тежка .. Взимам го :grin:

densii
07-07-2008, 15:14
Сега съм с маската...по-късно ще пиша дали има ефект 8-)

v3rSaNd37
07-07-2008, 16:32
Mi taka e , moje da e za ovci, ama moq fr e pila vitamini za xamsteri, i sa i pomognali stra6no mnogo!
P.S.Mislq da opitam(ne tolkova za sg1stqvane otkolkoto za d1ljina)

densii
07-07-2008, 21:08
Емиии няма кой знае какъв резултати от 1-вия път.Четох из форумите,че още с намазването и азмиването косата ставало страхотна...ее не е така ама карай... :D Мисля да продулжа още време да го ползвам па ще видим:)

DYNAMIC
07-07-2008, 22:44
колко струва?

preichetoy
07-08-2008, 00:10
колко струва?в Купих си го от Ямбол за 4.60 или 3.60 не помня точно :D Толкова горе-долу ще е

Liar
07-08-2008, 00:13
Аз го зимам за 6лв.

DeaD_SouL
07-08-2008, 16:31
tova olio deistva :)
maika mi ima edna priqtelka koqto imala pleshivo petno na glavata.veche go nqma i to sled nqkolko meseca.
:)

pcdollsbmagi
07-09-2008, 15:56
awe q ne govorete gluposti .....malkoto_sladur4e moga li da popitam ba6ta ti kakuv lekar e 6toto az v4era pitah susedkata koqto e veterinar.....i kaza 4e e to4no za kosa puk i na ovcete se dava vutre6no....super glupavo 6te e da se okosmi6 po cqloto tqlo pri polojenie 4e si maje6 samo kosata ](*,)
Ами да те светна баща ми е най-добрия лекар в града и има най-много пациенти...! :smt013 :smt019

XAXA...Spokoino...nqma okosmqvane,nqma da si go vkarvate v organizma,samo na kosata,povyrhostno spoko :) :D

sky_l
07-18-2008, 16:55
Въпреки тва с косопада се навих да си го взема.Утре ще си го купя и след като го пробвам ,ще пиша дали има резултат.
Само се чудя как така (при някои де) има косопад ,но въпреки това казват ,че им се сгъстявала косата ? :-o
И някой ще пусне ли пикс преди и след плс?

preichetoy
07-18-2008, 18:53
На мокра или на суха коса?

ELiTyYy
07-18-2008, 19:17
леко навлажнена...

preichetoy
07-18-2008, 19:54
леко навлажнена... Много благодаря. :)

6emet4e
07-18-2008, 20:11
Въпреки тва с косопада се навих да си го взема.Утре ще си го купя и след като го пробвам ,ще пиша дали има резултат.
Само се чудя как така (при някои де) има косопад ,но въпреки това казват ,че им се сгъстявала косата ? :-o
И някой ще пусне ли пикс преди и след плс?
надявам се не очакваш че след 1 нанасяне и ще има ефект... ще се разочароваш :D
то и момичето си е казало че няколко месеца трябва да си се маже редовно за да има по-добър ефект
аз лично не съм го ползвала(за щастие не мога да се оплача от косата си(за сега))

Liar
07-19-2008, 00:29
леко навлажнена...
От къде го измисли тва 8-)

Kisses_P
07-19-2008, 07:38
:lol: на суха коса ;)

preichetoy
07-19-2008, 10:21
:lol: на суха коса ;) Ок, мерси :D

ELiTyYy
07-19-2008, 11:38
:lol: на суха коса ;)
ехеее...че смешнооо...
аз тей съм разбрала,и тей си го правЯ!..
и пак си има ефект!!!!

mimz_rap
07-19-2008, 13:09
Какво е туй точно? :oops: Не се смейте..много :oops:Не няма нищо смешно аз забравих да спомена какво е Тривитаминол-а :) Ами значи това е едно като олио с което се мажат козината на овцете и други животни и тя расте.Продава се във ветеринарните аптеки и под името витамин АДЗЕ.Няма вреден ефект ,защото са само 3 витамина А Д и Е май бяха и даже аптекарката веднага позна ,че е за косата и ми каза как точно да го изпоулзвам.Повтарям няма странични ефекти :)

:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: не мс ... :-D

preichetoy
07-19-2008, 13:52
Какво е туй точно? :oops: Не се смейте..много :oops:Не няма нищо смешно аз забравих да спомена какво е Тривитаминол-а :) Ами значи това е едно като олио с което се мажат козината на овцете и други животни и тя расте.Продава се във ветеринарните аптеки и под името витамин АДЗЕ.Няма вреден ефект ,защото са само 3 витамина А Д и Е май бяха и даже аптекарката веднага позна ,че е за косата и ми каза как точно да го изпоулзвам.Повтарям няма странични ефекти :)

:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: не мс ... :-D Само защото каза, че с него се мажат овцете нали? А като с краве мляко се хранят теленцата, ти пиеш ли го?

mimz_rap
07-19-2008, 13:54
е да ама нз ...никога не бих си мазала косата с такова ....

Спирит =]
07-19-2008, 14:48
Преди 2 години и нещо ми я каза една колежка на майка ми! Много просто - ТРИВИТАМИНОЛ му е майката.Косата става гъста,блестяща и расте много бързо.От моята рядка коса като слама дето винаги съм се нервела колко бавно расте и като порасне малко веднага нацъфтява сега имам дълги хубави гъсти и блестящи коси и много хора са ме питали как ? Ами ето как :)

edit:Начин на употреба:
Преди къпане се нанася в корените на косата ,а после и по дължината и.Стои се 2 часа и после измивате.Странични ефекти НЯМА.Видим ефект има след 3-4 месец

супер

Hayashi
07-19-2008, 21:32
Не знам какви са тея глупости,но честно казано не съм се и интерувала.Винаги съм имала гъста и дълга коса.Не казвам хубава,защото не си я харесвам.Дразни ме,че е гъста и нито една прическа не става,защото косата ми е много тежка и пада.

SunShinePearl
07-19-2008, 21:40
слава богу че косата си ми е гъста мн си я обичам :grin:

Liar
07-19-2008, 22:31
От Тривитамитола косите ви няма да станат по-гъсти,не се заблуждавайте...

guesswho
07-28-2008, 07:51
не е вярно.Моита стана мн по-гъста

mim4ety_sara
07-30-2008, 16:30
Az 6te probvam :grin: Kvo kat se majat ovce,da ne se majete s 4ast ot ovcete q,majete se s vitaminii be horaa 8)

anonim4e2
07-31-2008, 12:34
в предишните страници бях чела че тривитаминолът се отразява на косата с косопад,зависи от косата,на всеки е различна.та някой знае и дали използването на пяна или лак за коса,често използване на преса и т.н. са едни от причините косата да реагира така при съвместна употреба и на тривитаминол и на тези средства? thanks!!! :)

albb
07-31-2008, 12:53
А от къде мога да си купа Тривитаминол в София?Благодаря предварително :)

Kisses_P
07-31-2008, 16:48
От зоо магазин на СОлунска.Пада се от ляво ако вървиш от Славейков към Витошка.Последно го купих 6,30 мисля

Liar
08-01-2008, 15:07
не е вярно.Моита стана мн по-гъста
Пусни снимки преди и след тогава!

Kisses_P
08-01-2008, 15:11
НОви косми няма как да изникнат и да стане по-гъста.Евентуално косъма като се заздрави може да изглежда косата по-гъста.Друго обяснение нямам

megiii
08-01-2008, 22:01
А от къде мога да си купа Тривитаминол в София?Благодаря предварително :)
Mojesh da si kypish trivitaminol i ot kv Iztok!Do friziorskiq ima edin zoomagazin. :)

kika_19
08-01-2008, 22:09
i hininovata voda mn pomaga i burzo ti raste kosata :-)

buttertoast
08-02-2008, 08:45
Въпрос(и): сега съм с маска с тривитаминол на косата - 1 час добре ли е като времетраене да я държа? И ще се обърка ли нещо ако като я изплакна се измия със шапоан?

Kisses_P
08-02-2008, 14:41
Може и повече от 1 час да я държиш.След като я изплакнеш ако не изпиеш с шампоан ще седи на клечки и ще е мазна.Задължително с шампоан!

buttertoast
08-02-2008, 14:46
Може и повече от 1 час да я държиш.След като я изплакнеш ако не изпиеш с шампоан ще седи на клечки и ще е мазна.Задължително с шампоан!
Мда,в поледното се убедих впоследствие и чак след 3тото исмиване със шампоан стана добре.Мерси :}

Junona
08-02-2008, 15:08
10x

Liar
08-02-2008, 15:34
0кей! Хайде сега нека ако е възможно nP0c70_A3_ примерно и другите които са ползвали продукта да обобщат абсолютно вси4ко в 1 съобщение
Как се използва? В/у каква коса се нанася ? Нужно ли е да се смесват други продукти към Тривитамитола или може само с него да се намажем (защото в сайта който nP0c70_A3_ беше дала за справка там бг-мама ли е ко е пишеше че го ползват с др продукти) Колко време се задържа с какво се мие шампоан балсам ? На всяка коса ли действа различно (засегнатата тема с косопада) или е БЕЗ странични ефекти ? Нека някой който вече го е ползвал да сподели и ако може да се качат някакви снимки ?? :)
Земи прочети темата,на всичките ти въпроси е даден отговора,не е като да не е казано!

Kisses_P
08-02-2008, 15:47
Да,наиситна може малко да попрочетеш.Няма странични ефекти.На суха коса се слага.Не се маже само тривитаминол,ами се добавят и други продукти.Измива се със шампоан,държи се около 2 часа.Снимки няма да сложа,няма кой да ме снима :)

sky_l
08-12-2008, 12:38
Пуснете някакви снимки де.

LadyCarameL
08-29-2008, 15:14
Малка вероятност(да не кажа нулева) да направи косата по-гъста. :? Единствения начин(доколкото знам) е да си обръснеш главата 0 номер,но не вярвам някое момИче да се навие. :D

eliitan
09-08-2008, 18:35
здравейте, купих си тривитаминол, но след като го взех, видях, че е за инжексии :D таа искам да ви питам дали има някаква разлика и дали мога да го ползвам върху косата си :neutral:

Bill^Kaulitz.
09-12-2008, 12:11
Купих си това Тривитаминол , но пише , че е за инжектирване Confused Може ли да го изполвам и върху косата си

cHooOpiHka___
09-13-2008, 19:05
superrrrrrrrr....... :-)

Kisses_P
09-13-2008, 19:51
Що за въпроси.. може да го позлвате върху косата си естествено.За какво е цялата тема!

09-13-2008, 22:24
tyi kato ne mi se 4ete tolkova mnogo....ii ne znam dali nqkyde pishe kolko gore dolu struva..nqkoi da ima ideq na kakva cena e :D

Just_me_91
09-14-2008, 14:25
Информацията е много полезна- и аз реших да пробвам,но имам няколко въпроса. Ще има ли ефект ако се ползва само тривитаминол?Газта от къде може да се купи и дали маската може да се направи и без нея?Бих искала да попитам тези,които я ползват като си намажете главата с маската слагате ли си найлон,кърпа или нещо от сорта? Надявам се някой да ми отговори :)

densii
09-14-2008, 14:39
Информацията е много полезна- и аз реших да пробвам,но имам няколко въпроса. Ще има ли ефект ако се ползва само тривитаминол?Газта от къде може да се купи и дали маската може да се направи и без нея?Бих искала да попитам тези,които я ползват като си намажете главата с маската слагате ли си найлон,кърпа или нещо от сорта? Надявам се някой да ми отговори :)

Ще има ли ефект ако се ползва само тривитаминол?-ДА
Газта от къде може да се купи и дали маската може да се направи и без нея?-Ако ще е без газ не слагай и мас,защото едното върви с другото.Мас-омазнява , газ-Изсушава
Бих искала да попитам тези,които я ползват като си намажете главата с маската слагате ли си найлон,кърпа или нещо от сорта?-Аз си слагам найлонова шапка :)

ValzZi
09-14-2008, 14:43
оле хора айде преди да се смеете и да не оценявате нечий труд малко да се разровите и след тфа да кажете тфа е тъпо...това наистина действа аз съм го пробвала.. :x :)

Kisses_P
09-14-2008, 16:09
Само тривитаминол недейте ;) Газта от железарски магазин.МОже и без нея.СЛага се найлонов плик върху косата,може върху него и кърпа.

(S) AINT
09-15-2008, 21:48
Неблагодарници

09-16-2008, 12:52
А бебката ,няма всичко на готово , а и учебната година започва ,няма "не ми се чете".Струва 5 лева ,казано е още на първа страница.
еее съжелявам :oops: иии аз в училище съм послушна и чета :D :-D 8-) :lol:

eskcada
09-18-2008, 06:39
aide nqkoi koito go e izpolzval 7 8 meseca da kaje kolko gore dolu mu e porasnala kosata (s kolko sm):?
:)

fre3styl3
09-23-2008, 18:25
Значи има въздействие и само Тривитаминол, така ли? Без други добавки? А разрежда ли се с вода или се слага директно в/у косата? Какво количество е необходимо за средно дълга коса (под раменете)? Не я ли омазнява в корените? След това трябва ли да се ползва балсам?

miss_ludataa
09-23-2008, 20:24
a kolko 4esto se prai toz ''ritual'' :D mersi mnogo ..a imam vupros 6toto sum si tupa i ne rabzrah zna4i..imam kosa nqkude do ramenete postrigah se i predi mi be6e mnogo dulgaa...zna4i tfa ne6to TREVITAMINOL ILI KAKTO se kazva...usilva rasteja na kosata li ili..ako ne e taka kakvo stava? :D mersi mn za temat :-)

albb
10-04-2008, 18:09
Реших и аз да пробвам тази маска с Тривитаминола,защото още от малка искам дълга и красива коса и това е точно за мен :) а и приятеля ми иска да съм с по-дълга така че причините да я пробвам тази маска станаха две :D
Но на 27,07 се къносах в червено и втори път на 14,09.Искам да попитам нали къната няма да попречи на пълния ефект от маската?

Liar
10-05-2008, 05:53
Косата расте с 1,МАКСИМУМ 2 санта на месец!Тривитаминолът е за заздравяване за да ви е по-хубава косата но не е добе да се ползва самостоятелно щот омазнява!На къната не пречи но ако прибавяте жълтък може да ви свали леко боята.

albb
10-05-2008, 11:33
На къната не пречи но ако прибавяте жълтък може да ви свали леко боята.
благодаря за отговора :wink:

mynichka
10-05-2008, 11:44
супер :P не съм го ползвала но съм чувала, че е доста добро

Sa6iTyYy
10-08-2008, 15:10
Nqkoi moje li da mi kaje v Plovdiv otkade da si go zema,dve priqtelki sa hodili i sa im kazali 4e bilo za kone ama na mene mi trqbva za ovce nali ili to tfa e sa6toto :( aide nqkoi ot pld da mi kaje kade ima apteka i dali prodavat trivitaminola za ovce..?

iams
10-08-2008, 15:36
Това се води за всякакъв вид животни (даже и за кокошки) :D , майка ми го ползва от 1 седмица ..

Sa6iTyYy
10-19-2008, 17:46
A nqkoi da znae kade ima apteka v Plovdiv..? Mn shte sa mu blagodarna ako mi kaje shtoto utre sikam da si go zema a n zotkade :-o

WaterLilly
10-19-2008, 17:51
Аз бих опитала и вярвам, че има ефект, но просто няма да ми стигне търпението за 4 месеца. Аз едвам преборвам мързела та да сложа балсам, камо ли всеки път да стоя толкова много време след къпане в продължение на 4 месеца... :-D

Miimiinka
10-19-2008, 20:46
Аз няма какво да си слагам.Моята и без това е дълга и гъста.... ужас по някой път.

Presley
10-19-2008, 21:51
(Пействам си мнението от темата на varnen4e эа косата)

И на мен в последно време косата ми е станала някаква гадна и иэтощена.Освен това май вече е эа фриэьор.Доста маски съм иэполэвала,но эа момента само от една съм доволна.3а иэтощена коса на Parisienne -италианска фирма.С ленено семе е,което уж въстановява третираната коса.Моята коса се реши ужасно трудно,ама с тая маска става доста по-лесно.Добра е.И на Natur Vital маските са хубави.С къна са и правят косата страшно мека.Това са двата продукта,които препоръчвам.Другото всичко-под ножа :Д KEUNE,Nivea,Dove-боклуци.

Liar
10-20-2008, 17:21
A nqkoi da znae kade ima apteka v Plovdiv..? Mn shte sa mu blagodarna ako mi kaje shtoto utre sikam da si go zema a n zotkade :-o
Не е задължително да е специалицирана аптека.Има във ветеринарни кабинети където се продават медикаменти.

albb
10-20-2008, 17:45
Аз си го купувам от зоомагазин :)

Omen
10-20-2008, 19:22
a nqkoi 6te mi kaje li kakva e razlikata mejdu tova i hininovata voda ,i dali mogata da se izpolzvat zaedno ?

albb
10-21-2008, 07:28
Хининовата вода е изкуствен продукт докато Тривитаминола е естествен-само витамини

Sigrina
10-21-2008, 10:23
Аз ще задам един въпрос, който не срещнах до сега.
Може ли тривитаминола да се смесва с хума?
В смисъл тривитаминола нали омазнява косата, а хумата би трябвало да не го позволява до толкова голяма степен...или..?

Kisses_P
10-21-2008, 11:10
Може да се смесва с хума.ХУмата е изсушаваща съставка

Sa6iTyYy
10-21-2008, 13:12
Superrr Zeh si go napraih si tam maskite i si go slojix qko stava ne e tolkova golqm efecta ot parviq at no se nadqvam po natatak da pocne da stava po golqm :grin: nqkoi sha mi kaje li s kfa recepta si go burka Trivitaminola :)

Sigrina
10-21-2008, 14:04
Може да се смесва с хума.ХУмата е изсушаваща съставка
Мерси :-)

SDA
12-20-2008, 16:25
nP0c70_A3_ твоята коса сгъсти ли се? ( задавам въпроса и към всички които са ползвали продукта )
И ако да, по рождение гъста ли е била.
Питам, защото моята е рядка по рождение и не мисля че ще ми помогне.

varnen4e
12-21-2008, 07:41
Моята е гъста по рождение, но напоследък е в много лошо състояние и не се наблюдава сгъстяване, поне не на този етап.

leidymimi
12-21-2008, 09:29
И моята коса е рядка по рождение,но ще го пробвам и се надявам да има ефект :)

Neprikosnovena
12-21-2008, 15:58
И аз мисля да пробвам.Дано ако има ефект,да дойде по-бързо,защото не съм от най-търпеливите. :-D

Liar
12-21-2008, 18:12
Коса може да се сгъсти,ако е претърпяла някаква "злополука",т.е. може да възвърне предишното си състояние,но не и да има ново,различно от заложеното генетично.

BoCupycake
12-21-2008, 18:26
Не го правете!Една приятелка преди време ми говореше за т'ва нещо и каза,че някво момиче бая си е съсипало косата от тая глупост...Едва ли не буквално като вълна и е станала косата.
Може само при нея да се е случило така,но аз не бих го изпробвала въпреки,че и моята коса не е гъста. 8-)

Liar
12-21-2008, 18:29
Тва момиче да спре да си фантазира :lol:

therichbitch
12-21-2008, 21:00
бях го чела из този форум това... мисля да изпробвам. :)
и, верно, ставате смешни... какво олио, ебати?! момичето се опитва да помогне. като е за овце - голяма работа. :shock:
a taka kvo q zaqdohte da ne vi e vurzala da se magete

mixifixi
12-23-2008, 14:42
Ami az si kypih VIALITON i sega sled kato e na vodna osnova nemoga li da go izpolzvam za kosata?

billytalent
12-23-2008, 14:53
Не ми се чете цялата тема,може някой да е дал тази маска нз,но все пак по-хубава маска от тази няма за 1 месец косата ми порастна 4 см и се оправи тъй като всеки ден я изправям по два пъти и я топирвам,но вече благодарение на тази маска е добре

2 с.л. тривитаминол (ново име- АД3Е/мастна основа, Виалитон/водна основа)- купува се от ветеринарна аптека, струва около 4-5 лв за 100 мл.
1 с.л. свинска мас - заменя се с бадемово масло (най - мощният стимулант за израстване на коса); зехтин; масло от гроздови семена (за регулиране на омазняването); масло от пшеничен зародиш (за много суха, накъсана, цъфтяща коса), масло от шеа/карите , масло от жожоба, .... инфо тук
1 с.л. ракия - или друг алкохол - водка, ром, коняк
1 с.л оцет - за да се избегне миризмата на салата, можете да замените с лимонов сок
2-3 капки газ - за блясък ако е с изтекъл срок на годност мирише по - слабо. Купува се от железария или евентуално магазин за домашни потреби.

Маската се нанася в корените и се разнася по цялата дължина на суха коса, преди миене. Косата се прибира в найлонова шапка /торбичка и се завива с кърпа или се увива в потопена в гореща вода и добре отцедена кърпа. След 2 часа се измива.
Прави се 2-3 пъти седмично (зависи от честотата на миене) за период от 2 месеца (една опаковка тривитаминол/АД3Е е достатъчна за около месец при посочените по - горе количества на продуктите), след което се почива месец - два, за да не се пренасити косата и да не се предизвика обратен ефект.

Маската може да се редува с готови маски. След измиване, при желание се нанася подходящ балсам в краищата на косата. За по - лесно разресване може да се втрият две-три капки кристали/масло от жожоба/карите. Против цъфтящи връхчета е подходящо втриването на пшенично масло (има лек "мокър" ефект).

Marge
12-23-2008, 21:58
Една приятелка си прави тази маска с тривитаминола и е супер доволна, аз и прлагах наскоро да си вземе професионален балсам у а, но тя ми каза че простоо нищо не може да се сравни с тривитаминол блясъка здравината, супер доволна е. Единствено че не трявна да се прекалява, защото косата започва много бързо да се омазнява

Liar
12-24-2008, 14:22
Ami az si kypih VIALITON i sega sled kato e na vodna osnova nemoga li da go izpolzvam za kosata?
Може.

colymoly
01-04-2009, 15:30
аз си имам гъста коса и не ми трябва овчото ви масло :P

fre3styl3
01-04-2009, 17:44
Кой те пита? ^^ (за горното мнение става дума)

Моята коса е нормална, не е нито много гъста, нито рядка. Имам здрав косъм, но все пак зимата доста ми се изтощава. От около 2 месеца ползвам Тривитаминол (само него, не маска) и съм супер доволна. За сгъстяване не знам дали ми се е сгъстила, но определено расте по-бързо, а и след като се изкъпя ми е някаква много лъскава и здрава. Много съм доволна 8)

cherinka
02-22-2009, 03:01
Темата за тривитаминола трябва да остане ЖИВА!

mim4ety_sara
02-22-2009, 06:20
Az si kupix 8-) I se mazah 1 put,dnes pak. :)

t
02-22-2009, 06:26
abe hora tfa naistina e vqrno.... +tfa ne e kazano 4e kato go izpolzvate ste ofce tfa prosto e dokazano 4e deistva v/u kozinata na ovcete pri koeto se izpolzva za po golqmata im pe4alba.po sa6tiq na4in deistva i v/u kosata...
pak ako ne iskate da go probvate az 6te vi kaja edna dr. recepta.....
1.smesvate zehtin s edna dve kapki vitamin A ot aptekata i se majite samo v korenite stoite 1 4as i se kapete
2.varite si kopriva(koqto zimate ot aptekata evtini sa..)kato v svarenata voda kapvate dve,tri kapki vitamin A i pak se majite samo v korenite i stoite kolkoto si iskate kosata ne se omaznqva ot tova v zavisimost kolko vitam. A ste slojili i taka..... :-P :P :razz: 8) :grin:

t
02-22-2009, 06:26
abe hora tfa naistina e vqrno.... +tfa ne e kazano 4e kato go izpolzvate ste ofce tfa prosto e dokazano 4e deistva v/u kozinata na ovcete pri koeto se izpolzva za po golqmata im pe4alba.po sa6tiq na4in deistva i v/u kosata...
pak ako ne iskate da go probvate az 6te vi kaja edna dr. recepta.....
1.smesvate zehtin s edna dve kapki vitamin A ot aptekata i se majite samo v korenite stoite 1 4as i se kapete
2.varite si kopriva(koqto zimate ot aptekata evtini sa..)kato v svarenata voda kapvate dve,tri kapki vitamin A i pak se majite samo v korenite i stoite kolkoto si iskate kosata ne se omaznqva ot tova v zavisimost kolko vitam. A ste slojili i taka..... :-P :P :razz: 8) :grin:

shmatka888
03-24-2009, 18:09
Днеска майка ми най-накрая ми купи тривитаминол.Каза, че докато попитала жената в аптеката за тривитаминол и тя се сетила, че е за коса... И тя го ползвала от 2 години и била доволна.Майка каза, че имала хубава и гъста коса :) от утре почвам да си правя маски

2 с.л. тривитаминол
1 с.л. мас (обезсолена и разтопена)
1 с.л. алкохол
1 с.л. оцет
2-3 капки газ
1-2 с.л. течен мед
1 жълтък
1 счукан аспирин

Прави се 2 пъти в месеца

:-)

billytalent
03-24-2009, 18:11
Днеска майка ми най-накрая ми купи тривитаминол.Каза, че докато попитала жената в аптеката за тривитаминол и тя се сетила, че е за коса... И тя го ползвала от 2 години и била доволна.Майка каза, че имала хубава и гъста коса :) от утре почвам да си правя маски

2 с.л. тривитаминол
1 с.л. мас (обезсолена и разтопена)
1 с.л. алкохол
1 с.л. оцет
2-3 капки газ
1-2 с.л. течен мед
1 жълтък
1 счукан аспирин

Прави се 2 пъти в месеца

:-)

Тая маска си я правех лятото 4-5 пъти и косата ми стана страхотна само,че вместо мас слагайте Бадемово масло аз първият път сложих мас и 1 седмица не успях да си измия косата беше на клечки

mim4ety_sara
03-24-2009, 18:33
Ами като не си правя маски,а се мажа само с тривитаминол..ще има ли ефект?! :shock:

shmatka888
03-24-2009, 18:44
Ами като не си правя маски,а се мажа само с тривитаминол..ще има ли ефект?! :shock:

Еми това са си витамини-ще има, но ще има по голям и бърз ефект като е на маска

Zehtinka
03-24-2009, 18:46
Abe hora,ot polovin 4as iz4etoh absoliutno vsi4ko tuka i zagrqh ve4e ot edno i su6to,pitate edni i su6ti vuprosi po 50 puti vmesto da se poraz4etete malko,evalata na avtorkata na temata ima jelqzni nervi,otgovorq vi spokoino...nz imaite milost kum momi4eto vse pak :D ina4e az mislq da go probvam tova za kosata,ta 6e vidim :P

XTREMEFREERIDE
03-24-2009, 19:34
Косата ми е гъста, но не расте бързо.
Дали да пробвам?
Малко ме плаши това, че косата става по - гъста...

billytalent
03-24-2009, 19:36
Ако искаш просто за растеж си вземи хининов шампоан,наистина има ефект и то за кратко време

shmatka888
03-25-2009, 08:14
Косата ми е гъста, но не расте бързо.
Дали да пробвам?
Малко ме плаши това, че косата става по - гъста...

Как ще те плаши :shock: аз умирам за гъста и хубава коса ... а иначе за растежа хининова вода :)

lolipop1
03-25-2009, 11:55
Имам един вапрос .. от това нещо косата омазнява ли се? и мирише ли на лошо?

XTREMEFREERIDE
03-25-2009, 14:08
Ако искаш просто за растеж си вземи хининов шампоан,наистина има ефект и то за кратко време

От аптеката нали?!

billytalent
03-25-2009, 14:13

От аптеката нали?!

Да,най-хубав е на Kasy

Loshotia
03-25-2009, 14:16
Абе каква хининова вода ползвате? Моята освен, че ми омазнява по- бързо косата, май друг ефект няма.

И още едно питане: аспиринът не изтощава ли косата?

co0L_gIrL
03-25-2009, 15:18
Ами всъщност не. Аспиринът спомага за премахване на пърхота.. Аз около 2 месеца си правех маски, и наистина много добре ми се отрази на косата :)

lolipop1
03-25-2009, 15:40

хайде де кажете

co0L_gIrL
03-25-2009, 15:42

хайде де кажете

Хах.. еми попринцип тривитаминола си е мазничък, но като си изчакаш 2-та часа в които ти е на главата, и като си измиеш косата 3 пъти поне за да се измие хубаво от цялата маска тъй като е мазничка- няма проблем. Аз го ползвах 2 месеца и не ми се е омазнявала повече косата.. И не е миришела на лошо.. :)

Zehtinka
03-26-2009, 06:28
Привеет :P Ще вмъкна в тази тема една снимка на едно момиче от старото ми даскало с божествена коса :-D ама винаги и съм се чудила,ква е тайната? http://www.impulse.bg/photos/by/8209490/view/11467896
http://www.impulse.bg/photos/by/8209490/view/11252527
http://www.impulse.bg/photos/by/8209490/view/13888401 Супер дълга и е и обемна ии всичко хубу на тоз свят и е върху главата 8)

Loshotia
03-26-2009, 07:46
Супер дълга и е и обемна ии всичко хубу на тоз свят и е върху главата 8)

Не е вярно! Върху косата и няма филия със сирине и лютеница 8-)

Много и е хубава косата. Имам една съученичка с подобна коса- само че нейната е по- дълга. Явно си е до ген.

shmatka888
03-26-2009, 08:26
Привеет :P Ще вмъкна в тази тема една снимка на едно момиче от старото ми даскало с божествена коса :-D ама винаги и съм се чудила,ква е тайната? http://www.impulse.bg/photos/by/8209490/view/11467896
http://www.impulse.bg/photos/by/8209490/view/13888401 Супер дълга и е и обемна ии всичко хубу на тоз свят и е върху главата 8)

:shock: питай я дали си слага нещо на косата или си е такава... :shock: страхотна е...

Liar
03-26-2009, 09:10

:shock: питай я дали си слага нещо на косата или си е такава... :shock: страхотна е...
http://www.impulse.bg/photos/by/8209490/view/13597416 на тази снимка косата и е съвсем нормална,значи въпросът е как си прави обема или дали има допълнително сложена коса.

samaramorgan
04-02-2009, 10:10
Браво, браво. После да не се сърдите, че ви казваме "оФце". хехе.
А това преди години се е продавало и за хора, но под друго име (мама ми разправяше, как на млади години 70 и някоя си зимали). Обаче сега като има 1000000 вида балсами, лосиони и прочие не е популярно.да ама тези балсами и т.н незнаеш ко има вътре а тва е 100 % витамини само
+1 :)

Irenchety
04-02-2009, 10:16
моята коса си е достатъчно гъста, самоче е малко суха, това олио прави ли по блестяща и гладка косата или само ти ставо по-обемна

shmatka888
04-02-2009, 13:37
моята коса си е достатъчно гъста, самоче е малко суха, това олио прави ли по блестяща и гладка косата или само ти ставо по-обемна

Мисля, че като цяло заздравява косата...прави я по гладка и мека :)

PanaH
04-02-2009, 15:50
аз утре съм на фризьор и ще попитам не само за този продукт, но и за други и ще ви кажа какво са ме посаветвали :)

smiLe49
04-02-2009, 16:21
Мии мойта коса попринцип си е гъстичка и хубава,но понеже често си я изправям с преса и доста я третирам по този начин мисля да опитам това щом подсилва косата като цяло ми се вижда супер :) :grin:

Shia
04-02-2009, 17:20
Аз имам "олиото за офца" и ми помогна доста,като ми бяха осквернили прическата.Възвърна си стария вид след 2 месеца.Кво като е за овца,то са чисти витамини без някакви примеси

Мен не ми пука

tedytyy
04-02-2009, 19:48
Днес след 2 часово издирване на ветеринарни кабинети,най сетне си взех тривитаминол! Ето снимка как изглежда: http://i42.tinypic.com/2ed8r29.jpg Стандартното количество на витамина е 100 мл.,а аз го намерих за 8 лв. Незнам как ще изтърпя 3 месеца да чакам,но от други ден започвам да го ползвам.Ще слагам снимки на всеки 1 месец за да проследим заедно растежа на косата ми.. :D Ето я в сегашния си вид: http://i42.tinypic.com/2v7vsao.jpg

shell
04-03-2009, 10:08
моят Тривитаминол изглежда по същия начин :D аз изпозвах само една опаковка като си го правех на маска(с мас и гас и не знма още какво :D )но като видях колко трудно се мие се отказах :D Предполагам ,че ако ползваш само Тривитаминол ще е по-лесно за измиване :) Много ще ми е интересно да видя как ще се развие експеримента ти :) Успех ти пожелавам :P
Аз сега използвам Стимуланта за коса на Икаров и май косата ми е започнала да расте значително по-бързо :D

Loshotia
04-03-2009, 10:28
Понеже никой не ми обърна внимание на темата за шампоана с боров катран, някой да има преки наблюдения?

Ecs7asy
04-06-2009, 11:37
За маската с газ,мас,ракия,оцет и тривитаминол имам няколко въпроса,може вече да е отговорено,но ми е спешно защото вече си я сложих. :oops:
Колко време трябва да я държа,пак ли 2 часа,както пише само за тривитаминола?И трябва ли ми специален шампоан,за да я отмия?

malkata_kukli4ka
04-06-2009, 12:21
Значи искам съвет:с какво мога да си издължа бретона за около 1 месец? :)

Carmen_Kass
04-06-2009, 14:19
За маската с газ,мас,ракия,оцет и тривитаминол имам няколко въпроса,може вече да е отговорено,но ми е спешно защото вече си я сложих. :oops:
Колко време трябва да я държа,пак ли 2 часа,както пише само за тривитаминола?И трябва ли ми специален шампоан,за да я отмия?

Аз лично предпочитам да си я държа маската на косата,колкото е възможно по-дълго.Но гледам да не е по-малко от 2часа,така че спокойно.А колкото до шампоана -> Не ти трябва специален шампоан.Въпроса е да си измисеш косата много добре.

shmatka888
04-06-2009, 18:53
И моя тривитаминол така изглежда, но го взех за 5 лв :D а иначе косата ти е супер, за какво ти е този витаминол :-)

tedytyy
04-06-2009, 19:00
И моя тривитаминол така изглежда, но го взех за 5 лв :D а иначе косата ти е супер, за какво ти е този витаминол :-)

Да стане по-дълга.. и гъста ! :smt050 :D :-)

Ecs7asy
04-06-2009, 21:25

Аз лично предпочитам да си я държа маската на косата,колкото е възможно по-дълго.Но гледам да не е по-малко от 2часа,така че спокойно.А колкото до шампоана -> Не ти трябва специален шампоан.Въпроса е да си измисеш косата много добре.

Мерси много,така и направих,но вече ще знам със сигурност.Много се надявам да постигна желания ефект. :)

adkis
04-07-2009, 06:34
Тривитаминола помага за сгъстяване на косата примерно при косопад да се възвърне стария вид..няма как да порасне коса от нищото.. иначе досега съм го правила 4 5 пъти..от Русе съм и го взех от "Албеитар" (ветеринарна клиника) за 6 лв..Лекарката там ми каза че се вземало повече за коса отколкото за вълна демек повече за хора отколкото за офце ;)

Иначе бадемовото масло и жълтъка свалят боята..

xcomplicatedx
04-26-2009, 15:31
.......

xcomplicatedx
04-26-2009, 15:31
.......

LiL89
04-26-2009, 16:44
квато и глупост да си сложа на косата....пресата ми е толкова силна (изправям се всеки ден) че няма смисъл
като не ползвам преса косата ми е стърчаща...без форма..начупена..мойш да се отвратиш
и за тва съм се отказала да си купувам каквито и да е боклуци...само маска ползвам

shmatka888
06-18-2009, 10:31
Хора косата ми продължава да пада :( :( Купувам си вече второ шишенце тривитаминол ама няма ефект...правя си маски по 1 път на седмица или ако нямам време през седмица...Кво да правя имам чувството че ще оплешивея...и косата ми не се къса..пада с корен... :( :(

lipstik
06-18-2009, 11:07
Хора косата ми продължава да пада :( :( Купувам си вече второ шишенце тривитаминол ама няма ефект...правя си маски по 1 път на седмица или ако нямам време през седмица...Кво да правя имам чувството че ще оплешивея...и косата ми не се къса..пада с корен... :( :(

Знаеш ли,че срока на годност на тривитаминола е 1 месец?

vikit0o0o0o
06-19-2009, 10:29
Звучи твърде хубаво за да е истина но ще ти се доверя. Искам и да те попитам също аз имам един много изгорен кучир коса от многото третиране с преси и маши и всякакви продукти за коса които я увреждат та въпроса ми е дали това нещо може да ми помогне за да ми се оправи кичура и да не стои все едно сам го подпалила ? :D

billytalent
06-19-2009, 10:32
Понеже никой не ми обърна внимание на темата за шампоана с боров катран, някой да има преки наблюдения?

Аз го имам на Kasy е и не ми харесва,много бързо ми се омазнява косата от него

shmatka888
06-19-2009, 19:59

:shock: и?!?

clever
06-19-2009, 20:05
е добре ама като обясни какво представлява това чудо прозвуча гадничко.... някакво мазно ли е това :( и как мирише.. ? :-o

billytalent
06-19-2009, 20:07
Мазно е,но наистина много помага

lipstik
06-20-2009, 09:17

:shock: и?!?

Ами беше написала,че си правиш маска 1 път в седмицата и понякога даже пропускаш.Което значи,че го ползваш само 4 пъти,после нали го хвърляш?Да не ти пада косата защото е развалено?

shmatka888
06-21-2009, 12:32
Ами беше написала,че си правиш маска 1 път в седмицата и понякога даже пропускаш.Което значи,че го ползваш само 4 пъти,после нали го хвърляш?Да не ти пада косата защото е развалено?

Aми не, тя не почна сега да пада..исках да кажа че го ползвам вече..около месец а няма подобрение...сега на новата опаковка, която си взех има срок до 2010...не мисля че е 1 месец...

lipstik
06-21-2009, 13:01

Aми не, тя не почна сега да пада..исках да кажа че го ползвам вече..около месец а няма подобрение...сега на новата опаковка, която си взех има срок до 2010...не мисля че е 1 месец...

Не съм те разбрала.Иначе след като го отвориш е 1 месец.

co0L_gIrL
06-21-2009, 13:06
глупусти колкото искаш.. Тривитаминола е годен до тогава, докато пише на опаковката.. все пак като се отвори има едно като мембранка което си се слага, после го прибираш на хладно и така си го съхраняваш.. Годен е ПОВЕЧЕ от 1 месец.

lipstik
06-21-2009, 13:24
Добре,на мен аптекарката ми каза така.Не ми се вярва тя да не знае.

Shia
06-22-2009, 19:09
На срока на годност изрично е написано.След отварянето на шишенцето срока на годност е 28дни.Вярно,пише,че е до 2010,но това е срока на неотваряне.

Sigrina
01-12-2010, 08:25
Имам и аз един въпрос. Има ли момичета, които си правят маската един или два пъти в седмицата, но мият косата си всеки ден?
Не мога да не си мия косата всеки ден, а ми е интересно дали има ефект и тогава?
Иначе аз си правих веднъж маска, но само с тривитаминол и после се плакнах 1 час, но разбрах сега къде ми е грешката :D Трябва да има и други неща.

Sigrina
01-17-2010, 18:18
Никой ли няма да ми отговори? :(

nymphadora
01-17-2010, 18:43
Маската се прави не само с Тривитаминол,затова толкова си я плакнала.Аз си намокрям косата,слагам маската и стоя 2 часа.После си се къпя с шампоан и си се отмива :)

stelit0
01-17-2010, 18:48
аз добавям:
1с.л св.мас
1с.л газ
1с.л мед
2с.л травитаминол
1 счукан аспирин
1 с.л кисело мляко
1 с.л лимон
1 с.л сусамово масло
1 с.л бадемово мало
1 с.л масло от жожоба
1 с.л стимулант на икаров
1 жълтъък
1 с.л зехтин

stelit0
01-17-2010, 18:50
аз добавям:
1с.л св.мас
1с.л газ
1с.л мед
2с.л травитаминол
1 счукан аспирин
1 с.л кисело мляко
1 с.л лимон
1 с.л сусамово масло
1 с.л бадемово мало
1 с.л масло от жожоба
1 с.л стимулант на икаров
1 жълтъък
1 с.л зехтин

едит:на мен много ми помогна косата ми се въстанови от постоянното тртиране с преси и маши.Много се радвам че опитах въпреки страха и скептицизма!!!Моят съвет е опитайте и вие!!!

Sigrina
01-17-2010, 18:51
Да, това го разбрах. Питам сега: Има ли момичета, които си правят маската един или два пъти в седмицата, но мият косата си всеки ден?
Не мога да не си мия косата всеки ден, а ми е интересно дали има ефект и тогава?

denety
01-17-2010, 20:09
Не знам какво ще стамне,но ще пробвам...аа между дръгото сигурно ли е,че няма да ми окапе косата или нещо такова,защото по други форуми...четох,че имало и обратен ефект :( :| :neutral: :( :?

roshlichka
01-17-2010, 21:08
Кажете направо този тривитаминол ли се маже в косата или маската е някаква специална и от какво се състои.

magicfairy
01-18-2010, 08:11
Ето каква маска използвам аз.

1 супена лъжица Тривитаминол
1 супена лъжица Бадемово масло
1 супена лъжица Рициново масло
1 супена лъжица Хининова вода
2 жълтъка

Маската се слага на суха коса, преди къпане, разтрива се в корените, задушава се с плик/кърпа и се седи с нея 2 часа, след което се измива (къпеш си се).

Прави се първият месец да речем всяка неделя (трябва да е всеки път в един и същи ден).
Вторият месец само 1 път в месеца (същия ден /неделя/ като първия).
Третия месец като първия.

Косата наистина расте, аз я правя едва от 2 месец и косата ми наистина се забелязва, че е пораснала.

viksit0y
01-18-2010, 08:57
Е..вече наистина ще си купя тривитаминол :-D

Zaritu
01-18-2010, 10:40
спрете с това "няма да се мажа с олио за овце" ами недеите ... но наистина е мн полезно за косата аз също съм го използвала преди доста време :) и мисля че е доста по ефикасно от маските за коса на различни скъпи марки :)