Влез

View Full Version : Тайната на хубавата гъста,дълга коса само ТУК!

Страници : 1 2 [3]

ira90
01-18-2010, 20:11
спрете с това "няма да се мажа с олио за овце" ами недеите ... но наистина е мн полезно за косата аз също съм го използвала преди доста време :) и мисля че е доста по ефикасно от маските за коса на различни скъпи марки :)

Напълно съм съгласна с теб, по-добре да използваме това "олио за овце" (което знаем какво съдържа) отколкото онези скъпи маски/ампули/балсами или нещо друго, за които не сме толкова наясно какво съдържат. Аз от скоро използвам въпросния Тривитаминол и съм доволна!!! От първите 2/3 нанасяния, забелязах, че косата ми не стои като "слама" и е доста "свежа" (имам предвид изчезна онзи вид на изтощена,мазна коса) като имате на предвид, че доста често използвам преса за коса. Е това е от мен, успех !!! :-)

titinkaa
01-19-2010, 11:35
nP0c70_A3_ може ли да качиш снимки от преди да се мажеш и сега като имаш вече ефекта ?
иначе и аз се мажа с това нещо и съм доволна :)

ElItoOoO
01-19-2010, 15:38
някой може ли да ми каже къде във Варна се продава този тривитаминол,знам че е във ветеринарните аптеки,но никъде не мога да намеря,някой ако знае да каже плс...

Sigrina
01-19-2010, 17:55
Питам за трети път, дано някой ми отговори най-накрая: Има ли момичета, които си правят маската един или два пъти в седмицата, но мият косата си всеки ден?
Не мога да не си мия косата всеки ден, а ми е интересно дали има ефект и тогава?

coolness
01-19-2010, 18:22
на една позната от този Тривитаминол почна да и пада косата.Не знаам,но ако беше така всеки щеше да има хубава коса и никой нямаше да е плешив.Радвайте се на тва което имате и не го съсипвайте с глупости

loffgame
01-19-2010, 18:57
пу пу пу да не си оручасам косата - имам огромна бухнала коса - многггггггггггггггггггггг ооооооооооооооооооооооооо ооооо къдрава по краищата :grin: :grin: :) ама не от триви.. незнам си какво :D

denety
01-20-2010, 18:39
много е тъпо тва с олиото за овце :x :x 1.ами то не е само за овце! като си го купих веднага познаха,че е за косата ми :-D 2.има нарисувани картинки на самата оопаковка...е не е само за овце!! ако се имате за овце..да ама..се едно крава да глътне азпирин и да излезе,че тва е за крави!! а иначе по темата малко гадничко мирише,но се надявам да има резултат! :-) :oops:

denety
01-20-2010, 18:40
исках да кажа аспирин :oops:

lipstik
01-20-2010, 19:15
Питам за трети път, дано някой ми отговори най-накрая: Има ли момичета, които си правят маската един или два пъти в седмицата, но мият косата си всеки ден?
Не мога да не си мия косата всеки ден, а ми е интересно дали има ефект и тогава?

Аз не си мия косата всеки ден,но мога да ти отговоря,че ще има ефеккт.

Mimito1991
03-28-2010, 20:36
Имам един въпрос ,
косата ми е много накъсана , постоянно ми се къса и става све по-къса и по-къса .. тривитаминола помага ли за накъсана коса ? Мерси предварително :)

viksit0y
03-29-2010, 06:16
Тоя тривитаминол наистина е чудо. В събота си го взех и си направих тази маска:
2 суп.лъж. тривитаминол
1суп.лъж.хининова вода
1суп.лъж.водка
Косата ми беше толкова изтощена след всекидневно изправяне с преса..пълен ужас беше. След като си направих маската и на другия ден косата ми живна. Взех си и новия шампоан на Елсев - total 5 repair. И той е много хубав.

viksit0y
03-29-2010, 06:20
някой може ли да ми каже къде във Варна се продава този тривитаминол,знам че е във ветеринарните аптеки,но никъде не мога да намеря,някой ако знае да каже плс...
Аз си го взех от вет.лекар на кучето ми. Намира се на ул.”Капитан Райчо ”№36. Към къбинета има и зоо магазин, от там си го купих - 6 лв.
Тук има адрес и на други: http://dariknews.bg/category.php?category_id=18&section=spravochnik&spravochnik_id=9

ivonka11
03-29-2010, 18:09
А на мен пък започна още повече д ми пада от този тривитаминол и вобще косата не ми е ставала по-хубва даже беше като на клечки :x

jFoxx
03-29-2010, 18:46
Окей.. четох до 12 страница.. мързи ме по-натам и имам няколко въпроса..
1.Не разбрах, има ли го в обикновените аптеки или не?
2.Във ветернинарната аптека ъъ.. като ветеринарен магазин ли е.. смисъл .. където си се продават и животни.. ? Ако не е, някой в София да знае къде има ветеринарна аптека.. ??
3.Омазнява ли се косата от това?
4.Като го купя и трябва ли да добавям някои неща.. четох "Бадемово масло" и няк'ви такива.. или направо си го слагам.. ???

И.. значи разбрала ли съм правилно:
Намазвам корените, след това целия косъм /на суха коса/, стоя 2 часа, след това измивам с обикновен шампоан.И това 2 пъти на седмица някъде.Ефекта идва след 3,4 месеца минимум?

viksit0y
03-29-2010, 19:22
Окей.. четох до 12 страница.. мързи ме по-натам и имам няколко въпроса..
1.Не разбрах, има ли го в обикновените аптеки или не?
2.Във ветернинарната аптека ъъ.. като ветеринарен магазин ли е.. смисъл .. където си се продават и животни.. ? Ако не е, някой в София да знае къде има ветеринарна аптека.. ??
3.Омазнява ли се косата от това?
4.Като го купя и трябва ли да добавям някои неща.. четох "Бадемово масло" и няк'ви такива.. или направо си го слагам.. ???

И.. значи разбрала ли съм правилно:
Намазвам корените, след това целия косъм /на суха коса/, стоя 2 часа, след това измивам с обикновен шампоан.И това 2 пъти на седмица някъде.Ефекта идва след 3,4 месеца минимум?

1. В обикновените аптеки има само Виалитон - почти същото като тривитаминола, но е на водна основа.
2. Ами не, където се продават животни..ами лекарства за животни..или кабинет.
3. То самото е мазно, но на мен дори косата не ми се омазнява толкова, колкото преди.
4. Има различни маски с тривитаминол. Например:
2 суп.лъж. тривитаминол
1суп.лъж.хининова вода
1суп.лъж.водка

2 с.л. тривитаминол -купува се от ветеринарна аптека,
1 с.л. свинска мас - заменя се с бадемово масло,зехтин; масло от гроздови семена масло от пшеничен зародиш ,масло от шеа/карите , масло от жожоба, ....
1 с.л. ракия - или друг алкохол
1 с.л оцет - можете да замените с лимонов сок
2-3 капки газ

Аз си правя първата, защото нямам някои неща за другата. За другото си разбрала правилно. Може и повече да стоиш. Аз 2 пъти в седмицата съм решила да си правя маски, но за ефекта не знам. Сигурно идва след 2-3-4 месеца.

rozovka
03-30-2010, 18:50
ИСКАМ да попитам..ако този тривитаминол попадне върху ръката ми или някъде по тялото ми може ли тази част на която е попаднала да се окосми също?[това не е ебавка !!] питам чесно..така съм чувала..
и с какво да го намажа този тривитаминол върху косата си?

Sigrina
03-30-2010, 19:29
Нищо няма да ти стане. Аз си го мажа с ръце и просто после се измивам...

ahaAm
03-30-2010, 19:30
И аз да питам нещо...
Тривитаминола/ хининовата вода правят ли косата по-гъста?
Преди или след измиване се нанася?
Може ли да се слага на вежди, щото искам по-гъсти (мойте са редки)

>>> Момче съм<<<

jFoxx
03-30-2010, 19:36
И аз да питам нещо...
Тривитаминола/ хининовата вода правят ли косата по-гъста?
Преди или след измиване се нанася?
Може ли да се слага на вежди, щото искам по-гъсти (мойте са редки)

>>> Момче съм<<<

За травитаминола-да, по-гъста я прави.
Преди измиване, нанася се в корените и след това по целия косъм /ако косата ти е дълга/, след това се измива с хладка вода и обикновен шампоан.
За веждите не знам..

И аз имам един въпрос..значи четох една рецепта, която е:
2 суп.л. тривитаминол
1 суп.л. свинска мас
1 суп.л. ракия
1 суп.л оцет
2-3 капки газ

Та.. свинската мас и капките газ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ли са??
И как да я направя тази маска.. :oops: не съм мн запозната..

Sigrina
03-30-2010, 20:19
Това е най-хубавата маска според мен. Аз свинска мас не слагам, но газ - определено :) Прави косата много лъскава и жизнена.
А иначе - няма нищо сложно - смесваш всичко в една купа, сресваш си косата и го нанасяш. Отгоре слагаш шапка за баня и хавлиена чалма и след 2 часа изплакваш с шампоан (2 пъти изплаквам аз). :)

jFoxx
03-30-2010, 20:34
А какво представлява тази газ и от къде мога да я купя? И на каква цена е.. ?

billytalent
03-30-2010, 20:36
^^Най-хубавата маска от няколко години вече си я правя,но замествам маста с Бадемово масло и добавям аспирин на прах

nicolepcd
04-02-2010, 18:03
Чакайте да ви питам и азз... Значии използвах тривитаминола 2 пъти. За сега ефект не виждам, което предполагам си е нормално 8-) Отворила съм го със спринцовка, нали при тва положение няма да важи тва за срока на годност "до 28 дни след отварянето"? И другоо... аз го ползвах два подредни четвъртъка. Нали няма нищо да ми стане, ако го използвам 2 пъти в седмицата? :-o

Spider4eto
04-02-2010, 20:23
Косата ми се омазнява сууупер бързо, ама наистина много бързо, дали ще почне да се омазнява още повече след тривитаминола??

shakira96
04-03-2010, 06:37
^ Не е за мазна коса, понеже ще ти я омазни още повече. Аз затова не го и купих.

ElItoOoO
04-03-2010, 06:58
Напротив!Моята коса също беше много мазна,но след като започнах да си правя тази маска,косата ми се промени много.Много е мека,омазнява се по-малко,има блясък,а също и расте изключително бързо

shakira96
04-03-2010, 07:09
Напротив!Моята коса също беше много мазна,но след като започнах да си правя тази маска,косата ми се промени много.Много е мека,омазнява се по-малко,има блясък,а също и расте изключително бързо

Хм... на мен ми казаха друго. Както и да е. Може би ще си го взема, понеже хининовата вода грам не ми действа, а искам косата ми да стане по-дълга. :?

Spider4eto
04-03-2010, 07:36
Мисля и аз да го пробвам пък ще видим, дано се промени малко омазняването, защото сега всеки ден трябва да я мия :(

ElItoOoO
04-03-2010, 08:53

Хм... на мен ми казаха друго. Както и да е. Може би ще си го взема, понеже хининовата вода грам не ми действа, а искам косата ми да стане по-дълга. :?

изпитано е ;] вземи си го няма да съжаляваш

shakira96
04-03-2010, 11:07
А Тривитаминол-а се копуваше от ветеринарния магазин нали? А цена да кажете?

stelit0
04-03-2010, 13:04
А Тривитаминол-а се копуваше от ветеринарния магазин нали? А цена да кажете? Да,копува се от ветеринарните аптеки.А цената му е около 5-6-7лв.

sasras
04-03-2010, 21:33
Имам въпрос това чудо ще подейства ли на мъжка дълга коса?На мен все още нищо ми няма но тъй като съм с дълга коса а баща ми е плешив и се чудя дали с това мога да прдотвратя оплешивяването?

MyAll
04-17-2010, 07:58
Ам някой ми беше казал, че косата му почвала да капе от това.. ? Ако някой може да каже нещо за това с капането.. смисъл дали ще спре и защо..

slynchoo
04-17-2010, 08:10
Ам някой ми беше казал, че косата му почвала да капе от това.. ?

Точно обратното.Косата става по-гъста.

IrRePlAcEaBlE
04-17-2010, 08:42
Общо взето тривитаминола при всеки действа различно- при едни има подобрение, при други положението се влошава.. при едни косата се сгъстява, а при други капе. Зависи от индивидуалността, поне според мен, но няма друг начин да разберете, освен да го използвате.

Аз го ползвах един месец по два пъти на седмица. Правех следното преди да си го сложа намокрям косата си и после го нанасям в корените с разтриване, след това и по цялата дължина на косата. Слагам найлонова шапка и завивам със затоплена хавлиена кърпа. Стоя 2 часа и измивам 2 пъти с шампоан. След този един месец направих месец почивка и от утре пак започвам, защото съм страшно доволна.

Относно това дали може да се ползва и от мъже.. мисля че да. Баща ми се запали покрай мен и също започна да го използва. По принцип косата му е като моята- тънка като перце :-D но след като ползва тривитаминола наистина имаше голям ефект, както и при мен.
Изпробвайте го, буквално прави чудеса с косата!!

jFoxx
04-17-2010, 09:37
...Аз го ползвах един месец по два пъти на седмица. Правех следното преди да си го сложа намокрям косата си и после го нанасям в корените с разтриване, след това и по цялата дължина на косата. Слагам найлонова шапка и завивам със затоплена хавлиена кърпа. Стоя 2 часа и измивам 2 пъти с шампоан. След този един месец направих месец почивка и от утре пак започвам, защото съм страшно доволна. ...

А само тривитаминол или си правеше и маска? Аз мисля без маска да пробвам.А междо другото една приятелка си го е купила от зоомагазин, а не от ветеринарна клиника.Смисъл, че и на 2-те места го има, мисля. 8-)

Luscious_Heart
04-17-2010, 12:16
Ам някой ми беше казал, че косата му почвала да капе от това.. ? Ако някой може да каже нещо за това с капането.. смисъл дали ще спре и защо..
Тоз дет ти го е казал нема грам акъл, тривитаминола се дава именно за сгъстяване. О боже.. :razz:

PlamitOo
04-17-2010, 18:42
След като се изкапя косата ми става ужасно бухнала и отвсякъде стърчат някакви косъмчета. Дали ще помогне за този проблем?

sLaDkagRe6ka
04-17-2010, 18:49
и аз ползвам и съм страшно доволна :-)

IrRePlAcEaBlE
04-17-2010, 18:54
...Аз го ползвах един месец по два пъти на седмица. Правех следното преди да си го сложа намокрям косата си и после го нанасям в корените с разтриване, след това и по цялата дължина на косата. Слагам найлонова шапка и завивам със затоплена хавлиена кърпа. Стоя 2 часа и измивам 2 пъти с шампоан. След този един месец направих месец почивка и от утре пак започвам, защото съм страшно доволна. ...

А само тривитаминол или си правеше и маска? Аз мисля без маска да пробвам.А междо другото една приятелка си го е купила от зоомагазин, а не от ветеринарна клиника.Смисъл, че и на 2-те места го има, мисля. 8-)

Само тривитаминола.. с газ, маз и тем подобни не ми се занимаваше, но пак имаше ефект. Всички го забелязват, защото косата ми е коренно променена. Иначе може да се купи и от зоомагазин явно, но аз си го взех от ветеринарна аптека за 5.50 :)

pussucetka
04-17-2010, 19:00
Не съм чела всички страници, но искам да попитам понеже моят град е малък и незнам къде има ветеринарна аптека, може ли да си го купя от магазин, където се продават храни за животни, животни и т.н. . :-o ?

jFoxx
04-18-2010, 07:32

Само тривитаминола.. с газ, маз и тем подобни не ми се занимаваше, но пак имаше ефект. Всички го забелязват, защото косата ми е коренно променена. Иначе може да се купи и от зоомагазин явно, но аз си го взех от ветеринарна аптека за 5.50 :)

Мерси много, а още един въпрос може ли? /надявам се да не ставам досадна 8-) / та.. освен, че си страшно доволна, косата пораснала ли ти е, смисъл забелязва ли се по-бърз растеш на косъма?

fUcKsMiLe
04-18-2010, 08:51
:oops: Аз мисля да питам баща ми (един от най-добрите ветеринарни лекари в града), би трябвало да знае .. ако наистина помага ще взема да го пробвам .. само имам 2 въпроса :) - за тези които го ползват повече от 1 година :) -
1. С колко сантиметра ви порастна косата от началото до сега ..?
2.И може ли да го ползвам без тази маска .. така де само тривитаминола да си ползвам без тези масла и т.н. ?? :)

Благодаря предварително! :oops:

P.S. Искам да го пробвам .. интересно ми стана след интересната 37стр. дискусия :grin:

IrRePlAcEaBlE
04-18-2010, 09:34

Мерси много, а още един въпрос може ли? /надявам се да не ставам досадна 8-) / та.. освен, че си страшно доволна, косата пораснала ли ти е, смисъл забелязва ли се по-бърз растеш на косъма?

Да, забелязва се и то значително. Ползвах го целия януари месец и веднага имаше ефект. Пускам снимки за да прецените сами:
http://www.prikachi.com/files/1518577w.jpg преди тривитаминола
http://www.prikachi.com/files/1518592j.jpg и след

Не знам дали е много, но на мен косата никога не ми е растяла толкова бързо, както след тривитаминола. Фризьорката ми също го забеляза.

IrRePlAcEaBlE
04-18-2010, 09:39
:oops: Аз мисля да питам баща ми (един от най-добрите ветеринарни лекари в града), би трябвало да знае .. ако наистина помага ще взема да го пробвам .. само имам 2 въпроса :) - за тези които го ползват повече от 1 година :) -
1. С колко сантиметра ви порастна косата от началото до сега ..?
2.И може ли да го ползвам без тази маска .. така де само тривитаминола да си ползвам без тези масла и т.н. ?? :)

Благодаря предварително! :oops:

P.S. Искам да го пробвам .. интересно ми стана след интересната 37стр. дискусия :grin:

може би около 10 см някъде, не мога да ти кажа точно;
може да се ползва и тривитаминола само, аз така го правех и пак имаше резултат, ако не ти се занимава с газ, маз и такива цапаници и миризми; :-D

afrodizia4ka
04-18-2010, 10:11
Здравейтее
Днес си купих това чудо и мисля даа го пробвамм.. и имам няколко въпроса:
1. На шишенцето пи6е разтвор за инжекции и капачката нз как да я отворя :o :-o вие как се справихте?
8-)
2.Добра ли ще е тазки маска която мисля да правя- 1с.л. тривитаминол + 1с.л. мед + 1с.л. кис. мляко и 1 жълтък?
3. Нямам найлонова шапчица и за това мисля като се намажа да си вържа косата на кок и да я увия с кърпа? После дали ще се изпере кърпата от тая мазнотия?? Иили просто да си я вържа и да стоя така 2 4аса?

IrRePlAcEaBlE
04-19-2010, 13:25
Здравейтее
Днес си купих това чудо и мисля даа го пробвамм.. и имам няколко въпроса:
1. На шишенцето пи6е разтвор за инжекции и капачката нз как да я отворя :o :-o вие как се справихте?
8-)
2.Добра ли ще е тазки маска която мисля да правя- 1с.л. тривитаминол + 1с.л. мед + 1с.л. кис. мляко и 1 жълтък?
3. Нямам найлонова шапчица и за това мисля като се намажа да си вържа косата на кок и да я увия с кърпа? После дали ще се изпере кърпата от тая мазнотия?? Иили просто да си я вържа и да стоя така 2 4аса?

1. Аз давам на баща ми да ми го отваря :-D с някакво ножче и си се отваря самата капачка..
2. Ами може, ефекта дори ще е по-голям, защото освен тривитаминола и др. съставки дето изброи са изключително полезни и подхранват косата.
3. Можеш да си сложиш найлонова торбичка. :-D Това е първият вариант, защото иначе не знам (горката кърпа) :-D Или другия е да си стоиш вързана без кърпа. :)

kukli4kata001
07-16-2010, 18:59
Аз в момента съм намазана с тази маска и чакккккккк в 11 и половина ще се влиза в банята :D пък и цялата ми стая е омирисана, но пък жертвата си заслужава. Даже специално жената на ветеринаря го беше препоръча на майка ми, този Травитаминол. Та и аз се реших, защото косата ми е наистина тънка и рядка, мразя я просто и затова съм принудена да използвам преса за коса и да я горя. Надявам се, да има добър ефект и да се получи точно това, което искам.

При маската едиственото нещо, което съм пропуснала е мас, защото нямаше откъде да намеря в този късен час, пък и по принцип не знам къде има :D

AintNoSunshine
07-17-2010, 11:15
тази тема ме заинтригува :)
Имам малко непокорна коса и въпросът ми е дали тази маска ще ми помогне да я оформям малко по лесно (когато се изправям с преса краищатата ми винаги стърчат на някъде..). Другият ми въпрос е дали мога да използвам само тривитаминол, понеже видях че повечето от вас го смесват с други неща. И последно- четох че от маската косата може да започне да се омазнява по-бързо - така ли е или да не се притеснявам за това :D 8-)

shmatity
07-17-2010, 12:36
ПРОЧЕТЕТЕ!

Хора, не го ползвайте този Тривитаминол.Казвам го за ваше добро.Помислете:Този продукт прави косата по-здрава, по-гъста, по - блестяща и т.н. Не е ли това мечтата на всяко момиче и жена.Хората дават толкова много пари за какви ли не медикаменти, дори има такива които си инжектират разни неща или си присаждат коса, или какви ли не още неща, има толкова балсами, шампоани и работи, които постоянно се ракламират.Пишат се книги, направо всеки иска косата му да е здрава, блестяща и гъста.Е, щом като това нещо прави такива неща, защо някоя компания, примерно Avon, не го е купила.Ако го беше направила щеше да спечели милионни, и едно шишенце 200ml, щеше да струва сигурно 100лв.Само че, това не се е случило, и този продук не се продава в аптеките, а само във ветириарните клиники.И се дава на ОВЦЕТЕ.Вярно, че тук не говорим за боглъщане, а за мазане, но честно, помислете, за да не е изляло на пазара значи наистина ИМА ОСНОВАТЕЛНА причина.Не е иследвано за хора, значи не се знае какво може да ви нправи.Ся някой ще каже "ама аз го ползвам от две години и нищо ми няма".Амиот каде знаеш, живот и здраве, какво може да ти направи след десет години, самозащото си го плзвала някоя и друга година, иси си увредила огранизма.Промерно до колкото знам на времето е имало някакви витамини, които били много модерни сред бременните, и всяка втора бременна жена ги е пиела.И до колкото ми еизвестно има случаи на децата, веча на по четирдесет години развиват рак на червата, от който се умира (не съм напълно сигурна в всичко това, свързано с тезивитамини, но искам да кжа, че дори неща които са били иследвани и са се давали на БРЕМЕННИ жени, са биливредни, а вие ще си мажете поглавите, нещо което никой не знае, какво може да ти нправи след години.)Не казва, че ще ви стане нещо, защото се пак не съм лекар, нопиша всичко това, защото искам да ви кжа какво научих, и да ви накарам да не исползвате този продук.Правя всичко това с най-добринамерения, не ми се :) нахвърляйте.

AintNoSunshine
07-18-2010, 10:51
тази тема ме заинтригува :)
Имам малко непокорна коса и въпросът ми е дали тази маска ще ми помогне да я оформям малко по лесно (когато се изправям с преса краищатата ми винаги стърчат на някъде..). Другият ми въпрос е дали мога да използвам само тривитаминол, понеже видях че повечето от вас го смесват с други неща. И последно- четох че от маската косата може да започне да се омазнява по-бързо - така ли е или да не се притеснявам за това :D 8-)

:)

Minerva
07-18-2010, 11:22
Аз не останах никък доволна от този тривитаминол. Правих месец и нещо маски, но нищо особено като ефект. А не съм имала някакъв проблем, който исках да оправя с него, просто на толкова места четох за "магическия" му ефект, че реших да пробвам.
Като се замисля наистина това са просто три витамина в по-висока концентрация. Има ги в много продукти за коса или лице, но в по-малки количества. Може прекомерната употреба да има някакви странични ефекти.

DenBr
09-02-2010, 07:03
8-)

Minerva
09-02-2010, 12:27
^ естествено, че е невъзможно!
Мен една ми беше казала, че като пия витамина за косата, ще ми порастнат косми по гърба. Е, познай дали ми порастнаха - същото е.

vIKToriYa
09-02-2010, 12:48
хаха няма нищо вредно в този продукт !! всичко вътре е витамини ... !! аз съм изключително доволна косата ми расте адски бавно а с него за 1 месец ми порастна с 4 см ... смятай..... стана ми с блясък и много мека преди косата ми падаше сигурно по една шепа с косми на къпане отделно когато се реша а сега огато се къпя нищо а с ресането най-многооппо 10 косъмаа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stefy92
09-02-2010, 12:55
Кирилица!
kalpazanka

HeavensMaiden
09-02-2010, 13:43
shmatity ти в кои свят живееш? Avon да го купи и патентова хахах божее тва е най-мизерната марка бе човек ... Това е от сорта на бабините рецепти. Те са най-добри. Що някой не се хванал да патентова тях например? Ползвай си продуктите на Avon и стискай палци да не ти окапе косата след 3 години от тяхните продукти ;)

Lovegood
09-09-2010, 16:11
Сега си направих маска - 1 лъжица тривитаминол, 1 лъжица екзематин, 1 лъжица Икаров, капачка ракия и 2 жълтъка.
За пръв път я правя, ще я прилагам често и дано има ефект...

anonim4e2
09-17-2010, 19:03
аз имам въпросче-ако си направя маската и я оставя за през цялата вечер ще има ли някакви странични ефекти или не?

lolssie
10-18-2010, 14:57
аз имам въпросче-ако си направя маската и я оставя за през цялата вечер ще има ли някакви странични ефекти или не?

Ако питаш мен по добре недей... Аз искам да попитам има ли проблем ако не сложа газ?

anonim4e2
10-18-2010, 19:41

Ако питаш мен по добре недей... Аз искам да попитам има ли проблем ако не сложа газ?

маската я правя вече втори месец така-оставям я да действа цяла нощ-нямам проблеми нито странични ефекти,престраших се да го направя и вече след 2 месеца косата ми расте много добре-засега съм на около 3 см на месец.добре че я подбудихме малко тая тема,следях я с голям интерес :-) :-) :-) 8)

lolssie
10-26-2010, 17:55
немога да разбера.. всяка седмица ли да го правя по 2 пъти или на 1 месец 2 пъти.. ? :(

mim4enceto00
10-26-2010, 18:29
Мисля, че на седмица. Поне доколкото четох в другите коментари...
Искам да попитам... значи аз имам гъста коса и е много здрава и хубава. Искам само да расте по-бързо. Та въпросът ми е ако използвам тривитаминол или там както беше, ще ми стане ли по-гъста косата? :( Щото аз не искам... И ако има нещо, с което само да расте по-бързо, плс, кажете ми.

Lorein
10-26-2010, 22:12
Домързя ме да прочета всичките страници, но и аз да се изкажа по темата. Една приятелка на скоро ми каза за Тривитаминола и мога да кажа, че още след 2рия път като си я направих и вече се вижда ефект! :grin: Естествено за дължина още не мога да говоря, но както моята коса поначало е рядка и косъма ми е тънък, в момента е станала по-здрава, малко по-гъста и даже бих могла да кажа с малко повече обем! :) Много се надявам скоро да видя ефект и за дължината. :P

П.С. Първият път като си я правих стоях 6 часа, а сега вторият път почти 12 (спах с маската) 8-) Малко прекалих наистина, но не се притеснявайте, няма да ви навреди, това са витамини, които подхранват косата. :)

lolssie
10-27-2010, 10:52
Значи да го правя всяка божа седмица?! по 2 пъти? :shock:

lolssie
10-27-2010, 11:20
Мисля, че на седмица. Поне доколкото четох в другите коментари...
Искам да попитам... значи аз имам гъста коса и е много здрава и хубава. Искам само да расте по-бързо. Та въпросът ми е ако използвам тривитаминол или там както беше, ще ми стане ли по-гъста косата? :( Щото аз не искам... И ако има нещо, с което само да расте по-бързо, плс, кажете ми.

Мисля, че щом косата ти е гъста няма проблем да го ползваш за удължаване.

Gllory
10-27-2010, 11:59
Толкова много позитивни коментари съм изчела за Тривитаминол и накрая и аз реших да си взема. Е, взех си, слагах си около три пъти, но ефект - никакъв дори косата ми става някак много заплетена и едвам я разресвам (слагам балсам), става и много твърда някак :? ..така ли трябва да се получи и на вас ли така ви става :-o (бтв слагам 1л. Тривитаминол, 1л. стимулант на Икаров и разни други като алкохол, яйце, оцет ...)

lolssie
10-27-2010, 15:57
Толкова много позитивни коментари съм изчела за Тривитаминол и накрая и аз реших да си взема. Е, взех си, слагах си около три пъти, но ефект - никакъв дори косата ми става някак много заплетена и едвам я разресвам (слагам балсам), става и много твърда някак :? ..така ли трябва да се получи и на вас ли така ви става :-o (бтв слагам 1л. Тривитаминол, 1л. стимулант на Икаров и разни други като алкохол, яйце, оцет ...)

И аз чувствах косата си така първия път.. сега в момента съм с маската за втори път и ще ви кажа как съм като се изкъпя :P

lolssie
10-27-2010, 16:01
та да попитам пак.. всяка седмица ли да го правя това? непрекъснато..? нямаше ли някаква почивка :?

neeDaBosS
10-27-2010, 16:42
значи,в продължение на 1 месец всяка седмица по 2 пъти я правиш след това 1 месец почиваш - така се редуват.

Lorein
10-27-2010, 17:17
Мен ми казаха:
1ви месец - 1 път седмично
2ри месец - 2 пъти седмично
3ти месец - почивка
И после след 3тия месец пак почвате така :)

Аз съм много доволна за сега. :grin: И което е странно аз съм с кестенява коса и сега днес забелязах и даже ме питаха дали не съм я боядисвала - станала е по-светла 8-) Едно такова медено русо, много приятен цвят! Без да искам и без да знам как получих още 1 плюс. Не знам дали е от Тривитаминола, но ми харесва. :)

lolssie
10-27-2010, 17:18
[quote="neeDaBosS"]значи,в продължение на 1 месец всяка седмица по 2 пъти я правиш след това 1 месец почиваш - така се редуват.[/quot
понеже я направих в края на месеца (последната седмица от месеца) да спра ли сега, да изчакам един месец и да я правя пак или да карам до средата на ноември и да чакам тогава :D :? :lol:

hotsspot
05-04-2011, 12:01
Какво е туй точно? :oops: Не се смейте..много :oops:Не няма нищо смешно аз забравих да спомена какво е Тривитаминол-а :) Ами значи това е едно като олио с което се мажат козината на овцете и други животни и тя расте.Продава се във ветеринарните аптеки и под името витамин АДЗЕ.Няма вреден ефект ,защото са само 3 витамина А Д и Е май бяха и даже аптекарката веднага позна ,че е за косата и ми каза как точно да го изпоулзвам.Повтарям няма странични ефекти :)

takova za ufce vyrhu moqta kosa - NE ! :smt014 OMG mn sym happy 4e si imam hubava i zdrava kosa :smt035

оо Божее.. :-o Момичето иска да помогне, вие се правите на интересни..Ха ;д тя е права знам го от личен опит, косата става много хубава и изведнъж дърпа на дължина!!

TeddyGeorgieva
05-04-2011, 15:10
Изправях си косата близо 2 години всеки божи ден защото я подстригах,а тя ми е чуплива и спря да ми расте,беше изгоряла абе...приличаше на изкуствена,добре че поне ми е гъста(а преди това имах много хубава коса до под раменете и лъскава) От около месец,че може и повече ползвам тривитаминола и съм много доволна.Тея "разбирачки" дето ви плашат с глупостите си "ама как ще се мажите с олио за овце"..."ще ви окапе косата" ...могат само да ви завиждат за хубавата коса която ще имате след използването му ;) Аз лично смесвам тривитаминола със зехтин за да ми стане по голямо количеството и да не се хъби бързо( а и зехтина е полезен за косата).Сега съм спряла да си изправям косата и от тривитаминола си върнах блясъка и забелязах онзи ден докато се къпах че ми се е поудължила малко.Така че не се колебайте а си го купете. + това не е само за овце...ползва се и за гривата на конете например...и помислете малко ако беше вредно за хората ветеринарите нямаше да го продават за хора.Нали все пак после можеш да ги съдиш...много ясно че щяха да предупредят ;) Хайде със здраве да си го ползвате хахаха !

stelkastel
05-04-2011, 17:30
Извинявам се ако е имало такъв въпрос вече, но искам да питам не ви ли се омазнява косата от този тривитаминол. Аз слагах бадемово масло няколко пъти преди да се изкъпя, но ми се омазнява много бързо косата. Дали и с витамините не е така? :-o

SuNsEt
05-04-2011, 19:28
TeddyGeorgieva,това че ветеринарите продават на хората тривитаминол не означава,че като го продадат знаят за какво ще го използва купувачът.Аз ползвах тривитаминол ,но при мен нямаше ефект...Може би се оскори падането на косата,не знам.Някой ден пак може да пробвам,но няма да е сега.

-Иначе и аз супер много се прецаках с тия преси и сега съм тъжна картинка... :?