Влез

View Full Version : Маи имам проблем

аз..
05-01-2007, 15:08
Нямам желание за нищо,имам чувството че с каквотосе захвана ще го направя чудесно и безупречно няма с какво да се мотивирам за каквото и да е било всичко м ие толкова лесно... например образно казано...пари имам нямаза какво да ги харча имам добри оценки няма за какво да уча да ги повишавам ...защо става така...

05-01-2007, 15:32
=D>
Radvai se , 4e nqma6 problemi. Nqkoi hora ne spat ot stres ili nqma kakvo da qdat :cry:
Raznoobrzi si jivota ! Nameri si novi hobita ! Ako ne trenira6 ne6to , zapo4ni da trenira6 ne6to , sport koito ti haresva . Slu6ai pove4e muzika , izlizai s priqteli pove4e .Pravi lubimite si ne6ta ! Qvno v momenta si depresiran teen !
Na kolko godini si vsu6nost ??

N0_feAR
05-01-2007, 15:52
както казаха, би трябвало дас е радваш че нямаш проблеми,но наистина можеш да си разнообразиш малко деня като се заемеш с някакъв вид спорт и повечко излизания ;)

05-01-2007, 15:57
на 17 съм и спортувам от 8-9 годишен...музика слушам през 2 часа ...няма никаква интрига в мен :(

LSD^Lady
05-01-2007, 16:51
както казаха, би трябвало дас е радваш че нямаш проблеми,но наистина можеш да си разнообразиш малко деня като се заемеш с някакъв вид спорт и повечко излизания ;)

BWald0rf
05-01-2007, 17:10
Пубертетаа...
Еми намери си някфо занимание...Запищи се на някакъв курс..Излизай повечко и тъй..[/b]

djeini
05-01-2007, 17:32
както казаха, би трябвало дас е радваш че нямаш проблеми,но наистина можеш да си разнообразиш малко деня като се заемеш с някакъв вид спорт и повечко излизания ;) mda suglasna sum

My_Way
05-01-2007, 17:50
Пубертетаа...
Еми намери си някфо занимание...Запищи се на някакъв курс..Излизай повечко и тъй..[/b]
Да запищи се на някой курс :)
ПС: Знам, че се случва, ама не се сдържах просто ](*,)

Witch NOT Bitch
05-01-2007, 17:50
Да ти имам проблемите... Като няма к'во да правиш намери си гадже, скъсай с него, после съжелявай, страдай и ела тогава да се оплакваш!

Cerealkiller
05-01-2007, 18:13
Да ти имам проблемите... Като няма к'во да правиш намери си гадже, скъсай с него, после съжелявай, страдай и ела тогава да се оплакваш!

haha da verno suzdai si intrigi -Gorkiq! :-D

love in the darkness
05-01-2007, 20:30
пари имам нямаза какво да ги харча.

Запиши се на езда.Помага при стрес оспокояващо е.Уроците не са евтини нали каза,че имаш пари и няма за какво да ги харчиш:).

А междудругото това за парите,че няма за какво да ги харчиш има доста болни деца,закоито се набират средства помисли си:)Можеш да помогнеш.