View Full Version : Kajete nqkolko nachina
Zna4i kajete Mom4eta...Nqkolko na4ina da zabavq erekciqta..Kakfito i da sa..i ako znaete gelove ili prezaravtivi kajete gi !
UnBornKb
05-02-2007, 11:00
Виж на търсачката, вече има давани подобни съвети.
puhkav_mecho
05-02-2007, 11:22
ако си направиш чекия два-три часа преди акта мисля, че ще се забави, ама не е гаранция... :)
ако си направиш чекия два-три часа преди акта мисля, че ще се забави, ама не е гаранция... :)
Помага помага... ама нито да е прекалено рано нито прекалено късно.
Ако е прекалено рано... може да не подейства... а ако е късно, да не можеш да го дигнеш, така че съобразявай се.
PS: Говоря от личен опит.
Късмет! :)
Lady_Chocolight
05-02-2007, 11:57
Не ми стана ясно ерекцията ли искаш да забавиш, или еякулацията? Има разлика... хмм.
Ако, както подозирам, става дума за изпразването, защо не пробваш метода, разработен от Мастерс и Джонсън?
Когато почувстваш, че ще свършиш, притисни силно основата на члена си и изчакай около половин минута (ако почувстваш нужда - и повече!). После възобнови тласъците. Може да се прилага многократно и е безвреден, но се изисква много контрол над волята.
Не те съветвам да пробваш със спрейове или хапчета - това са само химични патерици, които не ти решават проблема. Ако случайно се озовеш без тях, ще се паникьосаш, защото ще си убеден, че без тях няма да се справиш - това е капанът на психологическата зависимост. В такава зависимост ще изпаднеш и ако използваш пръстени, гумени накрайници и... уфф, всичко, което е измислил болният човешки мозък, за да използва себеподобните си и да превръща проблемите им в машина за пари.
Ако е прекалено рано... може да не подейства... а ако е късно, да не можеш да го дигнеш, така че съобразявай се.
I az sum taka... predi seks 1-2 chasa si biq 1 chekiq i posle sex on tne beach... :-D
Мдам темата трябва да се поправи... ерекцията... какъв смисъла да се забавя, и аз се подведох... за еякулация пита човекът предполагам. И затова дадох този полезен съвет... ползван не само от мен както виждам :)
Schnitzer
05-02-2007, 12:19
Аз пък и свършвам в устата първия път и втория я ръгам 1 час 8)
shadow4e
05-02-2007, 12:24
Тръгваш с момиче, което не те привлича, струва ти се грозно и смята, че е малка за секс, така въобще и няма да ти стане в нейно присъствие.
Опитай с малко алкохол, но малко не да се напукаш и после хич да не го дигнеш
puhkav_mecho
05-02-2007, 21:02
Не ми стана ясно ерекцията ли искаш да забавиш, или еякулацията? Има разлика... хмм.
Ако, както подозирам, става дума за изпразването, защо не пробваш метода, разработен от Мастерс и Джонсън?
Когато почувстваш, че ще свършиш, притисни силно основата на члена си и изчакай около половин минута (ако почувстваш нужда - и повече!). После възобнови тласъците. Може да се прилага многократно и е безвреден, но се изисква много контрол над волята.
Не те съветвам да пробваш със спрейове или хапчета - това са само химични патерици, които не ти решават проблема. Ако случайно се озовеш без тях, ще се паникьосаш, защото ще си убеден, че без тях няма да се справиш - това е капанът на психологическата зависимост. В такава зависимост ще изпаднеш и ако използваш пръстени, гумени накрайници и... уфф, всичко, което е измислил болният човешки мозък, за да използва себеподобните си и да превръща проблемите им в машина за пари.
пробвал съм го това, ама е някво гадно :?, а сигурен ли си че е безвредно :?:
П.С. Ако можеш да ми дадеш някакъв линк, където да има инфо за това ще ти бъда благодарен :)
Аз пък няя ви кажа ква е цаката... :-D
`Death`Whore``
05-03-2007, 05:34
Как няма да го вдигне, да не е на 60?
Това за чекията явно при всеки е различно. Аз вчера 30 минути преди секса си направих една чикия и первия тек ми беше не повече от 5 минути :evil: на мен нищо не ми помага..... :smt013 Така, че незнам с кво да ти помогна. И на мен това ми е голям проблем :smt017
`Death`Whore``
05-03-2007, 07:02
Моят мъж веднъж си беше набил чекия сутринта и следобеда правихме секс и имаше резултат :lol:
То си зависи и от чекията де... :) И "бай д уей" ... ако са източиш целия на макс... не е много лесно. Абе ... с правилната мома, винаги е лесно! :)
абе колеги кви са тия методи на незнам си кой и али бали чекий и така на татък!
цаката е следната......(споделеното по-долу е от личен опит и не гарантирам че ще действа при всички)
започвате с дълга любовна игра което е страшно възбуждщо и забавя еякулацията на 1-вия тек ! няма смисъл да забавяш еякуацията си повече от 15 мин защото не е много безвредно и безболезнено (това е за 1-вия тек!) и не се притеснявай ако свършиш по-раникно (примерно около 10-тата минута) не забравяй че има рунд 2 който по принцип е най-приятен и дълъг както за мъжа така и за жената! 3-тия тек и нататък стават все по-дълги обаче и съпроводени с леки(и не толкова леки) болки в члена! не забравяйте че това е мускул и трябва да си почива все пак! а ако проблема ти е че свършваш по-рано от 7-8 минути съветвам те да се потренираш малко с чекий но тренирай овладяването на еякулацията а не чекията да играе роля на 1-ви тек ( 30 мин пред секс) както съветват по-горе ...извинявайте ама тва последното си е чиста проба комплексарство !!!! пробвай с малко маструбация да тренираш волята и от там еякулацията!
успех! 8)
И ти имаш право! Аз това с еякулация пред това... съм го пробвал веднъж по приятелски съвет, помогна... ама не става... "Изчакай малко" отиваш до тоалетната правиш там каквото ще правиш... връщаш се... и айде пак. Просто не става, глупаво е. А иначе с чикии не се занимавам от много време, само когато е наложително(при разни видове болки)...
Та това за трейнинга, даже даскала по психо го е казвал, съветва и той човека. O:)
Виж на търсачката, вече има давани подобни съвети.
Съгласна :-D