View Full Version : РАЗДЯЛАТА..
miloto na miloto:P
04-30-2007, 12:59
колко време е продължила най-дългата ви връзка,която е последвала с раздяла?как преодоляхте я преодоляхте и мислите ли още за този човек..съжелявате ли,че не сте опитали да поправите нещата?
аззззззз
04-30-2007, 13:05
Ами моята бе точно една година на който ден тръгнахме на този си скъсахме, но после в продължение на точно 5 месеца се виждахме доста често и пак си бяхме заедно с малки караници по за 1-2 дена и разсърдвания но точно на 1 година и 5 месец се скарахме за глупост и от тогава не си говорим а това беше преди 20 дена вече .. не мога да спра да мисля за нея, но съм я преодолял и почти няма разлика освен тва че преди нямах 1 свободна минута а сега се чуда по цял ден кво да прая .. а тя е едно от най- красивите момичета и в града и навсякъде и не го казвам просто че бях с нея толкова време просто наистина е много красива но красотата не е всичко и ткам :)
1.5г. доста трудно го преживях, но тогава си бях наивниче, няя се повтори такова нещо. Иначе е трудно да. Мислите ти са ангажирани и насочени към тоя човек, мъчиш се да измислиш как да си го върнеш, а то все не става и не става, докато един ден се събуждаш, без нея, без мисли, без чувства, ставаш, измиваш се, обличаш се, отиваш при приятелите си и започваш отначало.
Xm moita be6e mislq 8/9 meseca ,preodolqx q s mnogo 6okolad i ne nito edin put ne sujelix :D
nai dylgata mi vryzka 2 meseca ... mite chuvsta se "otegliha" taka da se kaje i prichinata da skysame bqh az ... beshe mi super trudno no go napravih ... chovecheca otsreshta ... gorkiq naprao mi stana super kofti ... :roll:
Xm moita be6e mislq 8/9 meseca ,preodolqx q s mnogo 6okolad i ne nito edin put ne sujelix :D
Аз пък я преодолях с яко блъскане в залата и малко рев. Иначе с тази която наистина бях обикнал, също скъсахме на същия ден когато тръгнахме. Само че не година по-късно, а месец по-късно. Ташак, а ? А след нея... курвичка тук курвичка там ше ги еба в парцалите.
Иначе по темата :
Хм това с почивките е много кофти.
Да ти кажа честно преди известно време бях гледал някаква твоя тема, гледах ти и снимката от аватара и си казвах "пду деба, колко щастливи изглеждат... дали и аз някой ден ще си направя подобна снимка ?" а и от написаното личеше че много се обичате. А сега какво ?
Жалко жалко...
04-30-2007, 14:13
Аз пък я преодолях с яко блъскане в залата и малко рев. Иначе с тази която наистина бях обикнал, също скъсахме на същия ден когато тръгнахме. Само че не година по-късно, а месец по-късно. Ташак, а ? А след нея... курвичка тук курвичка там ше ги е** в парцалите.
Иначе по темата :
Хм това с почивките е много кофти.
Да ти кажа честно преди известно време бях гледал някаква твоя тема, гледах ти и снимката от аватара и си казвах "пду деба, колко щастливи изглеждат... дали и аз някой ден ще си направя подобна снимка ?" а и от написаното личеше че много се обичате. А сега какво ?
Жалко жалко... това,че имаме проблеми не значи че не се обичаме,това е единственото в което съм сигуна,но понякога не е достатъчно..
Аз не съм казвал че не се обичате. Казвам просто че положението sux. Ебати, не ви ли е срам да стигате изобщо до такъв момент. ](*,) Ако от мене зависеше въобще нямаше да се получава така. :smt013
HopeLesss
04-30-2007, 19:11
Ходих с едно момче 2 години без 8 дни. Скъсахме уж по взаимно съгласие, но след като тръгнах с друг, той ми съобщи, че още ме обича. Мисля за този човек, но рядко и само се питам: "Как ли е? Какво ли прави"... Тъпо ми е, защото от тогава минаха повече от 2 години, а той още не ме е забравил и не си е намерил нова приятелка. След това ходих с едно друго момче година и 7 месеца. Скъсахме, защото той ме смяташе за даденост, не ми даваше това, от което имах нужда и си мислеше, че аз винаги ще бъда неговата спасителна жилетка. Мисля си често за него, чуваме се, виждаме се. Никога не съм съжалявала за каквото и да било... Особено за това, че скъсахме, защото сега съм с човек, на който наистина държа и който наистина ми дава онова, което никой друг не успя...
I'm crazy
04-30-2007, 19:16
Най-дългата ми е била 2 месеца и 2 седмици :D Гордея се...ама и аз нз що...еми тоу ме скъса с тъпото опрафдание-"Ели, обичам те, ама си харесвам бифшата :-& :smt011 ".
твА е... 8)
ThePainIsReaL
04-30-2007, 19:38
При нас с момчето нещата са толкова странни, че няма накъде повече.
Бяхме заедно година и половина (може и месец отгоре) ..
Дали съм го преодоляла - ми в много отношения, да. Дори не искам да се сещам за тях. Но има един аспект, в който не мога да го забравя .. O:) То е толкова шантаво всичко м/у мен и него .. дори не знам с какви думи могат да се опишат тези неща, които стават. Но поне знам.. те са си наши неща, никой не може като нас. Толкова да е странно.. други не познавам, не съм и чела/чувала за други ..
Абе .. както и да е.
ами най-дългата е продължила година и два месеца,но беше отдавна,ми преживях го в началото ми беше малко кофти,но не мога да кажа че беше драмата на живота ми...тази която още не съм преживяла е последната тя продължи само 3 месеца,приключи преди половин година вече и малко отгоре :smt017 но от тогава нямам сериозна връзка и не мисля че скоро ще имам просто след тази раздяла останах мн наранена и разочарована едва ли скоро пак ще повярвам истински в някой. :!:
дали мисля за него-ми...само когато спя,през другото време си забранявам да мисля за това,защото ми става гадно като се сетя,ама сънищата още не мога дас е науча да ги контролирам...жалко :smt009
BrokenInnocence
05-01-2007, 03:12
Най- дългата... ами аз кой знае колко дълги не съм имала. Връзката с най- силни чувства, най- много вложена любов и най- много кофти моменти е тази в момента... и всичко ще свърши след малко по- малко от 3 седмици. И незнам как ще го преживея и как ще се събуждам сутрин и как изобщо ще успявам някакси да стана и да се справя с още един ден и още един... и още един.
колко време е продължила най-дългата ви връзка
Хмм... труден въпрос
Май седмица
която е последвала с раздяла?
Че с какво друго да завърши?
как преодоляхте я преодоляхте
Какво има да се преодолява
Просто продължаваш нататък
Риби в морето - бол
и мислите ли още за този човек
Не
съжелявате ли,че не сте опитали да поправите нещата?
Ест. че не
Най- дългата... ами аз кой знае колко дълги не съм имала. Връзката с най- силни чувства, най- много вложена любов и най- много кофти моменти е тази в момента... и всичко ще свърши след малко по- малко от 3 седмици. И незнам как ще го преживея и как ще се събуждам сутрин и как изобщо ще успявам някакси да стана и да се справя с още един ден и още един... и още един.
Мацка, ти явно говориш за раздялата, защото твойто мило завършва, нали :?: :!: :cry: :smt009 Ех, това е наистина гадно :( Ама дано да го преживееш :wink: Пък и какво-няма ли никакъв шанс да си останете заедно :?: И една връзка не може да свърши просто така по дяволите :!: :!: :!: :-s Пф, какво говоря :?: :!: :cry: Как да не може... :smt009 Та моята точно така свърши...вчера :( Ех, не знам как ще го преживея, помагайте :smt010 Ама за пореден път се убеждавам, че "волните птици" живеят много по-добре и по-щастливо от тези като нас, не влюбени, а загубени :smt009 Колкото и хубаво чувство да е любовта...отново се разочаровам :!: Знам, че съм силна и ще го преживея, щом съм го правила и друг път...Или поне се надявам [-o< Хорааааа, ама много боли, много :cry: Моля, дайте някакви съвети, защото ще полудея вече(цяла нощ съм плакала :smt009 )А си бях обещала, че няма да плача заради момче никога ](*,) И винаги, когато ми се плачеше, си казвах познатата фразичка "След автобус и мъж не се тича-следващият е след 6 минути"...Ама-тц :smt009 Не знам какво да правя...Дайте някакъв съвет, моля ви, защото ми писна да страдам :(
mechtaq_za_teb
05-01-2007, 05:36
Nai-dylgata mi vryzka e 3 meseca i polovina s bifshiq mi priqtel.Uj mnogo se obi4ahme,no toi vse uspqvashe da dokaje obratnoto.Nakraq ne izdyrjah,skysah s nego i si nameriyh drug...Byrzo go zabravih,a sega sme prosto dobri priqteli.
iLoveChocolate
05-01-2007, 07:47
ми най-дългата ми връзка беше 1година и почти 3 месеца, приключи преди 2 седмици. като го видя и полудявам щото не съм до него. надеждите да се съберем пак ме крепят жива. не, все още не съм го преживяла. не се отказвам лесно.
Maia_064029
05-01-2007, 10:12
Най-дългата ми връзка е в момента-около 1 година и 10 месеца.Но преди това имах една около една година.Разделихме се с този човек,защото той замина за чужбина,много кофти стана.Аз все още не съм го забравила,той мен също.Често се чуваме по Скайп,говорим си и на мен ми става хем много мило,хем кофти,че немога да бъда с него.Не съм преодоляла раздялата и мисля,че няма да мога скоро и тайничко се надявам,че може би някой ден пак ще бъдем заедно.
danitoo666
05-01-2007, 10:18
7 meseca,preodolqh razdqlata i mn se radvam 4e si ostanahme priqteli
lips_of_anegel
05-01-2007, 11:11
колко време е продължила най-дългата ви връзка,която е последвала с раздяла?как преодоляхте я преодоляхте и мислите ли още за този човек..съжелявате ли,че не сте опитали да поправите нещата?
6 месеца е била.ми 4есно казано ве4е по4ти 5 месеца не сме заедно оба4е ми е стра6но трудно о6те да го преодолея,6от я оби4ах.да мисля за този 4овек,ми иска6е ми се да оправя не6тата,но тъи като стана по нейна вина и тя каза 4е иска да е с друг 4овек аз нямах ве4е право на избор и мнение :smt010 :smt009 :smt010 :smt009
6 месеца е била.ми 4есно казано ве4е по4ти 5 месеца не сме заедно оба4е ми е стра6но трудно о6те да го преодолея,6от я оби4ах.да мисля за този 4овек,ми иска6е ми се да оправя не6тата,но тъи като стана по нейна вина и тя каза 4е иска да е с друг 4овек аз нямах ве4е право на избор и мнение :smt010 :smt009 :smt010 :smt009
Дам така си е. :? Не ти остава нищо друго освен да се примириш. Или да почнеш да я тормозиш и да я молиш да се върне, което не си е работа. :smt018
За тва - рев и никой да не разбере. :lol:
Дам така си е. :? Не ти остава нищо друго освен да се примириш. Или да почнеш да я тормозиш и да я молиш да се върне, което не си е работа. :smt018
Ти така ако мислиш , до никъде няма да стигнеш, вервай ми :smt018
05-01-2007, 11:41
Ти така ако мислиш , до никъде няма да стигнеш, вервай ми :smt018айде всички по-веселоооооо :-D иде лятууууу
Ти така ако мислиш , до никъде няма да стигнеш, вервай ми :smt018айде всички по-веселоооооо :-D иде лятууууу
В него (лятото) ми е надеждата за възроден живот ::: Иначе ще ми бъде най-незабравимото лято (-) от както съществувам :smt014
Ти така ако мислиш , до никъде няма да стигнеш, вервай ми :smt018
И кво да направи ? Тя като не иска да е с него да нахалства ли ? Много ми харесва подписа на едно момиче от форума"Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил."
frozenrose
05-01-2007, 20:12
Моята най-дълга връзка беше 10 месеца.....Раздялата ни беше по-отвратителен начин :smt010 Не можах да я преодолея няколко месеца... :( Е,обаче сега я преодолях и съм си много по-добре с новото гадже :smt004 Много рядко се сещам за бившия и сигурно няма да го забравя но и няма да се върна при него :smt016
sladuranata_891
05-04-2007, 09:48
moqta be6e 2 meseca i az go zarqzah za6toto ne izpitvah ni6to ve4e
moqta be6e 2 meseca i az go zarqzah za6toto ne izpitvah ni6to ve4e
:) i pri men taka :smt005
Моята връзка продължи близо 4-ри месеца.Тои ме заряза :( защото една "добра" приятелка му беше набила адските филми.А аз разбрах за това само преди 1 година и се разплаках (защото си мислех 4е моми4ето ми е много добра приятелка а тя само ме е използвала и си е мислила някви глупости а тои и е повярвал :( Уж много се оби4ахме ама на.....Аз още си мисля за него и още си го оби4кам както преди,не съм го виждала от 2 месеца и не мога да се побера в кожата си само като си мисля за него изпитвам някъкво странно 4уство..... бих дала вси4ко само да съм пак с него.....но не знам дали тои изпитва същото и ми е супер кофти.Държа се още някак си ама 4уството е супер гадно,страх ме е да си призная 4устата защото може да ме нарани много и....незнам незнам,никои не може да ме разбере вси4ки ми казват да си намеря някое мом4е ама не става така лесно...тои си ми е в малкото сър4ице и не може да излезе от там :cry: Моля ви даите ми някакъв съвет ако ме разбирате
tedinkata_
05-16-2007, 20:37
-10 meseca -trydno q preodolqx- ne otricham :P no uspiax i "blagodarenie" na samia nego-razbrax che e s druga veche ot dostoveren iztochnik-t.e-razbrax i shto za chovek e i chestno kazano izobshto ne sujalqvam 4e ne sam sega s nego a samo sujalqvam teq sled men :P az sam si mn happy sega bez nego (a s momcheto koeto iskam) .. i za propilqnoto vreme mn sujalvqma ama..kfo da se pravi-shansh :D :) jivota e za tfa da se u4im ot greshkite si- a moqt plus e 4e zapomnix greshkite si ot vruzkta mi s nego i nqma da gi povtarqm :)
cherinka
05-16-2007, 21:06
Моята най-дълга връзка е 21 дни :-D
Приключи, щото пича ходеше с още две и с мен. (смех)
Преодолях "раздялата" (ако може така да се каже) с три дни никво ядене и рев що съм била толкова наивна да му вярвам.
Мисля за него - само лоши неща. (Пък и всички ме убеждаваха, че е простак, използвач и т.н, ама аз не вярвах, ама се уврих я :-D )
Ся ми се налага да го виждам веднъж месечно и, колкото и да искам, след всяка среща с него, ще ми витае в мислите, за по час два.
Няма как да избегна тия срещи, иначе глобата по закон е над 100лв. :-D
съжелявате ли,че не сте опитали да поправите нещата?
Как па не!
Нещата той си ги сгафи. :wink:
Жал ме е за такива утрепки.
Ще му се върне, бе, и още как.
Кво го очаква, не е истина. :-D
Vivienne Westwood
05-16-2007, 22:04
Последната ми връзка (най-дългата) продължи близо две години и 6 месеца.
Незнам просто как съм могла да бъда с такъв човек.
Сега като се сетя ми се гади.Въобще не искам да го виждам.
Разделихме се на 8 март тази година.
Мнооооооооооооооого добре ми понесе радялата.
Преродих се :D .
Сега съм сама и ми е адски добре.
Преди постоянно имах проблеми:
"Той или приятелките ми" , "Секс или луд купон в клуба"....
Наистина се чуствам сеободна :D :D :D :D :D НЕВЕРОЯТНО Е :D
най дългата ми връзка е била (и за сега все още не е свършила)към 3 годинки.но си мисля че скоро ще приключи.през тези години е имало и прекъсваня за по 1-2 месеца и пак сме се сдобрявали и сме заедно.
през тези прекъсвания мн ме болеше и непрестанно си мислех за него,как е кво прай(макарче го виждах всеки ден в даскало)беше ми мн трудно да го виждам как се забавлява а пък аз си страдах таиничко за него(макар че се правихче не ми пука за него)не беше така естествено.бях забравила какво е ласка от момче.(1 път брадчет ми ме беше докоснал съвсем леко за да ме предпази от тълпата хора на 1 бирен фиест)"ако ви кажа какво почуствах даже не мога и да го опиша.просто беше мн хубаво и исках това да бъде приятелят ми.тои ми е първата любов и никога няма да мога да го забравя ](*,) :smt010 (ако се разделим)
:smt010 :smt010 просто го обичам адски много
ОБИЧАМ ТЕ БЕБО!!!!!!!!!! :smt007 :smt007 :smt007