Влез

View Full Version : problem..samo za M !

petar_Stoilov
04-30-2007, 18:36
Vijte mom4eta imam sledniq problem..Zna4i pravim lubvnata igra sas priqtelkata mi i ve4e kogato go nagigna 4lena do krai i tragvam da slagam prezarvetiva..imam sledniq problem..kogato po4na da go slagam i po4na da go slagam toi ne6te...smisal 4e mi e malaki ili po to4no tesen .i nemoga da fkaram prezarvativa...Kajete nqkoq marka deto sa za po 6iroki.. !

jony
04-30-2007, 20:33
Няма определена марка. Просто отиваш в аптеката и казваш, че искаш колкото се може по-голям размер презерватив и хем ти дават, хем те гледат закачливо, ако са девойки де :mrgreen:

П.С. Мен един приятел ме накара да му купя 50 презерватива, няма да ти казвам как ме гледаха хората докато фармацефтката ми ги броеше 1.....2......3...... :mrgreen:

05-02-2007, 07:15
a vie do sega s kakvi ste opitvali?

05-02-2007, 11:46
А бе и аз имам същият проблем, ама като отидох в аптеката и попитах за по-големи размери, аптекарката каза, че съм първият, който я пита такожа нещо. Даде ми там различни видоже да си избера, ама те жсички бяха еднакжо големи.

mad_dog
05-02-2007, 11:53
И аз имах такъв проблем... първите ми пъти, но после се научих... просто запецва до кожичката... намести го след кожичката, на стъблото на члена да стои... и си разгъвай спокойно.
Късмет и приятно правене на любов! :)

Schnitzer
05-02-2007, 12:22
Не знам как не ви стават кат един презерватив може да стане на хуя на слон :lol: И аз един път имах некъв бъгав но с малко повече усилия става работата 8)

kuber
05-02-2007, 12:45
А бе и аз имам същият проблем, ама като отидох в аптеката и попитах за по-големи размери, аптекарката каза, че съм първият, който я пита такожа нещо. Даде ми там различни видоже да си избера, ама те жсички бяха еднакжо големи.

случи ми се същото...!

mad_dog
05-02-2007, 12:59
Не са точно еднакви, има и малка разлика в размери, форма и тн. Но презерватива рядко е проблем... казах проблема по нагоре... просто запецва в кожичката когато е много оголена главичката (съжалявам ако някой яде в момента :) ). Просто иска малко усилие за слагането. Но все пак можеш да разгледаш ТУК (http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=73745) подробно описание на презервативи и тн. Всичко си пише. Евала на пича!