.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Град
    Бургас

Предразполага ли ви R&B музиката към секс?

Та.. предразполага ли ви R&B музиката към секс? Въобще обичате ли да правите любов на музика ? И ако не R&B музиката, то коя тогава ви предразполага? (едва ли всички са любители на този стил.. )

Не точно РнБ, безразлична ми е. Обичам някакъв по-диманичен метъл, докато чукам. Имам предвид истински метъл, а не нео-метъл и подобни бози.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Guest
    Azis i Desislava + 1 butilka grozdova rakiq i ve4e ste predraspolojeni kum povru6tane

Супер фен
    Ami R&B muzikata e nai-bogotvoreniq stil ot mene i me predrazpolaga k1m sex 6toto imam hubavi spomeni na neq
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Град
    Бургас

..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Azis i Desislava + 1 butilka grozdova rakiq i ve4e ste predraspolojeni kum povru6tane

Говорих за предразполагане към секс.. Ако исках да повърна щях да си бръкна с 1 пръст в гърлото

Baxti tupata tema RNB kaza... az ko shte igraq ili she e*a? ili ako iskash da si pusna na Kondio - Ataka mix i e***e do zori?
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Baxti tupata tema RNB kaza... az ko shte igraq ili she e*a? ili ako iskash da si pusna na Kondio - Ataka mix i e***e do zori?
    "Въпрос на вкус... казало кучето и си облизало топките... "

Град
    Бургас
    Да подкрепя и аз... на музика е много по-хубаво... в зависимост от музиката де. Нежни R'n'B парчета влияят много добре, пробвайте вместо да злобите. Въпроса на темата е предразполага ли ви R'n'B-to към секс, а не дали ви кефи да се "е*ете" на Кондьо. Когато нямате да кажете просто не говорете.

Peace.
    To live, is to suffer. To survive, that's to find meaning... in the suffer.

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от Luciferian
    Не точно РнБ, безразлична ми е. Обичам някакъв по-диманичен метъл, докато чукам. Имам предвид истински метъл, а не нео-метъл и подобни бози.
    И аз обичам да ме чукат така
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Метълът ме възбужда, по-точно електрическите китари...понякога и барабаните...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    sofiq
    ami ne no vi6 nqkoq bavna melodiq pravi 4udesa
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Мега фен
    Град
    SF
    Аз R&B не оби4ам по принцип, така 4е няма как да ме възбуди просто посмъртно!

И като цяло не е като супер много да се кефя като го правим на музика. Без е по-хубаво!

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Обичам да е на музика, но да не е някаква бавна, нежна и провлачена, а нещо, което да ме пълни с енергия.

Супер фен
    ако говорим за БГ R'n'B по скоро ме предразполага да счупя уреда които бълва тая боза, да не говорим ако "пее" някой от R'n'B Records

иначе май на тихо си ми е най-добре
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Супер фен
    Никаква музика не ме предразполага, по простата причина, че в този момент изобщо не и обръщам внимание, защото се съсредоточавам върху други неща...

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    ако говорим за БГ R'n'B по скоро ме предразполага да счупя уреда които бълва тая боза, да не говорим ако "пее" някой от R'n'B Records

иначе май на тихо си ми е най-добре
    Не! В никъв случай не говорим за БГ !!!!!!

samo R&B

spored men(kat rap1r)R&B stava za sex ei hora tova e nai-ludata muzika i na men me v1zbujda ot vsqk1de osobeno kat go praih p1rviq p1t napravo poludqh kakto i moita priqtelka.posle ne znaihme k1de se namirahme zatova go praim vseki p1t na R&B

Град
    Бургас

Oh my...

ОМГ! ... Абе хора... Р'н'Б ! .... Е Alicia Keys.... Usher.... Omarion .... i vsekvi takiva! R'n'B Records е един неофициален стил... наречен БОЗА! Говорим за парчета приближаващи се до soul. Аз българска качествена R'n'b песен не се сещам. Мишо шала е тъпанар. Не смесвайте!

PS: Съжалявам за големия шрифт ама се налагаше... побеснях.
    To live, is to suffer. To survive, that's to find meaning... in the suffer.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    мускулести печки с нежни(педалски) гласчета... мммм... какво по-предразполагащо ?

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Ако ще е на музика - нека е нещо хард.

Предпочитам тишината. Баси, аз принципно без музика не мога, но в този случай искам да чувам всичко, което се случва около/с мен.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

мммм секс на музика е мн доббра идея....защото каквато музика слушаш в такъв такт и правиш секс което е страшно интересно...така 4е каквото искаш такова си пускаш и действаш...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    мммм секс на музика е мн доббра идея....защото каквато музика слушаш в такъв такт и правиш секс което е страшно интересно...така 4е каквото искаш такова си пускаш и действаш...
    Мога ли да си пусна някой як кючек

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не помня да сме правили някога секс на музика, а и двамата не предпочитаме този стил. Той е по метъла, а аз по чалгата. Секс на метъл няма да правя, а той посмъртно на чалга. Предпочитаме някой филм или предаване, а най-обичам на тишина!

Всъщност при качествен полов контакт човек се абстрахира от почти всичко и музиката не се чува.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си