PDA

View Full Version : А какво да правя АЗ сега?

Mishity
05-03-2007, 15:57
Ох,четох една горе-долу близка до моето положение тема и се престраших да пусна и аз.
Та значи .. на 17г и половина съм (казвам го,защото,когато някой пуска тема,повечето казват,че е на 14.)Е,аз НЕ СЪМ на 14 и знам какво искам :P
Та има едно момче от класа ми,много сладък,некакъв такъв кафевичак,абе пич.Та с него се бяхме целували отдавана и ни беше кофти после и спряхме да си говорим.Преди около 2месеца почнахме пак да си лафим и мен започна да ме кефи много,една вечер и той ми каза същото в скайп.После се започна,че .. искал секс от мен и да сме си пак само приятели..абе с 2думи приятели за взаимното удоволствие :roll: Но се притесняваше,че ще му е за първи път.Както и да е.Отидохме скоро пак извън града целия клас,но с преспиване.Мен ме болеше главата и легнах малко,а той се напи и се целува с една от моя клас, с която не можем да се гледаме!!!Цяла нощ се мляскаха,какво ли не,но не тръгнаха!!Той й казал,че не сужалява,но не иска да ходи с нея,заради много други неща,но ... аз ги видях и той знае,че аз знам за тях..Та сега не ми говори,кофти му е.И не знам какво да правя..понякога си мисля,че мога да съм с него и пак да сме си приятели в даскало,понякога той просто .. все едно не е той,държи се супер странно с мен ии не знам какво иска.Не знам и как да поговоря с него.Е,какво да направя?Никоган е съм била в такава ситуация.. :|

05-03-2007, 16:07
Кажи му че искаш да те чука в гъза и толкоз :-D

КУРВА

SneJna_
05-03-2007, 16:09
emi kato si 4atite v skype mu kaji da preceni kakvo iska i da ti kaje za6toto vse pak ti si ima6 sobstven jivot i ne moje6 da go 4aka6 nego..kaji mu da si pomisli kakvo iska i da ti kaje do 1-2 dena sled tova ve4e ti si precenq6 dali tova koeto toi iska te ustroiva i taka..uspeh :)

Mishity
05-03-2007, 16:09
Хаха,да ама няма смисъл да лъжа :lol: Защото в интерес на истината искам и нещо повече между нас,не само секс,макар че и това става.

П.С.Относно КУРВАТА!Не мисля,че ако имаш желание да си с някой (независимо дали секс само или нещо повече)си курва!

OtherDimension
05-03-2007, 16:10
в интерес на истината искам и нещо повече между нас,не само секс,макар че и това става.
!

еми кажи му го !
тая уста ти е и за да говориш с нея ?

Mishity
05-03-2007, 16:11
emi kato si 4atite v skype mu kaji da preceni kakvo iska i da ti kaje za6toto vse pak ti si ima6 sobstven jivot i ne moje6 da go 4aka6 nego..kaji mu da si pomisli kakvo iska i da ti kaje do 1-2 dena sled tova ve4e ti si precenq6 dali tova koeto toi iska te ustroiva i taka..uspeh :)

Ам проблема е,че вече не чатим :? Той всяка вечер се обяснява на оная дет се целува с нея и не пише .. опитах 2 пъти аз да му пиша .. не се получаваше.Сега не знам дали да го чакам той да пише (в смисъл не да го чакам ми просто да спра и аз да пиша),а ако той някога си реши нещо .. да пише сам,ако не .. :cry:

_crazy_baby_
05-03-2007, 16:11
az puk v momenta sam v sushtata situaciq ii stana neo4akvano celuvkata opa izlugah celuvkite s edin moi sau4enik 4atihme si predi tova da se slu4i ii si prashtahme takiva {P} poo mirck tui onui bazikahme se i edna ve4er bqhme oti6li klasa na taka nare4enata tarla v ruse ii az nqmah s kogo da se pribera iii edinstveno toi beshe v moqta posoka togava naugula pred nas az my kazah nali az sym natuk i toi celuvka nqq li da mi dade6 i az kato grumnata aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne i takiva i posledvaha dosta celuvki na drugiq den sushto me beshe sram da go pogledna no toi iska nikoi da ne razbira a na men taka mi e gadno izvoda sujalqvam 4e te zanimavam i s moqta istoriq taka izvoda e da ne ti puka ostvai go da si 4upi glavata zashtoto i pri mene tova mom4e se durji mn stranno ostavi go i si nameri nqkoi svesten koito nqma da se celuva s sau4eni4kata ti koqto mrazi6 ot dun zemq

05-03-2007, 16:12
П.С.Относно КУРВАТА!Не мисля,че ако имаш желание да си с някой (независимо дали секс само или нещо повече)си курва!

Еми... незнам аз бих те приел като лесна курвичка...
Ок не си курва... но си лесна мадама тогава и секи би те искал НО САМО В ЛЕГЛОТО... виж няма нищо лошо в това аз няма да се чувствам лошо ако имам едно момиче което да мога да еба когато си искам и да ми лиже топките и тн.. обаче ТЯ КАК БИ СЕ ЧУВСТВАЛА ако той НАЙ-много е уважава ? (А в повечето случаи.. той никога не е уважава, дори...)

:smt006 :smt005 :smt005

Mishity
05-03-2007, 16:13
az puk v momenta sam v sushtata situaciq ii stana neo4akvano celuvkata opa izlugah celuvkite s edin moi sau4enik 4atihme si predi tova da se slu4i ii si prashtahme takiva {P} poo mirck tui onui bazikahme se i edna ve4er bqhme oti6li klasa na taka nare4enata tarla v ruse ii az nqmah s kogo da se pribera iii edinstveno toi beshe v moqta posoka togava naugula pred nas az my kazah nali az sym natuk i toi celuvka nqq li da mi dade6 i az kato grumnata aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne i takiva i posledvaha dosta celuvki na drugiq den sushto me beshe sram da go pogledna no toi iska nikoi da ne razbira a na men taka mi e gadno izvoda sujalqvam 4e te zanimavam i s moqta istoriq taka izvoda e da ne ti puka ostvai go da si 4upi glavata zashtoto i pri mene tova mom4e se durji mn stranno ostavi go i si nameri nqkoi svesten koito nqma da se celuva s sau4eni4kata ti koqto mrazi6 ot dun zemq

Апф ЕДНАКФИ СА!И моя не искаше никой да знае,ако евентуално преспим,да си останело между нас и може да се повтаря супер често,ама класа да не знаел,че имаме нещо общо.Ей затова ме е яд и сега не знам вече. :?

SneJna_
05-03-2007, 16:14
emi toi kato ne ti pi6e togava go zaebi..nameri si nqkoi svesten

Mishity
05-03-2007, 16:17

Еми... незнам аз бих те приел като лесна курвичка...
Ок не си курва... но си лесна мадама тогава и секи би те искал НО САМО В ЛЕГЛОТО... виж няма нищо лошо в това аз няма да се чувствам лошо ако имам едно момиче което да мога да е** когато си искам и да ми лиже топките и тн.. обаче ТЯ КАК БИ СЕ ЧУВСТВАЛА ако той НАЙ-много е уважава ? (А в повечето случаи.. той никога не е уважава, дори...)

:smt006 :smt005 :smt005

Май не мислим еднакво.Има разлика да имаш желание да си с някой и да искаш просто да си правите кефа взаимно.Аз преди да тръгна със сегашния ми приятел .. имах приятелче (не гадже),с която си излизахме на всякъде като приятели само и когато ни е кеф си спинкахме,опитахме за нещо сериозно,но не се получи и двамата сме инат.Ей нещо такова имах предвид като казах да не знаят другите..
А уважението .. има го..за мен е уважение някой да се сети за теб на скъп за тебе празник или да ти направи подарък за 8ми март или просто без празник..

_crazy_baby_
05-03-2007, 16:23
i men tova me pritesnqva nikoi da ne znae se edno go e sram ot mene ili neznam si kvo da si 4upi glavata edinstvenoto v koeto go biva sa celuvkite ot koito se raztapqm.... za drugoto nz vse o6te ama shte vidim ako se naviq za 1 put tova shte bude....

_crazy_baby_
05-03-2007, 16:25
avtorkata na temata ako iska da mi pi6e moje da si pogovorim nameri me v skype ako iska6 mimetooooooo

Mishity
05-03-2007, 16:27
i men tova me pritesnqva nikoi da ne znae se edno go e sram ot mene ili neznam si kvo da si 4upi glavata edinstvenoto v koeto go biva sa celuvkite ot koito se raztapqm.... za drugoto nz vse o6te ama shte vidim ako se naviq za 1 put tova shte bude....

И мен това ме е яд,се едно съм .. баси злето.А той ми обяснява,че ме харесва.Не е да не съм ходила с момчета,ходила съм и то с пичове некакви :arrow: НЕ съм некаква като смъртта.Кофти е.Понякога си мисля,че него го е срам,че му е за първи път.не знам.и аз бях решила да се напия и да го пробрам за 1път,ама..той се напи преди мен и лепна оная..

Radeto_
05-03-2007, 16:28
Аз не можах само да разбера защо трябва всички от училище да разберат че сте спали заедно?Тва не е ли лично?Ок - ако искаш да споделиш на някоя приятелка ама всички да разберат - кое му е личното на това?А ако е само за тва че сте се целували - тогава си права - какво толкова - не е болка за умиране ако и другите научат.

05-03-2007, 16:30
Ако аз харесвам някое момиче и искам секс от него... само... и неискам никой да знае... рабтоата е ясна.. ... харесвам поне още 5-6 и от тях искам същото... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Така че си помисли добре :-D

Mishity
05-03-2007, 16:34
Ако аз харесвам някое момиче и искам секс от него... само... и неискам никой да знае... рабтоата е ясна.. ... харесвам поне още 5-6 и от тях искам същото... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Така че си помисли добре :-D

Да,може да харесва и друга,ама така или иначе и аз НЕ харесвам само него.И дори и да иска от тях същото .. не е ли ли-важно,че АЗ ще съм му първа и че в крайна сметка ще е с мен,не с другите?

Radeto_
05-03-2007, 17:36
Явно само за теб е важно да си му първата щото от всичко което каза не личи той да се оплаква от нещо или да има кой знае какво силно желание да спи с теб - ако беше така ти най-добре щеше да го знаеш и нямаше да се допитваш да непознати за съветче.

koalka
05-03-2007, 18:23
"Приятели за секс"-такова нещо няма.Само колко абсурдно звучи!

Mishity
05-03-2007, 19:08
Явно само за теб е важно да си му първата щото от всичко което каза не личи той да се оплаква от нещо или да има кой знае какво силно желание да спи с теб - ако беше така ти най-добре щеше да го знаеш и нямаше да се допитваш да непознати за съветче.

Ам според мен не е така, но .. не знам.Просто с всеки поглед или въздишка знам какво ще ми каже и т.н.А и ако му е се тая за мен...надали до скоро щеше да се държи така яко и .. да е супер отвсякаде.А се допитвам за съветче защото не съм била в такава ситуация.Много е лесно да му кажа направо някои неща,но ще го нараня много,а аз НЕ искам това.

Mishity
05-03-2007, 19:10

Според мен НЕ означава,че ТИ като НЕ си имала такъв приятел е НЕвъзможно .. Е,аз съм имала такъв и то 1г.

Sexapilna_kukla
05-03-2007, 19:14

Според мен НЕ означава,че ТИ като НЕ си имала такъв приятел е НЕвъзможно .. Е,аз съм имала такъв и то 1г.
Хубаво е човек да има такива приятели... :-D Не знаеш кога може да ти дотрябват :smt079

Mishity
05-03-2007, 19:19

Хубаво е човек да има такива приятели... :-D Не знаеш кога може да ти дотрябват :smt079

А и значи все пак СИ съгласна с мен,че МОЖЕ да имаш такъв "приятел"? :)

Sexapilna_kukla
05-03-2007, 19:21
Напълно съгласна :-D

Mishity
05-03-2007, 19:27
Напълно съгласна :-D

ЕВАЛА! :P

Radeto_
05-03-2007, 20:17
Сама каза, че до скоро се е държал добре с теб, което ме навежда на мисълта, че тва се е променило.Най-добре се изяснете и да се приключи всичко това.По-добре все някой да остане наранен отколкото да се чудите какво става и какво не.

gafinka
05-03-2007, 20:20
na nas jenite ustata nie dadena da govorim jalkoto oba4e e 4e nie ne q izpolzvame po prednazna4enie....pogovroi s nego kaji mu kak misli6 ti kaji mu kakvo jelae6 toi moje da iska su6totto

Питър4у
05-03-2007, 20:23
Той знае, че аз знам,че той знае, че аз знам.. Абе яж си путката ей!
Ако нещо да ти я яде той за взаймно приятелско удоволствие, ебати и чучело. #-o

Mishity
05-03-2007, 20:34
Той знае, че аз знам,че той знае, че аз знам.. Абе яж си п*тката ей!
Ако нещо да ти я яде той за взаймно приятелско удоволствие, ебати и чучело. #-o

ХааХаХАХАХАХА или просто ТИ не умееш да се изказваш ... така,че всички да те разберат ... като нямаш мнение по темата,по-добре замълчи не само да пишеш ей тъй... :!:

05-03-2007, 20:37
Знаеш, кат те чука биг по главата нема да го разбереш.. Ти си малко чалната няма проблеми. =D>

Mishity
05-03-2007, 20:46
Знаеш, кат те чука биг по главата нема да го разбереш.. Ти си малко чалната няма проблеми. =D>

Хахаха,може да съм чалната (но само според теб) и поне не пиша безсмислени постове..Предлагам ти да полегнеш да си починеш,а утре ще пишеш пак :P

05-04-2007, 10:31
Дай му да те ебе :-D :-D :-D :-D

Mishity
05-04-2007, 15:09
Дай му да те ебе :-D :-D :-D :-D

Хахаха,нали това обяснявах до сега,че .. ако съм сигурна,че той все още го иска ... ще му дам всичко,което поиска.Но не знам вече той какво иска..

Radeto_
05-04-2007, 16:03
Че що питаш нас - той би трябвало по-добре от нас да знае какво иска и какво не иска от теб.Върви питай него - кво толкова?

05-04-2007, 16:15
Това си е абсолютен сапунене сериеал, а това но колко ще се предсавеш няма абсолятно никакво значцение !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mishity
05-04-2007, 19:28
Че що питаш нас - той би трябвало по-добре от нас да знае какво иска и какво не иска от теб.Върви питай него - кво толкова?

НЕ ВИ питам какво иска ТОЙ,а какво ДА НАПРАВЯ АЗ в тази ситуация!!!!!!!

Radeto_
05-04-2007, 21:38
Че нали ти казах вече - иди и говори с него - тва направи.Разберете се какво искате.