View Full Version : Предразполага ли ви R&B музиката към секс?
Та.. предразполага ли ви R&B музиката към секс? :) Въобще обичате ли да правите любов на музика ? И ако не R&B музиката, то коя тогава ви предразполага? (едва ли всички са любители на този стил.. :wink: )
Luciferian
05-02-2007, 11:09
Не точно РнБ, безразлична ми е. Обичам някакъв по-диманичен метъл, докато чукам. Имам предвид истински метъл, а не нео-метъл и подобни бози.
sladi4ka03
05-02-2007, 11:12
po-dobre e ne6to po nejno....:)
Azis i Desislava + 1 butilka grozdova rakiq i ve4e ste predraspolojeni kum povru6tane
malkoto_sladur4e
05-02-2007, 11:53
Ami R&B muzikata e nai-bogotvoreniq stil ot mene i me predrazpolaga k1m sex 6toto imam hubavi spomeni na neq :wink:
Azis i Desislava + 1 butilka grozdova rakiq i ve4e ste predraspolojeni kum povru6tane
Говорих за предразполагане към секс.. Ако исках да повърна щях да си бръкна с 1 пръст в гърлото :D :wink:
Baxti tupata tema RNB kaza... az ko shte igraq ili she e*a? ili ako iskash da si pusna na Kondio - Ataka mix i e***e do zori? :smt017
Baxti tupata tema RNB kaza... az ko shte igraq ili she e*a? ili ako iskash da si pusna na Kondio - Ataka mix i e***e do zori? :smt017
"Въпрос на вкус... казало кучето и си облизало топките... :wink: "
Да подкрепя и аз... на музика е много по-хубаво... в зависимост от музиката де. Нежни R'n'B парчета влияят много добре, пробвайте вместо да злобите. Въпроса на темата е предразполага ли ви R'n'B-to към секс, а не дали ви кефи да се "е*ете" на Кондьо. Когато нямате да кажете просто не говорете.
Peace.
aniezina
05-02-2007, 12:12
Не точно РнБ, безразлична ми е. Обичам някакъв по-диманичен метъл, докато чукам. Имам предвид истински метъл, а не нео-метъл и подобни бози.
И аз обичам да ме чукат така :-D
`Death`Whore``
05-02-2007, 12:14
Метълът ме възбужда, по-точно електрическите китари...понякога и барабаните...
ami ne no vi6 nqkoq bavna melodiq pravi 4udesa :wink:
Аз R&B не оби4ам по принцип, така 4е няма как да ме възбуди просто посмъртно! [-X
И като цяло не е като супер много да се кефя като го правим на музика. Без е по-хубаво! :mrgreen:
shadow4e
05-02-2007, 13:06
Обичам да е на музика, но да не е някаква бавна, нежна и провлачена, а нещо, което да ме пълни с енергия.
DarkAngelOfHope
05-02-2007, 13:11
ако говорим за БГ R'n'B по скоро ме предразполага да счупя уреда които бълва тая боза, да не говорим ако "пее" някой от R'n'B Records
иначе май на тихо си ми е най-добре
Sexapilna_kukla
05-02-2007, 13:27
Никаква музика не ме предразполага, по простата причина, че в този момент изобщо не и обръщам внимание, защото се съсредоточавам върху други неща... :-D
ако говорим за БГ R'n'B по скоро ме предразполага да счупя уреда които бълва тая боза, да не говорим ако "пее" някой от R'n'B Records
иначе май на тихо си ми е най-добре
Не! В никъв случай не говорим за БГ :)!!!!!!
spored men(kat rap1r)R&B stava za sex :-({|= ei hora tova e nai-ludata muzika i na men me v1zbujda ot vsqk1de osobeno kat go praih p1rviq p1t :-D napravo poludqh kakto i moita priqtelka.posle ne znaihme k1de se namirahme :?: zatova go praim vseki p1t na R&B
ОМГ! ... Абе хора... Р'н'Б ! .... Е Alicia Keys.... Usher.... Omarion .... i vsekvi takiva! R'n'B Records е един неофициален стил... наречен БОЗА! Говорим за парчета приближаващи се до soul. Аз българска качествена R'n'b песен не се сещам. Мишо шала е тъпанар. Не смесвайте!
PS: Съжалявам за големия шрифт ама се налагаше... побеснях.
JoeBanana
05-02-2007, 14:25
мускулести печки с нежни(педалски) гласчета... мммм... какво по-предразполагащо ?
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
Ако ще е на музика - нека е нещо хард.
Предпочитам тишината. Баси, аз принципно без музика не мога, но в този случай искам да чувам всичко, което се случва около/с мен. :-D
bqsna_teenagerka
05-02-2007, 17:49
мммм секс на музика е мн доббра идея....защото каквато музика слушаш в такъв такт и правиш секс което е страшно интересно...така 4е каквото искаш такова си пускаш и действаш...
Sexapilna_kukla
05-02-2007, 17:54
мммм секс на музика е мн доббра идея....защото каквато музика слушаш в такъв такт и правиш секс което е страшно интересно...така 4е каквото искаш такова си пускаш и действаш...
Мога ли да си пусна някой як кючек :smt005 :smt035
krem4et0
05-02-2007, 18:05
Не помня да сме правили някога секс на музика, а и двамата не предпочитаме този стил. Той е по метъла, а аз по чалгата. Секс на метъл няма да правя, а той посмъртно на чалга. Предпочитаме някой филм или предаване, а най-обичам на тишина!
`Death`Whore``
05-02-2007, 18:08
Всъщност при качествен полов контакт човек се абстрахира от почти всичко и музиката не се чува. :)
Всъщност при качествен полов контакт човек се абстрахира от почти всичко и музиката не се чува. :)
Така си е. Аз тотално изключвам и не чувам какво бучи около мен.
Ние не слушаме музика по време на секс, така че...
По-хубаво е без нея, а и надали ще й обърна много внимание.
Glezanka
05-02-2007, 18:54
Ние не слушаме музика по време на секс, така че...
По-хубаво е без нея, а и надали ще й обърна много внимание.
Podkrepqm :smt023 ... ama spomnqm si imashe 1-2 pbti w koito s priqtelq mi iskame ne iskame slushahme na susedite chalga izbuhwaniqta :)
UnBornKb
05-02-2007, 18:58
Предпочитам без музика ;)
KK...Без музика ще е! :) Разбрахме какво им харесва на по-голямата част от хората.
malka_sladuranka
05-04-2007, 10:21
Никаква музика не ме предразполага, по простата причина, че в този момент изобщо не и обръщам внимание, защото се съсредоточавам върху други неща... :-D И аз така, но ако има някаква музика, нека да е циганийка... :-({|=
oo daaa predrazpolaga mee i to dosta :-D :-D :P
няма значение кой
05-04-2007, 10:41
аман вече с ващо ебане няма да дадете някоя тема за нещо по за пред хората, а питате за музика за ебане и кво ли не още??? ебеш и тва е ко ся музика не знам си кво си-незнам со що си ръгаш и тва е!!!
Не става въпрос за 'ебане' ... става въпрос за предразполагане. И дали Р'н'б-то влияе по някакъв начин на сексуалната нагласа, ако не... някаква друга музика... или те кефи звука на климатика на съседа повече? :)
Ми като се замисля няма музика която да не ме предразполага...особено като се сетя за последният път когато правих секс!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Кво ще да е само да не е БГ, че мн ме разсейва :)