View Full Version : toi e devstven???
zna4i imam si priqtel, no toi kazva, 4e bil devstven makar, 4e i 2ta sme na 16 god. az mn iskam da go 4ukam, no ako toi naistina e devstne kak trqbva da deisvam, smisal pri mom4etata boli li ili...awe prosto kajete!
lucifer_rz
05-03-2007, 09:44
zna4i imam si priqtel, no toi kazva, 4e bil devstven makar, 4e i 2ta sme na 16 god. az mn iskam da go 4ukam, no ako toi naistina e devstne kak trqbva da deisvam, smisal pri mom4etata boli li ili...awe prosto kajete!
Ebi go da ne e destven :P Ne ne boli daje she mu e qko hahahahaA :D chukane mu e maikata e .. :smt005
Parviq pyt vinagi e sramno takache mnogo mnogo nego oglejdai :D
julia_med
05-03-2007, 09:54
4akai,4akai-ti li 6te go 4uka6 nego ili toi tebe? :smt005 Q purvo si doyto4ni tova v hitroto suznaniice :smt005 axaxaxa , ami prosto budi ne mnogo nastoqtelna,a po-nejna s nego, nakarai go da se 4yvstva komfortno s tebe i gotovo :smt005
Schnitzer
05-03-2007, 10:30
zna4i imam si priqtel, no toi kazva, 4e bil devstven makar, 4e i 2ta sme na 16 god. az mn iskam da go 4ukam, no ako toi naistina e devstne kak trqbva da deisvam, smisal pri mom4etata boli li ili...awe prosto kajete!ООО да мноо боли :smt005 :smt005 такава глупост пък не бях чувал :lol:
emi da ako go ebesh posle sigorno she go boli guza :smt005 :smt005 :smt005
:smt005 :smt005 :smt005 ludnica
На него, нищо, няма да му има, но ще трябва да почакаш може би малко, докато стане по-...кадърен в леглото :wink: :-D
Schnitzer
05-03-2007, 11:33
На него, нищо, няма да му има, но ще трябва да почакаш може би малко, докато стане по-...кадърен в леглото :wink: :-DИ аз тва мислех да му каьа но забравих :-D то и аз първия път свърших за 2 минути амаа :oops: :oops: практиката осъвършенства :)
Div_angel_f
05-03-2007, 11:56
emi da ako go ebesh posle sigorno she go boli guza :smt005 :smt005 :smt005
:smt005 :smt005 :smt005 :smt006 http://kykyty.hit.bg/%C5%EC%EE%F2%E8%EA%EE%ED%E8/111/respect.gif
дааа,сериозен проблем е,при положение,че първият път ще му се разкъса девствената ципа на пениса........
Sexapilna_kukla
05-03-2007, 12:04
:smt005 Чукай го, бейби :smt079
Momchence
05-03-2007, 12:15
Абе що сте толкова тъпи...та даже и парадирате с това?!?! Момичето пита..не може ли просто да и кажете с две думи отговора...
Чукай си го както си знаеш...това че е девствен не значи нищо освен че няма опит...няя никъф проблем...
Cherlotte
05-03-2007, 12:27
И какво като сте на по 16, много ли сте големи, че непременно да е сигурно, че вече не е девствен. Поне на мен ми се струва доста странно. :-s А иначе - няма никакъв проблем, ако и двамата имате желание, ама май в случая момчето трябва да пита "тя дали не ме използва само за секса?". :-D
Schnitzer
05-03-2007, 13:17
И какво като сте на по 16, много ли сте големи, че непременно да е сигурно, че вече не е девствен. Поне на мен ми се струва доста странно. :-s А иначе - няма никакъв проблем, ако и двамата имате желание, ама май в случая момчето трябва да пита "тя дали не ме използва само за секса?". :-D Е ся,тва пък ще е яко...аз бих искал да съм използван само за секс ама и аз нея да я ползвам само за секс :lol:
значи боли много и тече кръв щото му се премахва девствената ципа на топките, а после и тази на оная работа. При мажете да знаеш има 2 вида девствени ципи, ако не броим тази на задния вход :)
Значи трябва да си внимателна и ако го заболи спираш със секса и почваш свирки за разнообразие да му мине и после пак и така докато той не се почуства че вече не е девствен и това трябвада се прави поне по 3 пъти на ден за да не зарастне!
<black soul>
05-03-2007, 13:57
:shock: :shock:
или вие сте педераси...или ти си мислиш че момичетата чукат момчетата.
ако е първото : де да знам, сигурно ще боли :lol:
ако е второто : внимавай само че от много секс може да се протрие и ще тече кръв като го отваряш! може и да използваш вибратор, ще му хареса сигурно! :smt005
Хах,о Боже. :lol: Какво да го боли него? :lol: :) Няма какво да го боли,просто бъди нежна с него и му докажи някакси,че не искаш само секс от него!И като за начало .. можеш да започнеш със свирките,така той ще се отпусне или поне ще свърши 1 път и после със секса. :wink: Аа .. но непременно използвайте предпазни мерки,ако не презерватив,то ти поне пий някакви таблетки,ако сгафите,защото като му е за 1ви път няма да се очудя и да свърши без да ти каже,т.е. в последния момент да усети,че гафи :wink: