Влез

View Full Version : За и против униформите...

Witch NOT Bitch
04-29-2007, 18:40
Аз съм твърдо против да не превръщат в някакви зомбита, облечени по един и същи начин! Това е супер тъпо! Ходим на училище, за да учим (друг е въпросът, че не всички мислят така) и е недопустима да се месят в личния ни живот като ни заповядват как да се обличаме! Вярно, че има и деца, чиито семейиства изпитват парични затруднения, но едва ли ако дадат 100 лева за шибана униформа, това ще им помогне. Трябва държавата да се грижи за тях и нормалното им обучение, да им се дават безплатни учебници, а не да плащат по сума ти пари за тях, а после да няма какво да облекат и да наказват всички ни с униформи.

_^_krisa_^_
04-29-2007, 19:03
donqkade e taka no 4esno da si kajem i ot dvete strani ima "+' i '-" nali taka..?zavisi ot glednata to4ka do nqkade e hubavo do nqkade ne zavisi ot 4oveka i negovoto mislene az msilq 4e 6te e interesno no taka puk nqma da moje6 da pokaje6 sebe si za6toto 4rez edni drehi moje6 da izrazi6 sebe si @_@

jim_beam
04-29-2007, 19:17
emi az li4no hodq na daskalo za da ot4eta prisastvie i da si dospq v 4asovete a ne za da u4a....
a ako ima uniforni trqbva da ima nqkolko modela i ti 6te si izbere6 ama 4esno kazano na men mi e se edno dali 6te hodq na daskalo s uniforma ili bez,vajnoto e 4e kogato izlizam da si pravq kefa i da se pomotam 6te sa sebe si :D

rubi
04-29-2007, 21:10
Оффффффф писна ми сяка 2ра тема да е за униформи...Не разбрахте ли че като ви накарат да ги носите право на глас няма да имате!!!

ProstoAz
04-29-2007, 22:46
Има много такива теми, ползвай търсачката. :wink:
Ето една от тях :arrow: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=34656&start=0 ! :wink: