.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

А какво да правя АЗ сега?

Ох,четох една горе-долу близка до моето положение тема и се престраших да пусна и аз.
    Та значи .. на 17г и половина съм (казвам го,защото,когато някой пуска тема,повечето казват,че е на 14.)Е,аз НЕ СЪМ на 14 и знам какво искам :P
    Та има едно момче от класа ми,много сладък,некакъв такъв кафевичак,абе пич.Та с него се бяхме целували отдавана и ни беше кофти после и спряхме да си говорим.Преди около 2месеца почнахме пак да си лафим и мен започна да ме кефи много,една вечер и той ми каза същото в скайп.После се започна,че .. искал секс от мен и да сме си пак само приятели..абе с 2думи приятели за взаимното удоволствие Но се притесняваше,че ще му е за първи път.Както и да е.Отидохме скоро пак извън града целия клас,но с преспиване.Мен ме болеше главата и легнах малко,а той се напи и се целува с една от моя клас, с която не можем да се гледаме!!!Цяла нощ се мляскаха,какво ли не,но не тръгнаха!!Той й казал,че не сужалява,но не иска да ходи с нея,заради много други неща,но ... аз ги видях и той знае,че аз знам за тях..Та сега не ми говори,кофти му е.И не знам какво да правя..понякога си мисля,че мога да съм с него и пак да сме си приятели в даскало,понякога той просто .. все едно не е той,държи се супер странно с мен ии не знам какво иска.Не знам и как да поговоря с него.Е,какво да направя?Никоган е съм била в такава ситуация..
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Guest
    Кажи му че искаш да те чука в гъза и толкоз

КУРВА

emi kato si 4atite v skype mu kaji da preceni kakvo iska i da ti kaje za6toto vse pak ti si ima6 sobstven jivot i ne moje6 da go 4aka6 nego..kaji mu da si pomisli kakvo iska i da ti kaje do 1-2 dena sled tova ve4e ti si precenq6 dali tova koeto toi iska te ustroiva i taka..uspeh
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Хаха,да ама няма смисъл да лъжа Защото в интерес на истината искам и нещо повече между нас,не само секс,макар че и това става.

П.С.Относно КУРВАТА!Не мисля,че ако имаш желание да си с някой (независимо дали секс само или нещо повече)си курва!
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Mishity
    в интерес на истината искам и нещо повече между нас,не само секс,макар че и това става.
    !
    еми кажи му го !
    тая уста ти е и за да говориш с нея ?

Цитирай Първоначално написано от SneJna_
    emi kato si 4atite v skype mu kaji da preceni kakvo iska i da ti kaje za6toto vse pak ti si ima6 sobstven jivot i ne moje6 da go 4aka6 nego..kaji mu da si pomisli kakvo iska i da ti kaje do 1-2 dena sled tova ve4e ti si precenq6 dali tova koeto toi iska te ustroiva i taka..uspeh
    Ам проблема е,че вече не чатим Той всяка вечер се обяснява на оная дет се целува с нея и не пише .. опитах 2 пъти аз да му пиша .. не се получаваше.Сега не знам дали да го чакам той да пише (в смисъл не да го чакам ми просто да спра и аз да пиша),а ако той някога си реши нещо .. да пише сам,ако не ..

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    az puk v momenta sam v sushtata situaciq ii stana neo4akvano celuvkata opa izlugah celuvkite s edin moi sau4enik 4atihme si predi tova da se slu4i ii si prashtahme takiva {P} poo mirck tui onui bazikahme se i edna ve4er bqhme oti6li klasa na taka nare4enata tarla v ruse ii az nqmah s kogo da se pribera iii edinstveno toi beshe v moqta posoka togava naugula pred nas az my kazah nali az sym natuk i toi celuvka nqq li da mi dade6 i az kato grumnata aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne i takiva i posledvaha dosta celuvki na drugiq den sushto me beshe sram da go pogledna no toi iska nikoi da ne razbira a na men taka mi e gadno izvoda sujalqvam 4e te zanimavam i s moqta istoriq taka izvoda e da ne ti puka ostvai go da si 4upi glavata zashtoto i pri mene tova mom4e se durji mn stranno ostavi go i si nameri nqkoi svesten koito nqma da se celuva s sau4eni4kata ti koqto mrazi6 ot dun zemq
    No matter where you go, there they are...

Guest
    П.С.Относно КУРВАТА!Не мисля,че ако имаш желание да си с някой (независимо дали секс само или нещо повече)си курва!

Еми... незнам аз бих те приел като лесна курвичка...
    Ок не си курва... но си лесна мадама тогава и секи би те искал НО САМО В ЛЕГЛОТО... виж няма нищо лошо в това аз няма да се чувствам лошо ако имам едно момиче което да мога да еба когато си искам и да ми лиже топките и тн.. обаче ТЯ КАК БИ СЕ ЧУВСТВАЛА ако той НАЙ-много е уважава ? (А в повечето случаи.. той никога не е уважава, дори...)

Цитирай Първоначално написано от _crazy_baby_
    az puk v momenta sam v sushtata situaciq ii stana neo4akvano celuvkata opa izlugah celuvkite s edin moi sau4enik 4atihme si predi tova da se slu4i ii si prashtahme takiva {P} poo mirck tui onui bazikahme se i edna ve4er bqhme oti6li klasa na taka nare4enata tarla v ruse ii az nqmah s kogo da se pribera iii edinstveno toi beshe v moqta posoka togava naugula pred nas az my kazah nali az sym natuk i toi celuvka nqq li da mi dade6 i az kato grumnata aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne i takiva i posledvaha dosta celuvki na drugiq den sushto me beshe sram da go pogledna no toi iska nikoi da ne razbira a na men taka mi e gadno izvoda sujalqvam 4e te zanimavam i s moqta istoriq taka izvoda e da ne ti puka ostvai go da si 4upi glavata zashtoto i pri mene tova mom4e se durji mn stranno ostavi go i si nameri nqkoi svesten koito nqma da se celuva s sau4eni4kata ti koqto mrazi6 ot dun zemq
    Апф ЕДНАКФИ СА!И моя не искаше никой да знае,ако евентуално преспим,да си останело между нас и може да се повтаря супер често,ама класа да не знаел,че имаме нещо общо.Ей затова ме е яд и сега не знам вече.

emi toi kato ne ti pi6e togava go zaebi..nameri si nqkoi svesten
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Еми... незнам аз бих те приел като лесна курвичка...
    Ок не си курва... но си лесна мадама тогава и секи би те искал НО САМО В ЛЕГЛОТО... виж няма нищо лошо в това аз няма да се чувствам лошо ако имам едно момиче което да мога да е** когато си искам и да ми лиже топките и тн.. обаче ТЯ КАК БИ СЕ ЧУВСТВАЛА ако той НАЙ-много е уважава ? (А в повечето случаи.. той никога не е уважава, дори...)

Май не мислим еднакво.Има разлика да имаш желание да си с някой и да искаш просто да си правите кефа взаимно.Аз преди да тръгна със сегашния ми приятел .. имах приятелче (не гадже),с която си излизахме на всякъде като приятели само и когато ни е кеф си спинкахме,опитахме за нещо сериозно,но не се получи и двамата сме инат.Ей нещо такова имах предвид като казах да не знаят другите..
    А уважението .. има го..за мен е уважение някой да се сети за теб на скъп за тебе празник или да ти направи подарък за 8ми март или просто без празник..

Град
    Русе
    i men tova me pritesnqva nikoi da ne znae se edno go e sram ot mene ili neznam si kvo da si 4upi glavata edinstvenoto v koeto go biva sa celuvkite ot koito se raztapqm.... za drugoto nz vse o6te ama shte vidim ako se naviq za 1 put tova shte bude....

Град
    Русе
    avtorkata na temata ako iska da mi pi6e moje da si pogovorim nameri me v skype ako iska6 mimetooooooo

Цитирай Първоначално написано от _crazy_baby_
    i men tova me pritesnqva nikoi da ne znae se edno go e sram ot mene ili neznam si kvo da si 4upi glavata edinstvenoto v koeto go biva sa celuvkite ot koito se raztapqm.... za drugoto nz vse o6te ama shte vidim ako se naviq za 1 put tova shte bude....
    И мен това ме е яд,се едно съм .. баси злето.А той ми обяснява,че ме харесва.Не е да не съм ходила с момчета,ходила съм и то с пичове некакви НЕ съм некаква като смъртта.Кофти е.Понякога си мисля,че него го е срам,че му е за първи път.не знам.и аз бях решила да се напия и да го пробрам за 1път,ама..той се напи преди мен и лепна оная..

Аз не можах само да разбера защо трябва всички от училище да разберат че сте спали заедно?Тва не е ли лично?Ок - ако искаш да споделиш на някоя приятелка ама всички да разберат - кое му е личното на това?А ако е само за тва че сте се целували - тогава си права - какво толкова - не е болка за умиране ако и другите научат.
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Guest
    Ако аз харесвам някое момиче и искам секс от него... само... и неискам никой да знае... рабтоата е ясна.. ... харесвам поне още 5-6 и от тях искам същото...

Така че си помисли добре

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ако аз харесвам някое момиче и искам секс от него... само... и неискам никой да знае... рабтоата е ясна.. ... харесвам поне още 5-6 и от тях искам същото...

Така че си помисли добре
    Да,може да харесва и друга,ама така или иначе и аз НЕ харесвам само него.И дори и да иска от тях същото .. не е ли ли-важно,че АЗ ще съм му първа и че в крайна сметка ще е с мен,не с другите?

Явно само за теб е важно да си му първата щото от всичко което каза не личи той да се оплаква от нещо или да има кой знае какво силно желание да спи с теб - ако беше така ти най-добре щеше да го знаеш и нямаше да се допитваш да непознати за съветче.
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Мега фен Аватара на koalka
    "Приятели за секс"-такова нещо няма.Само колко абсурдно звучи!

Цитирай Първоначално написано от Radeto_
    Явно само за теб е важно да си му първата щото от всичко което каза не личи той да се оплаква от нещо или да има кой знае какво силно желание да спи с теб - ако беше така ти най-добре щеше да го знаеш и нямаше да се допитваш да непознати за съветче.
    Ам според мен не е така, но .. не знам.Просто с всеки поглед или въздишка знам какво ще ми каже и т.н.А и ако му е се тая за мен...надали до скоро щеше да се държи така яко и .. да е супер отвсякаде.А се допитвам за съветче защото не съм била в такава ситуация.Много е лесно да му кажа направо някои неща,но ще го нараня много,а аз НЕ искам това.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Според мен НЕ означава,че ТИ като НЕ си имала такъв приятел е НЕвъзможно .. Е,аз съм имала такъв и то 1г.

Супер фен
    Според мен НЕ означава,че ТИ като НЕ си имала такъв приятел е НЕвъзможно .. Е,аз съм имала такъв и то 1г.
    Хубаво е човек да има такива приятели... Не знаеш кога може да ти дотрябват

Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Хубаво е човек да има такива приятели... Не знаеш кога може да ти дотрябват
    А и значи все пак СИ съгласна с мен,че МОЖЕ да имаш такъв "приятел"?

Супер фен
    Напълно съгласна

Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Напълно съгласна
    ЕВАЛА! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си