View Full Version : plsss pomognete mi spe6no e
Az sum na 15 i v4era go napravih za 1-vi put.Tova koeto me pritesnqva e 4e go napravihme bez predpazni sredstva i me e strah da ne sme napravili golemiq fal.Priqtelqt mi me uveri 4e znae kakvo pravi za6toto ima opit i 4e ne trqbva da se pritesnqvam...Ta vuprosut mi e kakva e veroqtnostta da zabremenee6 ako go pravi6 za 1-vi put?!
Ami za tvoe razo4arovanie - opasnostta e to4no tolkova golqma, kolkoto i pri sledva6tite puti... moqt suvet e za uspokoenie da napravi6 nqkioi test sled sedmica i ne6to-dve... i sledva6tiq put s prezervativ!!
sh3_1s_7h3_0n3
04-30-2007, 10:34
97% опасност и 3% късмет... :twisted:
second_heartbeat
04-30-2007, 10:40
Вероятноста да забременееш като го правиш за първи път е същата, като всеки друг път. И коя такава тема поред е това? Мислете, преди да вършите такива неща.
sladoled
04-30-2007, 10:42
Айде да мислим логично, но първо кажи поне свърши ли в теб и кога ти беше последния цикъл.
Be veroqtnosta e ogromna pii xap4e anti-bebe i gotovo
eXtRaoRdinaRy
04-30-2007, 10:46
Има голяма вероятност да си хванала #-o .Приятелят ти след като казваш, че има опит защо не сте използвали презерватив? :roll: Колкото и голям опит да има, като се възбужда отделя течност. ](*,) Не е за препоръчване, но ако е свършил в теб тичай за Постинор до аптеката, защото друго спасение няма.И следващия път не правете такива глупости. :smt006
jim_beam
04-30-2007, 10:55
mila ne mi e qsno kak moje priqtelq ti da ima opit i da go napravite bez prezervativ i da ti kaje da si spokoina.... [-X
a ti begai do aptekata za edno spe6no hap4e i pove4e nedei da var6i6 gluposti ako ne iska6 da stavam mam4e na mladi godini....
alkobalko
04-30-2007, 11:09
Опасността да забременееш първия път е същата, както при всеки останал. Той свърши ли в теб? Изчисли дали си била в овулация. Ако отговорът и на двата въпроса е "НЕ", рискът да забременееш е много малък.
mnogo e veroqtno da zabremenee6 ,no 6tom toi ''znae''kakvo pravi koeto v pove4eto sluei ne e taka ama aide...abe po-dobre si napravi edno test4e za tvoeuspokoenie i sledva6tia put s prezervativi
Опасността да забременееш първия път е същата, както при всеки останал. Той свърши ли в теб? Изчисли дали си била в овулация. Ако отговорът и на двата въпроса е "НЕ", рискът да забременееш е много малък.
Точно. :)
Pii ne6to dete 4e ako zabremenee6 6e si za sram na 15 godini...nito purvata i za jalost nito poslednata... :smt011 ...