Влез

View Full Version : проблем

анаполон
05-02-2007, 15:10
на 15 съм !!! праих стероиден цикъл с параболан,омнадрен,анавар, ленблутерол и стромба няма да спопменавам дози само ше кажа че сичко беше (само стероида) 932лв. общо сичко беше 16 седмици !! сичко си свърши както му е реда сичко си е на ред само че НЕ МИ СТАВА ВЕЧЕ !!! ко да прая????

RhytmiX
05-02-2007, 15:13
Awe ti normalen li si da izpie6 tolkoz steroidi ve4e....6tom kaza sumata ot nad 900 lv. moje 4ovek da si predstavi za kakvi dozi stava duma.... :shock: ...na 15 da pie6 koli4estva steroidi koito i kulturistite ne piqt :shock: ...OMG ! ?

анаполон
05-02-2007, 15:25
Awe ti normalen li si da izpie6 tolkoz steroidi ve4e....6tom kaza sumata ot nad 900 lv. moje 4ovek da si predstavi za kakvi dozi stava duma.... :shock: ...na 15 da pie6 koli4estva steroidi koito i kulturistite ne piqt :shock: ...OMG ! ?

относно моментите за дъха тоя кленблутерол бая ми помогна да дишам

bungle
05-02-2007, 15:28
Ана ... , нещо общо с АНА-лния секс ли има общо ? :-D

anapolon
05-02-2007, 15:30
Ана ... , нещо общо с АНА-лния секс ли има общо ? :-D

не си в час човече
става въпрос за стероиди
не за ебане

kuber
05-02-2007, 15:32
на 15 съм !!! праих стероиден цикъл с параболан,омнадрен,анавар, ленблутерол и стромба няма да спопменавам дози само ше кажа че сичко беше (само стероида) 932лв. общо сичко беше 16 седмици !! сичко си свърши както му е реда сичко си е на ред само че НЕ МИ СТАВА ВЕЧЕ !!! ко да прая????

Ти направо си взел диплома по химия...
Чувал ли си за д-р Джекилс и г-н Хът....

antivirus
05-02-2007, 15:37
Ти си като Рони Колман ве прати снимка хахаха . :lol:

bungle
05-02-2007, 15:38
Е, к'во не става за ебане.
Нали вече не ти ставал.
Етоооо, вече не те възбуждат жени просто.
Опитай с някое мъжко дупе, може пък да има ефект.
Зле сте, зле...

05-02-2007, 15:42
[quote="bungle"]Е, к'во не става за ебане.
Нали вече не ти ставал.
Етоооо, вече не те възбуждат жени просто.
Опитай с някое мъжко дупе, може пък да има ефект.
Зле сте, зле... [/q

не ми допада тая идея за мъжкото дупе
други имаш ли??

bungle
05-02-2007, 15:47
Нямам.
Аз съм красива, бедна и обичам мъже на които им стават. На теб не ти. Значи теб не те. Пък и си малък, много малък..
Деца..

anapolon
05-02-2007, 15:50
Нямам.
Аз съм красива, бедна и обичам мъже на които им стават. На теб не ти. Значи теб не те. Пък и си малък, много малък..
Деца..

деца??
ввярвам че сам 2 пъти по тежък от тебе а относно за тва дет не ми става то ще се оправи

bungle
05-02-2007, 16:00
Това, че си по-тежък от мен не означава, че не си ДЕТЕ!
Ти си САМО на 15. А аз съм къде 20. Пък и като гледам на акъл те бия, така че не говори без да знаеш.
И искренно ти съчувствам. Надявам се да ти се оправи чурката. Жалко е да си толкова млад и да си импотентен..

05-02-2007, 16:03
Това, че си по-тежък от мен не означава, че не си ДЕТЕ!
Ти си САМО на 15. А аз съм къде 20. Пък и като гледам на акъл те бия, така че не говори без да знаеш.
И искренно ти съчувствам. Надявам се да ти се оправи чурката. Жалко е да си толкова млад и да си импотентен..

аве импотентен??? в меше имаше поиче тестостерон отколкото в едно 150 килограмово теле така че кои е импотентен???

JoeBanana
05-02-2007, 16:06
почвай с трибестана http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

n03
05-02-2007, 16:08
на 15 съм НЕ МИ СТАВА ВЕЧЕ !!!

Ето прочети тфа дето ти синтезирах от собствените ти думи - сам си направи извода колко си тъп :smt013

anapolon
05-02-2007, 16:14
правя го за спорта за спортната слава на БЪЛГАРИЯ!!!!

bungle
05-02-2007, 16:16
Муахахаха.
Ама ти си бил и националист, а ?

JoeBanana
05-02-2007, 16:16
помпай смело,
помпай здраво
здрав дух в здраво тяло !

браво, синко !
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

anapolon
05-02-2007, 16:22
Муахахаха.

да и не съм будала като тебе и пари ли дават за това вече??? накъде отива света?

Cherlotte
05-02-2007, 16:24
помпай смело,
помпай здраво
здрав дух в здраво тяло !

браво, синко !
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
:smt005 :lol: :smt005
Ами щом цялата работа е за спорта и славата на България, тогава не мисля, че дребни проблеми като този да не ти става трябва да те вълнуват. :-D

bungle
05-02-2007, 16:27
Муахахаха.

да и не съм будала като тебе и пари ли дават за това вече??? накъде отива света?

И аз това се питам. Накъде отива светът ? Айде, печели медали. Имай кинти. Не се оплаквай, че си импотентен..

anapolon
05-02-2007, 16:35
[quote=bungle]Муахахаха.

И аз това се питам. Накъде отива светът ? Айде, печели медали. Имай кинти. Не се оплаквай, че си импотентен.. [/quote

кви кинти ве ??? тука в българия винаги е било за чест и слава и нищо повече

n03
05-02-2007, 16:54
Айде бе ти да не си се побъркал нещо бе.... за славата ми било... никога няма да си дам потентността за тая слава :-D

05-02-2007, 17:01
Момче хал хабер си нямаш от АС що лъжеш хората .. ако поне малко разбираше нямаше да пишеш че си ползвал параболан И анавар защото и двете имат сходни действия и не задържат вода следователно не могат да бъдат изпозлвани за качване на мускулна маса, тоест мускулната маса придобита от тях е по малко но по качествена , стромбата е бързодействащ стероид а омнадрена е с 4 тестостеронови естера и е бавнодействащ, има много соли които задържат вода, а стромбата изхвърля вода от мускула и не е желателно да се използват заедно.. кленбутерола е стероид но не анабиолен, от групата на бета агонаистите е и се взима за топене на мазнини или за антикатаболен ефект след края на цикъл, а това за цените няма да го коментирам само ще ти кажа че 1000 лв ти е хормон на растежа за 2 месеца!!! така че следващия път като лъжеш добре да се подготвиш, стромбата 30 хапа са 30 лв, параболана на GP е 20, Anavara e 30 хапа 80 лв, омандрена ти е 4.30-4.90 1 ампула, клена е 3 лв, и това са цени без отстъпки, ама ти си знаеш пич вкарвай се в филми твоя работа

MDMA^rlz
05-02-2007, 17:03
pi4 glei sq i az hodq v zalata i pompq ama to moito e za tonus i gore dolo da prili4am na 4ovek, a ne da stavam bidon. puk i te horata si go kazaha - shtom si tolko moshten kvo ti trqq 4e ne ti stava patlaka

anapolon
05-02-2007, 17:11
[quote="Анонимко"]Момче хал хабер си нямаш от АС що лъжеш хората .. ако поне малко разбираше нямаше да пишеш че си ползвал параболан И анавар защото и двете имат сходни действия и не задържат вода следователно не могат да бъдат изпозлвани за качване на мускулна маса, тоест мускулната маса придобита от тях е по малко но по качествена , стромбата е бързодействащ стероид а омнадрена е с 4 тестостеронови естера и е бавнодействащ, има много соли които задържат вода, а стромбата изхвърля вода от мускула и не е желателно да се използват заедно.. кленбутерола е стероид но не анабиолен, от групата на бета агонаистите е и се взима за топене на мазнини или за антикатаболен ефект след края на цикъл, а това за цените няма да го коментирам само ще ти кажа че 1000 лв ти е хормон на растежа за 2 месеца!!! така че следващия път като лъжеш добре да се подготвиш, стромбата 30 хапа са 30 лв, параболана на GP е 20, Anavara e 30 хапа 80 лв, омандрена ти е 4.30-4.90 1 ампула, клена е 3 лв, и това са цени без отстъпки, ама ти си знаеш пич вкарвай се в филми твоя работа[/q

браво поне един разбирач :):) а кой е казал че цикъла е за маса ??? май не сам споменал че е за сила а относно сходните им своиства да се получи по-голям ефект не целя маса а сила а относно кленблутерола той овеличава въздуха който влиза -колкото повече въздух толкова повече енергия-толкова повече сила а стромбата я зимах като спра сички други стероиди (орални и инджекциионни ) с цел да запазя повече от постигнатото преди да мина на прегнил и така нататука които биха били краино недостатучни да задържат постигнатата сила :):) тай че сичко си е избарано и напртаено както тряа ама си прав за поичето работи

05-02-2007, 17:17
Не искам да те съдя ама да дадеш 1000 лева за първи цикал и си на 15 години е доста зле.. и ако ти е първи сигорно така като ми го описваш 12 или 16 седмици първи цикал.. не знам какво си целял.. аз първия цикъл го направих с по 1 омнадрен 8 седмици след цикъла през 5 дена по 1 пренгил от 1500 ед и клен и от 2рата седмица по 20 мг тамоксифен на ден и качих 12 кг от които запазих 10 след цикъла , тоест станах 102 кг на 16 години като бях и цикъла ми излезе доста по малко от 100 лв

anapolon
05-02-2007, 17:40
Не искам да те съдя ама да дадеш 1000 лева за първи цикал и си на 15 години е доста зле.. и ако ти е първи сигорно така като ми го описваш 12 или 16 седмици първи цикал.. не знам какво си целял.. аз първия цикъл го направих с по 1 омнадрен 8 седмици след цикъла през 5 дена по 1 пренгил от 1500 ед и клен и от 2рата седмица по 20 мг тамоксифен на ден и качих 12 кг от които запазих 10 след цикъла , тоест станах 102 кг на 16 години като бях и цикъла ми излезе доста по малко от 100 лв

браво !!! като се позмисля малко попрекалих с дозичките многчко си бяха и гояма агресия дава и настървеност и злоба апък ся като се позмисля не сам отбелязал че аз не зимах 16 седмици стероид а само 8-9 карах на анавар,параболан и омнадрен и после минах на стромба за 4 седмици и сетне на прегнил и така нататъка с трибестан и глупости а относно парите май сам написал "само за стрероид" ама като сложиш и добавките и другото ама не включвам храната

RhytmiX
05-02-2007, 17:41
Xaxa..mutiralo pokolenie...... :smt005 ....brat...napravo se nadprevarvaite koi purvi 6te dostigne sledva6toto evoliutionno stupalo na 4oveka-svinqta :smt005 xaxa !