PDA

View Full Version : devstvena sum iskam da se otvorq no kak

devstvenata
05-01-2007, 08:16
zdvareite sladuri az sum na 20 god i ot 4 miseca imam seriozen priqtel iskam da go napravime no se pritesnqvam ot tova 4e sum devstvena a a toi e strashen sladur i e imal adski mnogo jeni do sega problema mi e 4e go izlugah 4e ne sum devsteva a su6tnost sum kakvo da pravq help !!

_crazy_baby_
05-01-2007, 08:18
ne go luji pove4e a my kaji istinata 4e si devstvena a i za edin muj e cqlo udovolstvie toi da e purviqt osobeno ako hodite seriozno a tova s samoto otvarqne prosto go zabravi mila!!!!!!!

jony
05-01-2007, 08:25
ne go luji pove4e a my kaji istinata 4e si devstvena a i za edin muj e cqlo udovolstvie toi da e purviqt osobeno ako hodite seriozno a tova s samoto otvarqne prosto go zabravi mila!!!!!!!
Mного добре казано :)

Glezanka
05-01-2007, 08:26
Chisto i prosto mu kaji,che si dewstwena,nedei da go lujesh poweche,ne si pomislqi daje da se otwarqsh sama ... :)

unexisting
05-01-2007, 08:30
ne mu kazvai, kaji mu sled kato pravite sex :D

jony
05-01-2007, 08:36
Той понеже няма да разбере и сам...

Glezanka
05-01-2007, 08:38

Ti pyk ... mnogo qsno che nqma da razbere ...

jony
05-01-2007, 08:39

Дааа.... вярвай си... :smt005

Glezanka
05-01-2007, 08:42

Wqrwam si ... :P Tni kruw she ima,ni bolka ... kak da razbere :P :P :P haha

~ShaDoW~
05-01-2007, 08:43
ami ne vijdam ni6to lo6o w towa da mu kaje6. devstvenostta ne e sramna spored men,a i na nego moje da mu e got 4e ti e pyrviq :P no towa (spored men) e ne6to koeto se pomni vinagi i mnogo po dobre e da e bilo s 4owek,koito hareswa6 (obi4a6) i na koito ima6 dowerie:) otkolkoto sama :/

kis4ety
05-01-2007, 08:49
Po-dobre mu kaji otkolkoto da se otvori6 sama.

sh3_1s_7h3_0n3
05-01-2007, 08:56
ти си на 20, колкото Бойко Борисов е жената котка... ](*,)

а колко ви е 'сериозна' връзката..след като си го излъгала? :smt017

LetiCherry
05-01-2007, 09:02

Wqrwam si ... :P Tni kruw she ima,ni bolka ... kak da razbere :P :P :P haha

То не е нужно да има кръв или болка, за да разбере :!: Той просто 6те усети :!: А и е АДСКИ тъпо да му каже след това! По-добре му кажи, няма ни6то срамно, а и така 6те е по-внимателен!

Malko_D
05-01-2007, 10:17
xaxa.Kak nqma da razbere 4e si devstvena ve?!GLUPOSTI.To e qsno 4e 6te razbere moje da ima kryv,moje i da nqma!Che 6te te boli 6te te boli m akar i malko tova mqsto tam dolu e nepokytnato i tqsno predi otvarqne normalno e da boli ako ne si i dostaty4no vyzbudena i dosta moje da te pozaboli.Nqma na4in da ne se usymni v ne6to takova prosto.I az ne bqh kazvala na moq pr 4e sym devstvena i sled tova daje ni6to ama toi sam me popita za6to ne mi kaza.I az iskah da mina po toq nachin ama ne stana :mrgreen: .Po dobre mu kaji prosto ili 4e si devstvena ili 4e ot dosta vreme godina-dve ne is go pravila za6otto tozi srok e dostaty4en dup4icata ti da se zapushi i da e kakto pyrviq pyt.A ako ne ti se obqsnqvat takiva raboti i izkash prosto da se otvorish davai :D Kupi si edin vibrator i gotovo.Ako ne ti se davat tolkos pari de da znam probvai tam s krastavici :smt016 :lol: .Ama basi ne e hubavo taka da go izlyjesh mom4eto super typnq uj seriozna vryzka pyk ti ot samoto nachalo po4vash s lyji to i tyi 6te trygne tcttc [-(

mi6ani
05-01-2007, 10:24

da toi sqka6 nqma da razbere :smt011 nai-dobre mu kaji smisal za edin muj moje da se kaje 4e e 4est da e purviq na jenata :wink:

Sunny_stz
05-01-2007, 10:50
Ти трябва сама да си решиш с кой да ти е първия път!Не е задължително да е с приятеля ти ,ако не си сигурна в него де....първия път е наистина много важен за едно момиче и трябва да се направи с човек ,който си струва,защото знаете за много случаи - отварят и зарязват!Супер неморално е според мен и някой ден ще им се върне!За това трябва да не се хващаш на тоя оня и да му пускаш,само защото си девствена и мислиш че ти е време да го направиш!А за отварянето не мисля че не е хубаво сама да го правиш,ще намериш правилния чове да ти го направи!Успех с избора!

nepovtorim
05-01-2007, 10:57
Моят съвет към теб.Сигорно имаш някои много добър приятел на които може да се доверишзащо не го направиш няколко пъти с него няко,но все пак ако нямаш кажи се ще се намери кои да ти помогне :-D :-D

djeini
05-01-2007, 11:00
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ox ami kaji mu be macka tva det pisa na nas.Pove4eto muje se kefqt kat razberat 4e sa purvi i ni6to 4e si go izlugala spodeli mu 4e si se pritisnqvala i tolkoz

Schnitzer
05-01-2007, 11:09
Моят съвет към теб.Сигорно имаш някои много добър приятел на които може да се доверишзащо не го направиш няколко пъти с него няко,но все пак ако нямаш кажи се ще се намери кои да ти помогне :-D :-DПФууууу ама от глупости начи!Един добър приятел...и с ква цел тва :lol: ???Сигурно не си чел ама имеаше ена тема-Направх го с човек които не обичах заради това което обичах :lol: и нямаше много отговори от сорта на "браво мила,добре си напраила".Абе ко да са занимаам,с глупости пълно :evil:

Schnitzer
05-01-2007, 11:11
И бтв ако някоя ми каже че се е ебала с друг само да не е девствена за мен напрао ще и тегля шута,камо ли да се замисля 8)

djeini
05-01-2007, 11:22
И бтв ако някоя ми каже че се е ебала с друг само да не е девствена за мен напрао ще и тегля шута,камо ли да се замисля 8)
E tva e istinata =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Schnitzer
05-01-2007, 11:32
E tva e istinata =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Еми така си е,тва е напрао подигравка :evil:

malka_sladuranka
05-01-2007, 11:35
По-добре му кайи истината, но ако все пак решиш да се отваряш..знам ли...може би с краставица, обаче я сложи в презерватив... :-s

Fanatichka
05-01-2007, 11:59
По- добре му кажи истината, но ако не искаш му кажи, че си го правила преди мнооого време и ти е нещо като лош спомен, защото момчето не е било внимателно ала бала.Съчинявай си ги.Кажи му да е много внимателен някви такива.Сама ще се отвориш мн. трудно, защото първо тряа да се възбудиш супер много, а за това ти трябва мъж :-D

05-01-2007, 12:18
Моят съвет към теб.Сигорно имаш някои много добър приятел на които може да се доверишзащо не го направиш няколко пъти с него няко,но все пак ако нямаш кажи се ще се намери кои да ти помогне :-D :-DПФууууу ама от глупости начи!Един добър приятел...и с ква цел тва :lol: ???Сигурно не си чел ама имеаше ена тема-Направх го с човек които не обичах заради това което обичах :lol: и нямаше много отговори от сорта на "браво мила,добре си напраила".Абе ко да са занимаам,с глупости пълно :evil:
кво лошо има да го направи примерно с най добрия си приятел
момичето иска савети и аз давам моя.Ти винаги ли си правила секс с хора към които имаш някви чувства????

05-01-2007, 12:23
момичето иска савети и аз давам моя.Ти винаги ли си правила секс с хора към които имаш някви чувства????Тя до колкото спомен си има СЕРИОЗЕН приятел,а ти прочете ли темата или писа на изуст?Schnitzer

Schnitzer
05-01-2007, 12:26
момичето иска савети и аз давам моя.Ти винаги ли си правила секс с хора към които имаш някви чувства????Тя до колкото спомен си има СЕРИОЗЕН приятел,а ти прочете ли темата или писа на изуст?SchnitzerИ бтв съм момче 8)

gafinka
05-01-2007, 13:32
ne go laji kaji mu istinata 6te e golqmo udovolstvie za nego da ti byde purvia

lady_kiss
05-02-2007, 14:56
KAJI MUUU VAJNO E DA ZNAE ISTINATA TRQBVA DA SI IMATE DOVERIE ...VSE PAK 6TE TI E PURVIQ KAJI MU!!!!1

tin4eto91
05-02-2007, 20:10
abe taq tema za koi pyt q puska6 be momi4e?
ako slu4aino prednata takava ne e ot teb,aidi malko sa razrovi i vij!pisna mi ot edni i sa6ti temi!!!!!

sun_flower
05-02-2007, 20:25
kaji mu,ne razvalqi sobstvenoto si udovolstvie,posle 6te sujalqva6,vse pak krastavicata li 6te pomni6 cql jivot-mnoo qko nqma 6to.sled vreme primerno deteto ti te pita it i,awe mame kvo da ti kaja,purviq put se naebah s krastavica,6toto me be6e strah da ne se izloja i da ne se pokaja izostanala slu4aino!
izvinqvam se za grubiq izraz no za men e taka,aidi uspeh

cacegka_3a_cekc
05-04-2007, 15:49
ami da podobre my kaji...4e si destvena nqma smisal da go laje6...a i mislq 4e 6te ti bade hubavo i priqtno da izgybi6 destvenosta si ot 4oveka koito obi4a6 :D

cacegka_3a_cekc
05-07-2007, 20:12
emi vikni si nekoi da te otvori ](*,) ](*,) ](*,) kav e smisala ti sama da se otvori6... #-o #-o #-o

05-07-2007, 20:32
ne go luji pove4e a my kaji istinata 4e si devstvena a i za edin muj e cqlo udovolstvie toi da e purviqt osobeno ako hodite seriozno a tova s samoto otvarqne prosto go zabravi mila!!!!!!!e super golqmo udovolstvie e da 4uka6 trup 6oto to4no kato trup se durjat devstvenicite purviq im put!!! ](*,) ](*,) ](*,) drugo si e s opitno momi4e deto ne go u4i6 kfo da prai ..

Devilka
05-07-2007, 20:42
ne go luji pove4e a my kaji istinata 4e si devstvena a i za edin muj e cqlo udovolstvie toi da e purviqt osobeno ako hodite seriozno a tova s samoto otvarqne prosto go zabravi mila!!!!!!!e super golqmo udovolstvie e da 4uka6 trup 6oto to4no kato trup se durjat devstvenicite purviq im put!!! ](*,) ](*,) ](*,) drugo si e s opitno momi4e deto ne go u4i6 kfo da prai ..

понеже сигурно тя ще придобие много опит като сама се отвори!?

Angel4enebesno
05-21-2007, 08:08
za 1 mom4e nqma ni6to po-hybavo ot tova da znae,4e toi e edinstveniq na momi4eto,koeto har ili obi4a!kaji my istinta i ne se pttsnqvai! :)

silver_angel
05-21-2007, 08:52
kaji my istinata. nito edna vruzka ne trqbva da potuva v luji zatova .. spri dotuk i my go kaji ;)
po-dobre kusno otkolllkoto nikoga,nali taka?

krem4et0
05-21-2007, 09:26
А защо си го излъгала. Уф и аз на 20 бях девствена, ама моя приятел го знаеше прекрасно и аз не съм се срамувала от този факт. След като си решила да споделиш с него този толкова важен за теб момент, е нормално поне да знае, че ти е за първи пт. най-малкото-ще е доста внимателен. не се отваряй с нищо. Ти ще си девствена до момчента, в който правиш секс за първи път.

gafinka
05-21-2007, 09:29
kaji mu 4e en si toi taka i taka 6te razbere

vikontiii
05-21-2007, 09:31
кажи му :"картофчо така и така съм детсвена по внимателно с мойта слива искам най хубавия първи път без много болка и с много страст" :P абе както искаш му го кажи ама няма да сгрешиш [-X

InvaiDeR
05-21-2007, 13:42
na 20 si .. i si detstvena ?! :-D tva e gotino .. xaxa
emi kaji mu che ne si otvorena .. toi sha razbere sig.
i posle sa pochvaite .. stara moma li iskash da si ostanesh :P \:D/

B1ZzY
05-21-2007, 13:45
Emi raztvori se sama bavno i slavno :smt005 :smt005 :smt005 :wink: :smt023

lo6a_karma
05-21-2007, 14:23
не го лажи кажи му истината

die
05-24-2007, 08:49
tva det si napraila e tupo #-o [-( puk i na 20 detstvena :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: monahinq li si iskala da stava6???? :?: :?: