View Full Version : devstvena sum iskam da se otvorq no kak
devstvenata
05-01-2007, 08:16
zdvareite sladuri az sum na 20 god i ot 4 miseca imam seriozen priqtel iskam da go napravime no se pritesnqvam ot tova 4e sum devstvena a a toi e strashen sladur i e imal adski mnogo jeni do sega problema mi e 4e go izlugah 4e ne sum devsteva a su6tnost sum kakvo da pravq help !!
_crazy_baby_
05-01-2007, 08:18
ne go luji pove4e a my kaji istinata 4e si devstvena a i za edin muj e cqlo udovolstvie toi da e purviqt osobeno ako hodite seriozno a tova s samoto otvarqne prosto go zabravi mila!!!!!!!
ne go luji pove4e a my kaji istinata 4e si devstvena a i za edin muj e cqlo udovolstvie toi da e purviqt osobeno ako hodite seriozno a tova s samoto otvarqne prosto go zabravi mila!!!!!!!
Mного добре казано :)
Glezanka
05-01-2007, 08:26
Chisto i prosto mu kaji,che si dewstwena,nedei da go lujesh poweche,ne si pomislqi daje da se otwarqsh sama ... :)
unexisting
05-01-2007, 08:30
ne mu kazvai, kaji mu sled kato pravite sex :D
Той понеже няма да разбере и сам...
Glezanka
05-01-2007, 08:38
Ti pyk ... mnogo qsno che nqma da razbere ...
Дааа.... вярвай си... :smt005
Glezanka
05-01-2007, 08:42
Wqrwam si ... :P Tni kruw she ima,ni bolka ... kak da razbere :P :P :P haha
~ShaDoW~
05-01-2007, 08:43
ami ne vijdam ni6to lo6o w towa da mu kaje6. devstvenostta ne e sramna spored men,a i na nego moje da mu e got 4e ti e pyrviq :P no towa (spored men) e ne6to koeto se pomni vinagi i mnogo po dobre e da e bilo s 4owek,koito hareswa6 (obi4a6) i na koito ima6 dowerie:) otkolkoto sama :/
Po-dobre mu kaji otkolkoto da se otvori6 sama.
sh3_1s_7h3_0n3
05-01-2007, 08:56
ти си на 20, колкото Бойко Борисов е жената котка... ](*,)
а колко ви е 'сериозна' връзката..след като си го излъгала? :smt017
LetiCherry
05-01-2007, 09:02
Wqrwam si ... :P Tni kruw she ima,ni bolka ... kak da razbere :P :P :P haha
То не е нужно да има кръв или болка, за да разбере :!: Той просто 6те усети :!: А и е АДСКИ тъпо да му каже след това! По-добре му кажи, няма ни6то срамно, а и така 6те е по-внимателен!
xaxa.Kak nqma da razbere 4e si devstvena ve?!GLUPOSTI.To e qsno 4e 6te razbere moje da ima kryv,moje i da nqma!Che 6te te boli 6te te boli m akar i malko tova mqsto tam dolu e nepokytnato i tqsno predi otvarqne normalno e da boli ako ne si i dostaty4no vyzbudena i dosta moje da te pozaboli.Nqma na4in da ne se usymni v ne6to takova prosto.I az ne bqh kazvala na moq pr 4e sym devstvena i sled tova daje ni6to ama toi sam me popita za6to ne mi kaza.I az iskah da mina po toq nachin ama ne stana :mrgreen: .Po dobre mu kaji prosto ili 4e si devstvena ili 4e ot dosta vreme godina-dve ne is go pravila za6otto tozi srok e dostaty4en dup4icata ti da se zapushi i da e kakto pyrviq pyt.A ako ne ti se obqsnqvat takiva raboti i izkash prosto da se otvorish davai :D Kupi si edin vibrator i gotovo.Ako ne ti se davat tolkos pari de da znam probvai tam s krastavici :smt016 :lol: .Ama basi ne e hubavo taka da go izlyjesh mom4eto super typnq uj seriozna vryzka pyk ti ot samoto nachalo po4vash s lyji to i tyi 6te trygne tcttc [-(
da toi sqka6 nqma da razbere :smt011 nai-dobre mu kaji smisal za edin muj moje da se kaje 4e e 4est da e purviq na jenata :wink:
Sunny_stz
05-01-2007, 10:50
Ти трябва сама да си решиш с кой да ти е първия път!Не е задължително да е с приятеля ти ,ако не си сигурна в него де....първия път е наистина много важен за едно момиче и трябва да се направи с човек ,който си струва,защото знаете за много случаи - отварят и зарязват!Супер неморално е според мен и някой ден ще им се върне!За това трябва да не се хващаш на тоя оня и да му пускаш,само защото си девствена и мислиш че ти е време да го направиш!А за отварянето не мисля че не е хубаво сама да го правиш,ще намериш правилния чове да ти го направи!Успех с избора!
nepovtorim
05-01-2007, 10:57
Моят съвет към теб.Сигорно имаш някои много добър приятел на които може да се доверишзащо не го направиш няколко пъти с него няко,но все пак ако нямаш кажи се ще се намери кои да ти помогне :-D :-D
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ox ami kaji mu be macka tva det pisa na nas.Pove4eto muje se kefqt kat razberat 4e sa purvi i ni6to 4e si go izlugala spodeli mu 4e si se pritisnqvala i tolkoz
Schnitzer
05-01-2007, 11:09
Моят съвет към теб.Сигорно имаш някои много добър приятел на които може да се доверишзащо не го направиш няколко пъти с него няко,но все пак ако нямаш кажи се ще се намери кои да ти помогне :-D :-DПФууууу ама от глупости начи!Един добър приятел...и с ква цел тва :lol: ???Сигурно не си чел ама имеаше ена тема-Направх го с човек които не обичах заради това което обичах :lol: и нямаше много отговори от сорта на "браво мила,добре си напраила".Абе ко да са занимаам,с глупости пълно :evil:
Schnitzer
05-01-2007, 11:11
И бтв ако някоя ми каже че се е ебала с друг само да не е девствена за мен напрао ще и тегля шута,камо ли да се замисля 8)
И бтв ако някоя ми каже че се е ебала с друг само да не е девствена за мен напрао ще и тегля шута,камо ли да се замисля 8)
E tva e istinata =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Schnitzer
05-01-2007, 11:32
E tva e istinata =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Еми така си е,тва е напрао подигравка :evil:
malka_sladuranka
05-01-2007, 11:35
По-добре му кайи истината, но ако все пак решиш да се отваряш..знам ли...може би с краставица, обаче я сложи в презерватив... :-s
Fanatichka
05-01-2007, 11:59
По- добре му кажи истината, но ако не искаш му кажи, че си го правила преди мнооого време и ти е нещо като лош спомен, защото момчето не е било внимателно ала бала.Съчинявай си ги.Кажи му да е много внимателен някви такива.Сама ще се отвориш мн. трудно, защото първо тряа да се възбудиш супер много, а за това ти трябва мъж :-D
Моят съвет към теб.Сигорно имаш някои много добър приятел на които може да се доверишзащо не го направиш няколко пъти с него няко,но все пак ако нямаш кажи се ще се намери кои да ти помогне :-D :-DПФууууу ама от глупости начи!Един добър приятел...и с ква цел тва :lol: ???Сигурно не си чел ама имеаше ена тема-Направх го с човек които не обичах заради това което обичах :lol: и нямаше много отговори от сорта на "браво мила,добре си напраила".Абе ко да са занимаам,с глупости пълно :evil:
кво лошо има да го направи примерно с най добрия си приятел
момичето иска савети и аз давам моя.Ти винаги ли си правила секс с хора към които имаш някви чувства????
момичето иска савети и аз давам моя.Ти винаги ли си правила секс с хора към които имаш някви чувства????Тя до колкото спомен си има СЕРИОЗЕН приятел,а ти прочете ли темата или писа на изуст?Schnitzer
Schnitzer
05-01-2007, 12:26
момичето иска савети и аз давам моя.Ти винаги ли си правила секс с хора към които имаш някви чувства????Тя до колкото спомен си има СЕРИОЗЕН приятел,а ти прочете ли темата или писа на изуст?SchnitzerИ бтв съм момче 8)
ne go laji kaji mu istinata 6te e golqmo udovolstvie za nego da ti byde purvia
lady_kiss
05-02-2007, 14:56
KAJI MUUU VAJNO E DA ZNAE ISTINATA TRQBVA DA SI IMATE DOVERIE ...VSE PAK 6TE TI E PURVIQ KAJI MU!!!!1
tin4eto91
05-02-2007, 20:10
abe taq tema za koi pyt q puska6 be momi4e?
ako slu4aino prednata takava ne e ot teb,aidi malko sa razrovi i vij!pisna mi ot edni i sa6ti temi!!!!!
sun_flower
05-02-2007, 20:25
kaji mu,ne razvalqi sobstvenoto si udovolstvie,posle 6te sujalqva6,vse pak krastavicata li 6te pomni6 cql jivot-mnoo qko nqma 6to.sled vreme primerno deteto ti te pita it i,awe mame kvo da ti kaja,purviq put se naebah s krastavica,6toto me be6e strah da ne se izloja i da ne se pokaja izostanala slu4aino!
izvinqvam se za grubiq izraz no za men e taka,aidi uspeh
cacegka_3a_cekc
05-04-2007, 15:49
ami da podobre my kaji...4e si destvena nqma smisal da go laje6...a i mislq 4e 6te ti bade hubavo i priqtno da izgybi6 destvenosta si ot 4oveka koito obi4a6 :D
cacegka_3a_cekc
05-07-2007, 20:12
emi vikni si nekoi da te otvori ](*,) ](*,) ](*,) kav e smisala ti sama da se otvori6... #-o #-o #-o
ne go luji pove4e a my kaji istinata 4e si devstvena a i za edin muj e cqlo udovolstvie toi da e purviqt osobeno ako hodite seriozno a tova s samoto otvarqne prosto go zabravi mila!!!!!!!e super golqmo udovolstvie e da 4uka6 trup 6oto to4no kato trup se durjat devstvenicite purviq im put!!! ](*,) ](*,) ](*,) drugo si e s opitno momi4e deto ne go u4i6 kfo da prai ..
ne go luji pove4e a my kaji istinata 4e si devstvena a i za edin muj e cqlo udovolstvie toi da e purviqt osobeno ako hodite seriozno a tova s samoto otvarqne prosto go zabravi mila!!!!!!!e super golqmo udovolstvie e da 4uka6 trup 6oto to4no kato trup se durjat devstvenicite purviq im put!!! ](*,) ](*,) ](*,) drugo si e s opitno momi4e deto ne go u4i6 kfo da prai ..
понеже сигурно тя ще придобие много опит като сама се отвори!?
Angel4enebesno
05-21-2007, 08:08
za 1 mom4e nqma ni6to po-hybavo ot tova da znae,4e toi e edinstveniq na momi4eto,koeto har ili obi4a!kaji my istinta i ne se pttsnqvai! :)
silver_angel
05-21-2007, 08:52
kaji my istinata. nito edna vruzka ne trqbva da potuva v luji zatova .. spri dotuk i my go kaji ;)
po-dobre kusno otkolllkoto nikoga,nali taka?
krem4et0
05-21-2007, 09:26
А защо си го излъгала. Уф и аз на 20 бях девствена, ама моя приятел го знаеше прекрасно и аз не съм се срамувала от този факт. След като си решила да споделиш с него този толкова важен за теб момент, е нормално поне да знае, че ти е за първи пт. най-малкото-ще е доста внимателен. не се отваряй с нищо. Ти ще си девствена до момчента, в който правиш секс за първи път.
kaji mu 4e en si toi taka i taka 6te razbere
vikontiii
05-21-2007, 09:31
кажи му :"картофчо така и така съм детсвена по внимателно с мойта слива искам най хубавия първи път без много болка и с много страст" :P абе както искаш му го кажи ама няма да сгрешиш [-X
InvaiDeR
05-21-2007, 13:42
na 20 si .. i si detstvena ?! :-D tva e gotino .. xaxa
emi kaji mu che ne si otvorena .. toi sha razbere sig.
i posle sa pochvaite .. stara moma li iskash da si ostanesh :P \:D/
Emi raztvori se sama bavno i slavno :smt005 :smt005 :smt005 :wink: :smt023
lo6a_karma
05-21-2007, 14:23
не го лажи кажи му истината
tva det si napraila e tupo #-o [-( puk i na 20 detstvena :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: monahinq li si iskala da stava6???? :?: :?: