View Full Version : А какво да правя АЗ сега?
Ох,четох една горе-долу близка до моето положение тема и се престраших да пусна и аз.
Та значи .. на 17г и половина съм (казвам го,защото,когато някой пуска тема,повечето казват,че е на 14.)Е,аз НЕ СЪМ на 14 и знам какво искам :P
Та има едно момче от класа ми,много сладък,некакъв такъв кафевичак,абе пич.Та с него се бяхме целували отдавана и ни беше кофти после и спряхме да си говорим.Преди около 2месеца почнахме пак да си лафим и мен започна да ме кефи много,една вечер и той ми каза същото в скайп.После се започна,че .. искал секс от мен и да сме си пак само приятели..абе с 2думи приятели за взаимното удоволствие :roll: Но се притесняваше,че ще му е за първи път.Както и да е.Отидохме скоро пак извън града целия клас,но с преспиване.Мен ме болеше главата и легнах малко,а той се напи и се целува с една от моя клас, с която не можем да се гледаме!!!Цяла нощ се мляскаха,какво ли не,но не тръгнаха!!Той й казал,че не сужалява,но не иска да ходи с нея,заради много други неща,но ... аз ги видях и той знае,че аз знам за тях..Та сега не ми говори,кофти му е.И не знам какво да правя..понякога си мисля,че мога да съм с него и пак да сме си приятели в даскало,понякога той просто .. все едно не е той,държи се супер странно с мен ии не знам какво иска.Не знам и как да поговоря с него.Е,какво да направя?Никоган е съм била в такава ситуация.. :|
Кажи му че искаш да те чука в гъза и толкоз :-D
КУРВА
emi kato si 4atite v skype mu kaji da preceni kakvo iska i da ti kaje za6toto vse pak ti si ima6 sobstven jivot i ne moje6 da go 4aka6 nego..kaji mu da si pomisli kakvo iska i da ti kaje do 1-2 dena sled tova ve4e ti si precenq6 dali tova koeto toi iska te ustroiva i taka..uspeh :)
Хаха,да ама няма смисъл да лъжа :lol: Защото в интерес на истината искам и нещо повече между нас,не само секс,макар че и това става.
П.С.Относно КУРВАТА!Не мисля,че ако имаш желание да си с някой (независимо дали секс само или нещо повече)си курва!
OtherDimension
05-03-2007, 16:10
в интерес на истината искам и нещо повече между нас,не само секс,макар че и това става.
!
еми кажи му го !
тая уста ти е и за да говориш с нея ?
emi kato si 4atite v skype mu kaji da preceni kakvo iska i da ti kaje za6toto vse pak ti si ima6 sobstven jivot i ne moje6 da go 4aka6 nego..kaji mu da si pomisli kakvo iska i da ti kaje do 1-2 dena sled tova ve4e ti si precenq6 dali tova koeto toi iska te ustroiva i taka..uspeh :)
Ам проблема е,че вече не чатим :? Той всяка вечер се обяснява на оная дет се целува с нея и не пише .. опитах 2 пъти аз да му пиша .. не се получаваше.Сега не знам дали да го чакам той да пише (в смисъл не да го чакам ми просто да спра и аз да пиша),а ако той някога си реши нещо .. да пише сам,ако не .. :cry:
_crazy_baby_
05-03-2007, 16:11
az puk v momenta sam v sushtata situaciq ii stana neo4akvano celuvkata opa izlugah celuvkite s edin moi sau4enik 4atihme si predi tova da se slu4i ii si prashtahme takiva {P} poo mirck tui onui bazikahme se i edna ve4er bqhme oti6li klasa na taka nare4enata tarla v ruse ii az nqmah s kogo da se pribera iii edinstveno toi beshe v moqta posoka togava naugula pred nas az my kazah nali az sym natuk i toi celuvka nqq li da mi dade6 i az kato grumnata aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne i takiva i posledvaha dosta celuvki na drugiq den sushto me beshe sram da go pogledna no toi iska nikoi da ne razbira a na men taka mi e gadno izvoda sujalqvam 4e te zanimavam i s moqta istoriq taka izvoda e da ne ti puka ostvai go da si 4upi glavata zashtoto i pri mene tova mom4e se durji mn stranno ostavi go i si nameri nqkoi svesten koito nqma da se celuva s sau4eni4kata ti koqto mrazi6 ot dun zemq
П.С.Относно КУРВАТА!Не мисля,че ако имаш желание да си с някой (независимо дали секс само или нещо повече)си курва!
Еми... незнам аз бих те приел като лесна курвичка...
Ок не си курва... но си лесна мадама тогава и секи би те искал НО САМО В ЛЕГЛОТО... виж няма нищо лошо в това аз няма да се чувствам лошо ако имам едно момиче което да мога да еба когато си искам и да ми лиже топките и тн.. обаче ТЯ КАК БИ СЕ ЧУВСТВАЛА ако той НАЙ-много е уважава ? (А в повечето случаи.. той никога не е уважава, дори...)
:smt006 :smt005 :smt005
az puk v momenta sam v sushtata situaciq ii stana neo4akvano celuvkata opa izlugah celuvkite s edin moi sau4enik 4atihme si predi tova da se slu4i ii si prashtahme takiva {P} poo mirck tui onui bazikahme se i edna ve4er bqhme oti6li klasa na taka nare4enata tarla v ruse ii az nqmah s kogo da se pribera iii edinstveno toi beshe v moqta posoka togava naugula pred nas az my kazah nali az sym natuk i toi celuvka nqq li da mi dade6 i az kato grumnata aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne i takiva i posledvaha dosta celuvki na drugiq den sushto me beshe sram da go pogledna no toi iska nikoi da ne razbira a na men taka mi e gadno izvoda sujalqvam 4e te zanimavam i s moqta istoriq taka izvoda e da ne ti puka ostvai go da si 4upi glavata zashtoto i pri mene tova mom4e se durji mn stranno ostavi go i si nameri nqkoi svesten koito nqma da se celuva s sau4eni4kata ti koqto mrazi6 ot dun zemq
Апф ЕДНАКФИ СА!И моя не искаше никой да знае,ако евентуално преспим,да си останело между нас и може да се повтаря супер често,ама класа да не знаел,че имаме нещо общо.Ей затова ме е яд и сега не знам вече. :?
emi toi kato ne ti pi6e togava go zaebi..nameri si nqkoi svesten
Еми... незнам аз бих те приел като лесна курвичка...
Ок не си курва... но си лесна мадама тогава и секи би те искал НО САМО В ЛЕГЛОТО... виж няма нищо лошо в това аз няма да се чувствам лошо ако имам едно момиче което да мога да е** когато си искам и да ми лиже топките и тн.. обаче ТЯ КАК БИ СЕ ЧУВСТВАЛА ако той НАЙ-много е уважава ? (А в повечето случаи.. той никога не е уважава, дори...)
:smt006 :smt005 :smt005
Май не мислим еднакво.Има разлика да имаш желание да си с някой и да искаш просто да си правите кефа взаимно.Аз преди да тръгна със сегашния ми приятел .. имах приятелче (не гадже),с която си излизахме на всякъде като приятели само и когато ни е кеф си спинкахме,опитахме за нещо сериозно,но не се получи и двамата сме инат.Ей нещо такова имах предвид като казах да не знаят другите..
А уважението .. има го..за мен е уважение някой да се сети за теб на скъп за тебе празник или да ти направи подарък за 8ми март или просто без празник..
_crazy_baby_
05-03-2007, 16:23
i men tova me pritesnqva nikoi da ne znae se edno go e sram ot mene ili neznam si kvo da si 4upi glavata edinstvenoto v koeto go biva sa celuvkite ot koito se raztapqm.... za drugoto nz vse o6te ama shte vidim ako se naviq za 1 put tova shte bude....
_crazy_baby_
05-03-2007, 16:25
avtorkata na temata ako iska da mi pi6e moje da si pogovorim nameri me v skype ako iska6 mimetooooooo
i men tova me pritesnqva nikoi da ne znae se edno go e sram ot mene ili neznam si kvo da si 4upi glavata edinstvenoto v koeto go biva sa celuvkite ot koito se raztapqm.... za drugoto nz vse o6te ama shte vidim ako se naviq za 1 put tova shte bude....
И мен това ме е яд,се едно съм .. баси злето.А той ми обяснява,че ме харесва.Не е да не съм ходила с момчета,ходила съм и то с пичове некакви :arrow: НЕ съм некаква като смъртта.Кофти е.Понякога си мисля,че него го е срам,че му е за първи път.не знам.и аз бях решила да се напия и да го пробрам за 1път,ама..той се напи преди мен и лепна оная..
Аз не можах само да разбера защо трябва всички от училище да разберат че сте спали заедно?Тва не е ли лично?Ок - ако искаш да споделиш на някоя приятелка ама всички да разберат - кое му е личното на това?А ако е само за тва че сте се целували - тогава си права - какво толкова - не е болка за умиране ако и другите научат.
Ако аз харесвам някое момиче и искам секс от него... само... и неискам никой да знае... рабтоата е ясна.. ... харесвам поне още 5-6 и от тях искам същото... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Така че си помисли добре :-D
Ако аз харесвам някое момиче и искам секс от него... само... и неискам никой да знае... рабтоата е ясна.. ... харесвам поне още 5-6 и от тях искам същото... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Така че си помисли добре :-D
Да,може да харесва и друга,ама така или иначе и аз НЕ харесвам само него.И дори и да иска от тях същото .. не е ли ли-важно,че АЗ ще съм му първа и че в крайна сметка ще е с мен,не с другите?
Явно само за теб е важно да си му първата щото от всичко което каза не личи той да се оплаква от нещо или да има кой знае какво силно желание да спи с теб - ако беше така ти най-добре щеше да го знаеш и нямаше да се допитваш да непознати за съветче.
"Приятели за секс"-такова нещо няма.Само колко абсурдно звучи!
Явно само за теб е важно да си му първата щото от всичко което каза не личи той да се оплаква от нещо или да има кой знае какво силно желание да спи с теб - ако беше така ти най-добре щеше да го знаеш и нямаше да се допитваш да непознати за съветче.
Ам според мен не е така, но .. не знам.Просто с всеки поглед или въздишка знам какво ще ми каже и т.н.А и ако му е се тая за мен...надали до скоро щеше да се държи така яко и .. да е супер отвсякаде.А се допитвам за съветче защото не съм била в такава ситуация.Много е лесно да му кажа направо някои неща,но ще го нараня много,а аз НЕ искам това.
Според мен НЕ означава,че ТИ като НЕ си имала такъв приятел е НЕвъзможно .. Е,аз съм имала такъв и то 1г.
Sexapilna_kukla
05-03-2007, 19:14
Според мен НЕ означава,че ТИ като НЕ си имала такъв приятел е НЕвъзможно .. Е,аз съм имала такъв и то 1г.
Хубаво е човек да има такива приятели... :-D Не знаеш кога може да ти дотрябват :smt079
Хубаво е човек да има такива приятели... :-D Не знаеш кога може да ти дотрябват :smt079
А и значи все пак СИ съгласна с мен,че МОЖЕ да имаш такъв "приятел"? :)
Sexapilna_kukla
05-03-2007, 19:21
Напълно съгласна :-D
Напълно съгласна :-D
ЕВАЛА! :P
Сама каза, че до скоро се е държал добре с теб, което ме навежда на мисълта, че тва се е променило.Най-добре се изяснете и да се приключи всичко това.По-добре все някой да остане наранен отколкото да се чудите какво става и какво не.
na nas jenite ustata nie dadena da govorim jalkoto oba4e e 4e nie ne q izpolzvame po prednazna4enie....pogovroi s nego kaji mu kak misli6 ti kaji mu kakvo jelae6 toi moje da iska su6totto
Той знае, че аз знам,че той знае, че аз знам.. Абе яж си путката ей!
Ако нещо да ти я яде той за взаймно приятелско удоволствие, ебати и чучело. #-o
Той знае, че аз знам,че той знае, че аз знам.. Абе яж си п*тката ей!
Ако нещо да ти я яде той за взаймно приятелско удоволствие, ебати и чучело. #-o
ХааХаХАХАХАХА или просто ТИ не умееш да се изказваш ... така,че всички да те разберат ... като нямаш мнение по темата,по-добре замълчи не само да пишеш ей тъй... :!:
Знаеш, кат те чука биг по главата нема да го разбереш.. Ти си малко чалната няма проблеми. =D>
Знаеш, кат те чука биг по главата нема да го разбереш.. Ти си малко чалната няма проблеми. =D>
Хахаха,може да съм чалната (но само според теб) и поне не пиша безсмислени постове..Предлагам ти да полегнеш да си починеш,а утре ще пишеш пак :P
Дай му да те ебе :-D :-D :-D :-D
Дай му да те ебе :-D :-D :-D :-D
Хахаха,нали това обяснявах до сега,че .. ако съм сигурна,че той все още го иска ... ще му дам всичко,което поиска.Но не знам вече той какво иска..
Че що питаш нас - той би трябвало по-добре от нас да знае какво иска и какво не иска от теб.Върви питай него - кво толкова?
Това си е абсолютен сапунене сериеал, а това но колко ще се предсавеш няма абсолятно никакво значцение !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Че що питаш нас - той би трябвало по-добре от нас да знае какво иска и какво не иска от теб.Върви питай него - кво толкова?
НЕ ВИ питам какво иска ТОЙ,а какво ДА НАПРАВЯ АЗ в тази ситуация!!!!!!!
Че нали ти казах вече - иди и говори с него - тва направи.Разберете се какво искате.