Влез

View Full Version : za sm1rtta

miss_survivor
05-01-2007, 14:33
Zdraveite!Tazi godina predi nqkolko dni to4no na rojdenniq mi den po4ina sysed ot vhoda mi.Na 47 godini ostavi dve deca kato nai-malkoto e edva 5 klas.Ne moga da spra da pla4a...4udq se za kogo mi e po-my4no za po4inaliq 4ovek ili za deteeto mu.....;(kak moje da se slu4vat takiva ne6ta na dobri hora,za6toto toi zaslujava6e da jivee...ne znam dali tazi tema e za tozi forum izob6to...tolkova mi e krivo i sduhano...kak prejivqvate smyrtta na nqkoi poznat...kakvo pravite..promenq li se jivotyt vi..strah li vi e ot smyrtta,za6toto men ve4e da...

05-01-2007, 14:55
що бе, 47 верно е по-скоро "средна възраст" а не "старост",
ама поне е успял да напраи деца.

Когато умре не4ий дядо/баба -тва е нормално, когато умре
не4ий баща/майка тва е гадно, но знаеш ли кое е ужасно??- когато умре не4ий син/дъщеря.
Е те тва е непоносимо, а ИМА и такива слу4аи,
за съжаление. И я познавах, и за 3 години още не мога да го преглътна, беше само на 20 години и я уби едно тъпо 4ЕНГЕ. размаза я с 80 км в 4ас на ПЕшЕХОДНА ПЪТЕКА и същия тоя тъп ПОЛИЦАЙ-УБИЕЦ се оттърва безнаказано в съда, тъпия съдия-лъжец го осъди условно и сега един убиец още кара кола и може да убие още невинни !
НО така или ина4е смъртта е също толкова 4аст от Живота, колкото и раждането, едното не може без другото, важното е 4овек да остави не6то след себе си, да се репродуцира и да остави някакви идеи, някакви неща, които да променят света така , 4е света да стане по-добро място за живеене..
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ много хора правят света по-КОФТИ място за живеене с действията си, и това е най-ужасното от вси4ко.

miss_survivor
05-01-2007, 15:23
Da,toi e ostavil mnogo sled sebe si,no ostavq i edno semeistvo da se bori samo sre6tu ujasa na 21 vek.I tova ,ako e 4estno?!I ima li BOG mqsto v tazi situaciq???za6to pozvolqva nevinni hora da si otivat ei taka,a idiotite da se naslajdavat na ne4estniq si jivot...e tva e jalkoto na toq 6iban svqt.. :smt010

Presley
05-01-2007, 15:34
оффф това е болна тема...!
Много е кофти найстина,на эа съжаление не можем да променим нищо..!Рано или късно всички ще си отидем,но важното е да направиш нещо с което да те эапомнят!Ето както ти каэваш- той е эаслужавалда живее!Трябва да се стремим хората да каэват това и эа нас...!Но пък и с това нищо не печелиш.....никой не се е върнал още....!
Много е тъжно това ,което се е случило,но реално погледнато подобни нещастия се случват ежедневно и то по целия свят...!Много е тъжно ,но просто НЯМА какво да се направи,освен всеки да се моли да не му стига до главата :(

djeini
05-01-2007, 17:27
Ox nerazbiram kvo da te suvetvam depresirana li si 6to kofti e ama temata ti e smotana

miss_survivor
05-01-2007, 18:21
ami kvo ima za razbirane we..prosto kajete za vas kak e..koito ne iska da ne pi6e..koito ne go e prejivql sy6to..

djeini
05-01-2007, 18:25
Vij malkata prejivqvala sum go predi nqkolko meseca umrq edin super dobur moi priatel na 16 be6e v aftomobilna katastrofa.Plakax da.O6te pla4a da.Surceto mi se kusa da.Ne e lesno da izpra6ta6 trupa na 16 godi6no mom4e ne e lesno da go pogrebe6 znam za kakvo stava na vupros.No temata ti e tupa i ne e za tuk .Ne vijdam razdel smurt

cherinka
05-01-2007, 19:10
'Невинните' си отиват рано. Подлите живеят дълго.

Th3MaN
05-01-2007, 19:37
ми такъв е живота едни умират други се раждат. Нормално е да ти е мъчно но трябва да го преживеш. А за починали няма какво да направиш вече е минало. Но за детето можеш. Направи нещо за него помогни му.

bquick
05-18-2007, 14:30
Еми гадно е да почине близък човек! Трудно се преживява, но не се забравя! Спомените за този човек ще са ти в главата непрекъснато и може да ти е гадно, но в крайна сметка живота продължава! Човек трябва да върви с вдигната глава и да гледа напред! :?

iskam
05-18-2007, 19:01
Дааа.. хората си тръгват.. и не можем да ги върнем. И това, че някои умират на 16, а други на 96, може само да ни вдъхнови, за да живеем пълноценно и да живеем така, сякаш днес е последният ден от живота ни. И трябва да оценим колко е скъп живота ни и да го пазим :) Трагедия е когато някой човек умре, но тфа е.. реалност. Не можем да се предадем.. липсва ни, но намираме начин и продългаваме без него. "Това което не ни убива, ни прави по силни" - И точно тези изпитания на живота ни правят наистина силни и ни учат да се борим :)

nasty_f
05-19-2007, 16:29
Ами,не ми се е случвало и не знам какво бих направила.Дано не се случва скоро.

cherinka
05-19-2007, 20:18
'Невинните' си отиват рано. Подлите живеят дълго.За кво е в кавички? :?
Е, преди 19 дена съм го писала.
Много помня кво съм имала предвид.

Iviqna
05-20-2007, 16:58
знам какво е да загубиш близък човек...
за една година изгубих и дядо си и прабаба си...
дори като се сетя какво беше... пак ми се насълзяват очите :( бяха чудесни хора,никога не са ми викали за нещо..разбирам баба ми беше на 92 год почти,беше си стара,но дядо беше на 60 уфф нз нз :( супер кофти е .. мн ми липсват,едва ли някои които не го е приживял ще ме разбере,но вече станаха 2 год и нещо и още чакам вратата да се отвори и да ги видя :((

mon4eto
05-20-2007, 18:10
Vsi4ko otminava...

miki4kata_
05-20-2007, 19:59
mi vij sega,kakto kazvat horata "vsi4ko se vru6ta",toi moje da ne e napravil ni6to,no ako dakajeme maika mu e napravila ne6to lo6o i ne i se e vurnalo-vru6ta se na nego.mn e gadno kogato stava taka,oba4e tva e jivota i nqma kakvo da se napravi.kogato baba mi po4ina mi be6e supuer zle oba4e go preglutnah,za6toto razbrah 4e qvno tq be6e napravila kvoto trqbva v jivota si i ve4e e nqmalo smisul da jivee.6e ti mine spoko-na vs se slu4va,neizbejno e.

teenkopele
05-20-2007, 20:08
Вече го казаха, но с други думи... "Добрите хора си отиват първи."

:arrow: Страх ме е от смъртта, до известна степен.

miki4kata_
05-20-2007, 20:11
men me e strah samo za6toto znam kolko 6e e gadno za blizkite mi ako stane ne6to,ina4e ne me e strah za6toto vqrvam v prerajdaneto

SW_madi
05-30-2007, 14:54
e takav e jivota be ,nemoje6 da go promeni6 :::

sinful`girl
05-30-2007, 15:10
Преди 1 година почина един мой приятел от наркотици...На всички ни беше ясно,че това щеше да се случи,защото каквото и да правехме,каквото и да говорехме той просто не слушаше,докато един ден просто си замина....Беше ни адски тежко,но някакси изненадата за неговата смърт не беше толкова голяма,защото колкото и кофти да звучи,ние бяхме подготвени....И все пак загубата на близък човек е най-лошата и най-непреодолимата.За сега не съм губила роднина и се моля на Бог да не случи,защото не знам как ще живея след това