View Full Version : проблем
анаполон
05-02-2007, 15:10
на 15 съм !!! праих стероиден цикъл с параболан,омнадрен,анавар, ленблутерол и стромба няма да спопменавам дози само ше кажа че сичко беше (само стероида) 932лв. общо сичко беше 16 седмици !! сичко си свърши както му е реда сичко си е на ред само че НЕ МИ СТАВА ВЕЧЕ !!! ко да прая????
Awe ti normalen li si da izpie6 tolkoz steroidi ve4e....6tom kaza sumata ot nad 900 lv. moje 4ovek da si predstavi za kakvi dozi stava duma.... :shock: ...na 15 da pie6 koli4estva steroidi koito i kulturistite ne piqt :shock: ...OMG ! ?
анаполон
05-02-2007, 15:25
Awe ti normalen li si da izpie6 tolkoz steroidi ve4e....6tom kaza sumata ot nad 900 lv. moje 4ovek da si predstavi za kakvi dozi stava duma.... :shock: ...na 15 da pie6 koli4estva steroidi koito i kulturistite ne piqt :shock: ...OMG ! ?
относно моментите за дъха тоя кленблутерол бая ми помогна да дишам
Ана ... , нещо общо с АНА-лния секс ли има общо ? :-D
anapolon
05-02-2007, 15:30
Ана ... , нещо общо с АНА-лния секс ли има общо ? :-D
не си в час човече
става въпрос за стероиди
не за ебане
на 15 съм !!! праих стероиден цикъл с параболан,омнадрен,анавар, ленблутерол и стромба няма да спопменавам дози само ше кажа че сичко беше (само стероида) 932лв. общо сичко беше 16 седмици !! сичко си свърши както му е реда сичко си е на ред само че НЕ МИ СТАВА ВЕЧЕ !!! ко да прая????
Ти направо си взел диплома по химия...
Чувал ли си за д-р Джекилс и г-н Хът....
antivirus
05-02-2007, 15:37
Ти си като Рони Колман ве прати снимка хахаха . :lol:
Е, к'во не става за ебане.
Нали вече не ти ставал.
Етоооо, вече не те възбуждат жени просто.
Опитай с някое мъжко дупе, може пък да има ефект.
Зле сте, зле...
[quote="bungle"]Е, к'во не става за ебане.
Нали вече не ти ставал.
Етоооо, вече не те възбуждат жени просто.
Опитай с някое мъжко дупе, може пък да има ефект.
Зле сте, зле... [/q
не ми допада тая идея за мъжкото дупе
други имаш ли??
Нямам.
Аз съм красива, бедна и обичам мъже на които им стават. На теб не ти. Значи теб не те. Пък и си малък, много малък..
Деца..
anapolon
05-02-2007, 15:50
Нямам.
Аз съм красива, бедна и обичам мъже на които им стават. На теб не ти. Значи теб не те. Пък и си малък, много малък..
Деца..
деца??
ввярвам че сам 2 пъти по тежък от тебе а относно за тва дет не ми става то ще се оправи
Това, че си по-тежък от мен не означава, че не си ДЕТЕ!
Ти си САМО на 15. А аз съм къде 20. Пък и като гледам на акъл те бия, така че не говори без да знаеш.
И искренно ти съчувствам. Надявам се да ти се оправи чурката. Жалко е да си толкова млад и да си импотентен..
Това, че си по-тежък от мен не означава, че не си ДЕТЕ!
Ти си САМО на 15. А аз съм къде 20. Пък и като гледам на акъл те бия, така че не говори без да знаеш.
И искренно ти съчувствам. Надявам се да ти се оправи чурката. Жалко е да си толкова млад и да си импотентен..
аве импотентен??? в меше имаше поиче тестостерон отколкото в едно 150 килограмово теле така че кои е импотентен???
JoeBanana
05-02-2007, 16:06
почвай с трибестана http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
на 15 съм НЕ МИ СТАВА ВЕЧЕ !!!
Ето прочети тфа дето ти синтезирах от собствените ти думи - сам си направи извода колко си тъп :smt013
anapolon
05-02-2007, 16:14
правя го за спорта за спортната слава на БЪЛГАРИЯ!!!!
Муахахаха.
Ама ти си бил и националист, а ?
JoeBanana
05-02-2007, 16:16
помпай смело,
помпай здраво
здрав дух в здраво тяло !
браво, синко !
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
anapolon
05-02-2007, 16:22
Муахахаха.
да и не съм будала като тебе и пари ли дават за това вече??? накъде отива света?
Cherlotte
05-02-2007, 16:24
помпай смело,
помпай здраво
здрав дух в здраво тяло !
браво, синко !
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
:smt005 :lol: :smt005
Ами щом цялата работа е за спорта и славата на България, тогава не мисля, че дребни проблеми като този да не ти става трябва да те вълнуват. :-D
Муахахаха.
да и не съм будала като тебе и пари ли дават за това вече??? накъде отива света?
И аз това се питам. Накъде отива светът ? Айде, печели медали. Имай кинти. Не се оплаквай, че си импотентен..
anapolon
05-02-2007, 16:35
[quote=bungle]Муахахаха.
И аз това се питам. Накъде отива светът ? Айде, печели медали. Имай кинти. Не се оплаквай, че си импотентен.. [/quote
кви кинти ве ??? тука в българия винаги е било за чест и слава и нищо повече
Айде бе ти да не си се побъркал нещо бе.... за славата ми било... никога няма да си дам потентността за тая слава :-D
Момче хал хабер си нямаш от АС що лъжеш хората .. ако поне малко разбираше нямаше да пишеш че си ползвал параболан И анавар защото и двете имат сходни действия и не задържат вода следователно не могат да бъдат изпозлвани за качване на мускулна маса, тоест мускулната маса придобита от тях е по малко но по качествена , стромбата е бързодействащ стероид а омнадрена е с 4 тестостеронови естера и е бавнодействащ, има много соли които задържат вода, а стромбата изхвърля вода от мускула и не е желателно да се използват заедно.. кленбутерола е стероид но не анабиолен, от групата на бета агонаистите е и се взима за топене на мазнини или за антикатаболен ефект след края на цикъл, а това за цените няма да го коментирам само ще ти кажа че 1000 лв ти е хормон на растежа за 2 месеца!!! така че следващия път като лъжеш добре да се подготвиш, стромбата 30 хапа са 30 лв, параболана на GP е 20, Anavara e 30 хапа 80 лв, омандрена ти е 4.30-4.90 1 ампула, клена е 3 лв, и това са цени без отстъпки, ама ти си знаеш пич вкарвай се в филми твоя работа
MDMA^rlz
05-02-2007, 17:03
pi4 glei sq i az hodq v zalata i pompq ama to moito e za tonus i gore dolo da prili4am na 4ovek, a ne da stavam bidon. puk i te horata si go kazaha - shtom si tolko moshten kvo ti trqq 4e ne ti stava patlaka
anapolon
05-02-2007, 17:11
[quote="Анонимко"]Момче хал хабер си нямаш от АС що лъжеш хората .. ако поне малко разбираше нямаше да пишеш че си ползвал параболан И анавар защото и двете имат сходни действия и не задържат вода следователно не могат да бъдат изпозлвани за качване на мускулна маса, тоест мускулната маса придобита от тях е по малко но по качествена , стромбата е бързодействащ стероид а омнадрена е с 4 тестостеронови естера и е бавнодействащ, има много соли които задържат вода, а стромбата изхвърля вода от мускула и не е желателно да се използват заедно.. кленбутерола е стероид но не анабиолен, от групата на бета агонаистите е и се взима за топене на мазнини или за антикатаболен ефект след края на цикъл, а това за цените няма да го коментирам само ще ти кажа че 1000 лв ти е хормон на растежа за 2 месеца!!! така че следващия път като лъжеш добре да се подготвиш, стромбата 30 хапа са 30 лв, параболана на GP е 20, Anavara e 30 хапа 80 лв, омандрена ти е 4.30-4.90 1 ампула, клена е 3 лв, и това са цени без отстъпки, ама ти си знаеш пич вкарвай се в филми твоя работа[/q
браво поне един разбирач :):) а кой е казал че цикъла е за маса ??? май не сам споменал че е за сила а относно сходните им своиства да се получи по-голям ефект не целя маса а сила а относно кленблутерола той овеличава въздуха който влиза -колкото повече въздух толкова повече енергия-толкова повече сила а стромбата я зимах като спра сички други стероиди (орални и инджекциионни ) с цел да запазя повече от постигнатото преди да мина на прегнил и така нататука които биха били краино недостатучни да задържат постигнатата сила :):) тай че сичко си е избарано и напртаено както тряа ама си прав за поичето работи
Не искам да те съдя ама да дадеш 1000 лева за първи цикал и си на 15 години е доста зле.. и ако ти е първи сигорно така като ми го описваш 12 или 16 седмици първи цикал.. не знам какво си целял.. аз първия цикъл го направих с по 1 омнадрен 8 седмици след цикъла през 5 дена по 1 пренгил от 1500 ед и клен и от 2рата седмица по 20 мг тамоксифен на ден и качих 12 кг от които запазих 10 след цикъла , тоест станах 102 кг на 16 години като бях и цикъла ми излезе доста по малко от 100 лв
anapolon
05-02-2007, 17:40
Не искам да те съдя ама да дадеш 1000 лева за първи цикал и си на 15 години е доста зле.. и ако ти е първи сигорно така като ми го описваш 12 или 16 седмици първи цикал.. не знам какво си целял.. аз първия цикъл го направих с по 1 омнадрен 8 седмици след цикъла през 5 дена по 1 пренгил от 1500 ед и клен и от 2рата седмица по 20 мг тамоксифен на ден и качих 12 кг от които запазих 10 след цикъла , тоест станах 102 кг на 16 години като бях и цикъла ми излезе доста по малко от 100 лв
браво !!! като се позмисля малко попрекалих с дозичките многчко си бяха и гояма агресия дава и настървеност и злоба апък ся като се позмисля не сам отбелязал че аз не зимах 16 седмици стероид а само 8-9 карах на анавар,параболан и омнадрен и после минах на стромба за 4 седмици и сетне на прегнил и така нататъка с трибестан и глупости а относно парите май сам написал "само за стрероид" ама като сложиш и добавките и другото ама не включвам храната
Xaxa..mutiralo pokolenie...... :smt005 ....brat...napravo se nadprevarvaite koi purvi 6te dostigne sledva6toto evoliutionno stupalo na 4oveka-svinqta :smt005 xaxa !