View Full Version : Тайната на хубавата гъста,дълга коса само ТУК!
kiksan,маската е хубава за цялостното укрепване на косата...Иначе само шампоан няма да ти помогне.Даже е по-добре да не си взимаш такъв за мазна коса защото са много агресивни нека да е за нормална коса.Към тривитаминола в твоя случай добре да добавиш жълтък,мед,хума и масло от гроздови семена(фирма Икаров имат такова,намира се в по-големите аптеки)-пропорциите според дължината на косата.Първо се приготва хумата(има различни видове,за мазна коса е подходяща зелената,но в много аптеки служителите не са много наясно с него и дори не знаят че я има в цветове така е може и бяла хума да си вземеш) и след това по малко се добавят останалите съставки иначе сместа няма да стане еднородна.Тази маска се прави в продължение на два месеца и след това се почива ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!В тривитаминола се съдържа вит А и предозирането му води до косопад така че с него не трябва да се прекалява.В тази един или два-месечна почивка ако ти се занимава веднъж в седмицата можеш да си правиш ето това или направо към него да преминеш,ако не ти се занимава с написаното по-горе,както решиш(обаче не съм го пробвала и не знам ефекта):
Смесва се едно шишенце глицерин(намира се в почти всички аптеки,едно шише струва 70ст) с равно количество изцеден лимонов сок. Получената смес се разбърква добре.Отделно разбиваме 1 жълтък с 1 лъжица мед и към тях добавяме глицерина с лимона.За да сгъстим маската прибавяме хума.След като нанесем маската на косата престояваме с нея поне 1час.ефектът е страхотен и най-важното е че косата не се омазнява.
Начи имаш няколко варианта-да правиш маската с тривитаминола;да я правиш заедно с тази последната;да правиш само последната.Ти решаваш обаче ако избереш и двете маски гледай някоя от съставките да не се повтаря.
И в крайна сметка препоръчвам-шампоан за нормална коса,една от двете маски и след миене на косата да я обливаш с листа от коприва-препоръчва се при мазна коса(купува се от аптеката пак е някакви стотинки.Приготвяш я по указанието,прецеждаш водата и каквото остане-върху косата).
Kisses_P
02-09-2008, 19:22
Почива се като усетиш,че косата ти се е пренаситила.Не при всеки е на точно 2 месеца :wink:
мн ви благодаря че ми обарнахте внимание :grin: и ако има ефект ше черпа :) се напием некоя вечер на моя сметка и пак мерси
Shtastl1va
02-11-2008, 12:01
Пречи ли ако използвам тривитамола, а след това си слагам и кристали :D Надявам се, че не задавам въпрос на който е вече отговорено, но просто нямам време в момента да прочета цялата тема;/
мн ви благодаря че ми обарнахте внимание :grin: и ако има ефект ше черпа :) се напием некоя вечер на моя сметка и пак мерси
Айде,чаккам си почерпката =p
ако има резултат нема проблеми 8)
Kisses_P
02-11-2008, 18:08
Пречи ли ако използвам тривитамола, а след това си слагам и кристали :D Надявам се, че не задавам въпрос на който е вече отговорено, но просто нямам време в момента да прочета цялата тема;/
Не,не пречи.
Колкото до kiksan незнам доколко ще ти помогне тази васка.Съставките които Liar e изброила -мед,хума и жълтък, са изсушаващи и могат да предизвикат обратен ефект.Опитай,нищо не губиш все пак.
Не,не пречи.
Колкото до kiksan незнам доколко ще ти помогне тази васка.Съставките които Liar e изброила -мед,хума и жълтък, са изсушаващи и могат да предизвикат обратен ефект.Опитай,нищо не губиш все пак.
Моята коса е мазна и използвам мед и жълтък,че и алкохол и нямам проблеми.Маслата и тривитаминола са мазни и до обратен ефект не се стига,те компенсират.
А и как така разбираме че е време за почивка когато усетим че косата се е пренаситила?Когато започне да капе ли?Защото тя да говори не може =)
Kisses_P
02-11-2008, 19:21
Почва да пада. Усеща се
ElisaDay
02-11-2008, 20:45
Мойта си е достатъчно дълга,гъста и къдрава (не се хваля :D )
S_L_A_D_U_R_K_A
02-12-2008, 08:04
Да наистина е хубаво, и за съм го пробвала
Devilsplaymate
02-12-2008, 10:39
Колко сте интересни. Козметика за овце... Е и? Ако има ефект... честно казано ми се струва, че това повече би помогнало от разните му химии - разбирайте шампоани, балсами и т.н, които са си само оцветители и аромати. Да не говорим още какви лайна използват, без да знаете (знаем). Дори и да се къпеш с домашен сапун, по-добре би се отразило на косата ти.
d0mat4et0
02-12-2008, 11:54
Каква е горе долу ценичката на това толкова въздействащо нещо :oops: Мисля да го пробвам...И престанете с тия глупости "овче олио" , защото е доказано , че продуктите от натурални неща (повечето предназначени за животни) имат изключително добър ефект :-P
^^Аз пък ще кажа,че нишо не разбираш и бас лова че не си правила маската нито веднъж.
Това за мен ли се отнасяше?
Kisses_P
02-12-2008, 16:47
Каква е горе долу ценичката на това толкова въздействащо нещо :oops: Мисля да го пробвам...И престанете с тия глупости "овче олио" , защото е доказано , че продуктите от натурални неща (повечето предназначени за животни) имат изключително добър ефект :-P
между 5 и 7лв.зависи от къде го купуваш.5,80 е на солунска от един зоо магазин
извинете че пак питам но до колко време се вижда ефекта :(
Kisses_P
02-14-2008, 18:08
При мен блясъка се видя още след 1вата маска.Зависи за какъв ефект говориш.За омазняването нямам идея,но поне месец спроед мен
babylove
02-15-2008, 19:30
az 4uh za edni ampuli "SERI" se kazvat, te sy6to podpomagat razsteja na kosata az gi izpolzvam za 3-ti pyt i efekt mai nqma :D
А колко време трябва да я ползвам за да порастне на дължина .. :-k
BlackWings
02-17-2008, 23:04
Значиии , аз прочетох всичките 18 страници подробно , доста се заинтересувах от тези въпросните витамини... смао че ми останаха няколко въпроса на които не можах да си отговоря . Преди това ще кажа , че косата ми е абсолютно права и много тънка , омазнява се и седи на клечки , има склонност към цъфтежи , както разбирате имам нужда от съживяване . :-| Въпреки че не съм я третирала с нищо. Та въпросите ми са :
:arrow: Това дали няма някакви противопоказания за склонна към омазняване коса?
:arrow: Задължително ли е да правя маска , не може ли само Тривитаминола да слагам , или да го смесвам с хининова вода поне , без да слагам газ , мас, яйца , кис мляко и такива работи...
:arrow: Друго . задължително ли е след 2 месеца употреба да почивам 1 месец? Защото на мен ми се иска да постигна ако е възможно повече ефект точно за 3 месеца , е не се надявам на чудеса де но питам все пак
Ако някои го е ползвал и може да ми обясни по подробно , благодаря за отговорите :wink: :) :-)
BlackWings
04-02-2008, 11:26
ииии никой не ми писал значи :( :cry:
Значиии , аз прочетох всичките 18 страници подробно , доста се заинтересувах от тези въпросните витамини... смао че ми останаха няколко въпроса на които не можах да си отговоря . Преди това ще кажа , че косата ми е абсолютно права и много тънка , омазнява се и седи на клечки , има склонност към цъфтежи , както разбирате имам нужда от съживяване . :-| Въпреки че не съм я третирала с нищо. Та въпросите ми са :
:arrow: Това дали няма някакви противопоказания за склонна към омазняване коса?
:arrow: Задължително ли е да правя маска , не може ли само Тривитаминола да слагам , или да го смесвам с хининова вода поне , без да слагам газ , мас, яйца , кис мляко и такива работи...
:arrow: Друго . задължително ли е след 2 месеца употреба да почивам 1 месец? Защото на мен ми се иска да постигна ако е възможно повече ефект точно за 3 месеца , е не се надявам на чудеса де но питам все пак
Ако някои го е ползвал и може да ми обясни по подробно , благодаря за отговорите :wink: :) :-)
:arrow: По принцип от тривитаминола се омазнява малко косата,но ако го отмиваш добре,не би трябвало да има проблем.
:arrow: Може и само тривитаминол да слагаш или да го смесваш с каквото решиш.
:arrow: Задължително е след 2 месеца употреба да спреш поне за 1 месец,за да си почине косата :wink:
bebitooo___
04-02-2008, 15:36
Леле реших и аз да пробвам като прочетох доста такива темички.. изглежда ми съвсем достоверно.. И ще пробвам :-P
ами аз четох още март миналата година(2007)за тривитаминола и точно тогава се бях подстигала късо(на черта) и хич не се харесах купих си тривитаминол и запознах да го ползвам 2 пъти в седмицата и сега косато ми е много по дълга(почти до кръста) и два пъти по-гъста от преди...и най-важното е че не ми се омазнява косата напротив
varnen4e
04-02-2008, 19:47
Дам и аз започнах да си правя маски с тривитаминол и мисля, че ще има ефект.. ;)
Black Wings,щом косата ти е мазна/склонна към омазняване е задължително да не ползваш само тривитаминол защото ще ти омазни косата.Трябва да добавиш и някаква изсушаваща съставка(алкохол,жълтък/ци,мед,кисело мляко...).Гледай тривитаминола и изсушаващите съставки да са горе.долу 1:1.
Rai4eto,може ли снимка "преди" и "след"?
bebitooo___
04-03-2008, 19:31
Здр! Днес си взех и от утре ще започвам.. Имам няколко въпросчета.. Когато започна с маските това да означава ли да спра с изправянето на косата? Къде да държа шишенцето с тривитаминола ? Как е по - добре да съчетавам тривитаминол с хининова вода примерно или с някакви други продукти..?!? Мерси предварително! :grin:
със този прочут тривитаминол има мн маски, най-известната е обаче овчата, която на мен лично не ми допада, поради факта, че включва мас и газ. Постарах се и намерих тази рецепта:
2 суп.лъж. тривитаминол
1суп.лъж.хининова вода
1суп.лъж.водка
маже се цялата коса с получената смес,преспива се и на другия ден се измива.Било толкова мощно,че не трябва да се ползва често.
казват,че след прилагането на тази маска за околко 3 месеца,косата може да порастне с 10 см.!
P.S: рецептата е copy и paste oт форум (там мн е хвалиха)!!!
bebitooo___
04-03-2008, 20:13
със този прочут тривитаминол има мн маски, най-известната е обаче овчата, която на мен лично не ми допада, поради факта, че включва мас и газ. Постарах се и намерих тази рецепта:
2 суп.лъж. тривитаминол
1суп.лъж.хининова вода
1суп.лъж.водка
маже се цялата коса с получената смес,преспива се и на другия ден се измива.Било толкова мощно,че не трябва да се ползва често.
казват,че след прилагането на тази маска за околко 3 месеца,косата може да порастне с 10 см.!
Мерси! Ама това на колко време се прави?
Същност незнам аз ще си го правя веднъж в седмицата, както овчата маска и след два месеца ще спра. Почивка един м. и пак. =;
guesswho
04-04-2008, 06:52
2 суп.лъж. тривитаминол
1суп.лъж.хининова вода
1суп.лъж.водка
може ли кум това да се прибавя кисело мляко,мед и други не6та за изсошаване???!!!!!11 :-o :-o
bebitooo___
04-04-2008, 06:55
2 суп.лъж. тривитаминол
1суп.лъж.хининова вода
1суп.лъж.водка
може ли кум това да се прибавя кисело мляко,мед и други не6та за изсошаване???!!!!!11 :-o :-o
Аз лично не ти препоръчвам.. Може би водката исушава от части, но главната й цел е да отвори самите пори по главата, защото мазнината ги запушва.. :razz:
guesswho
04-04-2008, 07:02
2 суп.лъж. тривитаминол
1суп.лъж.хининова вода
1суп.лъж.водка
не разбрах колко време се седи? ''преспива се и на другия ден се измива''? в какъв смисал се пресипва?? и чак на другия ден ли се измива?? сорри ама не схванах :oops: :?
:arrow: Значи може да се добавя кавото пожелаеш (от тези продъкти като кицело мляко газ,мас каквито се използват за маски)
:arrow: Водката не толкова за исушаване колкото за измиване тривитаминола, понеже е нещо като олио и по трудно се маха.
:arrow: Седиш цяла нощ за по добър ефект, и като се събудиш си взимаш душ.
guesswho
04-04-2008, 07:16
:arrow: Значи може да се добавя кавото пожелаеш (от тези продъкти като кицело мляко газ,мас каквито се използват за маски)
:arrow: Водката не толкова за исушаване колкото за измиване тривитаминола, понеже е нещо като олио и по трудно се маха.
:arrow: Седиш цяла нощ за по добър ефект, и като се събудиш си взимаш душ.
super si!! :-) thx
Мисля и аз да пробвам...про4етох вси4ки страници с темата...и се навих... :D
Водката е и за изсушаване защото тримитаминола е мазени ще сплеска косата.
С тая мазнотия не знам как ще вие комфортно да спите цяла нощ.1-2 часа са достатъчни.
bebitooo___
04-04-2008, 16:56
Я дайте снимки преди и след използването..
CrazyWitch
04-05-2008, 12:25
Е*ати претенциите дет са повечето тук. Ко са чудите ве? Аз още сега отивам до ветеринарната аптека. Айде. :grin:
guesswho
04-05-2008, 15:54
Е*ати претенциите дет са повечето тук. Ко са чудите ве? Аз още сега отивам до ветеринарната аптека. Айде. :grin:
мн ясно. Вчера си развързах косата и една приятелка ме гледа и ми казва ''Леле колко мн ти е пораснала косата!!! :shock: :shock: Я пак ми каци с кво се мажеше? '' :-P :-D
хмм..днес си взех това нещу...
да питам... може ли само с него да се мажа или е задължително да си правя тая гадна маска с газ и маз ли кфо беше непомня ве4е... ;d ...
и ако може както са искали по-горе...снимка на косата преди и сега на моми4е,което е ползвало чудото.....
blackreplay
04-17-2008, 16:13
аз имам проблем с косата много е суха, имам пърхот и т.н. преди много не обръщах внимание на тва щото се пак съм момче нема да зема да се мажа с такова мислех го за тъпо но ще взема да пробвам и мисля да си направя така:
1 с.л. Тривитаминол
1 с.л. кисело мляко
1 с.л. зехтин
1 с.л. маслиново масло
1 с.л. масло от жожоба
1 с.л масло от пшеничен зародиш
1 с.л. лимонов сок
1 с.л алкохол
2 часа с маската после отмивам с шампоан и балсам.
1 път в седмицата или повече
Ако ми помогне или навреди ще пиша.
Pepincetyy
04-18-2008, 13:37
Ооо още сега отивам да си го взема :grin:
bebitooo___
04-18-2008, 17:42
Кво става всички казват, че има резултат качете и снимки да видим де!!! ПЛС.. :grin:
bebitooo___
04-21-2008, 18:36
Едно ъпче и ади де помолих за снимки :grin: качете по една снимчица :D
adizitk1
04-21-2008, 18:57
Ама треа ли да правя цялата тая маска :2-3 капки газ;2с.л.тривитаминол:незна си колко оцет,мас,ракия...не може ли просто да се мажа с тривитаминола?ПЛС КАЖЕТЕ МИИИИИИИИ,ПЛСС!!!!!!!!!
Ама треа ли да правя цялата тая маска :2-3 капки газ;2с.л.тривитаминол:незна си колко оцет,мас,ракия...не може ли просто да се мажа с тривитаминола?ПЛС КАЖЕТЕ МИИИИИИИИ,ПЛСС!!!!!!!!!
бе и аз това питах..още чакам отговор...
АЙДЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...КАЖЕТЕ ВЕ4Е...АПФФФ
MiSs_DioR_CheRiE
04-21-2008, 20:35
Emi az ve4e se maja okolo mesec s tva oba4e me murzi da si praa maskata i ne q prava ... sedq 2 4asa predi kupane .., 4estno kazano ima dosta golqm efekt !
Не живея в България но се потрудих да си го намеря и го открих в един ветеринарски магазин под името АД3Е...тъ въпроса ми е в какви пропорции са витамините върху вашите опаковки...за да видя дали са съвместими и в какво количество да използвам тривитаминола??! :)
guesswho
04-22-2008, 05:41
бе и аз това питах..още чакам отговор...
АЙДЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...КАЖЕТЕ ВЕ4Е...АПФФФ
исля,че може. Аз така се мажех преди,но косата ми се омазняваше и реших да пробвам с маската щото има изсушаващи съставки.. и ефекта е супер :grin: изглежда досадно и губене на време,но е мн лесно и се мажеш за 15 мин и посла си вършиш някаква работа в къщи..и то ето 2 часа минали и се къпеш :-D За снимки нямам сорри мн. Но може и само тривитаминол,но като се намажете слагаите и не6то на главата (плик,шапка, вестник и т.н.)
Kisses_P
04-22-2008, 06:44
Не живея в България но се потрудих да си го намеря и го открих в един ветеринарски магазин под името АД3Е...тъ въпроса ми е в какви пропорции са витамините върху вашите опаковки...за да видя дали са съвместими и в какво количество да използвам тривитаминола??! :)
Спокойно го изпозлвай.И на моя пише АДЗЕ.Това му е другото име.
КОлкото до другите въпроси не го правете само с тривитаминол,нищо не вършите.Витамините са мастно разтворими!!Може да не слгате мас и газ ,но сложете нещо друго.. масла на икаров,кисело мляко,жълтък,оцет.избор голям
adizitk1
04-22-2008, 17:27
Мн мс за инфото.Мисля да си слагам само тривитаминол,щот не жинаги имам време и всичките продукти под ръка. :)
Kisses_P
04-22-2008, 19:23
Еми нищо не правиш само с тривитаминола,но твоя си работа ;) не е нужно да слагаш всички продукти,а и не виждам колко повече време ще ти отнеме
Еми нищо не правиш само с тривитаминола,но твоя си работа ;) не е нужно да слагаш всички продукти,а и не виждам колко повече време ще ти отнеме
какво може да се сложи в него????преди про4етох цялата тема,но сега не ми се 4ете отново вси4ко...
Kisses_P
04-23-2008, 15:36
на 17та страница съм го написала.няма да го копирам защото е дълго.
LovePoisoned
05-11-2008, 14:00
Вие сте луди бе, това не се прави от самата овца, нито пък е било върху нея, че да ви е гнус. :) Сами можете да се сетите защо се прилага върху тях - вълната е изключително ценна суровина, а всеки производител се грижи за качеството на суровината, нали така? :)
Навих се!!! Обаче колкото и да четох във почти всички маски има газ и мас ,а аз не искам ... :/
Може ли примерно да си правя маска със :
2 с.л. тривитаминол
1 с.л. мед
1 с.л. хининова вода
^ може ли само със тези ?
Ииитрябва ли да спра да си изправям косата ?
LovePoisoned
05-11-2008, 15:24
@ _siNNer_
Аз преди малко четох във форумите на БГ Мама, препоръчвам ти да прибавиш, ако не е мас, зехтин или бадемово масло! За хининовата вода не знам дали може да се съчетае, аз лично си я слагам отделно след къпането.. :-o А на друго място (ето линк - цък (http://alopecia.8.forumer.com/a/_post36.html)) четох, че не трябва да се прекалява с AD3E, защото даже имало и обратен ефект.. Аз реших да опитам с 1 лъжица, в БГ Мама пишат 2, както искаш опитай, но повече - не. Достатъчни са 1 или 2. Айде успех.
P.S. Ето я и темата в БГ Мама: кликни (http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=291401.0). Обяснено е всичко подробно - дадени са варианти за маска с допълнителни продукти, пише, че можеш да я редуваш с готова маска :) , и пише за самия продукт, както и за други.
cLaDyRcHe
05-11-2008, 16:16
боже аз ако го пробвам туй косата ми ще стане кат грива на лъв :Dиначе и аз съм чувала че има голям ефект от това така че го пробвайте.няма да съжелявате :)
BlackWings
05-11-2008, 16:37
Йее темата се възроди :grin:
Аз иначе още не съм си го купила това чудо , знам само един магазин в Бургас в който може да го има но като ходя там все е затворено. някой от Бургас има ли който да ми каже от къде мога да си го купя? :(
Lowrider
05-11-2008, 16:39
Добре,а има ли "тайна" за неомазняване на косата? :( Че моята през ден вече става отврат-мирише на пор и като слама и е мазна също! То вече ми писна да се подстригвам :-x
cinderellaa
05-18-2008, 16:42
ами да ви попитам нещо
бях чела че това нещо трябва да седи в хладилник.задължително ли е?
Квото и да е никой не може да ме убеди да си сложа такива глупости за ОВЦЕ на главата :!: :|
LovePoisoned
05-18-2008, 17:26
ами да ви попитам нещо
бях чела че това нещо трябва да седи в хладилник.задължително ли е?
Желателно е. Това е мастен витамин. ;) И също го дръж далече от пряка светлина!
Където отидеш да го купуваш, би трябвало да ти обяснят!
cinderellaa
05-18-2008, 17:58
Квото и да е никой не може да ме убеди да си сложа такива глупости за ОВЦЕ на главата :!: :|
Аз също така говорих.Ужасно много искам пъ-дълга коса
От около половин година се занимавам с хининова вода и стимулант на Икаров-да ефект определено има.В началото и аз се смеех на идеата за тривитаминола-но в крайна сметка това са просто витамини.ефекта при тривитаминола е най-видим между 3те продукта.определено съм най-доволна от него
LovePoisoned мерси за отговора :-)
SeXyAdrenaLinka
05-26-2008, 10:20
само във ветеринарна аптека ли може да се намери :-D
guesswho
05-26-2008, 17:11
само във ветеринарна аптека ли може да се намери :-D
дааа :)
Сега говорих с ветеринарен лекар.
Казаха ми,че помага (на някои повече,на някои по-малко). Ефектът за окосмяване на други места в възможен,само ако се инжектира.Когато се втрива няма опасност.Утре ще говорим повече и ще ми кажат и други маски,които имат ефект.
8)
ЗА ВСИЧКИ, КОЙТО НЕ ИМ СЕ ЧЕТАТ МИНАЛИТЕ ПОСТОВЕ : ТЕМАТА НЕ Е ЕБАВКА :) истината е, че тривитаминола е адски добро средтсво! Аз отдавна бях чула за него и все се каня да си го купя :) Няма да сбъркате ! :)
Някой пробвал ли е маслата на ИКАРОВ за коса? резултати?
Probvala sum masloto na Ikarov..opredeleno ima efekt,no Trivitaminola e mn po-dobur!!Polzvam go ot mesec i ne6to i ima efekt!Edinstveniq problem e 4e po4na mn po-burzo da mi se omaznqva kosata!
И аз съм пробвала маслата на Икаров.Като състав са хубави много даже.Ползвам ги от около 6 месеца+тривитаминола.Няма видим ефект.Но може би е косата ми е станала по-здрава и расте по-бързо.По не би трябвало такъв да е ефектът.Иначе като ви се омазнява косата значи не слагате изсушаващи съставки.И е по-добре да се ползвате Тривитаминола в комбинация с нещо друго не чист.
Мерси за информацията :) айде ще пробвам и да видим какво ще стане :) взех от бадемовото и го пробвах, ама нормално ли е да отиде половин шишенце за един път? :oops: косата ми е много гъста и на една педя от кръста
RoyTheReaper
06-13-2008, 19:38
Започвам да следя тази темаа. 8-)
Мерси за информацията :) айде ще пробвам и да видим какво ще стане :) взех от бадемовото и го пробвах, ама нормално ли е да отиде половин шишенце за един път? :oops: косата ми е много гъста и на една педя от кръста
Eми щом ти е такава косата-нормално.Може да си вземеш и други масла да си ги смесваш че да не отиват на един път.А и налистовката на Икаров си пише че маслата по-добре се усвояват когато са смесени.
ммм добре ще пробвам :) мерси много
little_elf
06-13-2008, 19:57
и аз си взех бадемовото масло на Икаров и смятам да си правя маска с него :)
adizitk1
06-14-2008, 13:15
Вече не се произвежда.Произвежда се един виалитон,който вобще не действа!!! :?
BlackWings
06-15-2008, 16:47
Как така не действа , като е същото , но с друго име , а съставките са същите?
Не тривитаминолът съдържа мастноразтворими витамини а виалитонът водноразтворими
BlackWings
06-15-2008, 20:56
Не тривитаминолът съдържа мастноразтворими витамини а виалитонът водноразтворими
и наистина въобще не действа ??? :(
preichetoy
06-15-2008, 21:18
Утежнява ли косъма?
Shtastl1va
06-16-2008, 15:12
Ами на мен в 1 от темите ми бяха казали, че свинската мас може да се замени с бадемово масло (най - мощният стимулант за израстване на коса); зехтин; масло от гроздови семена (за регулиране на омазняването); масло от пшеничен зародиш (за много суха, накъсана, цъфтяща коса), масло от шеа/карите , масло от жожоба.
Та въпроса ми е, на мястото на свинската мас само 1 от изброените продукти ли може да се ползва или няма проблем да са 2, 3 още ии от аптеката ли мога да ги намеря тези неща? д/г на каква цена? :) мн благодаря предварително :P
preichetoy
06-21-2008, 08:32
Утежнява ли косъма?
TheNewReligion
06-21-2008, 23:13
Probvala sum masloto na Ikarov..opredeleno ima efekt,no Trivitaminola e mn po-dobur!!Polzvam go ot mesec i ne6to i ima efekt!Edinstveniq problem e 4e po4na mn po-burzo da mi se omaznqva kosata!
От къде си купи "Травитаминол" , ако не е тайна де ? Значи не са тго спряли от производство както едно момиче каза ... Така ли? :)
TheNewReligion
06-21-2008, 23:31
Утежнява ли косъма?
8-)
8-)
lil4encetyy
06-22-2008, 10:21
xaxa , te dne6nite mladeji predpo4itat peryki :D :D
От къде си купи "Травитаминол" , ако не е тайна де ? Значи не са тго спряли от производство както едно момиче каза ... Така ли? :)
Ne sa go sprqli ot proizvodstvo!Kypih si go ot kv Iztok...to4no do friziorskiq!Ot edin zoomagazin. :)
preichetoy
06-22-2008, 21:27
Какво бе, хора?! Никой не ми отговаря, ама аз пак ще питам. Утежнява ли косъма този тривитаминол ? :D
TheNewReligion
06-22-2008, 21:38
Какво бе, хора?! Никой не ми отговаря, ама аз пак ще питам. Утежнява ли косъма този тривитаминол ? :D
Явно го утежнява , щом при някои момичетата косата е започнала да се омазнява по-бързо ... :-o
Явно го утежнява , щом при някои момичетата косата е започнала да се омазнява по-бързо ... :-o
+1... утежнява и то мн... косата ми се омазняваше за ден и то мн мн мн :shock: :shock: :shock: минаха 2 месеца от както не си правя маска с този тривитаминол и едва сега ми се възстановява косата благодарение на билки....
хич не съм доволна от бадемовото масло на Икавов за коса, с маски за коса си е най-добре :) това олио... само омазнява.Знаех си че ще стане така ама ми се искаше да пробвам какво толкова го хвалят!
mil4eto_
06-28-2008, 09:23
Аз също се навивам да го пробвам,но ме спира това,че се изрусявам. :?
pasii_sladuranata
06-28-2008, 14:42
олиото се използва за мазаме на офце защото е изцяло от витамини за да им порасне козината ! а това ако се намажеш с него нищо няма да ти стане само ще ти порасне коса дълга буйна и красива.НО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ПО СЛЕДНИЯ НАЧИН! маже се един месец като в седмицата поне 2 пъти се ползва после задаллжително ЕДИН МЕСЕЦ СЕ СПИРА и после пак се повтаря ... ако не ти стига дължината на косата !! колкото искаш ама трябва да се прекъсва през месеци :? :-)
pasii_sladuranata
06-28-2008, 14:44
при всеки човек олиото действа различно..не при всички се омазнява и няма да ти се омазни косата ако ползваш олиото както прябва :?
preichetoy
06-28-2008, 14:52
Перфектно, искам да ми се омазни и да стане по-тежка .. Взимам го :grin:
Сега съм с маската...по-късно ще пиша дали има ефект 8-)
v3rSaNd37
07-07-2008, 16:32
Mi taka e , moje da e za ovci, ama moq fr e pila vitamini za xamsteri, i sa i pomognali stra6no mnogo!
P.S.Mislq da opitam(ne tolkova za sg1stqvane otkolkoto za d1ljina)
Емиии няма кой знае какъв резултати от 1-вия път.Четох из форумите,че още с намазването и азмиването косата ставало страхотна...ее не е така ама карай... :D Мисля да продулжа още време да го ползвам па ще видим:)
preichetoy
07-08-2008, 00:10
колко струва?в Купих си го от Ямбол за 4.60 или 3.60 не помня точно :D Толкова горе-долу ще е
DeaD_SouL
07-08-2008, 16:31
tova olio deistva :)
maika mi ima edna priqtelka koqto imala pleshivo petno na glavata.veche go nqma i to sled nqkolko meseca.
:)
pcdollsbmagi
07-09-2008, 15:56
awe q ne govorete gluposti .....malkoto_sladur4e moga li da popitam ba6ta ti kakuv lekar e 6toto az v4era pitah susedkata koqto e veterinar.....i kaza 4e e to4no za kosa puk i na ovcete se dava vutre6no....super glupavo 6te e da se okosmi6 po cqloto tqlo pri polojenie 4e si maje6 samo kosata ](*,)
Ами да те светна баща ми е най-добрия лекар в града и има най-много пациенти...! :smt013 :smt019
XAXA...Spokoino...nqma okosmqvane,nqma da si go vkarvate v organizma,samo na kosata,povyrhostno spoko :) :D
Въпреки тва с косопада се навих да си го взема.Утре ще си го купя и след като го пробвам ,ще пиша дали има резултат.
Само се чудя как така (при някои де) има косопад ,но въпреки това казват ,че им се сгъстявала косата ? :-o
И някой ще пусне ли пикс преди и след плс?
preichetoy
07-18-2008, 18:53
На мокра или на суха коса?
леко навлажнена...
preichetoy
07-18-2008, 19:54
леко навлажнена... Много благодаря. :)
Въпреки тва с косопада се навих да си го взема.Утре ще си го купя и след като го пробвам ,ще пиша дали има резултат.
Само се чудя как така (при някои де) има косопад ,но въпреки това казват ,че им се сгъстявала косата ? :-o
И някой ще пусне ли пикс преди и след плс?
надявам се не очакваш че след 1 нанасяне и ще има ефект... ще се разочароваш :D
то и момичето си е казало че няколко месеца трябва да си се маже редовно за да има по-добър ефект
аз лично не съм го ползвала(за щастие не мога да се оплача от косата си(за сега))
леко навлажнена...
От къде го измисли тва 8-)
Kisses_P
07-19-2008, 07:38
:lol: на суха коса ;)
preichetoy
07-19-2008, 10:21
:lol: на суха коса ;) Ок, мерси :D
:lol: на суха коса ;)
ехеее...че смешнооо...
аз тей съм разбрала,и тей си го правЯ!..
и пак си има ефект!!!!
mimz_rap
07-19-2008, 13:09
Какво е туй точно? :oops: Не се смейте..много :oops:Не няма нищо смешно аз забравих да спомена какво е Тривитаминол-а :) Ами значи това е едно като олио с което се мажат козината на овцете и други животни и тя расте.Продава се във ветеринарните аптеки и под името витамин АДЗЕ.Няма вреден ефект ,защото са само 3 витамина А Д и Е май бяха и даже аптекарката веднага позна ,че е за косата и ми каза как точно да го изпоулзвам.Повтарям няма странични ефекти :)
:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: не мс ... :-D
preichetoy
07-19-2008, 13:52
Какво е туй точно? :oops: Не се смейте..много :oops:Не няма нищо смешно аз забравих да спомена какво е Тривитаминол-а :) Ами значи това е едно като олио с което се мажат козината на овцете и други животни и тя расте.Продава се във ветеринарните аптеки и под името витамин АДЗЕ.Няма вреден ефект ,защото са само 3 витамина А Д и Е май бяха и даже аптекарката веднага позна ,че е за косата и ми каза как точно да го изпоулзвам.Повтарям няма странични ефекти :)
:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: не мс ... :-D Само защото каза, че с него се мажат овцете нали? А като с краве мляко се хранят теленцата, ти пиеш ли го?
mimz_rap
07-19-2008, 13:54
е да ама нз ...никога не бих си мазала косата с такова ....
Спирит =]
07-19-2008, 14:48
Преди 2 години и нещо ми я каза една колежка на майка ми! Много просто - ТРИВИТАМИНОЛ му е майката.Косата става гъста,блестяща и расте много бързо.От моята рядка коса като слама дето винаги съм се нервела колко бавно расте и като порасне малко веднага нацъфтява сега имам дълги хубави гъсти и блестящи коси и много хора са ме питали как ? Ами ето как :)
edit:Начин на употреба:
Преди къпане се нанася в корените на косата ,а после и по дължината и.Стои се 2 часа и после измивате.Странични ефекти НЯМА.Видим ефект има след 3-4 месец
супер
Не знам какви са тея глупости,но честно казано не съм се и интерувала.Винаги съм имала гъста и дълга коса.Не казвам хубава,защото не си я харесвам.Дразни ме,че е гъста и нито една прическа не става,защото косата ми е много тежка и пада.
SunShinePearl
07-19-2008, 21:40
слава богу че косата си ми е гъста мн си я обичам :grin:
От Тривитамитола косите ви няма да станат по-гъсти,не се заблуждавайте...
guesswho
07-28-2008, 07:51
не е вярно.Моита стана мн по-гъста
mim4ety_sara
07-30-2008, 16:30
Az 6te probvam :grin: Kvo kat se majat ovce,da ne se majete s 4ast ot ovcete q,majete se s vitaminii be horaa 8)
anonim4e2
07-31-2008, 12:34
в предишните страници бях чела че тривитаминолът се отразява на косата с косопад,зависи от косата,на всеки е различна.та някой знае и дали използването на пяна или лак за коса,често използване на преса и т.н. са едни от причините косата да реагира така при съвместна употреба и на тривитаминол и на тези средства? thanks!!! :)
А от къде мога да си купа Тривитаминол в София?Благодаря предварително :)
Kisses_P
07-31-2008, 16:48
От зоо магазин на СОлунска.Пада се от ляво ако вървиш от Славейков към Витошка.Последно го купих 6,30 мисля
не е вярно.Моита стана мн по-гъста
Пусни снимки преди и след тогава!
Kisses_P
08-01-2008, 15:11
НОви косми няма как да изникнат и да стане по-гъста.Евентуално косъма като се заздрави може да изглежда косата по-гъста.Друго обяснение нямам
А от къде мога да си купа Тривитаминол в София?Благодаря предварително :)
Mojesh da si kypish trivitaminol i ot kv Iztok!Do friziorskiq ima edin zoomagazin. :)
i hininovata voda mn pomaga i burzo ti raste kosata :-)
buttertoast
08-02-2008, 08:45
Въпрос(и): сега съм с маска с тривитаминол на косата - 1 час добре ли е като времетраене да я държа? И ще се обърка ли нещо ако като я изплакна се измия със шапоан?
Kisses_P
08-02-2008, 14:41
Може и повече от 1 час да я държиш.След като я изплакнеш ако не изпиеш с шампоан ще седи на клечки и ще е мазна.Задължително с шампоан!
buttertoast
08-02-2008, 14:46
Може и повече от 1 час да я държиш.След като я изплакнеш ако не изпиеш с шампоан ще седи на клечки и ще е мазна.Задължително с шампоан!
Мда,в поледното се убедих впоследствие и чак след 3тото исмиване със шампоан стана добре.Мерси :}
0кей! Хайде сега нека ако е възможно nP0c70_A3_ примерно и другите които са ползвали продукта да обобщат абсолютно вси4ко в 1 съобщение
Как се използва? В/у каква коса се нанася ? Нужно ли е да се смесват други продукти към Тривитамитола или може само с него да се намажем (защото в сайта който nP0c70_A3_ беше дала за справка там бг-мама ли е ко е пишеше че го ползват с др продукти) Колко време се задържа с какво се мие шампоан балсам ? На всяка коса ли действа различно (засегнатата тема с косопада) или е БЕЗ странични ефекти ? Нека някой който вече го е ползвал да сподели и ако може да се качат някакви снимки ?? :)
Земи прочети темата,на всичките ти въпроси е даден отговора,не е като да не е казано!
Kisses_P
08-02-2008, 15:47
Да,наиситна може малко да попрочетеш.Няма странични ефекти.На суха коса се слага.Не се маже само тривитаминол,ами се добавят и други продукти.Измива се със шампоан,държи се около 2 часа.Снимки няма да сложа,няма кой да ме снима :)
Пуснете някакви снимки де.
LadyCarameL
08-29-2008, 15:14
Малка вероятност(да не кажа нулева) да направи косата по-гъста. :? Единствения начин(доколкото знам) е да си обръснеш главата 0 номер,но не вярвам някое момИче да се навие. :D
здравейте, купих си тривитаминол, но след като го взех, видях, че е за инжексии :D таа искам да ви питам дали има някаква разлика и дали мога да го ползвам върху косата си :neutral:
Bill^Kaulitz.
09-12-2008, 12:11
Купих си това Тривитаминол , но пише , че е за инжектирване Confused Може ли да го изполвам и върху косата си
cHooOpiHka___
09-13-2008, 19:05
superrrrrrrrr....... :-)
Kisses_P
09-13-2008, 19:51
Що за въпроси.. може да го позлвате върху косата си естествено.За какво е цялата тема!
tyi kato ne mi se 4ete tolkova mnogo....ii ne znam dali nqkyde pishe kolko gore dolu struva..nqkoi da ima ideq na kakva cena e :D
Just_me_91
09-14-2008, 14:25
Информацията е много полезна- и аз реших да пробвам,но имам няколко въпроса. Ще има ли ефект ако се ползва само тривитаминол?Газта от къде може да се купи и дали маската може да се направи и без нея?Бих искала да попитам тези,които я ползват като си намажете главата с маската слагате ли си найлон,кърпа или нещо от сорта? Надявам се някой да ми отговори :)
Информацията е много полезна- и аз реших да пробвам,но имам няколко въпроса. Ще има ли ефект ако се ползва само тривитаминол?Газта от къде може да се купи и дали маската може да се направи и без нея?Бих искала да попитам тези,които я ползват като си намажете главата с маската слагате ли си найлон,кърпа или нещо от сорта? Надявам се някой да ми отговори :)
Ще има ли ефект ако се ползва само тривитаминол?-ДА
Газта от къде може да се купи и дали маската може да се направи и без нея?-Ако ще е без газ не слагай и мас,защото едното върви с другото.Мас-омазнява , газ-Изсушава
Бих искала да попитам тези,които я ползват като си намажете главата с маската слагате ли си найлон,кърпа или нещо от сорта?-Аз си слагам найлонова шапка :)
оле хора айде преди да се смеете и да не оценявате нечий труд малко да се разровите и след тфа да кажете тфа е тъпо...това наистина действа аз съм го пробвала.. :x :)
Kisses_P
09-14-2008, 16:09
Само тривитаминол недейте ;) Газта от железарски магазин.МОже и без нея.СЛага се найлонов плик върху косата,може върху него и кърпа.
(S) AINT
09-15-2008, 21:48
Неблагодарници
А бебката ,няма всичко на готово , а и учебната година започва ,няма "не ми се чете".Струва 5 лева ,казано е още на първа страница.
еее съжелявам :oops: иии аз в училище съм послушна и чета :D :-D 8-) :lol:
aide nqkoi koito go e izpolzval 7 8 meseca da kaje kolko gore dolu mu e porasnala kosata (s kolko sm):?
:)
fre3styl3
09-23-2008, 18:25
Значи има въздействие и само Тривитаминол, така ли? Без други добавки? А разрежда ли се с вода или се слага директно в/у косата? Какво количество е необходимо за средно дълга коса (под раменете)? Не я ли омазнява в корените? След това трябва ли да се ползва балсам?
miss_ludataa
09-23-2008, 20:24
a kolko 4esto se prai toz ''ritual'' :D mersi mnogo ..a imam vupros 6toto sum si tupa i ne rabzrah zna4i..imam kosa nqkude do ramenete postrigah se i predi mi be6e mnogo dulgaa...zna4i tfa ne6to TREVITAMINOL ILI KAKTO se kazva...usilva rasteja na kosata li ili..ako ne e taka kakvo stava? :D mersi mn za temat :-)
Реших и аз да пробвам тази маска с Тривитаминола,защото още от малка искам дълга и красива коса и това е точно за мен :) а и приятеля ми иска да съм с по-дълга така че причините да я пробвам тази маска станаха две :D
Но на 27,07 се къносах в червено и втори път на 14,09.Искам да попитам нали къната няма да попречи на пълния ефект от маската?
Косата расте с 1,МАКСИМУМ 2 санта на месец!Тривитаминолът е за заздравяване за да ви е по-хубава косата но не е добе да се ползва самостоятелно щот омазнява!На къната не пречи но ако прибавяте жълтък може да ви свали леко боята.
На къната не пречи но ако прибавяте жълтък може да ви свали леко боята.
благодаря за отговора :wink:
mynichka
10-05-2008, 11:44
супер :P не съм го ползвала но съм чувала, че е доста добро
Sa6iTyYy
10-08-2008, 15:10
Nqkoi moje li da mi kaje v Plovdiv otkade da si go zema,dve priqtelki sa hodili i sa im kazali 4e bilo za kone ama na mene mi trqbva za ovce nali ili to tfa e sa6toto :( aide nqkoi ot pld da mi kaje kade ima apteka i dali prodavat trivitaminola za ovce..?
Това се води за всякакъв вид животни (даже и за кокошки) :D , майка ми го ползва от 1 седмица ..
Sa6iTyYy
10-19-2008, 17:46
A nqkoi da znae kade ima apteka v Plovdiv..? Mn shte sa mu blagodarna ako mi kaje shtoto utre sikam da si go zema a n zotkade :-o
WaterLilly
10-19-2008, 17:51
Аз бих опитала и вярвам, че има ефект, но просто няма да ми стигне търпението за 4 месеца. Аз едвам преборвам мързела та да сложа балсам, камо ли всеки път да стоя толкова много време след къпане в продължение на 4 месеца... :-D
Miimiinka
10-19-2008, 20:46
Аз няма какво да си слагам.Моята и без това е дълга и гъста.... ужас по някой път.
(Пействам си мнението от темата на varnen4e эа косата)
И на мен в последно време косата ми е станала някаква гадна и иэтощена.Освен това май вече е эа фриэьор.Доста маски съм иэполэвала,но эа момента само от една съм доволна.3а иэтощена коса на Parisienne -италианска фирма.С ленено семе е,което уж въстановява третираната коса.Моята коса се реши ужасно трудно,ама с тая маска става доста по-лесно.Добра е.И на Natur Vital маските са хубави.С къна са и правят косата страшно мека.Това са двата продукта,които препоръчвам.Другото всичко-под ножа :Д KEUNE,Nivea,Dove-боклуци.
A nqkoi da znae kade ima apteka v Plovdiv..? Mn shte sa mu blagodarna ako mi kaje shtoto utre sikam da si go zema a n zotkade :-o
Не е задължително да е специалицирана аптека.Има във ветеринарни кабинети където се продават медикаменти.
Аз си го купувам от зоомагазин :)
a nqkoi 6te mi kaje li kakva e razlikata mejdu tova i hininovata voda ,i dali mogata da se izpolzvat zaedno ?
Хининовата вода е изкуствен продукт докато Тривитаминола е естествен-само витамини
Аз ще задам един въпрос, който не срещнах до сега.
Може ли тривитаминола да се смесва с хума?
В смисъл тривитаминола нали омазнява косата, а хумата би трябвало да не го позволява до толкова голяма степен...или..?
Kisses_P
10-21-2008, 11:10
Може да се смесва с хума.ХУмата е изсушаваща съставка
Sa6iTyYy
10-21-2008, 13:12
Superrr Zeh si go napraih si tam maskite i si go slojix qko stava ne e tolkova golqm efecta ot parviq at no se nadqvam po natatak da pocne da stava po golqm :grin: nqkoi sha mi kaje li s kfa recepta si go burka Trivitaminola :)
Може да се смесва с хума.ХУмата е изсушаваща съставка
Мерси :-)
nP0c70_A3_ твоята коса сгъсти ли се? ( задавам въпроса и към всички които са ползвали продукта )
И ако да, по рождение гъста ли е била.
Питам, защото моята е рядка по рождение и не мисля че ще ми помогне.
varnen4e
12-21-2008, 07:41
Моята е гъста по рождение, но напоследък е в много лошо състояние и не се наблюдава сгъстяване, поне не на този етап.
leidymimi
12-21-2008, 09:29
И моята коса е рядка по рождение,но ще го пробвам и се надявам да има ефект :)
Neprikosnovena
12-21-2008, 15:58
И аз мисля да пробвам.Дано ако има ефект,да дойде по-бързо,защото не съм от най-търпеливите. :-D
Коса може да се сгъсти,ако е претърпяла някаква "злополука",т.е. може да възвърне предишното си състояние,но не и да има ново,различно от заложеното генетично.
BoCupycake
12-21-2008, 18:26
Не го правете!Една приятелка преди време ми говореше за т'ва нещо и каза,че някво момиче бая си е съсипало косата от тая глупост...Едва ли не буквално като вълна и е станала косата.
Може само при нея да се е случило така,но аз не бих го изпробвала въпреки,че и моята коса не е гъста. 8-)
Тва момиче да спре да си фантазира :lol:
therichbitch
12-21-2008, 21:00
бях го чела из този форум това... мисля да изпробвам. :)
и, верно, ставате смешни... какво олио, ебати?! момичето се опитва да помогне. като е за овце - голяма работа. :shock:
a taka kvo q zaqdohte da ne vi e vurzala da se magete
mixifixi
12-23-2008, 14:42
Ami az si kypih VIALITON i sega sled kato e na vodna osnova nemoga li da go izpolzvam za kosata?
billytalent
12-23-2008, 14:53
Не ми се чете цялата тема,може някой да е дал тази маска нз,но все пак по-хубава маска от тази няма за 1 месец косата ми порастна 4 см и се оправи тъй като всеки ден я изправям по два пъти и я топирвам,но вече благодарение на тази маска е добре
2 с.л. тривитаминол (ново име- АД3Е/мастна основа, Виалитон/водна основа)- купува се от ветеринарна аптека, струва около 4-5 лв за 100 мл.
1 с.л. свинска мас - заменя се с бадемово масло (най - мощният стимулант за израстване на коса); зехтин; масло от гроздови семена (за регулиране на омазняването); масло от пшеничен зародиш (за много суха, накъсана, цъфтяща коса), масло от шеа/карите , масло от жожоба, .... инфо тук
1 с.л. ракия - или друг алкохол - водка, ром, коняк
1 с.л оцет - за да се избегне миризмата на салата, можете да замените с лимонов сок
2-3 капки газ - за блясък ако е с изтекъл срок на годност мирише по - слабо. Купува се от железария или евентуално магазин за домашни потреби.
Маската се нанася в корените и се разнася по цялата дължина на суха коса, преди миене. Косата се прибира в найлонова шапка /торбичка и се завива с кърпа или се увива в потопена в гореща вода и добре отцедена кърпа. След 2 часа се измива.
Прави се 2-3 пъти седмично (зависи от честотата на миене) за период от 2 месеца (една опаковка тривитаминол/АД3Е е достатъчна за около месец при посочените по - горе количества на продуктите), след което се почива месец - два, за да не се пренасити косата и да не се предизвика обратен ефект.
Маската може да се редува с готови маски. След измиване, при желание се нанася подходящ балсам в краищата на косата. За по - лесно разресване може да се втрият две-три капки кристали/масло от жожоба/карите. Против цъфтящи връхчета е подходящо втриването на пшенично масло (има лек "мокър" ефект).
Една приятелка си прави тази маска с тривитаминола и е супер доволна, аз и прлагах наскоро да си вземе професионален балсам у а, но тя ми каза че простоо нищо не може да се сравни с тривитаминол блясъка здравината, супер доволна е. Единствено че не трявна да се прекалява, защото косата започва много бързо да се омазнява
Ami az si kypih VIALITON i sega sled kato e na vodna osnova nemoga li da go izpolzvam za kosata?
Може.
colymoly
01-04-2009, 15:30
аз си имам гъста коса и не ми трябва овчото ви масло :P
fre3styl3
01-04-2009, 17:44
Кой те пита? ^^ (за горното мнение става дума)
Моята коса е нормална, не е нито много гъста, нито рядка. Имам здрав косъм, но все пак зимата доста ми се изтощава. От около 2 месеца ползвам Тривитаминол (само него, не маска) и съм супер доволна. За сгъстяване не знам дали ми се е сгъстила, но определено расте по-бързо, а и след като се изкъпя ми е някаква много лъскава и здрава. Много съм доволна 8)
cherinka
02-22-2009, 03:01
Темата за тривитаминола трябва да остане ЖИВА!
mim4ety_sara
02-22-2009, 06:20
Az si kupix 8-) I se mazah 1 put,dnes pak. :)
abe hora tfa naistina e vqrno.... +tfa ne e kazano 4e kato go izpolzvate ste ofce tfa prosto e dokazano 4e deistva v/u kozinata na ovcete pri koeto se izpolzva za po golqmata im pe4alba.po sa6tiq na4in deistva i v/u kosata...
pak ako ne iskate da go probvate az 6te vi kaja edna dr. recepta.....
1.smesvate zehtin s edna dve kapki vitamin A ot aptekata i se majite samo v korenite stoite 1 4as i se kapete
2.varite si kopriva(koqto zimate ot aptekata evtini sa..)kato v svarenata voda kapvate dve,tri kapki vitamin A i pak se majite samo v korenite i stoite kolkoto si iskate kosata ne se omaznqva ot tova v zavisimost kolko vitam. A ste slojili i taka..... :-P :P :razz: 8) :grin:
abe hora tfa naistina e vqrno.... +tfa ne e kazano 4e kato go izpolzvate ste ofce tfa prosto e dokazano 4e deistva v/u kozinata na ovcete pri koeto se izpolzva za po golqmata im pe4alba.po sa6tiq na4in deistva i v/u kosata...
pak ako ne iskate da go probvate az 6te vi kaja edna dr. recepta.....
1.smesvate zehtin s edna dve kapki vitamin A ot aptekata i se majite samo v korenite stoite 1 4as i se kapete
2.varite si kopriva(koqto zimate ot aptekata evtini sa..)kato v svarenata voda kapvate dve,tri kapki vitamin A i pak se majite samo v korenite i stoite kolkoto si iskate kosata ne se omaznqva ot tova v zavisimost kolko vitam. A ste slojili i taka..... :-P :P :razz: 8) :grin:
shmatka888
03-24-2009, 18:09
Днеска майка ми най-накрая ми купи тривитаминол.Каза, че докато попитала жената в аптеката за тривитаминол и тя се сетила, че е за коса... И тя го ползвала от 2 години и била доволна.Майка каза, че имала хубава и гъста коса :) от утре почвам да си правя маски
2 с.л. тривитаминол
1 с.л. мас (обезсолена и разтопена)
1 с.л. алкохол
1 с.л. оцет
2-3 капки газ
1-2 с.л. течен мед
1 жълтък
1 счукан аспирин
Прави се 2 пъти в месеца
:-)
billytalent
03-24-2009, 18:11
Днеска майка ми най-накрая ми купи тривитаминол.Каза, че докато попитала жената в аптеката за тривитаминол и тя се сетила, че е за коса... И тя го ползвала от 2 години и била доволна.Майка каза, че имала хубава и гъста коса :) от утре почвам да си правя маски
2 с.л. тривитаминол
1 с.л. мас (обезсолена и разтопена)
1 с.л. алкохол
1 с.л. оцет
2-3 капки газ
1-2 с.л. течен мед
1 жълтък
1 счукан аспирин
Прави се 2 пъти в месеца
:-)
Тая маска си я правех лятото 4-5 пъти и косата ми стана страхотна само,че вместо мас слагайте Бадемово масло аз първият път сложих мас и 1 седмица не успях да си измия косата беше на клечки
mim4ety_sara
03-24-2009, 18:33
Ами като не си правя маски,а се мажа само с тривитаминол..ще има ли ефект?! :shock:
shmatka888
03-24-2009, 18:44
Ами като не си правя маски,а се мажа само с тривитаминол..ще има ли ефект?! :shock:
Еми това са си витамини-ще има, но ще има по голям и бърз ефект като е на маска
Zehtinka
03-24-2009, 18:46
Abe hora,ot polovin 4as iz4etoh absoliutno vsi4ko tuka i zagrqh ve4e ot edno i su6to,pitate edni i su6ti vuprosi po 50 puti vmesto da se poraz4etete malko,evalata na avtorkata na temata ima jelqzni nervi,otgovorq vi spokoino...nz imaite milost kum momi4eto vse pak :D ina4e az mislq da go probvam tova za kosata,ta 6e vidim :P
XTREMEFREERIDE
03-24-2009, 19:34
Косата ми е гъста, но не расте бързо.
Дали да пробвам?
Малко ме плаши това, че косата става по - гъста...
billytalent
03-24-2009, 19:36
Ако искаш просто за растеж си вземи хининов шампоан,наистина има ефект и то за кратко време
shmatka888
03-25-2009, 08:14
Косата ми е гъста, но не расте бързо.
Дали да пробвам?
Малко ме плаши това, че косата става по - гъста...
Как ще те плаши :shock: аз умирам за гъста и хубава коса ... а иначе за растежа хининова вода :)
lolipop1
03-25-2009, 11:55
Имам един вапрос .. от това нещо косата омазнява ли се? и мирише ли на лошо?
XTREMEFREERIDE
03-25-2009, 14:08
Ако искаш просто за растеж си вземи хининов шампоан,наистина има ефект и то за кратко време
От аптеката нали?!
billytalent
03-25-2009, 14:13
От аптеката нали?!
Да,най-хубав е на Kasy
Loshotia
03-25-2009, 14:16
Абе каква хининова вода ползвате? Моята освен, че ми омазнява по- бързо косата, май друг ефект няма.
И още едно питане: аспиринът не изтощава ли косата?
co0L_gIrL
03-25-2009, 15:18
Ами всъщност не. Аспиринът спомага за премахване на пърхота.. Аз около 2 месеца си правех маски, и наистина много добре ми се отрази на косата :)
lolipop1
03-25-2009, 15:40
хайде де кажете
co0L_gIrL
03-25-2009, 15:42
хайде де кажете
Хах.. еми попринцип тривитаминола си е мазничък, но като си изчакаш 2-та часа в които ти е на главата, и като си измиеш косата 3 пъти поне за да се измие хубаво от цялата маска тъй като е мазничка- няма проблем. Аз го ползвах 2 месеца и не ми се е омазнявала повече косата.. И не е миришела на лошо.. :)
Zehtinka
03-26-2009, 06:28
Привеет :P Ще вмъкна в тази тема една снимка на едно момиче от старото ми даскало с божествена коса :-D ама винаги и съм се чудила,ква е тайната? http://www.impulse.bg/photos/by/8209490/view/11467896
http://www.impulse.bg/photos/by/8209490/view/11252527
http://www.impulse.bg/photos/by/8209490/view/13888401 Супер дълга и е и обемна ии всичко хубу на тоз свят и е върху главата 8)
Loshotia
03-26-2009, 07:46
Супер дълга и е и обемна ии всичко хубу на тоз свят и е върху главата 8)
Не е вярно! Върху косата и няма филия със сирине и лютеница 8-)
Много и е хубава косата. Имам една съученичка с подобна коса- само че нейната е по- дълга. Явно си е до ген.
shmatka888
03-26-2009, 08:26
Привеет :P Ще вмъкна в тази тема една снимка на едно момиче от старото ми даскало с божествена коса :-D ама винаги и съм се чудила,ква е тайната? http://www.impulse.bg/photos/by/8209490/view/11467896
http://www.impulse.bg/photos/by/8209490/view/13888401 Супер дълга и е и обемна ии всичко хубу на тоз свят и е върху главата 8)
:shock: питай я дали си слага нещо на косата или си е такава... :shock: страхотна е...
:shock: питай я дали си слага нещо на косата или си е такава... :shock: страхотна е...
http://www.impulse.bg/photos/by/8209490/view/13597416 на тази снимка косата и е съвсем нормална,значи въпросът е как си прави обема или дали има допълнително сложена коса.
samaramorgan
04-02-2009, 10:10
Браво, браво. После да не се сърдите, че ви казваме "оФце". хехе.
А това преди години се е продавало и за хора, но под друго име (мама ми разправяше, как на млади години 70 и някоя си зимали). Обаче сега като има 1000000 вида балсами, лосиони и прочие не е популярно.да ама тези балсами и т.н незнаеш ко има вътре а тва е 100 % витамини само
+1 :)
Irenchety
04-02-2009, 10:16
моята коса си е достатъчно гъста, самоче е малко суха, това олио прави ли по блестяща и гладка косата или само ти ставо по-обемна
shmatka888
04-02-2009, 13:37
моята коса си е достатъчно гъста, самоче е малко суха, това олио прави ли по блестяща и гладка косата или само ти ставо по-обемна
Мисля, че като цяло заздравява косата...прави я по гладка и мека :)
аз утре съм на фризьор и ще попитам не само за този продукт, но и за други и ще ви кажа какво са ме посаветвали :)
Мии мойта коса попринцип си е гъстичка и хубава,но понеже често си я изправям с преса и доста я третирам по този начин мисля да опитам това щом подсилва косата като цяло ми се вижда супер :) :grin:
Аз имам "олиото за офца" и ми помогна доста,като ми бяха осквернили прическата.Възвърна си стария вид след 2 месеца.Кво като е за овца,то са чисти витамини без някакви примеси
Мен не ми пука
Днес след 2 часово издирване на ветеринарни кабинети,най сетне си взех тривитаминол! Ето снимка как изглежда: http://i42.tinypic.com/2ed8r29.jpg Стандартното количество на витамина е 100 мл.,а аз го намерих за 8 лв. Незнам как ще изтърпя 3 месеца да чакам,но от други ден започвам да го ползвам.Ще слагам снимки на всеки 1 месец за да проследим заедно растежа на косата ми.. :D Ето я в сегашния си вид: http://i42.tinypic.com/2v7vsao.jpg
моят Тривитаминол изглежда по същия начин :D аз изпозвах само една опаковка като си го правех на маска(с мас и гас и не знма още какво :D )но като видях колко трудно се мие се отказах :D Предполагам ,че ако ползваш само Тривитаминол ще е по-лесно за измиване :) Много ще ми е интересно да видя как ще се развие експеримента ти :) Успех ти пожелавам :P
Аз сега използвам Стимуланта за коса на Икаров и май косата ми е започнала да расте значително по-бързо :D
Loshotia
04-03-2009, 10:28
Понеже никой не ми обърна внимание на темата за шампоана с боров катран, някой да има преки наблюдения?
За маската с газ,мас,ракия,оцет и тривитаминол имам няколко въпроса,може вече да е отговорено,но ми е спешно защото вече си я сложих. :oops:
Колко време трябва да я държа,пак ли 2 часа,както пише само за тривитаминола?И трябва ли ми специален шампоан,за да я отмия?
malkata_kukli4ka
04-06-2009, 12:21
Значи искам съвет:с какво мога да си издължа бретона за около 1 месец? :)
Carmen_Kass
04-06-2009, 14:19
За маската с газ,мас,ракия,оцет и тривитаминол имам няколко въпроса,може вече да е отговорено,но ми е спешно защото вече си я сложих. :oops:
Колко време трябва да я държа,пак ли 2 часа,както пише само за тривитаминола?И трябва ли ми специален шампоан,за да я отмия?
Аз лично предпочитам да си я държа маската на косата,колкото е възможно по-дълго.Но гледам да не е по-малко от 2часа,така че спокойно.А колкото до шампоана -> Не ти трябва специален шампоан.Въпроса е да си измисеш косата много добре.
shmatka888
04-06-2009, 18:53
И моя тривитаминол така изглежда, но го взех за 5 лв :D а иначе косата ти е супер, за какво ти е този витаминол :-)
И моя тривитаминол така изглежда, но го взех за 5 лв :D а иначе косата ти е супер, за какво ти е този витаминол :-)
Да стане по-дълга.. и гъста ! :smt050 :D :-)
Аз лично предпочитам да си я държа маската на косата,колкото е възможно по-дълго.Но гледам да не е по-малко от 2часа,така че спокойно.А колкото до шампоана -> Не ти трябва специален шампоан.Въпроса е да си измисеш косата много добре.
Мерси много,така и направих,но вече ще знам със сигурност.Много се надявам да постигна желания ефект. :)
Тривитаминола помага за сгъстяване на косата примерно при косопад да се възвърне стария вид..няма как да порасне коса от нищото.. иначе досега съм го правила 4 5 пъти..от Русе съм и го взех от "Албеитар" (ветеринарна клиника) за 6 лв..Лекарката там ми каза че се вземало повече за коса отколкото за вълна демек повече за хора отколкото за офце ;)
Иначе бадемовото масло и жълтъка свалят боята..
xcomplicatedx
04-26-2009, 15:31
.......
xcomplicatedx
04-26-2009, 15:31
.......
квато и глупост да си сложа на косата....пресата ми е толкова силна (изправям се всеки ден) че няма смисъл
като не ползвам преса косата ми е стърчаща...без форма..начупена..мойш да се отвратиш
и за тва съм се отказала да си купувам каквито и да е боклуци...само маска ползвам
shmatka888
06-18-2009, 10:31
Хора косата ми продължава да пада :( :( Купувам си вече второ шишенце тривитаминол ама няма ефект...правя си маски по 1 път на седмица или ако нямам време през седмица...Кво да правя имам чувството че ще оплешивея...и косата ми не се къса..пада с корен... :( :(
Хора косата ми продължава да пада :( :( Купувам си вече второ шишенце тривитаминол ама няма ефект...правя си маски по 1 път на седмица или ако нямам време през седмица...Кво да правя имам чувството че ще оплешивея...и косата ми не се къса..пада с корен... :( :(
Знаеш ли,че срока на годност на тривитаминола е 1 месец?
vikit0o0o0o
06-19-2009, 10:29
Звучи твърде хубаво за да е истина но ще ти се доверя. Искам и да те попитам също аз имам един много изгорен кучир коса от многото третиране с преси и маши и всякакви продукти за коса които я увреждат та въпроса ми е дали това нещо може да ми помогне за да ми се оправи кичура и да не стои все едно сам го подпалила ? :D
billytalent
06-19-2009, 10:32
Понеже никой не ми обърна внимание на темата за шампоана с боров катран, някой да има преки наблюдения?
Аз го имам на Kasy е и не ми харесва,много бързо ми се омазнява косата от него
shmatka888
06-19-2009, 19:59
:shock: и?!?
е добре ама като обясни какво представлява това чудо прозвуча гадничко.... някакво мазно ли е това :( и как мирише.. ? :-o
billytalent
06-19-2009, 20:07
Мазно е,но наистина много помага
:shock: и?!?
Ами беше написала,че си правиш маска 1 път в седмицата и понякога даже пропускаш.Което значи,че го ползваш само 4 пъти,после нали го хвърляш?Да не ти пада косата защото е развалено?
shmatka888
06-21-2009, 12:32
Ами беше написала,че си правиш маска 1 път в седмицата и понякога даже пропускаш.Което значи,че го ползваш само 4 пъти,после нали го хвърляш?Да не ти пада косата защото е развалено?
Aми не, тя не почна сега да пада..исках да кажа че го ползвам вече..около месец а няма подобрение...сега на новата опаковка, която си взех има срок до 2010...не мисля че е 1 месец...
Aми не, тя не почна сега да пада..исках да кажа че го ползвам вече..около месец а няма подобрение...сега на новата опаковка, която си взех има срок до 2010...не мисля че е 1 месец...
Не съм те разбрала.Иначе след като го отвориш е 1 месец.
co0L_gIrL
06-21-2009, 13:06
глупусти колкото искаш.. Тривитаминола е годен до тогава, докато пише на опаковката.. все пак като се отвори има едно като мембранка което си се слага, после го прибираш на хладно и така си го съхраняваш.. Годен е ПОВЕЧЕ от 1 месец.
Добре,на мен аптекарката ми каза така.Не ми се вярва тя да не знае.
На срока на годност изрично е написано.След отварянето на шишенцето срока на годност е 28дни.Вярно,пише,че е до 2010,но това е срока на неотваряне.
Имам и аз един въпрос. Има ли момичета, които си правят маската един или два пъти в седмицата, но мият косата си всеки ден?
Не мога да не си мия косата всеки ден, а ми е интересно дали има ефект и тогава?
Иначе аз си правих веднъж маска, но само с тривитаминол и после се плакнах 1 час, но разбрах сега къде ми е грешката :D Трябва да има и други неща.
Никой ли няма да ми отговори? :(
nymphadora
01-17-2010, 18:43
Маската се прави не само с Тривитаминол,затова толкова си я плакнала.Аз си намокрям косата,слагам маската и стоя 2 часа.После си се къпя с шампоан и си се отмива :)
аз добавям:
1с.л св.мас
1с.л газ
1с.л мед
2с.л травитаминол
1 счукан аспирин
1 с.л кисело мляко
1 с.л лимон
1 с.л сусамово масло
1 с.л бадемово мало
1 с.л масло от жожоба
1 с.л стимулант на икаров
1 жълтъък
1 с.л зехтин
аз добавям:
1с.л св.мас
1с.л газ
1с.л мед
2с.л травитаминол
1 счукан аспирин
1 с.л кисело мляко
1 с.л лимон
1 с.л сусамово масло
1 с.л бадемово мало
1 с.л масло от жожоба
1 с.л стимулант на икаров
1 жълтъък
1 с.л зехтин
едит:на мен много ми помогна косата ми се въстанови от постоянното тртиране с преси и маши.Много се радвам че опитах въпреки страха и скептицизма!!!Моят съвет е опитайте и вие!!!
Да, това го разбрах. Питам сега: Има ли момичета, които си правят маската един или два пъти в седмицата, но мият косата си всеки ден?
Не мога да не си мия косата всеки ден, а ми е интересно дали има ефект и тогава?
Не знам какво ще стамне,но ще пробвам...аа между дръгото сигурно ли е,че няма да ми окапе косата или нещо такова,защото по други форуми...четох,че имало и обратен ефект :( :| :neutral: :( :?
roshlichka
01-17-2010, 21:08
Кажете направо този тривитаминол ли се маже в косата или маската е някаква специална и от какво се състои.
magicfairy
01-18-2010, 08:11
Ето каква маска използвам аз.
1 супена лъжица Тривитаминол
1 супена лъжица Бадемово масло
1 супена лъжица Рициново масло
1 супена лъжица Хининова вода
2 жълтъка
Маската се слага на суха коса, преди къпане, разтрива се в корените, задушава се с плик/кърпа и се седи с нея 2 часа, след което се измива (къпеш си се).
Прави се първият месец да речем всяка неделя (трябва да е всеки път в един и същи ден).
Вторият месец само 1 път в месеца (същия ден /неделя/ като първия).
Третия месец като първия.
Косата наистина расте, аз я правя едва от 2 месец и косата ми наистина се забелязва, че е пораснала.
viksit0y
01-18-2010, 08:57
Е..вече наистина ще си купя тривитаминол :-D
спрете с това "няма да се мажа с олио за овце" ами недеите ... но наистина е мн полезно за косата аз също съм го използвала преди доста време :) и мисля че е доста по ефикасно от маските за коса на различни скъпи марки :)