- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Предразполага ли ви R&B музиката към секс?
Та.. предразполага ли ви R&B музиката към секс?Въобще обичате ли да правите любов на музика ? И ако не R&B музиката, то коя тогава ви предразполага? (едва ли всички са любители на този стил..
)
Не точно РнБ, безразлична ми е. Обичам някакъв по-диманичен метъл, докато чукам. Имам предвид истински метъл, а не нео-метъл и подобни бози.
po-dobre e ne6to po nejno....![]()
Azis i Desislava + 1 butilka grozdova rakiq i ve4e ste predraspolojeni kum povru6tane
Ami R&B muzikata e nai-bogotvoreniq stil ot mene i me predrazpolaga k1m sex 6toto imam hubavi spomeni na neq![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Първоначално написано от Анонимко
Говорих за предразполагане към секс.. Ако исках да повърна щях да си бръкна с 1 пръст в гърлото![]()
![]()
Baxti tupata tema RNB kaza... az ko shte igraq ili she e*a? ili ako iskash da si pusna na Kondio - Ataka mix i e***e do zori?![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
"Въпрос на вкус... казало кучето и си облизало топките...Първоначално написано от Adwokat
"
Да подкрепя и аз... на музика е много по-хубаво... в зависимост от музиката де. Нежни R'n'B парчета влияят много добре, пробвайте вместо да злобите. Въпроса на темата е предразполага ли ви R'n'B-to към секс, а не дали ви кефи да се "е*ете" на Кондьо. Когато нямате да кажете просто не говорете.
Peace.
И аз обичам да ме чукат такаПървоначално написано от Luciferian
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Метълът ме възбужда, по-точно електрическите китари...понякога и барабаните...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ami ne no vi6 nqkoq bavna melodiq pravi 4udesa![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Аз R&B не оби4ам по принцип, така 4е няма как да ме възбуди просто посмъртно!![]()
И като цяло не е като супер много да се кефя като го правим на музика. Без е по-хубаво!![]()
![]()
Робинята на Quench
Обичам да е на музика, но да не е някаква бавна, нежна и провлачена, а нещо, което да ме пълни с енергия.
ако говорим за БГ R'n'B по скоро ме предразполага да счупя уреда които бълва тая боза, да не говорим ако "пее" някой от R'n'B Records
иначе май на тихо си ми е най-добре
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Никаква музика не ме предразполага, по простата причина, че в този момент изобщо не и обръщам внимание, защото се съсредоточавам върху други неща...![]()
Не! В никъв случай не говорим за БГПървоначално написано от DarkAngelOfHope
!!!!!!
spored men(kat rap1r)R&B stava za sexei hora tova e nai-ludata muzika i na men me v1zbujda ot vsqk1de osobeno kat go praih p1rviq p1t
napravo poludqh kakto i moita priqtelka.posle ne znaihme k1de se namirahme
zatova go praim vseki p1t na R&B
ОМГ! ... Абе хора... Р'н'Б ! .... Е Alicia Keys.... Usher.... Omarion .... i vsekvi takiva! R'n'B Records е един неофициален стил... наречен БОЗА! Говорим за парчета приближаващи се до soul. Аз българска качествена R'n'b песен не се сещам. Мишо шала е тъпанар. Не смесвайте!
PS: Съжалявам за големия шрифт ама се налагаше... побеснях.
мускулести печки с нежни(педалски) гласчета... мммм... какво по-предразполагащо ?
![]()
Ако ще е на музика - нека е нещо хард.
Предпочитам тишината. Баси, аз принципно без музика не мога, но в този случай искам да чувам всичко, което се случва около/с мен.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
мммм секс на музика е мн доббра идея....защото каквато музика слушаш в такъв такт и правиш секс което е страшно интересно...така 4е каквото искаш такова си пускаш и действаш...
Мога ли да си пусна някой як кючекПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
![]()
Не помня да сме правили някога секс на музика, а и двамата не предпочитаме този стил. Той е по метъла, а аз по чалгата. Секс на метъл няма да правя, а той посмъртно на чалга. Предпочитаме някой филм или предаване, а най-обичам на тишина!
Всъщност при качествен полов контакт човек се абстрахира от почти всичко и музиката не се чува.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?