View Full Version : Как да я поканя на среща?
Значи въпроса стои така....Тя е 8 клас , а аз съм 7 . Разликата ни не личи особено ... Много е сладка и красива и се притеснявам дали да я поканя на среща смисъл тя изпитва нещо към мен , но има и едно друго момче , което тя също харесва естествено той има по хубаво тяло от мен , но пък тя ми каза , че съм по-сладък от него :-) това все пак е нещо :) В момента се чудя как да направя първи стъпката да я поканя преди другото момче :) ако трябва може и да го счупя от бой ;) за да неможе посъветвайте ме дали си заслужава да я каня и дали някой е имал подобно преживяване в което след това момичето го изоставя за другото момче оставям се на вашата преценка :-D
6tom ima6 4ustva kum neq q pokani :D
LiCk|It_OfF
04-29-2007, 17:07
Покани я.Не се срамувай и бъди себе си.Щом тя ти е показала,че не е безразлична към теб значи ще се съгласи.
Успех. :wink:
Ами ще постъпя така както вие ми казвате дано да проработи :) мерси за окуражението :) още утре ще бъде поканена :smt007 ще ви кажа какво се получи в тази тема отговора или ще е :smt008 или :smt010 искам първото :-D
LiCk|It_OfF
04-29-2007, 17:12
Успех и да пишеш кво е станало.Ако ти откаже-нейна грешка.Дано се получи добре. :wink:
положението се разви добре за мен ;) съгласи се за среща :smt008 и още по-добре стана другото момче и предложило да ходят , но тя отказала това би трябвало да е добре за мен :smt007 дано се развият нещата добре утре на срещата :?
sre6ta6 q v koridora....celuva6 q i vsi4ko e gotovo..... :-D Taka napravih i az s biv6eto mi gadje...( v daskalo ) :-D ....povqrvai....raboti :D
LiCk|It_OfF
04-29-2007, 18:47
sre6ta6 q v koridora....celuva6 q i vsi4ko e gotovo..... :-D Taka napravih i az s biv6eto mi gadje...( v daskalo ) :-D ....povqrvai....raboti :D :lol: И аз тва си го мислех.Ама един приятел кат напрай така на едно момиче и тя супер много се стресна. :lol:
По темата:Успех утре и да кажеш как е минало. :wink:
...
ако трябва може и да го счупя от бой ;) за да неможе
...
Мега-хипер-най-интелигентното решение.Мисля, че така ще спечелиш сърцето и (със ударение, но не "й"), наистина... :::
Успех.
Кажи и : " Аз съм грозен и фъфля, но пък за сметка на това съм голям веселяга. Хайде на по бира. Ако си прекараш тъпо с мен, ти ще плащаш сметката после. "
последния коментар не ми хареса особено моля ви не пускайте в тази тема повече такива...... :(
Това , че бях притеснен и имах нужда от малко подкрепа и окуражаване не значи , че това е мястото да се присмивате.... :cry:
Nassgerrack
04-30-2007, 06:33
Това , че бях притеснен и имах нужда от малко подкрепа и окуражаване не значи , че това е мястото да се присмивате.... :cry:
Това не беше присмиване,а доста добра реплика. Ти са ако се надяваш ,че ше ти дадем забиващи фрази,с които да събориш мацката от стола и тя да ти падне в краката,да знаеш , че няма да стане. Не ти требе окуражаване или съчувствие,а някой който да те закара при нея и да говорите.
"в събота ще ходя еди-къде-си , искаш ли да дойдеш с мен?" - няма нищо сложно в тоя въпрос и съм сигурен,че можеш и сам да си ги измисляш такива.
Просто я покани.
[quote=RhytmiX]sre6ta6 q v koridora....celuva6 q i vsi4ko e gotovo..... :-D Taka napravih i az s biv6eto mi gadje...( v daskalo ) :-D ....povqrvai....raboti :D[b] :lol: И аз тва си го мислех.Ама един приятел кат напрай така на едно момиче и тя супер много се стресна. :lol:
mi 6tom go haresva :-D nqma problem :-D :smt068 ... :)
sre6ta6 q v koridora....celuva6 q i vsi4ko e gotovo..... :-D Taka napravih i az s biv6eto mi gadje...( v daskalo ) :-D ....povqrvai....raboti :D
тва е най доброто решение =D>
Ice_Queen_
04-30-2007, 09:51
Голяма смелост се иска за да поканиш по-голямо моми4е :smt005 ,късмет!
be kaji si go vse pak si momche i trqbva da napravish pyrvata krachka ... ot srama do nikyde nqma se dostigne ...
Значи срещата беше идеална... Разхождахме се , говорихме си непрекъснато прегръщахме се по едно време ме целуна ,а бе мноо добре се получи като цяло , мисля че ще иска и друг път с мене :lol: мерси за подкрепата , която ми оказахте ИСКРЕНО ВИ БЛАГОДАРЯ :!: :!: :!: :!:
браво колега =D> то тука е за тва да се подкрепяме \:D/
Значи срещата беше идеална... Разхождахме се , говорихме си непрекъснато прегръщахме се по едно време ме целуна ,а бе мноо добре се получи като цяло , мисля че ще иска и друг път с мене :lol: мерси за подкрепата , която ми оказахте ИСКРЕНО ВИ БЛАГОДАРЯ :!: :!: :!: :!:
Огряло те е значи! В кърпа ти е вързана :P
Офффф много си эле :-D К`во чакаш??? Действай-отиваш и я каниш да иэлеэете некъде...или ако толкова се притесняваш и пиши СМС,ама по-добре пряко :-D И внимавай да не эае--е-е-е-екнеш :-D :-D :-D ае стига си се блещил пред монитора а действай ;-)
Офффф много си эле :-D К`во чакаш??? Действай-отиваш и я каниш да иэлеэете некъде...или ако толкова се притесняваш и пиши СМС,ама по-добре пряко :-D И внимавай да не эае--е-е-е-екнеш :-D :-D :-D ае стига си се блещил пред монитора а действай ;-)
Аха...ясно... #-o
Браво на теб, авторе.Успех със втората среща.